Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.451
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Nešto mi zapelo pa sam nekoliko puta bio kliknuo. Vidim da je zbog toga kod tebe stavljeno 3 puta neki drugi. Nemoj se obazirati na to. Moja greška. Oprosti.

17 godina
Kupio Moto G 3rd gen (2/16 GB), za sad je mob odličan.
Čim sam ga upalio i spojio na WiFi odmah došla obavijest o nadogradnji na MM.
Kamera mi se čini dosta lošija nego na Xperiji Z1.
Zvučnik je fenomenalan.
Toliko za sad.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
Kupio Moto G 3rd gen (2/16 GB), za sad je mob odličan.
Čim sam ga upalio i spojio na WiFi odmah došla obavijest o nadogradnji na MM.
Kamera mi se čini dosta lošija nego na Xperiji Z1.
Zvučnik je fenomenalan.
Toliko za sad.

ne bih rekao dosta losija, ali je losija. Mob je super, nadogradnje su konstantne.. bit ces zadovoljan

15 godina
Koji je trenutno BB do max. 1800 kn, bilo na njuski, bilo u ducanu?

Uvjeti:
do 5,2" kvalitetan ekran
vise no dobra kamera (u low lightu)
dobra baterija (4+ SoT)

Dosta se spominjao Asus-ov Zenfon 2?
DOsta citam da je Asus korektan i s nadogradnjama, d asu fluidni i kvalitetni uredaji. Neznam kakva je kamera? Na papiru izgleda sve solidno... A i cijena je u tom rangu...
Onda gledam malo huawei p9 lite i honor 7... Neznam samo koliko izostanak OIS je mana, posto oba na papiru izgledjau super...
Volio bih cuti neke preporuke, a i iskustva za gore navedene uredaje iz prve ruke :)
9 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozz, molim vas ako mi mozete pomoci radi se o tome da smo kolega i ja pokrenuli jedan projekat i otvorili jednu anketu u vezi mobitela tipa koji mobitel koristite, kako ste zadovoljni sa njim, da imate neogranicena fin. sredstva koji bi ste mob kupili i sl. sa ciljem istrazivanja domaceg trzista. Zamolio bih vas da odvojite 10-15 sekundi vaseg vremena i odgovorite na ova pitanja u anketi to bi nam stvarno pomoglo u nasem projektu, nije u pitanju nikakav scam ili ista slicno.Unaprijed hvala. Anketu mozete pronaci na: 

docs.google.com/forms/d/1xv0Oxq1PRhzQRck5NE9qGWrXupm_boJH0pKvqyvqaLc/viewform?edit_requested=true#responses

0 0 hvala 0
14 godina
x360gamer kaže...
Koji je trenutno BB do max. 1800 kn, bilo na njuski, bilo u ducanu?

Uvjeti:
do 5,2" kvalitetan ekran
vise no dobra kamera (u low lightu)
dobra baterija (4+ SoT)

Dosta se spominjao Asus-ov Zenfon 2?
DOsta citam da je Asus korektan i s nadogradnjama, d asu fluidni i kvalitetni uredaji. Neznam kakva je kamera? Na papiru izgleda sve solidno... A i cijena je u tom rangu...
Onda gledam malo huawei p9 lite i honor 7... Neznam samo koliko izostanak OIS je mana, posto oba na papiru izgledjau super...
Volio bih cuti neke preporuke, a i iskustva za gore navedene uredaje iz prve ruke :)

Nexus 5x je 1900 za keš u dućanu

10 godina

Pozdrav , planiram kupiti mobitel neki do 1500-2000kn preko njuskala naravno primopredaja. Zanima me koji mi je mobitel najbolje kupiti da ima dobru bateriju kameru i da ne steka :)do  sada sam imao iphone 4S i stvarno nikako mi nije skoro stekao ali je baterija jako jako losa i kamera takoder pa ako ima koja preporuka hvala unaprijed

Ja sam najvise razmisljao izmedu Iphone 5s i samsung galaxy s6 ili 5

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 22:18 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
15 godina
Zaboravio sam reci - minimalno 32 GB memorije. 16 mi je premalo, a izostanak SDa je takoder problem.. Gledao sam nove nexuse, 6P iskreno mi uopce ne sjeda zbog velicine i toliko mesa oko ekrana.. 5x mi je se cini kao dobar omjer ulozeno dobiveno... Ali 32 gb je skuplji i ne pase u ovaj budget.. + problematican snapdragon ako se ne varam? A i puno je bilo rjec da se na 5x ne osjeti ona njihova fluidnost - mada da su fixevi vec izasli za to?!
14 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
Zaboravio sam reci - minimalno 32 GB memorije. 16 mi je premalo, a izostanak SDa je takoder problem.. Gledao sam nove nexuse, 6P iskreno mi uopce ne sjeda zbog velicine i toliko mesa oko ekrana.. 5x mi je se cini kao dobar omjer ulozeno dobiveno... Ali 32 gb je skuplji i ne pase u ovaj budget.. + problematican snapdragon ako se ne varam? A i puno je bilo rjec da se na 5x ne osjeti ona njihova fluidnost - mada da su fixevi vec izasli za to?!

Snapdragon 808 nije problematican, a 5x je jako fluidan, fixevi su davno izašli

If you're going through hell, keep going!
15 godina
Hvala na preporuci jos jednom.. Al ostaje problem s 16 GB memorije. Pogotovo s takvom kamerom, napunit cu brzo sve :) a cloudi mi ne dolaze u obzir...
Da se nade 32 GB u tom budgetu, uzeo bih ga odmah...

Sto citam vise za taj honor 7, sve vise mi se cini kao solidan uredaj... Kamera bolja nego na P8, u low lightu uz mirnu ruku stize i Z5 (ako je vjerovat recenzijama/usporedbama).
Baterija, zaslon sve stima. Nedostatci su jedino izostanak OIS koliko vidim, te preslab GPU za igranje - sto ionako ne radim.
13 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Hvala na preporuci jos jednom.. Al ostaje problem s 16 GB memorije. Pogotovo s takvom kamerom, napunit cu brzo sve :) a cloudi mi ne dolaze u obzir...
Da se nade 32 GB u tom budgetu, uzeo bih ga odmah...

Sto citam vise za taj honor 7, sve vise mi se cini kao solidan uredaj... Kamera bolja nego na P8, u low lightu uz mirnu ruku stize i Z5 (ako je vjerovat recenzijama/usporedbama).
Baterija, zaslon sve stima. Nedostatci su jedino izostanak OIS koliko vidim, te preslab GPU za igranje - sto ionako ne radim.

Zasto cloud ne dolazi u obzir? meni je sve po cloudu.. slike, kontakti, videa, what's up/viber conversations.. sve stavljeno da se updatea ujutro u2h kad je mob na punjaču i kad ja spavam. :D

16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Planiram si kupiti novi mob i dvoumim se između Huawei P8lite i LG K10 . Pošto imam 500 kn popusta u Iskonovom webshopu ,a ugovor kod njih za net moram produžiti sad u 8.mj uzeo bih neki od ova 2.

E,sad koji je po vašem mišljenju bolji i koji bi se više isplatio uzeti? Oba koštaju odprilike jednako s popustom oko 1100-1200kn...

Čitao sam malo i recenzije po netu ali sam svejedno u nedoumici...

Nešto me više vuče ka ovom Huawei-u pošto je stariji model pa mi se čini da je malo više popeglan od ovo Lg-a koji je poprilično nov model?

Svaki savjet i sugestija su dobrodošle 

Unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

Pozdrav!

Planiram si kupiti novi mob i dvoumim se između Huawei P8lite i LG K10 . Pošto imam 500 kn popusta u Iskonovom webshopu ,a ugovor kod njih za net moram produžiti sad u 8.mj uzeo bih neki od ova 2.

E,sad koji je po vašem mišljenju bolji i koji bi se više isplatio uzeti? Oba koštaju odprilike jednako s popustom oko 1100-1200kn...

Čitao sam malo i recenzije po netu ali sam svejedno u nedoumici...

Nešto me više vuče ka ovom Huawei-u pošto je stariji model pa mi se čini da je malo više popeglan od ovo Lg-a koji je poprilično nov model?

Svaki savjet i sugestija su dobrodošle 

Unaprijed zahvaljujem i lijep pozdrav! 

Ja bih P8lite, doduse K10 zna doci s 1, 1.5 i 2gb rama pa ako se odlucis za njega provjeri verziju ;)

16 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

Ja bih P8lite, doduse K10 zna doci s 1, 1.5 i 2gb rama pa ako se odlucis za njega provjeri verziju ;)

Ovo je verzija s 1,5gb rama...mene ne brinu toliko specifikacije koliko to da li ovaj LG radi stabilno ili je još "poluproizvod" pošto je relativno nov 

A Huawei-a su valjda već donekle pokrpali ... 

hvala na savjetu  bum vidio dal bu se još neko izjasnio pa bum odlučio 

13 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...
GuardianOTB kaže...

Ovo je verzija s 1,5gb rama...mene ne brinu toliko specifikacije koliko to da li ovaj LG radi stabilno ili je još "poluproizvod" pošto je relativno nov 

nemoj uzimat ispod 2gb. danas sve jede ram. kad instaliras par aplikacija (whats up, viber, face,.. jos par ovoga i onoga) LG ce ti pocet stekati. pitaj ih imaju li 2gb verziju. ako ne, ja bih bez razmisljanja uzeo P8lite.

a da pogledas preko neta Redmi3pro? jede oba za dorucak, mislim da ih se nađe oko 1300kn s postarinom. 

9 godina
neaktivan
Pozz razmisljam uzeti neki mobitel od ova dva..XIAOMI REDMI 3 PRO ili LG G3(3gb/32)..Moze mi neko preporucit koji da uzmem?
I di bi se oni mogli nac u hrvatskoj jeftino?

0 0 hvala 0
12 godina
Domo1950 kaže...
Pozz razmisljam uzeti neki mobitel od ova dva..XIAOMI REDMI 3 PRO ili LG G3(3gb/32)..Moze mi neko preporucit koji da uzmem?

Odi na nabava.net upisi ime uređaja koji te zanima i vidjet ćeš cijene u dućanima

13 godina
Domo1950 kaže...

Xiaomi ti je u hr 1600kn najjeftinije mislim. A sad što ti je bitno kod moba si moraš sam odlučiti. Dosta su različiti. 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
15 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...
GuardianOTB kaže...

Ne znam kakav je taj k10 ali ako je manje više kao i svi ostali njihovi jeftiniji modeli onda se nećeš usrećiti sa UI-em, a niti sa 1.5gb rama.. zna tu biti dosta trzanja. P8 lite imam osobno uzeo sam ga privremeno dok cijene ne padnu top modelima, jako sam zadovoljan, sve ide prilično glatko, nema trzanja, solidna baterija SOT cca 4-5h. Moja preporuka.

De gustibus non est disputandum.
9 godina

koji bi android preporučili od 1500 do 2000....razmišljam između Lenovo P70, Asus Zenfon 2 ili Redmi note 3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Domo1950 kaže...

Xiaomi ti je u hr 1600kn najjeftinije mislim. A sad što ti je bitno kod moba si moraš sam odlučiti. Dosta su različiti. 

brat mi je nedavno uzeo Redmi3pro, brutalna baterija, kaze da je nikako potrosit. ja imam RN2 i izradom je bolji od moga. G3 je vec "stariji" mob i cuo da mu SOT nije dobar. doduse kazu da s novim MM se to popravilo tako da bih ti preporucio da malo pogledas na bug.hr teme za oba uređaja i postavis par konkretnih pitanja o njima.

16 godina

Šta izabrati:

Asus 2 godine garancije - 1450 kn
Huawei 2 godine garancije + osiguranje na staklo 2 god. - 1250 kn

1 Asus Zenfone 2 Laser 5.0
7 Huawei P8lite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
A koji tocno modeli?? asus zenfone 2 ima vise modela a huawei nisi napisao koji model? Ta garancija za zastitu stakla je po meni prava glupost, uzmes tempered glass i miran si
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Patrick_cro kaže...
A koji tocno modeli?? asus zenfone 2 ima vise modela a huawei nisi napisao koji model? Ta garancija za zastitu stakla je po meni prava glupost, uzmes tempered glass i miran si

Vjerovatno gledaš preko mobitela, pišu modeli u anketi.
Asus Zenfone 2 Laser i Huawei P8lite su u pitanju.

17 godina
Da na m.bug sam a vjerojatno bih izabrao huawei, noviji i malo brzi proc i manje trosi tako da dodje na isto s baterijom, prednost jos sta ima nfc. A neki drugi izbor izvana? Mislim za te novce se dobije redmi 3, ima ga i kod nas za 1400kn a po meni je daleko bolji izbor od ovih mobitela
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan

Ima li alternative za galaxy a5 i xperiu m5 do 3000kn? Najbitniji su dizajn, zaslon i kamera.

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

3k kn novo iz dućana O+O3 je bez ikakve konkurencije

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
alien20 kaže...

Ima li alternative za galaxy a5 i xperiu m5 do 3000kn? Najbitniji su dizajn, zaslon i kamera.

Kakve veze Galaxy A5 i Xperia M5 imaju sa cifrom od 3000 kn?

Uopće ne kužim pitanje.

11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

3k kn novo iz dućana O+O3 je bez ikakve konkurencije

Nista vece od 5.2" ne dolazi u obzir, bilo bi pozeljnije 5 

@bill_jobs To mi je budget, a ovi telefoni mi se svidaju, jeftiniji su, ali ako ima nesto bolje izdvojio bih malo vise (do 3000)

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 14:31 (alien20).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice