Imam jedan problem...prodal sam dečku iphone 3g i sad da ne brišem postavke gmail-a itd ja sam stavil da sve resetira.... nakon toga mob se više neče pokrenuti..... svjetli samo jabuka na ekranu i to je to...kaj se dogodilo? do onda sve radilo bez greške....bio je jailbreakan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna netko?
ne kuzim se u iphonove ali arc/android ako unlockash bootloader i ides update sa official sonyerricson softwareom mobitel se nece upaliti dok ne zakljucas ponovo bootloader
(osobno sam to iskusio)
mozda je takva neka fora i sa iphoneom mozda ga trebas un jailbreak (ako je moguce) pa reset postavki pa ponovo jailbreak
kazem nisam nikad iphone koristio ali mozda je neka slicna shema, uglavnom sretno
Bilo mom bratu jednom...
Ista stvar, httio ga prodati...kupac dolazi a on ne raadi...
Izbrisalo se sve, i njegov softver!
Znaci potrebno je stavit ponovno softver
na koji se to način radi.... molim te ako ti nije problem da mi detaljno objasniš....jer nisam to nikad radil
prvo ugasi iphone...zatim stisni i drzi power i home button zajedno jedno 20 sekundi i on ce ti se resetirati...ili tako nesto stisnes power gumb i kad se upali stisnes home gumb i onda ih drzis kojih 10 sec i pustis power ali i dalje drzis home i onda ce ti iphone biti u dfu modeu i zatim ga prispoji na komp i resetiraj preko itunesa,imas 10000000 videa na yt
prvo probaj ovo prvo ako ne radi onda ovo drugo
ok... thx