Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.022
|
čitano: 12.501.470
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Simpzon kaže...

Huawei P10 ili Nokia 8 i - zašto? :) 

Nema alternative, biram službeni mobitel i da su mi dva jedina u cjenovnom rangu. :) 

Nokiu, jednostavno je bolji mobitel

13 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Ima netko iskustva sa Motorolom E4 plus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel neko uloznat sa telefonom xiaomi mi 5x ,vidim na honorbuyu je 230$ i da li je to ta cijena ako narucim u zemlju EU tj nemam nikakve teoskove sem dostave? Interesuje me najvise kamera ako moze neko reci u kojem je rangu otprilike telefona kao galaxy s7 i slicnih

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa, odlučio sam zamijenit stari z3 compact koji je na odmaku svojih snaga, te razmišljam o par opcija. Prihvaćam i prijedloge polovnih mobitela s njuše u price rangeu (300-350$) kao ovi navedeni iz polla.

Također jedan od uvjeta je da mobitel ima čim bolju kameru. Ako imate kakve prijedloge, bio bih vam zahvalan.

6 Xiaomi Mi A1
0 Xiaomi Mi 5s
1 Xiaomi Mi 5s plus
0 rabljeni Huawei P9
17 Xiaomi Mi Note 3
nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 2:30 (dis4st3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dis4st3r kaže...

Pozdrav ekipa, odlučio sam zamijenit stari z3 compact koji je na odmaku svojih snaga, te razmišljam o par opcija. Prihvaćam i prijedloge polovnih mobitela s njuše u price rangeu (300-350$) kao ovi navedeni iz polla.

Također jedan od uvjeta je da mobitel ima čim bolju kameru. Ako imate kakve prijedloge, bio bih vam zahvalan.

Ne treba ti poll, Mi Note 3 je najbolji od nabrojanih samo i najskuplji...

12 godina
neaktivan

Pozdrav
Uzimam mobitel do nekih 1300kn, obavezno u neutrinu, od mobitela trazim da ima dobar ekran sto se tice prikaza boja i svjetline, obavezno citac za otisak prsta. Treba mi nešto manje s obzirom da sam do sada imao mobitel s ekranom od 5,5... Gledam Redmi 4x, zanima me samo ima li nesto isplativije u tom cijenovnom rangu? Redmi note 4x je tu negdje, ali ga ne bih uzeo zbog velicine.. Hvala puno!
Edit - ako netko ima iskustva s 4x-om, volio bi da mi dobaci poruku s iskustvima ;)

01101100011101010110101101100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 14:34 (luka123456780).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Dobar ti je 4x, ali pogledaj recimo Meizu M5

15 godina
dis4st3r kaže...

Ekipa, hvala vam na feedbacku, uzeo sam Mi note 3.

nothing is true, everything is permitted
15 godina

da li ima bolji izbor od p10 lite za 200 eura? Cura hoce novi mob, pa sam taj preporucio.

ne znam nista, ali ću naučiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tpg kaže...

da li ima bolji izbor od p10 lite za 200 eura? Cura hoce novi mob, pa sam taj preporucio.

Da!

Xiaomi Redmi 5 plus, stigne u roku 5dana, već godinama naručujem i nikad nikakvih problema sa slanjem i uređajima! Kupon: MOBHR

https://www.honorbuy.com/1286-xiaomi-redmi-5-plus-32gb-smartphone-black.html      

15 godina

Samo Redmi 5 ? A garancija, zbog toga ga ne bih.

13 godina
tpg kaže...

Samo Redmi 5 ? A garancija, zbog toga ga ne bih.

Iskreno kod njih sam zadnje 3god kupila 10-12 uređaja i nikad da kucnem nije mi bila potreban servis, mislim oni nude gatranciju ali ne znam koji je točan sistem!

15 godina

Imam ja par njihovi proizvoda (nemam mobitela), odlicni su, ali mob je mob, kvari se lakse.Zbog toga sam "pucao" na p 10 lite jer imam garancije 2 godine.

13 godina
tpg kaže...

Imam ja par njihovi proizvoda (nemam mobitela), odlicni su, ali mob je mob, kvari se lakse.Zbog toga sam "pucao" na p 10 lite jer imam garancije 2 godine.

Meni i mojima se još niti jedan pokvario nije, tako da..ja san rekla što ja mislim i moja iskustva, a na tebi je da odlučiš..et toliko od mene i sretno :-)

17 godina
tpg kaže...

tpg kaže...

