Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.663
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo riješio problem u vezi nadogradnje na 2.3.5

Ljepo uključio wlan i na mobitelu išao na aktualizaciju, znači ništa preko kiesa.

i evo...u 5 min sve gotovo.... :))

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon nekih 10-ak min ekran se dosta zagrije. Da li i vama tako?

pain in the ass

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
pai in the ass kaže...

Nakon nekih 10-ak min ekran se dosta zagrije. Da li i vama tako?

Da se zagrijati...ovisi na koliko ti je postavljen brightness i šta radiš s mobom.... Po zimi češ to naravno primjetiti...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan

Stavio sam na auto osvjetljenje. Uređivao sam ekran, dodavao i micao prečace i widgete. To je trajalo nekih skoro pola sata.

E, a da li netko zna kako postavit modove zvona, npr; imaš mod gdje mob niti ne vibrira i bez tona je, a drugi mod da je bez zvuka ali radi samo vibracija? Da li se to uopće može?

pain in the ass
17 godina
Kako se otkljucava mobitel pomocu koda?koliko kosta?Dali onda vrijedi garancija?
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pai in the ass kaže...

Stavio sam na auto osvjetljenje. Uređivao sam ekran, dodavao i micao prečace i widgete. To je trajalo nekih skoro pola sata.

E, a da li netko zna kako postavit modove zvona, npr; imaš mod gdje mob niti ne vibrira i bez tona je, a drugi mod da je bez zvuka ali radi samo vibracija? Da li se to uopće može?

Mislim da toga više nema još od zadnjih Nokiinih modela sa Sybianom.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
odjavljen

@pai in the ass

CM7 ima "profile" tipa work, home itd....

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 15:56 (Kordy).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Ja to sređujem sa Audio manager pro,imaš i besplatnu verziju al ne znam koje opcije su izbačene.

https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.audiowidgetpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmF1ZGlvd2lkZ2V0cHJvIl0.

14 godina
neaktivan

Ma ima. Na HTC desire si imao na tipkama za stišavanje i pojačavanje...zadnja točka ti je bila bez ikakvih tonova, samo vibracija, točka prije toga, bez zvuka i vibracija i točke poslije sve su sa tonovima i vibracijom. Dalje u stvari, samo pojačavaš...

pain in the ass
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Kupio jucer SGS2 i kad pogledam u postavkama pod o telefonu uopce mi nema aktualizacija softvera, moze li mi neko pomoci i reci o cemu se radi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@chingy-os

ja sam svog otključao tako da sam ga rootao i onda program s marketa skinuo, pokrenuo i našao mi kod kojeg sam kasnije upisao i otključao. poslje toga sam spojio uredjaj preko kiesa i nadogradio softver. tako da mi je sad na stock i imam otključan telefon mislim da onda garancija vrijedi. nekoliko stranica unatrag opisao sam kako sam otključao uredjaj. Nije strasno ako znas neke osnove koristenje racunala ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 16:21 (tommek10).
16 godina
neaktivan
Kaucic kaže...

Pozdrav ekipa. Kupio jucer SGS2 i kad pogledam u postavkama pod o telefonu uopce mi nema aktualizacija softvera, moze li mi neko pomoci i reci o cemu se radi?

instaliraj samsung kies na pc i  nadogradi softver preko njega (kad ti ponudi),pa ćeš imati aktualizaciju softvera u postavkama

16 godina
neaktivan

Imam SGS II i instaliran android 2.3.4 i vidim da svi imate mogućnost na nadogranju ili preko kiesa ili direktno sa mobitela a zašto meni nije ponuđena ta opcija za 2.3.5? Kupljen u Sloveniji tvornički otključan na sve mreže i nije rootan. Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nije uopce problem to napraviti imao sam ja prije htc desire pa sam mjenjao rom-ove,nego cujem da na servisu mogu skontati da se otkljucavalo na taj nacin pa se nebi uvazila garancija...
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Nije uopce problem to napraviti imao sam ja prije htc desire pa sam mjenjao rom-ove,nego cujem da na servisu mogu skontati da se otkljucavalo na taj nacin pa se nebi uvazila garancija...

makneš samo aplikaciju s kojom je otključan i mislim da nemogu onda skuzit.... hmmmm pitanje bili kod kojeg je ta aplikacija izbacila radio i bez aplikacije. znaci deinstalirati aplikaciju i onda kad zatrazi kod za otključavanje taj ukucati...

13 godina
neaktivan

Ponudio mi je azuriranje,ali nece nista,baca valda neki erorr na kineskome, uredaj mora biti napunjen do kraja ili to nema veze?

17 godina
Ali u tom slucaju moras root raditi a sa kodom nista,tak da tak vjerojatno nebi prigovarali
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
Ali u tom slucaju moras root raditi a sa kodom nista,tak da tak vjerojatno nebi prigovarali

da moras radit root, a sto kad ga preko kiesa dignes s 2.3.3 na 2.3.5 dali se izgubi mozda root? sto je u mom slucaju

14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
pai in the ass kaže...

Ja to sređujem sa Audio manager pro,imaš i besplatnu verziju al ne znam koje opcije su izbačene.

https://market.android.com/details?id=com.smartandroidapps.audiowidgetpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmF1ZGlvd2lkZ2V0cHJvIl0.

Hvala, ali za točno onaj dio koji mi treba se plača :-D

pain in the ass
13 godina
neaktivan

Skinu updejt za softver preko kiesa i poceo ga nadogradivat na SGS2 i stao na 1 % i tako stoji vec kojih pola sata, a na uredaju je zelini znak androida i pise skidanje u tijeku, do not turn off target- jel normalno da to tako dugo traje, sta da radim??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja...samo nemam pojma šta s time dobijemo?

pain in the ass
13 godina
neaktivan

a jel ti raste ili stoji na 1%?

14 godina
neaktivan
Kaucic kaže...

Skinu updejt za softver preko kiesa i poceo ga nadogradivat na SGS2 i stao na 1 % i tako stoji vec kojih pola sata, a na uredaju je zelini znak androida i pise skidanje u tijeku, do not turn off target- jel normalno da to tako dugo traje, sta da radim??

ja sam neki dan updejtao sve skupa je trajlo nekih 20min najvise je trebalo dok je kies skinuo novi softver. Mozda ti je veza spora? nebi trebalo toliko trajati...

13 godina
neaktivan

e sad se mi sve odpojilo, i kad upalim uredaj mi je nacrtano da ga spojim s racunalom, a kies javlja da ga ne prepoznaje,sta da radim??

14 godina
protjeran

Zna itko neku dobru stranicu preko koje bi mogo gledat filmove na mobitelu?

Probal sam par stranica koje rade na kompu, ali ne na mobu?!

Hvala

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:47 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kaucic kaže...

e sad se mi sve odpojilo, i kad upalim uredaj mi je nacrtano da ga spojim s racunalom, a kies javlja da ga ne prepoznaje,sta da radim??

A zašto si ga odspajao?Koliko se sjećam,prilikom updatea preko Kiesa jedino šta ti moraš je čekati.To zna potrajati,a na kraju svega se telefon sam upali i traži da ukucaš pin i onda je gotovo.

Ako nisam u pravu neka me netko ispravi jer sam Kies koristio samo jednom i nikad više!

14 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...
Kaucic kaže...

A zašto si ga odspajao?Koliko se sjećam,prilikom updatea preko Kiesa jedino šta ti moraš je čekati.To zna potrajati,a na kraju svega se telefon sam upali i traži da ukucaš pin i onda je gotovo.

Ako nisam u pravu neka me netko ispravi jer sam Kies koristio samo jednom i nikad više!

da treba čekat al kod njega nešto nije uredu. Pola sata čeka i uvijek 1% vjerojatno se i odpojio sam a ne njegovom voljom

13 godina
neaktivan

sam se odpojio, isa radi nastavk na oporavak programske opreme u slucaju nuzde i opet stoji na 1% i nemrda, a na mobu prikazani mob i racunalo i izmedu nijh usklicnik

14 godina
neaktivan
Kaucic kaže...

sam se odpojio, isa radi nastavk na oporavak programske opreme u slucaju nuzde i opet stoji na 1% i nemrda, a na mobu prikazani mob i racunalo i izmedu nijh usklicnik

vjerojatno ti driveri nisu dobri...trebao bi deinstalirati kies i ponovo ga skinuti i instalirati zatim njih ažuriraj i onda spoji mobitel.

13 godina
neaktivan

Ljudi uspio sam slozit, driveri za usb su nesto zezali, stalno se odpajaqlo a nigdje mi nije pisalo, uglavnom sve radi sad i updejtao na 2.3.5 :))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice