Pulse / Huawei 8220

poruka: 35
|
čitano: 8.674
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Pulse / Huawei 8220
xDinichx kaže...

Pa kažem ti... stalno isprobavam istu stvar, ali ne ide... samo t-mobile logo i ugasi se...

evo sada uopće ne reagira kada tu kombinaciju stisnem :/

Onda ovako:

1.ugasi ga, izvadi/umetni bateriju

2. drži crvenu i tipko za pojačavanje volumena te pritisni power tipku

3. po potrebi (kada se prikaže nešto) pusti tipke

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Pulse / Huawei 8220

Ništa... ne reagira... sada se niti ne pali više... neznam... pokušao sam ući u rec mod - nije išlo

spojio sam na pc - zbog one aplikacije

i onda nakon nekog vremena sam mogao upaliti mobitel, ali opet ne rec mod - jer se do tog djela već ugasi mobitel... i opet zato mislim da je baterija prazna :/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pulse / Huawei 8220

Gle, probali smo sve. Ne ide,pa ne ide. Ne mogu znati što si točno radio jer nisam tamo i nemam telepatsku vezu. Ali moja ponuda još uvijek stoji. Ja sam u Sisku pa ako ti poštarina nije skupa, riješim to bez beda.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Pulse / Huawei 8220
vexx5555 kaže...

Gle, probali smo sve. Ne ide,pa ne ide.  Ne mogu znati što si točno radio jer nisam tamo i nemam telepatsku vezu. Ali moja ponuda još uvijek stoji.  Ja sam u Sisku pa ako ti poštarina nije skupa, riješim to bez beda.

a ok vidjet ću pa se javim :P

16 godina
neaktivan
Pulse / Huawei 8220

Evo da neotvaram novu temu naime moj puls uredno radi ali nemogu nista snjime raditi jer kada god hocu sa bilo kojom tipkom uci u boot samo mi ispise,android system recovery utility
i onda reboot system now pa
wipe data factory reset
wipe cache partition ,pa ako je netko imao takav problem molim ga da me uputi u postupak,jer ja stogod sam probao uvijek isto pise tako da nemogu napraviti root.Dakle nemogu nikako dobiti ono klasicno otvaranje kada stisnem menu,crvenu tipku i paljenje ,a napominjem dasam sve tipke isprobao i kombinacije i uvijek jedno teisto android system recovery utility.

ZELJKO211
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 17:44 (zeljko211).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice