Jel moram napraviti wipe i ona sranja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve stavio.Radi super.Nakon nekog vremena sam skuzio da mi nece pustiti snimljene videe.Njih sam snimio na 2.3.6. Value pack.Da li netko zna u cemu je problem?
je isprobao ko slim bean 2.1 http://slimroms.nfye.eu/index.php/changelog/115-slimbean-2-1
Pozdrav decki imam ovaj mobitel i upravo sad se desio problem , mobitel se resetirao sam od sebe, a sada se vise uopce nezeli upalit, reagira na punjac i usb ali nemogu ni u recovery sa home volume up i down, na njemu je zadnji miui softver. sta da radim?
i kad ga spojim na punjac upali se dode do baterije logo loading i resetira se :( nista nije prckano bas nista.

usao sam i sta sad? pise downloading , do not turn off target, nikad nisam bio u download modu sta trebam sad?
pa kako si stavio miui ako nikad nisi koristio download mode, jer na stock romu trebas flesat custom kernel da bi mogao stavljat druge romove?
i btw imas tutoriala na bacanje u ovoj temi sta se tog tice, potrazi malo
šta kako sam stavio lol, preko recovery moda bios jbt nikakav download mod, prvi put cujem za to. uostalom kupio sam polovan mob koji je na sebi vec imao custom rom . i nasao sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494493 nadam se da ce pomoc kad vec ti neces :D
Edit: sređeno.
šta kako sam stavio lol, preko recovery moda bios jbt nikakav download mod, prvi put cujem za to. uostalom kupio sam polovan mob koji je na sebi vec imao custom rom . i nasao sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494493 nadam se da ce pomoc kad vec ti neces :D
Edit: sređeno.
nije da ti nitko neće pomoći,ali u ovoj temi je vjerovatno objašnjeno već 30 put kak se stavlja drugi rom prek download moda(treba malo potražiti,znam da ima puno stranica,ali jbg) i već nam je svima polako dosadno objašnjavati jedno te isto.
sretno!
sredio sam, sad cu malo ovaj 2.3.6 jbg na custom roomu nema ni samsung apps nit navigacije nit radio nista...
Koji je najstabilniji ROM za JB 4.1.1? Jesu sigurni za flashat, ili da još malo pričekam dok ne fixaju bugove. Sad sam na ics333
cuo sam da galaxy s modeli zakljucani na neku mrezu nemaju pristup download modu i cwm-u? znaci ko da im je zakljucana ona kombinacija tipki...jel to istina?
planiram kupit ovaj mob al je zakljucan na vip pa me zanima hocu li imat ove probleme gore...inace koristim t-mobile a planiram si ga otkljucat pomocu onog programa galaxy s unlock sa google playa
ICS333 + Semaphore 1.3.0 Kernel
Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.
Semaphore_ICS_1.3.0 ili Semaphore_ICS_1.3.0s kernel ?
I koja je razlika među njima.
cuo sam da galaxy s modeli zakljucani na neku mrezu nemaju pristup download modu i cwm-u? znaci ko da im je zakljucana ona kombinacija tipki...jel to istina?
planiram kupit ovaj mob al je zakljucan na vip pa me zanima hocu li imat ove probleme gore...inace koristim t-mobile a planiram si ga otkljucat pomocu onog programa galaxy s unlock sa google playa
Ja imam zaključan na VIP i sve radi bez problema, i Download mode i Recovery.
ICS333 + Semaphore 1.3.0 Kernel
Mob radi fantastično, nemam nikakvog laga niti nekog FC-a. Uskoro će taj tim napraviti 4.1 Jelly Bean verziju, još trenutno nije stabilna.
Semaphore_ICS_1.3.0 ili Semaphore_ICS_1.3.0s kernel ?
I koja je razlika među njima.
1.3.0s ima više rama slobodno. Sa 1.2.2s koji je došao sa ICS333 sam na njega prešao i nikakvih problema nemam.
Netko se tu žalio na nemogućnost reprodukcije videa. To je do krenela, to se i meni dešavalo sa nekim prijašnjim verzijama. Ali kažem 1.3.0s radi savršeno!
Što se tiče JB ja još neću mjenjati sve dok ICS333 tim ne izbaci svoju verziju (trenutno rade na njoj). Malo sam čitao na xda i nije loš taj JB ali još nema stabilnost ICS-a, malo se još ipak treba doraditi.
Ako neko može hitno pomoć?
znači kad idem instalirat dark knight 5.5 dobijem poruku e:missing bitmap virtual keys (code1).
i onda idem ponovo i instalira ali mi stalno to izbacuje i kad idem u recovery on mi bude crveno sve piše devil recovery (74%)
nemam nikakvih problema. samo što nikako da nadjem neki rom gdje ce mi baterija trajat osjetno dulje.
znači kad idem instalirat dark knight 5.5 dobijem poruku e:missing bitmap virtual keys (code1).
i onda idem ponovo i instalira ali mi stalno to izbacuje i kad idem u recovery on mi bude crveno sve piše devil recovery (74%)
Niko ne zna riješenje za ovo?
Ima li ko kakav rom bolji od dark knight 5.5, jer on mi radi katastrofalno sve šteka zapinje?
Imaš malo poviše link za ICS333 i stavi to i ne zezaj se više. Super brzi i stabilan rom, nećeš požaliti!
Nisam više mogao izdržat. Flashao sam CM10 i jednostavno sam prezadovoljan za sada. Sve to nekako glađe i ljepše ide. od svega jedino imam problem sa ucitavanjem videa sto mi ne smeta trenutno.
Baterija traje nepunih 11 sati,a ne koristi se baš..jel to normalno
Ima li ko kakav rom bolji od dark knight 5.5, jer on mi radi katastrofalno sve šteka zapinje?
Stavi CM9 stable i ako očeš pikneš si neki drugi kernel i to je to, ja ga koristim i nemam nikakvih problema sa njime... Htio sam stavit CM10 ali jednostavno me strah, jer ima ljudi kojima radi savršeno, dok ima ljudi koji su si shebali IMEI i nemogu ga vratiti nikako....
Pozdrav! Jucer sam kupio Samsung galaxy S i sad bi htio staviti neki custom room, ili mozda cak samo ICS (ako je moguce).
Mozete li mi reci koji je najbrzi i najbolji room za taj mob, te da li ga mogu samo nadograditi sa GB na ICS bez rootanja.
Nemojte zamjerit na glupim pitanjima :P
Hvala unaprijed! :)
ja jos nemam ovaj mob al po meni za pocetak bi bio dovoljan klasicni cyanogenmod 9 koji mozes skinut sa njihove sluzbene stranice
Stavi CM9 stable i ako očeš pikneš si neki drugi kernel i to je to, ja ga koristim i nemam nikakvih problema sa njime... Htio sam stavit CM10 ali jednostavno me strah, jer ima ljudi kojima radi savršeno, dok ima ljudi koji su si shebali IMEI i nemogu ga vratiti nikako....
Ako možeš stavit neki link za skinit i upute da sad ne tražim ovaj dark knight me satra mobitel radi o traktor kad ga vratim na 2.3.6 radi savršeno ali mi je draža ics šema :D
Samo t-mobile je lock i trebaš JIG
znaci jig treba samo za t-mobile modele...ok...koja dubrad smrdljiva
Ako možeš stavit neki link za skinit i upute da sad ne tražim ovaj dark knight me satra mobitel radi o traktor kad ga vratim na 2.3.6 radi savršeno ali mi je draža ics šema :D
da li se moze preko kies-a staviti ics na samsung galaxy s bez rootanja?