Problem iphone 3g

poruka: 7
|
čitano: 4.092
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

Imam jedan problem...prodal sam dečku iphone 3g i sad da ne brišem postavke gmail-a itd ja sam stavil da sve resetira.... nakon toga mob se više neče pokrenuti..... svjetli samo jabuka na ekranu i to je to...kaj se dogodilo? do onda sve radilo bez greške....bio je jailbreakan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

jel zna netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

ne kuzim se u iphonove ali arc/android ako unlockash bootloader i ides update sa official sonyerricson softwareom mobitel se nece upaliti dok ne zakljucas ponovo bootloader 

(osobno sam to iskusio)

mozda je takva neka fora i sa iphoneom mozda ga trebas un jailbreak (ako je moguce) pa reset postavki pa ponovo jailbreak 

kazem nisam nikad iphone koristio ali mozda je neka slicna shema, uglavnom sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

Bilo mom bratu jednom...

Ista stvar, httio ga prodati...kupac dolazi a on ne raadi...

Izbrisalo se sve, i njegov softver!

Znaci potrebno je stavit ponovno softver

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

na koji se to način radi.... molim te ako ti nije problem da mi detaljno objasniš....jer nisam to nikad radil

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

prvo ugasi iphone...zatim stisni i drzi power i home button zajedno jedno 20 sekundi i on ce ti se resetirati...ili tako nesto stisnes power gumb i kad se upali stisnes home gumb i onda ih drzis kojih 10 sec i pustis power ali i dalje drzis home i onda ce ti iphone biti u dfu modeu i zatim ga prispoji na komp i resetiraj preko itunesa,imas 10000000 videa na yt

prvo probaj ovo prvo ako ne radi onda ovo drugo

vatefak is going on :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:04 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem iphone 3g

ok... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: