Koji bi od ovih mobitela bio najisplativiji:
LG G4
LG G3
LENOVO VIBE X3
G4
Koji bi od ovih mobitela bio najisplativiji:
LG G4
LG G3
LENOVO VIBE X3
G4
Mislim prek njuškala uzet jedan od ovih uređaja (do 2500kn), which one? 
A da se potrudiš i pronađeš G4? :)
Samo ako mu prioritet nije baterija 
po vama koji je bolji, ovaj se prvi cini ko dobar ali i 5.5 ekran mi se cini prevelik
Nokia 225 ili Alcatel One Touch 20.04c za baku?
Rekao bi Nokia čist zbog nasljeđa legendarnosti baterije 
Prioritet mi je kamera i video, bavim se muzikom pa da snimim relativno ok slike/videe sa gaža, normalno i za osobne potrebe, ne tražim niš specijalno, sam da valja, a i baterija je poželjna da traje full dan, ak' koji mobitel pruža tu opciju :D
Prioritet mi je kamera i video, bavim se muzikom pa da snimim relativno ok slike/videe sa gaža, normalno i za osobne potrebe, ne tražim niš specijalno, sam da valja, a i baterija je poželjna da traje full dan, ak' koji mobitel pruža tu opciju :D
G4 + rezervna baterija i punjač za rezervnu bateriju :) - za slike
Z5 za video
Dali itko od vas ima kakva iskustva sa Huawei mate 8-com?
Isplati, sto da ne. Da si i ja tako nesto mogu naci ja bi uzeo hehe.
Ali opet zavisi di uzimas i u koga uzimas. Trebas i to dobro provjeriti.
Hvala !
A dali se isplati dati jos 200 ili 300 kn pa kupiti Sony Z1 compact ?
Citam da Huawei p6 ima sporije performanse zbog tog svog quad core čipa...
Za te pare imaš i LG G2
Onda Z1c ili nategneš do Z3c
youtube.com/mislavbusic
Jel se isplati uzet sa Alzashopa Asus Zenfone C ZC451CG za 650 kuna ili Lumiu 435 za iste novce?
jel ima neko da ima oukitel k6000 zanima me malo taj mob pa ako mi neko moze nesto podrobnije reci
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
jel ima neko da ima oukitel k6000 zanima me malo taj mob pa ako mi neko moze nesto podrobnije reci
Za 10$ više imaš Redmi 3 koji isto ima jaku bateriju ak na to ciljaš. Oukitel je nešto tipa Doogee, THL... ja to ne bih kupovao
nije bas za 10 eura oukitel je sad na velikom popustu i stoji 109 eur
nije bas za 10 eura oukitel je sad na velikom popustu i stoji 109 eur
Ali je žnj brand, nije kalitetan, za update ne znam dal išta izlazi, možda ima jaku bateriju, ali što ti to vrijedi pa da crkne nekon par mj? Bolje kupuj provjerene marke.
Nakon sto sam odlucio da ove subote uzimam Huawei P8, skuzio sam da imam i Samsung Galaxy A5 (2016) opciju i mobitel mi se poprilicno svidio.
Posto ocito Huawei P8 spada u nesto visi rang, svejedno sumnjam u njegov support i aktivnost proizvodjaca i sigurnost kao kod samsunga. Takodjer, P8 navodno ima poprilicno dug charging time (3.5h) uz bateriju od samo 2.650mAh..
Tako da, sto vi mislite?
Ja bih ipak uzeo huawei, jaci mob jedino baterija je malo slabija.
Sta se tice softwera najavili su nadogradnju na MM
Stariji samsungi a serije su imali dosta musica sa crkavanjem porta za punjenje, sad neznam jer to rijeseno sa novom serijom.
To kupujes na preplatu?
Ja bih ipak uzeo huawei, jaci mob jedino baterija je malo slabija.
Sta se tice softwera najavili su nadogradnju na MM
Stariji samsungi a serije su imali dosta musica sa crkavanjem porta za punjenje, sad neznam jer to rijeseno sa novom serijom.
To kupujes na preplatu?
Produzenje ugovora na dvije godine :)
Samo se nadam da necu imati problema sa baterijom i supportom kod Huawei-ja.. UI je malo ruzniji i sve me to tjera od njega iako znam da je mobitel u svakom drugom aspektu superiorniji.
S druge strane, A5 2016 mi pruza fast charging, fingerprint scanner, izvrsnu podrsku, dizajn ali slabiji hardware i kameru.
Pretpostavljam da je to t mobile produljenje tarife najbolja za sve. Koliko sam vidio uskoro im dolazi z5 premium i isto ce doci jednokratno 98 kn tak da bih se ja strpio na tvom mjestu i uzeo to preko webshopa
Pretpostavljam da je to t mobile produljenje tarife najbolja za sve. Koliko sam vidio uskoro im dolazi z5 premium i isto ce doci jednokratno 98 kn tak da bih se ja strpio na tvom mjestu i uzeo to preko webshopa
Takav mobitel jednokratno 98kn u tarifi "Imam sve"? Al je to moguce opce lol
Al koja razlika izmedju webshopa i onako u trgovini :D
I posto cu vjv trebat poprilicno dugo cekat za taj mob, moram se odluciti izmedju ona 2.
Dakle, baterija, support i UI (A6 2015) ili snaga i kamera (Huawei P8)?
Huawei bar bi ja osobno izabrao
Nikad nemoj uzeti midrange mob, ako već možeš uzeti flagship, makar prošlogodišnji. On je napravljen da bude najbolji proizvod te godine, a A5 je napravljen da bude midrange