Puknuto staklo Sony Xperia Z Ultra

poruka: 10
|
čitano: 11.487
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa imam problem.. Netko mi je zdrobio staklo na navedenom uredjaju i sad neznam sta da radim. Pitao sam u Agramservis koliko kosta rekli su mi da je zamjena 1320,00 kn. E sada cuo sam neke fore kako zaj**at servis tipa dodavanja napona pa da izgori maticna ovo ono pa se dobije novi urjedjaj... Uglavnom sta da radim sada? 1320 kn si nemogu ni zamislit za servis... Pomoc!! 

Lp...

Jos me zanima dali je ovo odvojeno ili samo slikano s jedne i druge strane?

.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 15:43 (STORMIIY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Puknuto staklo Sony Xperia Z Ultra
Naruci ekran s ebaya i budi miran. Ne vjerujem da ces ikako prevarit ih
14 godina
neaktivan

Cim ti vide da je staklo puknuto sumnjam da bu bilo ikakve garancije.

Mozes ga otvorit i probat spojebat ako nema neki warranty naljepnica ali nije bas veselo, naprosto naruci staklo s ebaya i pravac neki servis da ti to sredi.

Cak mozes staklo i mobitel odnjet u agram il negdje i naplate ti jedan radni sat servisa i ko bog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LCD je na ebayu gledao sam vec nekih 170$

Ali kad pogledam sliku staklo ima svoj posebni ovaj dole konektor drukciji je od ovog od LCD -a meni je samo touch i staklo otislo.. LCD radi savrseno{#}

.
14 godina
neaktivan

Na ebayu nema bas pametnih stvari, tako da, nis nisam nasao jeftinije bas.

Ako ti ne reagira na dodir dakle trebas digitizer+ staklo, mislim da ces u konacnici ipak morat 1200kn dat na servis.

Raspitaj se malo u ne ovlastenima, al onda gubis jamstvo komplet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima ko kakav pametan prijedlog?

.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zeznut servis tesko da mozes, eventualno nabavi staklo samo i zamjeni ga. I onda im ga probaj uvalit. Ali to je rizik i onda ces umsjesto 1200kn morat novi mob kupit.

Neznam kako je ekran na Xperia,  jesu li LCD Digitizer Staklo odvojeni ili su spojeni ( sljepljeni ).   Ako jesu nazalost 1000 kn je cijena te parade.  Mozes ti razdvojit digitizer i to ono grijanjem nekim ali neces vise imati savrseno funkcionalan mobitel kao sto je bio.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
moze jedno pitanje, na sony WT19i mi se razbilo staklo,ekran radi odlicno al touch nije, reci mi mogu li se kako spojit na laptop priko usba koristeci one tipke kao i kad ides reboot
13 godina
neaktivan

mislim da ne trebas otkljucat mobitel ako ti touch ne radi onda nemozes nista... probaj nesta mozda uspijes Lp

.
14 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice