Zanima me da li netko zna neki program za Nokiu pomoću kojeg mogu potražiti svoj mobitel ako ga izgubim. Neki dan sam čuo na tv-u da postoji nešto takvo i da će se to sve češće koristiti pošto u svojim smartphonima imamo puno važnih informacija i podataka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li netko zna neki program za Nokiu pomoću kojeg mogu potražiti svoj mobitel ako ga izgubim. Neki dan sam čuo na tv-u da postoji nešto takvo i da će se to sve češće koristiti pošto u svojim smartphonima imamo puno važnih informacija i podataka.
a koju Nokiu imaš?
Ak imaš neku staru nokiju zaboravi na to...:)
Za htc desire ? jel imate sta za preporucit osim preyprojecta i loukonta?
Za htc desire ? jel imate sta za preporucit osim preyprojecta i loukonta?
ako se nevaram HTC je imao nešto svoje na tu foru
htc desire hd imas bas svoj program za to, ali htc desire nema
Za Android postoji besplatna aplikacija Where's My Droid.
Omogućava lociranje mobitela putem GPS, a ima i još par zgodnih opcija - npr. slanjem unaprijed definirane ključne riječi sms-om (sa drugog mobitela na svoj), on će zvoniti u određenom intervalu dok ga ne nađemo.
Imam Nokia 5800. Znam da na starijim to ne funkcionira i koliko znam bitan je GPS.
Za Android postoji besplatna aplikacija Where's My Droid.
Omogućava lociranje mobitela putem GPS, a ima i još par zgodnih opcija - npr. slanjem unaprijed definirane ključne riječi sms-om (sa drugog mobitela na svoj), on će zvoniti u određenom intervalu dok ga ne nađemo.
Takvo nešto tražim za Nokiu. Bio bih zahvalan ako netko zna koji program.