Problem s Sony Ericssonom k800i

poruka: 23
|
čitano: 5.984
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovak ide stvar...... imam sony ericsson k 800i plus 2gb micro sd karticu....

Jednog lijepog suncanog dana ja udem  u Izbornik-Datoteke-Igre

I vidio sam kako imam duple igre.......

npr...

Assassins Creed

Assassins Creed

Bowling itd.....

Ta dva assassins creed mogu pokrenuti samo jedan a drugi idem izbrisati i pise mi radnja nije uspjela...... a pored imena te igre pise mi: [terjef] tj pise Brisati Assassins Creed [terjef] ja stisnem da i pise Radnja nije uspjela grrr

eto ako je itko imao ovakav problem pa mi moze pomoci zahvaljujem mu se.....

Hajduk zivi vjecno!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jesam ja. Rješio sam ga tako što sam te igre izbrisao, te ih instalirao direktno na mobitel.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Sony Ericssonom k800i

de sta gomilas postove bezveze - ako ti je to vec problem spoji ga na komp i formatiraj mem karticu i stavi novi assassin's creed

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

To su ti prvi znakovi da ti se softver u mobitelu lagano počinje kvariti. Vjeruj mi, imam iskustva s tim. Trebat ćeš formatirati memorijsku karticu, izbrisati sve igre i vratit mobitel na tvorničke postavke (to imaš u izborniku "Podešenja"). Ako to ne upali morat ćeš otić negdje u servis i staviti novi softver. Možeš i sam to uraditi ali postoji šansa da ćeš samo još veću štetu napraviti.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

amd ne gomilan nego je to problem......

vi koji ste mi pomogli hvala vam posebni tnx scorpionu667

rijeseno!

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan

koji san ja biser,cudo prirode..... glupo pitanjee!!

KAKO FORMATIRATI MEMORIJSKU KARTICU..... plz recite mi

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

U mobitelu negdje u podešenjima imaš opciju "Formatirati eksternu memoriju". Tj. mislim da se nalazi u podešenjima. Ili je kad uđeš u datoteke pa upreš "opcije". Nisam siguran. 

Ili možeš s PC-a formatirat (Ono desni klik->format) al nema potrebe tako, osim ako ti ne upali s mobitela.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 21:46 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Preko kompa je najlakše. I nezaboravi napraviti backup podataka! I nedo ti bog da napraviš glavni reset

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema nigdje to u podesenjima..........

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

Zato napravi preko kompa

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Preko kompa je najlakše. I nezaboravi napraviti backup podataka! I nedo ti bog da napraviš glavni reset

Eh da BORN. Sreća da si napomenuo. Prije glavnog reseta sve kontakte prebaci na SIM karticu i napravi backup svega ostalog što ti je važno, a nalazi se u memoriji uređaja. Imaj na umu da glavni reset (master reset) vraća uređaj na tvorničke postavke i sve što si ti dodavao se briše. Ostaje samo ono što je tvornički došlo.
16 godina
neaktivan

kako napraviti preko kompa imam sony ericsson pc suite 4.0...moze li u detaljima kako to tocno.......

nije vazno ako cu izgubit kontakte brojeve slike video mp3 sve sam to prebacio i sredio.... samo mi objasnite u detaljima...

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

Nisam nikada radio tako preko PC-a, al pretpostavljam da je ovako: Spojiš mob preko usb kabla. Odeš u my computer, desni klik na removable disk (tj. mobitel), odaberi "Format..." i OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako...za format preko moba. Ides u moje datoteke-opcije-stanje memorije-Memory stick-opcije-formartirati M.S.

Da bi formartirao preko pc-a...povezes pc i mob kablom koji si dobio s mobom(usb kabel)-ides u My Computer-pronades 'Memory  card(stick) ili kaj vec pise-desni klik  na memory card-izaberi Format-i kliknes na format-ako te nesto jos pita, da li si siguran  da zelis formartirati kliknes YES i to ti je to...pozz

HOUSE MUSIC...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Nisam nikada radio tako preko PC-a, al pretpostavljam da je ovako: Spojiš mob preko usb kabla. Odeš u my computer, desni klik na removable disk (tj. mobitel), odaberi "Format..." i OK.

lave hvala puno...ali mi opet nije obrisalo ove igre igre su na memorijskoj kartici nisu u uredaju....sve ostalo je izbrisalo osim toga.... grrrrr kako izbrisat igreeeee

edit:HVALA TI!! 3mix3

a kod zaklj. uredaja WTF.... gdje cu to naci... sto je to uopce....
Hajduk zivi vjecno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 22:19 (hacker1993).
17 godina
neaktivan

Ako nece obrisati nista ni preko mob-a ni preko pc-a predlazem da kupis novu memorijsku...btw, imam i ja k800i, pa znam kaj treba, ali nikad nisam imao preoblema s memorijskom...reci koja je memorijska..koja firma?

HOUSE MUSIC...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sandisk m2 2gb...samo mi reci sto je kod zakljucavanja uredaja...... sto je to............

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

Kod zaključavanja uređaja bi trebao biti defaultni tj. 0000 (četiri nule). Igre će ti nestati nakon što vratiš mobitel na tvorničke postavke. Ako ne izbriše od prvog pokušaja sigurno će od drugog.

EDIT: I ne trebaš kupovat novu karticu.

EDIT 2: Ako ti nakon reseta ostanu igre morati ćeš ih SVE RUČNO izbrisati (nakon reseta bi ih trebao moći izbrisati) i onda još jednom resetirati mobitel tj. vratiti ga na tvorničke postavke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 22:31 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se sa scorpionom667(ili tak nekak-sorry ak sam krivo napisao), reset na tvornicke postavke i to ti je to..probaj 0000(kao kod zakljucavanja uređaja)...

HOUSE MUSIC...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovako ja ovo nista ne kuzin ja cu poludit.......

formatirao sam memorijsku karticu upisao 0000 i sve mi je uspjelo pise memorijska kartica formatirana idem u postavke=glavni reset=resetirati sve=ugasi mi se pa upali i opet su igre na njemu i nemogu ih brisati...........

aaaaaaaaaaaaa moze li korak po korak..... Smijeh koja san ja budala!!

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

Ne znam kaj da ti kazem na to...Izgleda da mozda nije problem u memorijskoj....probaj scan memorijske i uređaja s nekim antivirusom...mozda su igre zarazene...probaj nekaj...

HOUSE MUSIC...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

Evo ovako ja ovo nista ne kuzin ja cu poludit.......

formatirao sam memorijsku karticu upisao 0000 i sve mi je uspjelo pise memorijska kartica formatirana idem u postavke=glavni reset=resetirati sve=ugasi mi se pa upali i opet su igre na njemu i nemogu ih brisati...........

aaaaaaaaaaaaa moze li korak po korak..... Smijeh koja san ja budala!!

Sve si dobro uradio. Nema drugog rješenja. Ostaje ti samo još jedno uraditi ili ćeš morati nositi mob na servis. Jesi pokušao nadograditi softver preko Sony Ericsson Update Service? Evo ti na službenoj stranici uputa kako ćeš nadograditi softver (upute su na hrvatskom jeziku) http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/k800i?lc=hr&cc=hr 

Ako ti to ne upali nosi mobitel na servis i zatraži da ti stave najnoviji firmware. Sretno!
17 godina
neaktivan
3mix3 kaže...

Ne znam kaj da ti kazem na to...Izgleda da mozda nije problem u memorijskoj....probaj scan memorijske i uređaja s nekim antivirusom...mozda su igre zarazene...probaj nekaj...

Nažalost nije mu do memorijske niti je ikakav virus u pitanju. To što on upravo gleda u svome mobitelu je najveća boljka svih Sony Ericsson mobitela -> Kad ih napuniš hrpom aplikacija i igara i stalno neke brišeš i dodaješ nove- softver ode u bananu. Nekima treba manje, nekima više a vrlo rijetkima se to nikada neće dogoditi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice