Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 825.243
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Almin94 kaže...
QuidZz kaže...
thabigjc kaže...

jel stavio tko ovaj od vipa?

el ima kakvih problema?

I mene zanima kakav je official Lollipop. Moj je kupljen kao slobodan uredaj, na KitKat-u radi odlicno, pa neznam hocu li dignut update ili ne.

Nakon svih romova, ja se vratio na GPE 5.0.1. Ko zeli fluidnost, GPE je najbolji izbor.

Btw zna li neko da li ce doci android 5.1 GPE za S4?

Mah, meni je taj rom s****, em nije stock ( samsung ) GPE, em nema modifikacija...

R.R. je AOSP ROM bazairan na CM-u sa mnogo modifikacija koje mi odgovaraju.

+jos stavim dark temu za manju potrosnju baterije: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piereligio.dstheme

16 godina
neaktivan

Sad sam radio na S5 koji ima Lollipop i dosta je spor, ako je takav i na S4 onda ću definitivno pričekat.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayMaker10 kaže...

Sad sam radio na S5 koji ima Lollipop i dosta je spor, ako je takav i na S4 onda ću definitivno pričekat.

Ja fakat ne znam kaj su oni uradili da je tako spor...lolipop bi treba biti puno brzi od kitkat-a, upocetku sam mislio da je stvar u tome kaj nije finalan SW. pa ima svoje greske, ali ovo je fakat za smece ( pogotovo nakon sto im je trebalo toliko dugo da ga izbace ).

14 godina
neaktivan

Sto se S5 tice radi odlicno ako se napravi hard reset nakon update-a. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja fakat ne znam kaj su oni uradili da je tako spor...lolipop bi treba biti puno brzi od kitkat-a, upocetku sam mislio da je stvar u tome kaj nije finalan SW. pa ima svoje greske, ali ovo je fakat za smece ( pogotovo nakon sto im je trebalo toliko dugo da ga izbace ).

I to da stvar bude gora ovaj rad je bio nakon factory reseta, mogu mislit kako je izgledalo bez toga. Katastrofa. Dobro je da se nisam zaletio.

15 godina
neaktivan
Meni definitivno najbolji Ressurection lollipop. Na stock lollipopu sve štekalo i baterija je curila,onda sam stavio ovaj i mob leti,a baterija mi je 20% bolja, rekao bih.
12 godina

Sad citam na xda forumu, TW LP ima problema sa HD Video playbackom ( ukljucujuci YouTube ).

Svaka cast Samsung EXTRA ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kak ce vas drukcije naterat da kupite s5 ili s6 ako naprave dobar softwer za s4? s necim ga moraju ujebat tako da ga se rijesite napokon

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HTC potvrdio na M7 GPE dobija update na Android 5.1, a standardna verzija M7 ne dobija isti. Sta mislite da li ce S4 GPE dobiti update na 5.1? Ja se nadam da hoce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni su to gluposti što rade, kao npr. hoće li dobit. Kompanije bi trebale podržavat mobitele softwareom dokle god hardware mogućnosti to dopuštaju, recimo glupo je da S4 koji ima odličan hardware završi sa Lollipopom iako bi bez problema mogao gurat i dalje, jer S5 osim mrvicu jačeg i štedljivijeg procesora nije puno jači od S4.

1 0 hvala 0
15 godina

Ponudio je nadogradnju na t-mobile VIP mreži preko OTA, da napomenem, mobitel je otključan, javim dojmove :)

EDIT: Mob mi se zasad čini brz, sve radi super, napravio sam tvornički reset, vidjet ću je li i baterija duže traje kroz koji dan

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 23:21 (Trawis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za vas koji imate S4 Value edition :

Lollipop GT-I9515

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Za vas koji imate S4 Value edition :

Lollipop GT-I9515

hmm.. Kod mene je DBT rom na njemu... Ako sada flasham ovaj izgubiti ću status official jel tako? Nije valjda da će samo za poljake izbaciti Lollipop!?

http://deridownload.comze.com/
15 godina

to je official, nebitno je za koju je zemlju, to je ta retardacija kad pustaju po regijama isti jebeno identicni rom pa neki dobiju prije neki kasnije umjesto da odma puste za sve kao Apple, slobodno flashaj

evo flashao sam lolipop, normalno prvo paljenje steka, izbacuje neke errorr, odmah napravim factory reset, root i maknem vecinu samsungovog bloatwarea i rom zasad radi osjetno bolje od kit kata, zadovoljan sam...a sta je sa xposed frameworkom jel radi na androidu 5?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 20:00 (domac5).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

to je official, nebitno je za koju je zemlju, to je ta retardacija kad pustaju po regijama isti jebeno identicni rom pa neki dobiju prije neki kasnije umjesto da odma puste za sve kao Apple, slobodno flashaj

evo flashao sam lolipop, normalno prvo paljenje steka, izbacuje neke errorr, odmah napravim factory reset, root i maknem vecinu samsungovog bloatwarea i rom zasad radi osjetno bolje od kit kata, zadovoljan sam...a sta je sa xposed frameworkom jel radi na androidu 5?

Samsungov update firmwarea je u najmanju ruku cirkus. Kakav je ovaj od VIP-a? Ima neke aplikacije dodatne u sebi ili?

13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
domac5 kaže...

Samsungov update firmwarea je u najmanju ruku cirkus. Kakav je ovaj od VIP-a? Ima neke aplikacije dodatne u sebi ili?

ok je od Vipa, samo multitask window nije bas fluidan kak bi trebao bit... ne vidim neke dodatne aplikacije koje nisu od samsunga..domac5, imas link za rootanje a da ne aktivira knox?

15 godina

cf autoroot ali mislim da taj okida knox, ak nisu rijesili taj problem u meduvremenu, ja sam prije 4-5 mjeseci kad sam kupio mob odmah 1. dan rootao nisam ni znao za knox ali nije me ni briga, svejedno nece odbit garanciju 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedino sto mi je cudno je da nemogu swipeat tabove lijevo desno u settingsu a ni u phone app, sto bi trebalo raditi u lollipopu... :S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Diazz72

Znam da si koristio CM ResurrectionRemixLP. Mozes li mi reci kakvo je iskustvo s fluidnoscu uredjaja, je li fluidniji nego na GPE rom-u? Koji kernel si koristio uz ResurrectionRemix? Koje su mane, koje prednosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
w0rtex83 kaže...
PlayMaker10 kaže...
domac5 kaže...

ok je od Vipa, samo multitask window nije bas fluidan kak bi trebao bit... ne vidim neke dodatne aplikacije koje nisu od samsunga..domac5, imas link za rootanje a da ne aktivira knox?

Ja nikad nisam radio taj root niti sam zainteresiran, sad imam firmware iz DBT regije koji je bio na mobitelu jer je iz Njemačke. Ali čak razmišljam da stavim naš firmware tj iz naše regije ako uskoro ne dođe ovaj Njemački službenim putem. Iako mi je malo čudno, obično Njemački prvi dođe.

17 godina
PlayMaker10 kaže...

Ja nikad nisam radio taj root niti sam zainteresiran, sad imam firmware iz DBT regije koji je bio na mobitelu jer je iz Njemačke. Ali čak razmišljam da stavim naš firmware tj iz naše regije ako uskoro ne dođe ovaj Njemački službenim putem. Iako mi je malo čudno, obično Njemački prvi dođe.

DBT dođe među prvima, ali rijetko prvi, u EU većinom kreće Poljska... očito tamo rade na softwareu i prvi testiraju na masi...

16 godina
neaktivan

Evo stavio sam i ja Lollipop na I9515. Sve official, unrooted.

Na prvi pogled sve radi super, osjete se poboljšanja (vizualno) a i što se fluidnosti tiče. Doduše još nisam instalirao većinu aplikacija (Viber, WhatsApp itd.).

Brine me samo jedna stvar a to je ta što ima puno bijele boje u izbornicima a čitao sam da ona najviše "jede" bateriju kod ovih ekrana.

Nadam se da se neće skratiti vrijeme trajanja baterije... ?

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bellatrix kaže...

Nadam se da se neće skratiti vrijeme trajanja baterije... ?

žena mi kaže da nije ništa bolja niti lošija... doduše ona ga cijedi u danu...

12 godina

Jao se vlasnicima S6 ukoliko namjeravaju koristiti S6 TW Launcher jer samsung je izbacio abecedno sortiranje aplikacija u app_draw-u :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovo volim vidjet ujutro, nekad je android os proces na kit katu bio po 7 sati aktivan i tako sam gubio cca 7% baterije preko noci a vrijeme mirovanja je bilo nikakvo a sad je normalno vrijeme mirovanja, nemogu se sjetit kakva je baterija bila navecer ali racunam da je 2-3% izgubljeno preko noci, s tim sam zadovoljan, puno mi bolje radi sve pogotovo facebook app, multitasking, messenger, dosta se osjeti poboljsanje iako je vec natrpan aplikacijama koje sam si skinuo, kome je xposed nebitan preporucujem da si nadogradi mob na android 5.0

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ovo volim vidjet ujutro, nekad je android os proces na kit katu bio po 7 sati aktivan i tako sam gubio cca 7% baterije preko noci a vrijeme mirovanja je bilo nikakvo a sad je normalno vrijeme mirovanja, nemogu se sjetit kakva je baterija bila navecer ali racunam da je 2-3% izgubljeno preko noci, s tim sam zadovoljan, puno mi bolje radi sve pogotovo facebook app, multitasking, messenger, dosta se osjeti poboljsanje iako je vec natrpan aplikacijama koje sam si skinuo, kome je xposed nebitan preporucujem da si nadogradi mob na android 5.0

Meni na KitKatu u 15 sati od zadnjeg punjenja Android OS 27 minuta, a Android System 44 minute. Uz uključene lokacijske usluge. Nešto ti nije valjalo definitivno. Ali ako će mi na Lollipopu biti još manje super vijest. Daj ti meni reci kakvo ti je "Screen on time"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 18:43 (PlayMaker10).
15 godina

eh sad to nemogu rec jer lezim u bolnici pa se ne skidam s mobitela dosta zahtjevne igre malo surfanje malo face malo pozivi pa ga drzim vecinu vremena na punjacu osim prek noci...doma sam negdje pocetkom 4. mjeseca pa onda cu znat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

eh sad to nemogu rec jer lezim u bolnici pa se ne skidam s mobitela dosta zahtjevne igre malo surfanje malo face malo pozivi pa ga drzim vecinu vremena na punjacu osim prek noci...doma sam negdje pocetkom 4. mjeseca pa onda cu znat 

Ma samo ti ozdravi, ovo je nebitno. Sretno sa zdravljem.

11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova South East Europe je naša regija? Došao je službeni pa ne znam šta je bolje, ova Njemačka DBT regija ili ova SEE? Ima li netko iskustva? Pošto sam ja tip koji ne voli stalno resetirat uređaj i slično volio bih znat unaprijed.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice