Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.175
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Isprobao sam još par stvari....

Istu sliku sam otvorio na S+, S2, nexusu S.

na S+ i Nexusu S, slike su super. a na S2 slike su koma. znači em šta su boje drugih nijansa, em šta kad zumiram dobim sve kockasto i ko razmazane boje, tj koda je slika jako jako loša. Dok na ostala 2 uređaja kod zumiranja slika ostaje i dalje super.. slika je inače slikana digitalcem 10 Megapixela.

Nešto sigurno nije ok..idem probat sve srušit pa stavit neki drugi rom.

13 godina
neaktivan

skužio sam stvar...

cyanogen mod performance opcija: enable surface dithering  je bila upaljena, kao i na s+ i nexus S, ali na S2 je stvarala probleme..nakon šta sam ju ugasio sve je normalno :)

problem sa baterijom sam riješio tako da sam stavio najnoviji cyanogenmod 7 nighty build. Ali sa njim je došao novi problem -> montirao je internu SD karticu kao EMMC(vanjska sd kartica), pa su prestale radit sve aplikacije koje zahtjevaju pristup internoj SD kartici, tipa Galerija.

Riješenje: u cyanogenmod postavkama staviti kvačicu na: use internal storage. Čisto ako tko zapne kod toga :)

Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

2 pitanja :

1. Kako je moguce da kad se ukljuci bluetooth da bude uvijek "visible" ( max.je 10min )
2. Jel moguce negdje u postavkama podesit da kad svira mjuzu da je ekran uvjek upaljen

HVALA....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo jučer sam opet instalirao Checkrom v6, i mogu reći da tek sad vidim razliku.

Samo šta sam taj put napravio full wipe, tako da je vjerovatno bilo problem vezan za prekomjernu potrošnju baterije..

Za sada super zadovoljan.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pritišje pred buru {#}

3 0 hvala 0
14 godina
alex007 kaže...

2 pitanja :

1. Kako je moguce da kad se ukljuci bluetooth da bude uvijek "visible" ( max.je 10min )
2. Jel moguce negdje u postavkama podesit da kad svira mjuzu da je ekran uvjek upaljen

HVALA....

1. Koliko se sjećam na stock ROM-u bi ti trebalo ispod uključivanja biti Vidljivost prestaje - Nikad
    Tako nekako.
  2. Ne znam može li se baš za glazbu, nisam siguran. 
tommek10 kaže...

pritišje pred buru {#}

Bome stari, slažem se {#}

Btw. za sve ljubitelje MIUI-a evo jedan Custom MIUI ROM poznatog MIUI developera adyscorpiusa (koji je između ostaloga glavni na projektu MIUI ICS V4.0)

• Brže od org. MIUI-a
  • Fluidnije
  • Baterija duže (osjetno traje)
  • Nema čestih FC-ova
  • Lijep izgled (nisam probao rad s MIUI temama, ali uvjeren sam da radi)

Stay tunned, sutra najavljuju puno novosti vezanih za MIUI [GB] i [ICS].

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Grije li se i vama mob previse nakon sat i po gta 3? I btw prvi scratch se pojavio na staklu.. toliko o gorili. znam da je gorila scratchable, al opet stari mob koji nije ima gorilu je pa 100 puta i ni ogrebotine...

Support the software developers. If you like their products buy them !
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 15:48 (cecenac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa dobro kad ce izac vec jednom od off smsunga ics ili C9 stabilni :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

pa dobro kad ce izac vec jednom od off smsunga ics ili C9 stabilni :P

samo što nije

danas, sutra, jučer :D

17 godina

mozda Vlada zna :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

mozda Vlada zna :D 

jocker zovi petru :D

17 godina

nekuzis eVga Vlada :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajd, ajd, dosta spama {#}

15og ovoga mjeseca dolazi official update za korisnike GS II u Izraelu (?) lol.

Dakle, tada, prvi Custom ROM-ovi će početi stizati.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ajd, ajd, dosta spama {#}

15og ovoga mjeseca dolazi official update za korisnike GS II u Izraelu (?) lol.

Dakle, tada, prvi Custom ROM-ovi će početi stizati.

Ma to je upitno još.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

Eh, kad bi 15. u 00:00h official ICS stigao ;) Možemo maštati, ne vjerujem ni da će doći tog datuma.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
14 godina

sudy imas li problema s USB-om na tom romu posto meni nikako nece da prepozna usb kad ga spojim na kompjuter, mobitel se puni ali ga kompjuter ne prepoznaje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:46 (yaga01).
16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

sudy imas li problema s USB-om na tom romu posto meni nikako nece da prepozna usb kad ga spojim na kompjuter, mobitel se puni ali ga kompjuter ne prepoznaje.

pa jesi ukljucio mass storage?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

da

17 godina
Moj PC  
7 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

A sensation vec dobio OTA ICS... Barem tako pisu po XDA Forumu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
10. 3. Curke, pripremite uređaje! Mada, nemojte se nadati i potpunom ICS izgledu, posto je Samsung nakeljio TouchWiz i one ogromne ruzne ikone... http://android.modaco.com/page/news/_/android/ics-hits-the-galaxy-s-ii-march-10th-r388
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
10. 3. Curke, pripremite uređaje! Mada, nemojte se nadati i potpunom ICS izgledu, posto je Samsung nakeljio TouchWiz i one ogromne ruzne ikone... http://android.modaco.com/page/news/_/android/ics-hits-the-galaxy-s-ii-march-10th-r388

Isto kao i za Sensation, sa Sense 3.0 na 3.6. Minimalne promjene. Isto ce tako biti i sa SGSII. SGSIII ce vjerojatno doci sa novim Touchwizom, a mi cemo ostati na onom starijem :S

16 godina

Ma ima onaj launcher koji staviš da ti sve normalno izgleda ;) No problems : )

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
A-a... Ostat ce ti Samsungove ikone i status bar... No dobro, root i teme ce to rijesit :)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
Dodge_167 kaže...
Šef kaže...

Isto kao i za Sensation, sa Sense 3.0 na 3.6. Minimalne promjene. Isto ce tako biti i sa SGSII. SGSIII ce vjerojatno doci sa novim Touchwizom, a mi cemo ostati na onom starijem :S

Iako ne koristim TW, vidio sam na SGS forumima da su portali TW sa GSII na GS tako da će vjerojatno tako i sada biti (GS III --- GS II)

P.S. upravo sam pročitao za ICS da izlazi sutra pa sam dojurio ovdje {#} Dan mi je dobro počeo {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 7:29 (Kordy).
15 godina

ICS je tu...

imate ga na www.samfirmware.com

I9100XXLPH  4.0.3  2012 February  I9100OXALPH  Open Europe

stavio ga na dva SGS2 i ima TW4, znači osjećaj je "medenjački"... i napravili su glupost kao i na SGS+, imate standard 7 ekrana, ali idu s lijeva nadesno, NIJE centralni i 3 lijevo i 3 desno

jedino si s samfirmwarea skinite i program za flashanje - naravno ODIN, samo s PIT filekom, a i sam FW je razbijen, tj. nije One-Package...

i da naravno  backup prije jer je  full reset nakon fleša OBAVEZAN

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 7:49 (Stric_Jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stric_Jura kaže...

To je leak... nije završna verzija i po meni je spora u pm a o TS sens bolje da ne pričam...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 8:07 (Kordy).
15 godina
Kordy kaže...
Stric_Jura kaže...

To je leak... nije završna verzija i po meni je spora u pm a o TS sens bolje da ne pričam...

to je nije službena verzija, ali sve radi,  a o sporosti - oba imaju AnTuTu  preko 6300 bodova, a recimo Galaxy Nexus ima 4400...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 8:12 (Stric_Jura).
17 godina
odjavljen
Stric_Jura kaže...
Kordy kaže...
Stric_Jura kaže...

to je nije službena verzija, ali sve radi,  a o sporosti - oba imaju AnTuTu  preko 6300 bodova, a recimo Galaxy Nexus ima 4400...

Znam da sve radi, samo meni nije važan nikakav benchmark već fluidonost i opčenita brzina

13 godina
neaktivan

Kažu Samsungovci na Twitteru da neće biti ništa sutra.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice