Pozdrav....
Dakle imam navedeni mob koji nesmijem zatvorit znači mora bit stalno otvoren u suprotnom mu crkne ekran. Jedina pomoć je onda ugasit ga pa ponovo upalit, ako ima sreće radit će, a ako ne onda sve isponova. Zadnjih 2 dana se javio još jedan problem.... mobitel je stalno otvoren ali nakon nekog vremena kad se ugasi pozadinosko svijetlo ne želi se više upalit, barem ne od prve.
Sad mene zanima dal je stvar u softwareu ili hardware-u da znam dal da firmware mijenjam ili opet matičnu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e bok,ja imam isti problem,nemoras ga gasit mozes upalit kameru sa strane i vidit ces ekran,ali eni je nakon nekog vremena dok se to pojavilo crka baterija.
Možda bi i probo da mi radi kamera inače kad stisnem tu tipku sa strane za kameru kameru mi samo kao loada nikako da vidim sliku iz kamere, a kad stisnem da slika čuje se zvuk fotoaparata, a kad treba pokazat sliku napiše samo "greška"
ja sam svoj bacio
I ja ču svoj kad supim pare za novi za sad sam promoran trpit
imam ti ja 2 d900i rastavljena cjela sa ispravnim ekranima maticnima tipkovnicama, ali an jednome isto ne valja flat kabel koji povezuje ekran i maticnu. Maske su u malo losijem stanju ali bi se dale iskoristiti pa ako ti sta treba ja poklonim da se rjesim toga XD
Potrebna ti je zamjena flat kabela. Samsunzi su poznati po tome što on često na njima rikava.
ma to sam si i ja odma mislio ali mi je odšala ta situacija jer ugasim i upalim mobitel i radi s tim da klizni sistem ne diram.
Neznam morat ću provijerit da i tu sumnju skinem
Btw,freelancer sam sa 5 godina iskustva u popravljanju mobova.
SK crew
Ma dobro tako i tako sam nabavio jedan isti pošto je na mom ekran puko prije 4-5mj. tako da imam i drugi flat. zamijenit ću ga bio napuko ili ne pa ćemo vidit
Bok ljudi!!
I moj je samsung poludio, pa se nadam da ce iskusniji u popravcima mobitela znati u cemu je problem. Naime, imao sam problem sa flat kablom, takodjer mi se nije pojavljivala slika na ekranu, nakon toga sam na e-bayu narucio kabal i odlucio se sam na popravak, pratio sam uputstva, gledao snimke na youtubu i promjenio kabal. Promlem je usljedio kad sam sastavio mobitel i stavio bateriju. Ukljucilo se svijetlo na gornjoj tipkovnici, bljeskalica i ekran ako ga spojima na punjac,ali pokazuje samo crni zaslon. Mobitel sam spojio natag kakav je i bio,pokusao sam ga ponovo rastavit i sastavit,i opet isto, nije neka nuzda za popravak, stajao je solidno dugo u kutiji, ali bi zamolio za pomoc,ako neko zna u cemu je problem, Hvala