Prelazak iz t-mobile u tele2

poruka: 4
|
čitano: 3.264
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

zanima me što sve treba napraviti da bi se prešlo u drugu mrežu (ja bi u tele2) uz zadržavanje istog broja? i hoće li biti problem što sam mobitel uzeo u t-mobileu jer on može ići samo na njihovu mrežu, nisam ga otkodirao? imam nokiu 6230i.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prelazak iz t-mobile u tele2

koliko ja znam za prelazak ti treba PUK broj od SIM kartice...i naravno odlazak do TELE2 prodajnog mjesta...a što se tiće moba...jedino ti može biti problem ako si na pretplati (ugovor)...ako si na bonove (simpa)...nema frke...a odkodirat ga možeš i sam uz odgovarjući software i kabel...ili ga odnesi nekom....imaš na raznoraznim oglasima ekipu koja nudi odkodiranje...

ovo je avatar
17 godina
neaktivan

Pozz, ja sam prešao iz t-mobile-a u tele2, zadržavajući stari broj. Mogu ti reći da nisam zadovoljan. Kao prvo da bi mogao koristiti tele2 trebaš otkodirati mob, zatim otići u tele2 centar(prodajno mjesto), ispuniti mnogo papira i čekati dosta dugo da ti se zahtjev odobri. Nakon što sam sve to napravio i dobio odobrenje opet sam morao otići tamo po karticu i sve te gluposti. Da bi na kraju bila najveća tragedija da mi ljudi iz t-mobile mreže ne mogu slati poruke. Sve ostale mreže mi mogu slati poruke, a t-mobile ne može. Pozivi su u redu i sve to, ali poruke baš i ne i signal je super. Stoga sam prešao na tomato i stari broj više ne koristim. Ako hoćeš smanjiti potrošnju, preporučujem ti da jednostavno otkodiraš mob i kupiš novu tele2 karticu s novim brojem. To ti je najjednostavnije. Pozz

HOUSE MUSIC...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj na službenim stranicama Tele 2, sve ti piše.

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice