Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.872
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Akira kaže...
kale_fotograf kaže...

Kazu da je 4.3 dostupan samo ga mi nemamo ni ota ni kies

Pa dali ima na sammobile ili na samsung live update?

Mozda ga jos nisu uploadali na server.

Ja sam mogao update napraviti iste minute kada je bio uploadan na samsungu.

Mozda ih server zeza. 

Nema na sammobile, ovaj drugi ne znam, kako vidim ovaj live update

11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Imas u postu iznad link.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Akira kaže...

Imas u postu iznad link.

thnx

15 godina
Akira kaže...

HT jos nije dobio 4.3?? A tele je vec skoro mjesec dana na 4.3.

Strasno. 

VIP ga ima od 1.1., a tele od 2.1.

HT naravno modificira Android i ubacuje svoje aplikacije i animacije i onda su nešto zeznuli, pa je bilo problema sa Androidom, pa su to ispravljali i sređivali i zato je tek sada "pušten"

14 godina
ministar kaže...
Akira kaže...

HT jos nije dobio 4.3?? A tele je vec skoro mjesec dana na 4.3.

Strasno. 

VIP ga ima od 1.1., a tele od 2.1.

HT naravno modificira Android i ubacuje svoje aplikacije i animacije i onda su nešto zeznuli, pa je bilo problema sa Androidom, pa su to ispravljali i sređivali i zato je tek sada "pušten"

Pa gdje je onda kvaka sa onom CRO verzijom onda, tko u njoj radi kakala?!?!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:19 (ATJLučko).
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav, evo dns sam isao probat stariv perseus kernel na svog ljubimca preko odina, i skinuo sam s xda foruma tar file i idem prebacit sve po uputama, i prebacim, kliknem start i on zavrsi restarta se i u odinu pise da je obavljeno sve, mobitel se restarta i nece se upalit vise, znaci prode samsung logo ostane crni ekran i zavibririra 3 puta i tako stalno, nemice se dalje, jel moze neko pomoc ili ako zna o cemu je rec da sto prije odogovire, vec me pomalo hvata panika da se nesto nije sh*****.. ?
hvala unaprijed na odgovorima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Negdje si pogriješio u nečemu. Ne znam da li si imao rootan telefon, da li si dobro flashao, da li si imao pravu verziju kernela (Perseus-a nema za 4.3, ako se ne varam). Uglavnom štošta je moglo poći krivo.

12 godina
neaktivan

Većina o navedenog je bila dobra, jedino sto imam 4.3 verziju, tako da sad skidam stock kernel, pa cu probat vratit ponovo taj

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 18:16 (YoYo4).
17 godina

Eto ti onda greške, stavljao si Perseus na 4.3

Perseus ide samo na 4.1.2

12 godina
neaktivan
Ocito nisam dobro citao sve, nadam se da ce sve radit, da nije neki hard brick
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

HT kaže da im je update dostupan, a mi ne možemo ni OTA ni KIES do njega, a već dan i pol ne odgovaraju di je zapelo, gamad jedna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kale_fotograf kaže...

HT kaže da im je update dostupan, a mi ne možemo ni OTA ni KIES do njega, a već dan i pol ne odgovaraju di je zapelo, gamad jedna

ja mislim da njih taj update još uvijek muči, ali računaju da će popravit za par dana, pa ono kao je već dostupno, ali serveri štekaju ili ne znam šta.. kupuju vrijeme

15 godina
neaktivan
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...

ja mislim da njih taj update još uvijek muči, ali računaju da će popravit za par dana, pa ono kao je već dostupno, ali serveri štekaju ili ne znam šta.. kupuju vrijeme

i meni se čini da su oni nešto gadno ukakili i sad svekolikim korisnicima mažu oči

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

ima itko ikakvih novih informacija? je li nekome možda HT odgovorio na mail?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ministar kaže...

ima itko ikakvih novih informacija? je li nekome možda HT odgovorio na mail?

od petka nisu odgovorili na 2 poslana maila (jedan u petak, drugi u subotu), nešto su oni opet ukakili i sad se skrivaju ko miševi

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Ma ne vjerujem ja njima niti 0,000000000000 i tako dalje! Svaki dan, takorekuć, čim se probudim, učinim provjeru na Sammobile stranicama, ako oni NE kažu da ga ima, da postoji, da je pušten s lanca, ne vidim pola razloga vjerovati jazavcima kada kažu i u oči nas lažu da nešto postoji.
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

znači sve po starom, užas.. zanimljivo da je 4.3 za T-Mobile izašao jedino u Mađarskoj i to prije 2-3 tjedna, drugdje nigdje još ništa.. najgori su

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

nažalost sve po starom

možda jedino kad bi ih se krenulo bombardirat ovim pitanjem na društvenim mrežama, ali samo možda bi se makli s mrtve točke

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:28 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

riknuo mi punjač, samsung tvrdi da vrijed igarancija 6 mjeseci na dodatnu opremu naravno tih 6 mjeseci je prošlo, da kupim novi negdje ili da koritim bilo koji?

0 0 hvala 0
17 godina

Kupi bilo koji USB snage 2A i miran si.

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

ahahahahaha.. kažu da će nadogradnja biti dostupna u kratkom roku.. pa 'ko je tu lud {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ministar kaže...

ahahahahaha.. kažu da će nadogradnja biti dostupna u kratkom roku.. pa 'ko je tu lud {#}

hahahahaha dobro pitanje "ko je tu lud"

kad su odgovorili

15 godina
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...

kad su odgovorili

maloprije.. pitao sam na fejsu jer preko maila očito ne vrijedi kad si ti već slao bezuspješno

15 godina
neaktivan
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...

kad su odgovorili

maloprije.. pitao sam na fejsu jer preko maila očito ne vrijedi kad si ti već slao bezuspješno

svaka čast majstore, 2 maila su dobili, naravno odgovora nisu vratili, izgleda da će ih ubuduće trebat preko društvenih mreža kontaktirat jer mail izgleda prate svake prijestupne godine

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Da ih i ja počnem malo bockat, koji im je Facebook profil, da im se napijem/o krvce!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Da ih i ja počnem malo bockat, koji im je Facebook profil, da im se napijem/o krvce!

https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom?fref=ts

15 godina
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...

kad su odgovorili

svaka čast majstore, 2 maila su dobili, naravno odgovora nisu vratili, izgleda da će ih ubuduće trebat preko društvenih mreža kontaktirat jer mail izgleda prate svake prijestupne godine

na mail, ako šalješ onaj od tehničke podrške, odgovaraju oni što tamo rade, a ovo preko fejsa mislim da su studenti i onda se zna desit da ti jave da će pitat i ne znam šta, pa svejedno moraš čekat xD

14 godina
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Evo sam se i ja oglasio, da vidimo čija mama crnu vunu prede, kada će mi i KAKO odgovoriti!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...
ministar kaže...

kad su odgovorili

na mail, ako šalješ onaj od tehničke podrške, odgovaraju oni što tamo rade, a ovo preko fejsa mislim da su studenti i onda se zna desit da ti jave da će pitat i ne znam šta, pa svejedno moraš čekat xD

da al kažem da su možda ipak brži nego ovi prek maila

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Evo sam se i ja oglasio, da vidimo čija mama crnu vunu prede, kada će mi i KAKO odgovoriti!

pratim, baš me žarko zanima kad će i kako odgovorit

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice