Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.113
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Danas stigla maska Spigen Neo Hybrid, nažalost KOPIJA{#}

Malo sam ljut ali se totalno ok ponaša, možda malo šeta volume tipka ali..

Jedino mi je čudno za što služi ova "rupa" na maski, jer na originalnoj ovoga nema:

http://oi44.tinypic.com/332cok5.jpg

Platio 18€

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Prilika kaže...

Jedino mi je čudno za što služi ova "rupa" na maski, jer na originalnoj ovoga nema:

Platio 18€

Ja imam dvije takve... al nemaju rupe te. Jedna mi je danas puka dolje kod rupe od punjaca one su tanke plastike sto vezu i pukle. Vjerojatno od udaraca kad se stavi u auto pa pa zavojima kako se klize malo udara pa je osla. Stavio sam novu sad cemo vidit koliko ce izdrzat, cini se kvalitetnija (metal slate. ) . Iznenadila su me one jb naljepnice za home tipku. Mislio sam da ce otpasti brzo ali drzi super.

13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Ja imam dvije takve... al nemaju rupe te. Jedna mi je danas puka dolje kod rupe od punjaca one su tanke plastike sto vezu i pukle. Vjerojatno od udaraca kad se stavi u auto pa pa zavojima kako se klize malo udara pa je osla. Stavio sam novu sad cemo vidit koliko ce izdrzat, cini se kvalitetnija (metal slate. ) . Iznenadila su me one jb naljepnice za home tipku. Mislio sam da ce otpasti brzo ali drzi super.

Ja ih nemam... {#}

16 godina
Prilika kaže...

Platio 18€

mislim da sam negdje procitao da su te maske s rupom gore za korejsko trziste jer tamo imaju jos neku dodatnu antenu... 

enivej, ja narucio original iz SAD-a i zakon je (da ti malo posolim ranu jos) :P

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
mrzech kaže...

mislim da sam negdje procitao da su te maske s rupom gore za korejsko trziste jer tamo imaju jos neku dodatnu antenu... 

enivej, ja narucio original iz SAD-a i zakon je (da ti malo posolim ranu jos) :P

Zakon je i ova sem te rupe.. {#}

12 godina

provjerio bateriju danas i napuhnula se,zato se je brzo praznila i neki puta kad ima 30 posto samo se ugasi i pokaze da je skroz prazna,valjda ce sa novom biti bolje i duže trajati,a ne ko ova 3 mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jedno pitanje mozda je malo offtopic al nemojte zamjerit jel neko kupio sgs4 u tcomu ako da koliko ga je cekao da dodje..??
ja evo jos 5 dana i proci ce mjesec ovi se jos ne javljaju..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Postoji li u Zagrebu mjesto/prodavač gdje se mogu nabaviti original Spigen maske?

EDIT: vi koji imate kopiju Spigena, koliko je to funkcionalno? Nađoh sljedeće http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/spigen-sgp-neo-hybrid-akcija-oglas-9426173

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 12:08 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poslednjih par dana tliko mi je spora 4-ka da ubuja jednostavno treba po minut da mi se ucitaju neke stranice ili neki klip na youtube..inace sam na 4.2 verziji..iam neko taj problem?? do cega je

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Postoji li u Zagrebu mjesto/prodavač gdje se mogu nabaviti original Spigen maske?

EDIT: vi koji imate kopiju Spigena, koliko je to funkcionalno? Nađoh sljedeće http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/spigen-sgp-neo-hybrid-akcija-oglas-9426173

imam kopiju i to onu na kojoj fino pise NEO HYBRID i na kraju sam jako zadovoljan mada me odbijala sto nije orginal

14 godina
odjavljen

Može li mi netko dati link tutoriala za rootanje S četvorke?

Hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
cardadule kaže...

Poslednjih par dana tliko mi je spora 4-ka da ubuja jednostavno treba po minut da mi se ucitaju neke stranice ili neki klip na youtube..inace sam na 4.2 verziji..iam neko taj problem?? do cega je

Hoće to, restartaj ga jednom u tjedan-dva i bit će ok....Sa 4.3 updateom, te stvari bi trebale postati stvar prošlosti..

14 godina
odjavljen

Skinite si program Clean Master, svaku večer prije punjenja očistite cache memoriju, restartajte mobitel da se RAM očisti i radit će vam vrhunski ;)

1 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Skinite si program Clean Master, svaku večer prije punjenja očistite cache memoriju, restartajte mobitel da se RAM očisti i radit će vam vrhunski ;)

Pa nisi dao 4k kn za mobitel da bi ga svakodnevno restartao kako bi radio odlično? 

Meni mobitel radi odlično bez puno fantaziranja. Iako sam na 4.3 romu koji ima svojih bugova, ja sam radom mobitela zadovoljan. Preporuke svima za Paranoid Android 3.99 RC2. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
MARKOZD15 kaže...

Pa nisi dao 4k kn za mobitel da bi ga svakodnevno restartao kako bi radio odlično? 

Meni mobitel radi odlično bez puno fantaziranja. Iako sam na 4.3 romu koji ima svojih bugova, ja sam radom mobitela zadovoljan. Preporuke svima za Paranoid Android 3.99 RC2. 

Kako mi(ja) da stavimo romove ili bar google edition 4.3 ako mi se bootloader zakljucao zadnjom 4.2.2 knox verzijom

14 godina
odjavljen
dreammaker kaže...

Pa mozes i jednom svaka 2/3 dana, al ja to svaku večer napravim, uopće mi nije problem izdvojiti par minuta samo da se mobitel restarta ;)

13 godina
neaktivan

Iako rijetko snimam klipove na mob, prolazio kroz grad i vidim luđaka i zašto ne snimiti.. uz to nije offtopic kamera je od s4 {#}

Morate pogledati {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

poZz ljudi evo i ja napokon dobio sgs4 i sad zanima me kako ukljucim daljinski i ako moze mala pomoc oko senzora..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dolazi nam 4.3!

Here is the complete changelog for the update as compiled with SamMobile:

• OpenGL 3.0 Support
  • GALAXY GEAR Support
  • TRIM Support (Makes the device much faster)
  • ANT+ Support
  • vSamsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)
  • Samsung Wallet comes pre-loaded
  • Improved RAM management
  • Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before)
  • Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag)
  • New Samsung Keyboard
  • New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more)
  • New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications)
  • New Camera firmware
  • Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc)

http://www.gsmarena.com/android_43_for_samsung_i9505_galaxy_s4_now_available-news-7000.php

3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Dolazi nam 4.3!

• Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before

Meni trenutno display pokazuje pomalo "žučkastu" boju tj. kada se gleda normalno u mobitel ne vidi se bijela boja, već blijedo žuta.

Ako se display okrene tako da se gleda odozgo ili sa strane vidim bijelu boju veoma jasno. Neki kažu da tako amoled radi, ali kad su napisali to Improved Display color reproduction,

mogu li se nadati da će to žutilo ili žuta tinta nestati, već je taj bug poznat po xda i zovu ga yellow tint?

15 godina

Pozz ekipa!

Imam S4 vec 2 dana, i imam samo jedno pitanjce, dali se moze preko nekog programa rucno rihtat ekspozicija, focus...

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svrzic kaže...

Pozz ekipa!

Imam S4 vec 2 dana, i imam samo jedno pitanjce, dali se moze preko nekog programa rucno rihtat ekspozicija, focus...

Of skroz da M O Ž E !!!!

Ekspoziciju rihtaš kada otvoriš kameru sa onim kotačićem, kada ga pritisneš, otvori ti se prozor i onda scrolaj do stavke "podešavanje ekspozicije"!

Fokus rihtaš pritiskanjem na volume + odnosno - gumb, znači + za povećanje fokusa, odnosno približavanje, i - za smanjivanje, i to je to!!

ATJ Lučko
16 godina
MariusEight kaže...

Dolazi nam 4.3!

• OpenGL 3.0 Support
  • GALAXY GEAR Support
  • ANT+ Support
  • New Samsung Keyboard
  • New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications)
  • New Camera firmware

http://www.gsmarena.com/android_43_for_samsung_i9505_galaxy_s4_now_available-news-7000.php

upravo skidam pa javim dojmove ;)

15 godina
mrzech kaže...
MariusEight kaže...

Dolazi nam 4.3!

• OpenGL 3.0 Support
  • GALAXY GEAR Support
  • ANT+ Support
  • New Samsung Keyboard
  • New Camera firmware

upravo skidam pa javim dojmove ;)

Skidas kako?

15 godina
ATJLučko kaže...
Svrzic kaže...

Pozz ekipa!

Of skroz da M O Ž E !!!!

Ekspoziciju rihtaš kada otvoriš kameru sa onim kotačićem, kada ga pritisneš, otvori ti se prozor i onda scrolaj do stavke "podešavanje ekspozicije"!

Fokus rihtaš pritiskanjem na volume + odnosno - gumb, znači + za povećanje fokusa, odnosno približavanje, i - za smanjivanje, i to je to!!

Kakav kotacic? Ja to nemam, imam 4.2.2

16 godina
15 godina
mrzech kaže...

Jel se gubi garancija sa time?

Btw, mobitel mi je iz svicarske, swisscom, jel mi vrijedi garancija u hrvatskoj?

12 godina
neaktivan

Vala ja necu da prelazim na 4.3 cistio sam tel sad ok radi ki nov{#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Joky007 kaže...

provjerio bateriju danas i napuhnula se,zato se je brzo praznila i neki puta kad ima 30 posto samo se ugasi i pokaze da je skroz prazna,valjda ce sa novom biti bolje i duže trajati,a ne ko ova 3 mjeseca

ne brini se, to je normalno: http://m.gadgeterija.tportal.hr/2013/10/13/trecina-mobitela-samsung-galaxy-s4-pati-od-problema-s-baterijom/ "Kako dojavljuje njemačka stranica MobiFlip čak 30 posto Galaxyja S4 isporučenih tržištu imaju problema baterijom. Isti se manifestiraju na način da se baterija doslovno napuhava te posredno gubi kapacitet i postaje neupotrebljiva."

14 godina

Nikaj se ne javljaš, jel sve prošlo ok? :)

Dvoumim se dal da flešnem taj FW ili da čekam official update preko moba....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice