Pronađen novi iPhone?

poruka: 2
|
čitano: 1.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pronađen novi iPhone?

Ovako. Malo sam pronjuškao po forumu i nigdje ne mogu naći bombastičan naslov "Pronađen prototip novog iPhonea!". Čudno. Anyway, ako je itko svjestan postojanja slične teme, neka me obavijesti.

---

Gizmodo nas pod naslovov "This Is Apple's Next iPhone" obaviještava da su se domogli izgubljenog modela mobitela koji je po svemu sudeći ili budući iPhone ili prototip istog.

Uređaj je pronađen u baru u Redwood Cityu (California, SAD) sa custom maskom iliti kućištem koja je najvjerojatnije trebala prikriti izgled mobitela od znatiželjnika. Mobitel sa tim kućištem sliči na "običan" 3G/3GS. Osoba koja ga je našla tvrdi da je na njemu neka verzija OS-a 4.0 te da se njime igrao dok mu Apple nije daljinskim putem onemogućio pristup. Sada se na mobitel ne može staviti nikakav OS jer ga iTunes prepoznaje samo kao iPhone, ne kao 2G, 3G ili 3GS.

Gizmodo je došao u posjed i napravio kratak pregled osnovnih poboljšanja u odnosu na 3GS.

Što je novo?

• Prednja kamera
• Poboljšanja kamera sa stražnje strane
• Bljeskalica
• MicroSIM za razliku od prijašnjih modela koji korste standardni SIM
• Veća rezolucija
• Dodatni mikrofon za smanjenje pozadinskih šumova
• Odvojeni gumbovi za kontrolu jačine zvuka (vjerojatno i gumb za fotografiranje)
• Gumbovi su od metala

Što je promjenjeno?

• Zadnji dio je potpuno ravan u odnosu na prijašnje modele koji su zakrivljeni. Vjerojatno plastičan.
• Malo manji ekran od prethodnika
• Cijeli dizajn je "skockan"
• 3 grama teži od prethodnika
• 16% veća baterija
• Unutarnje komponente su minijaturizirane i potpuno "zbite" da bi sve stalo.

Utor za SIM (MicroSIM) karticu nalazi se sa strane.

Yep, found it. Lock?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 2:05 (Random.).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Pronađen novi iPhone?
Tema već postoji:http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/iphone-hd/52765.aspx

pohvala za trud,i ako je ovo iPhone onda ga ja nikad neću kupit
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice