Pozdrav, trenutno koristim LG G4c kupljen u Tele2 na pretplatu. Ističe mi garancija kraje 11 mjeseca ove godine pa me zanima što uzeti nakon njega. Produljivao bih pretplatu i uzeo neki mobitel za oko 2000kn.
Što mi možete preporučiti?
p.s. uzimao bih Lg-a ili Huawei-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Huawei p9 lite.
Odlican mob
Ne čini se loš mobitel, ali onda bi mi bilo možda bolje uzet P10 lite. 300kn odmah i 150kn mjesečno bi me došlo, a P9 lite je 50kn odmah i 150kn mjesečno.
Tako je :)
Samo još jedno pitanje. Jako mi se sviđa LG G5 SE, pa me zanima, ako mu skinu cijenu do kraja 11 mjeseca, da li se isplati njega uzeti?
Preporuka do 2000 kn?
Gledao sam p10 lite ili samsung s6 edge?Ima li što bolje za ovu cijenu?
Ekran mi je ajmo reći najbitniji,tj kvaliteta prikaza i baterija da drži dosta?
Dimenzija ispod 5,5-idealno 5,1/5,2
Kupio bih samo uredjaj,iako ako bi bila povoljna ponuda i neka vrsta pretplate igra ulogu.
EDIT:zaboravio sam napomenuti da sam gledao i j7 2017.
J seriju od samsunga ne gledaj, samo dućan i renomirane marke dolaze u obzir?
Preporuka do 2000 kn?
Gledao sam p10 lite ili samsung s6 edge?Ima li što bolje za ovu cijenu?
Ekran mi je ajmo reći najbitniji,tj kvaliteta prikaza i baterija da drži dosta?
Dimenzija ispod 5,5-idealno 5,1/5,2
Kupio bih samo uredjaj,iako ako bi bila povoljna ponuda i neka vrsta pretplate igra ulogu.
EDIT:zaboravio sam napomenuti da sam gledao i j7 2017.
Možda pogledaj Huawei Nova, malo je brži je od Huawei P10 Lite.
Ali ako mu je stvarno bitan ekran i baterija onda svakako mora i J7 uzeti u obzir pošto ima FullHD SAMOLED ekran i bateriju koja traje jako dugo zahvaljujući štedljivom čipu i velikoj bateriji.
Da,svidio mi se j7 ali kako mi je i ovaj lenovo prevelik a isti je kao j7 mislim da ću ga otpisati.
Dilema mi je izmedju p10 lite i s6edge,a j7 je tu negdje u pozadini :)

s6edge osim ako ti ne treba dual sim. s6edge je vrhunski mob. Bolji ekran vece rezolucije, ljepsi, gg zastita ekrana, kvalitetnija izrada mada i p10 lite je odlican telefon....
s6edge osim ako ti ne treba dual sim. s6edge je vrhunski mob. Bolji ekran vece rezolucije, ljepsi, gg zastita ekrana, kvalitetnija izrada mada i p10 lite je odlican telefon....
S6 edge - baterija je nula velika
S6 edge - baterija je nula velika
Slažem se, žena ga je imala i nakon pola godine (novi uređaj) baterija nije mogla cijeli dan izgurati (normalne upotrebe), nakon godinu dana ga je morala puniti obavezno tokom dana i onda preko noći. Baterija je bila teško smeće.
Inače ovako mob je odličan, ali baterija je sramota kakve nema.
Ja sam imao S6 godinu dana i nisma primijetio nikakve probleme ili pad kapaciteta.... I dan danas je kod kolege i uredno radi....

Nemoj zurit na Android v7...
http://www.racunalo.com/samsung-galaxy-a3-2016-ima-problema-pri-punjenju/
Pomagajte :)
dal´ kupiti samsung A5 2017 za 300E ili ustedit jos 150E za samsung s7 edge. prvenstveno mi ulogu igra kamera i dugotrajnost mobitela. Vrijedili li placat toliku razliku?
Preskup za ono što nudi

Praktički Note 4, sa flagship kamerom. U neutrinu će biti cca 1800 stoga, da definitivno best buy
Nemoj zurit na Android v7...
http://www.racunalo.com/samsung-galaxy-a3-2016-ima-problema-pri-punjenju/
Pa kud takav problem baš na ovom modelu kojeg sam neki dan kupio, pa ne vjerujem!!!
Hvala na obavijesti, nisam znao za to, na 6-tici sve radi tip-top pa ako mi i dođe update neču ga updejtat.

Joj tek sad kad sam pogledao prilog po drugi put vidim da govore za model iz 2016g!
Onda dobro, moj je novi 2017 model ali ko zna kad ce mi uopce i doci update na 7-micu?
Za sada je nema.

Pozdrav!
U potrazi sam za nekim smartphoneom do 1500 kn. Za oko su mi zapeli Moto G5 i Samsung J3. Gledao sam malo usporedbe i nekako mi više vuče da uzmem G5. Ima li netko iskustva, te koji savjet?
XIAOMI REDMI NOTE 4 PRO DUAL 32GB LTE BLACK GLOBAL
Ako ti odgovara 5,5"
Ili XIAOMI REDMI 4X DUAL 3+32GB LTE BLACK GLOBAL
Ako želiš malo slabiji ali opet dosta dobar sa 5" ekranom.
ps: Ponudio bih ti ja i odličan Ulefone ali ne želim da me linčuju

Nexus 5x mi zapeo u bootloopu, uspijesno zamjenjena maticna u garantnom roku. Prakticki imam sve iznutra novo, osim sta je kuciste moje ostalo isto.
Dali meni garancija bi trebala biti ponovo 2 godine ili se samo nastavlja?