... p 10 lite jer ima garanciju 2 godine.

Gdje to ima za 200€ sa 2 god garancije?

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
djigibao kaže...
tpg kaže...

tpg kaže...

... p 10 lite jer ima garanciju 2 godine.

Gdje to ima za 200€ sa 2 god garancije?

BiH

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2018 23:52 (tpg).
13 godina
neaktivan
Ekipa molim pomoć.
Kratko i jasno, imam ponudu da kupim Samsung J3 2017 za 936kn na rate.
Da li kod nas u trgovinama ima za kupiti bolji telefon po specifikacijama za navedeni iznos?
I ako ima koji i gdje predlažete da se kupi.
Mobitel bi koristila starija osoba, pa ako ima nešto bolje od J3 kupio bi to što je bolje.
Što kažete...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebam pomoc pri odabiru mobitela. Imam ponudu za 1800kn mate 10 lite ili honor 8. 

Mislim da je dobra ccijena za oba mobitela, ali mozda imate kakav savjet za rugi mbitel u sličnom cijenovnom rangu? 

Hvala unaprijed :)

Lp.

0 0 hvala 0
13 godina
gedora00 kaže...

Pozdrav,

trebam pomoc pri odabiru mobitela. Imam ponudu za 1800kn mate 10 lite ili honor 8. 

Mislim da je dobra ccijena za oba mobitela, ali mozda imate kakav savjet za rugi mbitel u sličnom cijenovnom rangu? 

Hvala unaprijed :)

Lp.

Uzmi Huawei Mate 10 lite, ja ga imala do neki dan i bila prezadovoljna, a i noviji je model i bolji neg honor 8 po meni..

16 godina
neaktivan
Honor 8 je jači još uvijek. A Mate 10 lite je kao p10 lite. Jedino što je veći. Drugim riječima honor 8 ima kirina serije 9 ostali dvojac kirina serije 6 i lošiji gpu.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala na komentarima.

kad sad malo gledam cijene p10 me izađe 2500kn , a ne znam za tu razliku od 700 kn jel se isplati u odnosu na mate 10 lite / honor 8

0 0 hvala 0
12 godina

pozdrav,

doslo je vrijeme da umirovim svoj A5 2016,istekla mi je pretplata pa bi uzeo nesto drugo uz produzenje ugovora na Tele2

napisat cu šta mi se nudi i po kojoj cijeni pa bi molio da napisete mišljenje.

Mob koristim primarno za surfanje internetom,facebook,whats app i dosad sam bio stvarno zadovoljan brzinom A5 2016

Kamera mi nije toliko ekstra bitna,vise mi je važno da je baterija dobra i da cijeli sustav radi brzo i da nece poceti zezati nakon par mjeseci.

Nudi mi se( sa nekim sitnim popustom koji imam):

Galaxy a5 2017 -pogledao ga uživo,ekran super,baterija navodno isto odlicna,ali nekak me kad sam ga uživo malo isprobavao razočarao po brzini

moguce je da je do izložbenog primjerka (makar kolega koji je prešao sa s5 isto kaze da mu je nesto ko sporiji), a cijena mu je uvjerljivo najmanja  215kn mjesecno

Samsung galaxy A8   -ekran mu je fakat odlican i u 18:9 omjeru pa super izgleda,baterija mu je isto navodno ok,prvi dojam mi je super...ali djeluje mi podosta skupo,nekih 280kn mjesecno

na antutu postiže nekih 85000 sto je po meni dosta malo za mob te cijene (ak je antutu mjerodavan) i btw.nigdje ne pise dal ima gorilla glass!?

galaxy S7  -  najstariji od svih njih,sve se vecinom zna o njemu,baterija losija nego A5 i A8...cijena negdje 280kn mjesecno

Lg G6   -definitivno najskuplji od njih,baterija je definitivno upitna na njemu,navodno najslabija od svih ovih,ali mob bi trebao biti dosta brz i dobar,nazalost nisam ga vidio nigdje uživo da isprobam

a ostale sam isprobao uživo, cijena definitivno najskuplja nekih 300kn mjesecno

ostali koji se nude ali nisam bas provjeravao Mate 10 lite (navodno slaba baterija i ekran bez zastite i nema QC) ,Honor 8 (dosta star,i nesto slabija baterija) oboje cijene koju kunu više od A5 2017

na netu je fakat dosta toga napisano i citam vec par dana ali ak mi neko moze dati prijedlog bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
Uzmi najjeftiniji, znači A5 2017. Jer vidim prema upisu da nisi jako zahtjevan korisnik, niti je kamera na prvom mjestu pa je A5 sasvim dobar izbor i ima iznimno dobru bateriju i ekran. Izložbeni primjerci su uvijek sporiji te ne treba prema tome suditi i znam da A5 nema problema sa navedenim zadaćama
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A nemam pojma ni ja,nisam mozda toliko zahtjevan sta se tice moba jer mi igrice nisu bitne ali mi je ta fluidnost u radu dosta bitna.

A5 2017 mi nekak djeluje da je slican mom A5 2016,i da nije neki napredak bas,mozda subjektivan dojam

kameru koristim na pokojem izletu da pofotkam nesto

najbolji dojam mi je ostavio taj A8 2018,ali  cifra mu bas i nije na ruku,prakticki je ista cijena ko i G6 ili S7 /P10

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 18:57 (vex3855).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gedora da kazem da se isplati jer je p10 vise future proof. Znaci u smislu da su aplikacije sve zahtjevnije pa ce moci duze potrajati sto se toga tice.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima i molim pomoć,

prije dvije godine kupila sam za cca 250 eura Xiaomi Mi4c i gasi se kad mu baterija dođe na cca 45%. Iz tog razloga tražim novi mob. Smatram se zahtjevnim korisnikom, puno sam na mobitelu i bitna mi je dobra baterija, oko 5,5 inca veličina ekrana, dobra kamera i po mogućnosti da je kolko-tolko lijep :)

Nisam mu nasla dostojnu zamjenu pa mi pliz predlozite svoje ideje, ili me informirajte kada izalze nove serije mobitela, možda mi se isplati pričekat još koji mjesec.

Koliko vama cca traje mobitel? 2 godine je ok, jel tak, nije loše, a nije ni super? :)

Puno hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
starakokos kaže...

Pozdrav svima i molim pomoć,

prije dvije godine kupila sam za cca 250 eura Xiaomi Mi4c i gasi se kad mu baterija dođe na cca 45%. Iz tog razloga tražim novi mob. Smatram se zahtjevnim korisnikom, puno sam na mobitelu i bitna mi je dobra baterija, oko 5,5 inca veličina ekrana, dobra kamera i po mogućnosti da je kolko-tolko lijep :)

Nisam mu nasla dostojnu zamjenu pa mi pliz predlozite svoje ideje, ili me informirajte kada izalze nove serije mobitela, možda mi se isplati pričekat još koji mjesec.

Koliko vama cca traje mobitel? 2 godine je ok, jel tak, nije loše, a nije ni super? :)

Puno hvala!

Upravo sam u temi Kineski mobiteli saznao da za mjesec dana izlaze dva nova Xiaomi mobitela koja je isplati čekati!

Btw, ja jako maltretiram mobitele, stalno upaljen bluetooth, sinkronizacija 3 maila, program koji snima sve novo kreirane datoteke na PC čim stignem doma, igram se i s programima s kontrolu WiFi i GPRS veze, OneNote, Viber, Whatsup, Face, Dropbox, Google photos, Discor, Team speak.. stalno sinkroniziranje. + imam klince koji tu i tamo žele nešto odigrati + nekad spajam mobitel na napajanje kad se ugasi, nekad na 50%, nekad ga koristim kad je na napajanju (ovo je najgore za bateriju, al na današnjim mobitelima više ne tako strašno ko prije).

I na svakom mobitelu već nakon godinu dana primjetim vidljivo slabiju bateriju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
10 godina
neaktivan

Želim nabavit Sony Xperia XZ Premium, kako mogu doc do njega najeftinije, narucit cu ga ako treba(bez carine opcija :=)

pomagajte mi Lp

0 0 hvala 0
13 godina
youngšverbulja kaže...

Želim nabavit Sony Xperia XZ Premium, kako mogu doc do njega najeftinije, narucit cu ga ako treba(bez carine opcija :=)

pomagajte mi Lp

imaš ih na njuškalo koliko očeš...samo treba najeftiniji odabrati :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 23:29 (Miki_16).
10 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...
youngšverbulja kaže...

pomagajte mi Lp

imaš ih na njuškalo koliko očeš...samo treba najeftiniji odabrati :D

pise novo, al nezz fishy je malo,

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice