Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.720
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Dobio američki s4, otkljucao ga na vip , no nema hrvatski translate. Zanima me dali mogu flashati vipov firmware na njega jer sam vidio region vode i ostale stvari . Pitanje je na što moram paziti prije flasha
13 godina
Dobio američki s4, otkljucao ga na vip , no nema hrvatski translate. Zanima me dali mogu flashati vipov firmware na njega jer sam vidio region vode i ostale stvari . Pitanje je na što moram paziti prije flasha
14 godina

Naravno da ne jer američki S4 je i9500 iliti verzija s 8 jezgri, a Vipov firmware je za i9505 iliti quad core verziju moba.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Ma i9505 je i moj uzeo sa njuskala , covjek donio par komada pa prodavao.
16 godina
neaktivan

Da li i9505 kupljen u trgovini (mislim ne preko Vipa ili T-Coma) ima android na hrvatskom jeziku, dakle da li su svi izbornici, sve stavke, sve unutar operativnog sustava na hrvatskom jeziku?

0 0 hvala 0
12 godina

A po cemu je dva puta bolji? A lg je poznat po svojim updateovima.

14 godina
vilon kaže...

Da li i9505 kupljen u trgovini (mislim ne preko Vipa ili T-Coma) ima android na hrvatskom jeziku, dakle da li su svi izbornici, sve stavke, sve unutar operativnog sustava na hrvatskom jeziku?

Naravno da ima.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina

Ja sam imao LG 2X kad je tek izasao, i mogu reci da sam se nacekao da stigne 4.0 (ICS) na njega. . .drugi uredjaji su bili mjesecima na ICS-u dok je ovaj jos visio na GB-u. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam problem kada konektujem telefon preko usb-a na racunar da dobijem samo prazan folder galaxy s4 i par puta kada ukljucim iskljucim onda mi se pojave svi folderi (muzika,slike itd..) a nekad nikako nece racunar da prepozna telefon instalirao drivere brisao i opet isti problem :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemojte se ljutit ako je bilo, zanima me da li na vasim s4 prilikom primanja poziva melodija pocne tiho i onda se naglo pojaca? Ako znate rjeaenje problemu bio bih zahvalan. Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, trenutno koristim Galaxy s4 i9505 model, i na njegovoj orginalnoj bateriji piše da ima 3.8 volti. U međuvremenu uzeo sam sebi i jednu zamjensku bateriju koja ima 3.7 volti ( piše 3.7 VDC od 6200mAh ) i ima oznaku samo za i9500 model

Pa me interesuje smije li se ona koristiti baš na i9505 jer je razlika u voltaži ??

0 0 hvala 0
13 godina
U postavkama se nalazi opcija za automatsko pojačavanje zvuka zvona,treba ju ugasiti,pretrazi opcije.

Što se tiče baterije najbolje uzeti original njegovu ili zamjensku koju ti preporuče, jer ostatak je škart i može ti samo probleme stvarati
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...
U postavkama se nalazi opcija za automatsko pojačavanje zvuka zvona,treba ju ugasiti,pretrazi opcije.

Što se tiče baterije najbolje uzeti original njegovu ili zamjensku koju ti preporuče, jer ostatak je škart i može ti samo probleme stvarati

Pokusao sam nac ali nigdje to nevidim, moze mi netko napisati put do tog automatskog pojacavanja, hvala

16 godina
neaktivan

U postavkama poziva ti je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve je tamo normalno, nezz do cega je to

16 godina
neaktivan

Aj SS postavki poziva pa da vidimo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Aj SS postavki poziva pa da vidimo.

Ako te koja grupa zanima reci pa cu jos slikat

16 godina
neaktivan

Čudno. Da nemaš možda neki app koji kontrolira sve to? Ili možda pod Gestures?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Čudno. Da nemaš možda neki app koji kontrolira sve to? Ili možda pod Gestures?

Stavit cu video kad stignem da poslusate

14 godina
neaktivan

Pozdrav, potrebno mi je par informacija o ovom telefonu. Koliko ja mogu vidjeti ovdje na telefonu je mijenjan softver i knox pokrenut na 0x1 sto znaci da od garancije nema nista. Ispravite me ako grijesim. 

Otkljucavanjem mreze gubi li se garancija?

I ova osnovna verzija mi je također sumnjiva...

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 23:40 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo danas s4,imam jedan mali problem,jel kod vas isto cudan home button,onako kao da krcka ponekad?Imao sam s2,s3 i note 2,bilo sve normalno,da odem na servis ili je to tako ?

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Uzeo danas s4,imam jedan mali problem,jel kod vas isto cudan home button,onako kao da krcka ponekad?Imao sam s2,s3 i note 2,bilo sve normalno,da odem na servis ili je to tako ?

Imao isti "problem" na S2 Plus. Sve dok ti normalno radi i registrira klik nemas brige. Ali da, taj zvuk bas ide na zivce. {#}

13 godina
odjavljen

Pozdrav.

Isplati li se prelaziti sa Sony xz na S4 ? Za sada mi je Sony metak u svemu Ali . Samsung ima puno vise djidja od X a te bolju podrsku - primjer potrosio sam 2 sata da nadjem protektor za ekran i naravno nista ; (  - bas smo prodali . Dok za S4 svih sranja na svakom cosku ......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tele2 sam, uredaj otkljucan na sve mreze, jos nemam update! Piz** lagano :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Pozdrav, potrebno mi je par informacija o ovom telefonu. Koliko ja mogu vidjeti ovdje na telefonu je mijenjan softver i knox pokrenut na 0x1 sto znaci da od garancije nema nista. Ispravite me ako grijesim. 

Otkljucavanjem mreze gubi li se garancija?

I ova osnovna verzija mi je također sumnjiva...

XXUEMKF ti je UK BTU verzija odnosno nebrendirana verzija firmwarea za Europu. Istu verziju sam imao i ja dok sam bio na 4.3 jer sam mob kupio u Europatradeu te je kao takav otključan na sve mreže. Ako je tvoj mobitel zaključan na neku mrežu i knox je 0x1 može samo značiti da je prijašnji vlasnik stavio nebrendiranu verziju 4.3 firmwarea (ovu koja ti je trenutno na telefonu) i samim time aktivirao knox na 0x1.

Što se garancije tiče neki ljudi na forumu su tvrdili da Euorpatrade servis bez obzira što je knox 0x1 prihvaća garanciju, koliko je ta informacija točna neznam, probaj nazvati njihov servis i pitaj. Inače se time gubi garancija. Ista situacija ti je i kod otključavanja mreže neki operateri će ti dati kod za otključati mobitel na sve mreže ako im pokažeš račun i garanciju da je kupljeno kod njih.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 23:50 (Benaren).
16 godina

Kolko vam se dugo puni s4?

Meni se jucer punio od 7% do 100% nekih 6 sati i jos je bio ugasen,upalio sam ga da vidim kolki je bio postotak i bio je 79 i jos se punio sat i vise do 100.

Originalni punjac na struju i sve serijski,to mi je nekak dugo da se puni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moj G2 od 0% do 100% napuni se za 1h i 15 min . naravno upaljen! 

16 godina

Kriva tema kolega!{#}

16 godina
neaktivan
skrba kaže...

Kolko vam se dugo puni s4?

Meni se jucer punio od 7% do 100% nekih 6 sati i jos je bio ugasen,upalio sam ga da vidim kolki je bio postotak i bio je 79 i jos se punio sat i vise do 100.

Originalni punjac na struju i sve serijski,to mi je nekak dugo da se puni?

Vrijeme punjenja ćeš izračunat tako da vidiš koliku struju ti pušta punjač (Samsung ima od 0.7A do 2A), ali svejedno, ovo je previše i on 0-100 se ne bi trebao punit više od 3h, ovisno o punjaču. Može bit da je do punjača, može bit da je do baterije, a može bit i do softvera.

16 godina

Punjac je bijeli i daje izlaz 2A i to bi trebalo biti puno prije napunjeno kako god.

Mozda se zblesirao mob nekaj a mozda je kriv produzni jer je na njemu punjac kad je kabel prekratak od punjaca,neznam,budem vidio dalje kaj ce biti pa javim jos.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice