Izvadi mu bateriju na kratko, za svaki slučaj, pa je vrati i stavi da se puni, pa ga pokušaj uključiti za par minuta. Vjerojatno se baterija ispraznila u nekoj petlji. Ako bude i dalje zezao, vrati ga da ti ga zamijene. Ja sam primijetio da ovaj zadnji firmware nekad zna zablokirati uređaj.
Hvala,evo upalio se,ne kuzim samo kako se tako zablokirao,bila sam u aplikacijama i sve drugo je bilo zatvoreno..Hvala :)
Događa se... ne brini...
Firmware 1.0.28 pokazao se lošim (telefon se smrzava) i povučen je sa službenih stranica. Oni koji ga imaju upućeni su na moj.servis za downgrade. Ja sam ih kontaktirao, ali oni još nemaju nekih informacija što i kako, te će provjeriti. Ako neko ima neku informaciju, molim da je podijeli.
Kak provjerim koji imam?
Prestao se smrzavati nakon što sam ga rootao.
Da ne otvarma bezveze novu temu imam jedno pitanjce vezano za 4300 model.Uglavnom spoji mi se na Wifi ali nemogu nikako ništa otviriti ni broweser ni store.Da li netko možda zna rješenje?
ima li igdi postupak kako se roota?
Ovo pitanje iznad i mene zanima,jel ga itko rootao i što je konkretno dobio sa time?(pretpostavljam da se time ubrzava mob ,konkretno me zanima da li ikako mogu pobolšati GPS signal na mobu)
Ja sam čitao par root vodiča gdje se ovaj telefon roota sa Framaroot APK-om, ali još se ne usudim. Rado bih i stavio neki novi ROM, ali još nisam naišao na netu na neka iskustva ili preporuke oko toga, Cyanogen ga ne podržava.
Pozdrav!
Imam ovaj mobitel otprilike 15 mjeseci, do sad niti 1 problem.
Prije 2-3 dana sam dobio software update nakon kojeg mi baterija traje po 5-6 sati.
Moja pretpostavka je da software ima bug. Ako sam u pravu jeli moguce downgradeati? Ili moram nositi mobitel na servis.
EDIT: Nakon malo traženja po internetu, našao sam jedan ruski forum na kojem se ljudi isto žale na ovaj problem. Problem je, kao što sam mislio, u novom 1.0.31 update-u. Našao sam i 1.0.28 verziju koju sam stavio na mobitel, koji sada radi normalno.