Ovako,tek sam pred par dana kupio s3,pitanje,kada priključim slušalice na glaxy s3 i pustim neki film koji je lokalno na mobitelu,on pušta zvuk na zvučnike a ne na slušalice.Sam ja jednostavno noob pa neznam kako to naštelati ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi li siguran da si uguro slušalice do kraja?
Valjda da,jer je pisalo da je on prepoznao slušalice.
Korekcija,evo sada sam to pokušao bilo je baš to...eto on ih kao prepoznaje ali nisu skroz ugurane.
Tako sam se i ja frustrirao dobra dva dana sa S3 i slušalicama pa sam na kraju skužio da treba ugurati jače ..
drugi problem,sada kada želim video puštati onda reproducira samo video,to se odnosi na lokalno pospremljene filmove.Pojavi se ona poruka:reproduciraj samo audio podatke.
drugi problem,sada kada želim video puštati onda reproducira samo video,to se odnosi na lokalno pospremljene filmove.Pojavi se ona poruka:reproduciraj samo audio podatke.
jel možeš napravit scrrenshot? (ako neznas drzis tipku za zakljucavanje i home tipku u isto vrijeme)
jel možeš napravit scrrenshot? (ako neznas drzis tipku za zakljucavanje i home tipku u isto vrijeme)
Trenutno ne,maknuo sam te vide-e sa mobitela,neki drugi videi rade normalno.
Trenutno ne,maknuo sam te vide-e sa mobitela,neki drugi videi rade normalno.
onda ti je vjerojatno problem u formatu tog određenog videa, ukoliko te bude zezalo pogledaj po marketu neki player da podrzava format tog videa i mislim da ce to rijesiti stvar