Problem s micro sd karticom

poruka: 6
|
čitano: 2.087
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakle, imam sljedeci problem. naime, odjednom samo, dok sam slika nesto mobitelom, kad san krenija stavit na komp, upopce nisam ima ono sto bi uslika vec je sve bilo sivo
krenija san opet slikat, kad kaze mi da nemam micro sd karticu. (inace imam galaxy 3)
ja ugasim mob, izvadim karticu i spojim ju u laptop. no u laptopu mi je ne ocitava. tj. nemogu joj pristupiti, te sljedece mi pise ( prilozenim slikama)

zna li netko kako bi to popravija ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 19:10 (DonnieDarko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem s micro sd karticom
DonnieDarko kaže...

dakle, imam sljedeci problem. naime, odjednom samo, dok sam slika nesto mobitelom, kad san krenija stavit na komp, upopce nisam ima ono sto bi uslika vec je sve bilo sivo
krenija san opet slikat, kad kaze mi da nemam micro sd karticu. (inace imam galaxy 3)
ja ugasim mob, izvadim karticu i spojim ju u laptop. no u laptopu mi je ne ocitava. tj. nemogu joj pristupiti, te sljedece mi pise ( prilozenim slikama)

zna li netko kako bi to popravija ?

uf to je grdo...

nego koja marka kartice?

koja veličina?

di si je kupio?

da ti nisu prodali hexanu?

14 godina
neaktivan
a kupija san je prije 2-3 tjedna u tehnomaxa. veličina, neznan stvarno, nisan bas u tome điru ono velicine nekih 1.5*1 mm. neznan koja je marak buduci da studiram u drugom gradu a ona kutijica mi je doma :P
14 godina
neaktivan

Isti problem bio je i meni. Otiđi u Tehnomaxa-a da ti je zamjene ili poprave, tj. formatiraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
el mogu ikako samo to sredit, jer nisan doma, neman racun ode, nemam nista, a doma se necu vracat prije 3 miseca
14 godina
neaktivan

a ja ti to neznam, ali na youtube nađi neke upute tzv. toturijale :).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice