hhh nisam još jer nisu sigurni tam u Vipu da mogu uzet taj mob, morat ću neki jeftiniji čini mi se, ali još ćemo vidjet...
SE. Kratko i jasno.
Između ta tri definitivno sony ericsson, tu ne bi trebalo bit dileme.
e složio bi se sa stevan94 sonyericsson telefoni su najbolji bez uvrede nokinim vlasnicima ja sam za xperia x1 jel ako gledaš da LG ili SAMSUNGOVA kamera ima 5 megapixela dok neke kamere naprimer od xperie x1 3.2 megapixela skoro su jednake.zato drži se ti x jedinice.
s8300 ima puno puno bolju kameru od xperie
Ehh pa ako bi morala birat izmedu njima, onda 100% da bi SE-a izabrala!
Ako jos nisi izabrao,ne znam sta cekas,sa xperiom neces pogrijesiti ;)
Imam jedno pitanje, netko je rekao u jednoj temi da Symbian ima puno aplikacija i igara, ima li ih i Windows Mobile koji je na SE?
Imam jedno pitanje, netko je rekao u jednoj temi da Symbian ima puno aplikacija i igara, ima li ih i Windows Mobile koji je na SE?
ima ih i vise nego symbian ;)
hhh nisam još jer nisu sigurni tam u Vipu da mogu uzet taj mob, morat ću neki jeftiniji čini mi se, ali još ćemo vidjet...
ja bih rekao da ti imas puno zivaca za cekati novi mob,da sam ja na tvome mjestu ja bih ga do sada tri puta kupio
x1
ja bih rekao da ti imas puno zivaca za cekati novi mob,da sam ja na tvome mjestu ja bih ga do sada tri puta kupio
Hahaha a što se mora, mora se...
No čuo sam u temama po ovom forumu da je X1 spor zbog Windows Mobilea i da su mu male ikonice pa jedva pogode prstima
Hahaha a što se mora, mora se...
No čuo sam u temama po ovom forumu da je X1 spor zbog Windows Mobilea i da su mu male ikonice pa jedva pogode prstima
za te ikonice ne znam,telefon jeste malo sporiji ali moze se dobro raditi na njemu ;)
a jesi li razmisljao o nokiji 5800XM?
za te ikonice ne znam,telefon jeste malo sporiji ali moze se dobro raditi na njemu ;)
E da, razmišljao sam o 5800XM, al je nema na ovom Vipovom popisu koji ja imam, pa čekam do sutra, sutra izlazi novi popis pa ak je bude onda ću razmišljati X1 vs. 5800XM Ima li netko X1? I kaj ti misliš koji je bolji?
ja sam između 5800 i x1 uzeo 5800 i nisam požalio
E da, razmišljao sam o 5800XM, al je nema na ovom Vipovom popisu koji ja imam, pa čekam do sutra, sutra izlazi novi popis pa ak je bude onda ću razmišljati X1 vs. 5800XM Ima li netko X1? I kaj ti misliš koji je bolji?
Pa mislim da je bolji SE Xperia X1,ali da sam ja licno u toj situaciji x1 vs 5800XM ja bih kupio nokiu jer je ova 5800XM za mene vrh od mobitela
ima symbian(puno programa,aplikacija,igrica,tema),wifi,dobar ekran sto je najvaznije dobro osjetljiv,extra zvucnike......
Ne znam sta ti mislis koji je bolji?
Koliko ja znam Nokiu 5800XM imas samo u t-mobileu,a u vipu imas 5530Xm slicna ali ipak nije kao predhodnik ;)
Vidim u jednoj temi X1 vs. 5800XM da svi hvale Nokiu a blate po SE, pa se premišljam, ak ne bude u Vipu 5800XM uzimam X1, a 5530 definitivno ne uzimam, ima mi ga frend i nije mi nešto, a ak bude u Vipu uzimam 5800XM
Vidim u jednoj temi X1 vs. 5800XM da svi hvale Nokiu a blate po SE, pa se premišljam, ak ne bude u Vipu 5800XM uzimam X1, a 5530 definitivno ne uzimam, ima mi ga frend i nije mi nešto, a ak bude u Vipu uzimam 5800XM
bilo bi super kada bi vip imao 5800XM ali nevjerujem....daj Boze!
Srecno ;)
Srecno ;)
I ja se nadam da ga ima, al zašto ga nemaju u ponudi?
Srecno ;)
I ja se nadam da ga ima, al zašto ga nemaju u ponudi?
ne znam za kaj,ali tu nokiu samo t-mobile ima u ponudi ;)
Eh hvala puno na prijedlozima, sad idem gledati videe o tim mobovima na youtubeu, preostalo mi je samo da čekam do sutra
Eh hvala puno na prijedlozima, sad idem gledati videe o tim mobovima na youtubeu, preostalo mi je samo da čekam do sutra
hehhe....hajde
jesi li nasao 5800XM u vipu??
Nije još došao popis mobitela, dolazi oko Božića 23.-24.
Nije još došao popis mobitela, dolazi oko Božića 23.-24.
oke ;) javi ako sta nadjes..:!!
Preporucio bih ti ovaj model samsunga gore napisan,zbog veoma dobrog iskustva sa ovim telefonima,il neku dobru nokiu.
Fico kako stojis sa kupovinom nekog od navedenih mobitela,jesi nasao sta u vip-u?
dosao je taj popis oko bozica al se nije nista promijenilo, evo sad cu dobit popis od prvog mjeseca da vidim ima li novosti
Došao je popis i piše da mogu uzeti Samsung i7500 Galaxy, X1 ne mogu, sad je i7500 vs Nokia 5530 XM, sigurno se pitate zašto ne uzmem odmah Samsung, no čuo sam da za Symbian (Nokia) ima puno više igara i aplikacija nego na Androidu (Samsung), e sad me zanima da li je to točno i da li ima ap. i igara za Android i da li mogu izbrisati Android i instalirati Symbian (LOL!)?
EDIT: I da li je brži Android od Symbiana?
Android je tek izašao, treba malo pričekat (možda i netreba), izaći će i za njega puno igara i aplikacija