...a do 600kn gledajte moj asus zenfone 5 koji prodajem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Postoji li nekakav pošteni mobitel koji će mi raditi i na GSM i na CDMA mrežama? Cijena do 1500 kn.
Uglavnom mob koristim za pozive, surfanje i igre. Ponekad okinem koju fotku, ali to nije presudno.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Stari iPhone 4 je na izdahu (pozivi ne rade uvijek, jedan od zvučnika otišao, etc.), a ja bi ga rado zamjenio za neki bolji. Problem je što ću krajem godine ići u Ameriku na dulje vrijeme, a tamo ću najvjerojatnije biti na istoj mreži (kao i cura) koja je CDMA.
Možda mi je bolje onda kupiti neki jeftini telefon za dok sam još ovdje.
Xiaomi Redmi 3 ima CDMA na 800 Mhz
a i evo usporedbe Xiaomi Redmi 3 sa Meizu M2
Je li u odnosu na npr G4 prevelik?
Ne čini mi se to baš velikom razlikom
Molim vas za pomoć, dvoumim se između LG G3 i Xiaomi Redmi Note 3 Pro. ili možda neki drugi mob za do 2500 kn?
youtube.com/mislavbusic
Xiaomi Redmi Note 3 Pro definitivno, bar bi ja njega odabrao iako je LG G3 isto odlican telefon ali opet Xiaomi je noviji.
Evo ti usporedba
kaj da? di? u svim dućanima je oko 4000, mislim da sam u jednom vidjela da je oko 3400...
i jednom pitanje za Xiaomi, jel se zna kakva mu je kamera (trebala bi biti bolja od RN3)? to mi je dosta važno jer volim slikati s mobom
Kakvi dućani, ako imaš keša,pravac njuška i za cca 2800 zapakiranog pikni
kaj da? di? u svim dućanima je oko 4000, mislim da sam u jednom vidjela da je oko 3400...
i jednom pitanje za Xiaomi, jel se zna kakva mu je kamera (trebala bi biti bolja od RN3)? to mi je dosta važno jer volim slikati s mobom
Baš to, najbolje nađeš od nekoga tko ga je piknuo na neku tarifu u operatera, pogotovo kad si sad rekla da ti je kamera bitna. Samo jami keš i odi pikni neki novi G4 na njušci, bolji je za klasu od ta 2.
Lp
Isplati, sto da ne. Da si i ja tako nesto mogu naci ja bi uzeo hehe.
Ali opet zavisi di uzimas i u koga uzimas. Trebas i to dobro provjeriti.
Lp
Praktički ista stvar, samo što je Z3 Compact manji, pa vidi što ti bolje paše.
Imam 2x Z3 Compact u kući i nema problema s odvajanjem. Naime, jedna Z3C je prošla kroz odvajanje ekrana, ali to je više zbog silovanja iste od strane vlasnika pa je i kompletno promijenjeno kućište, ekran i zadnje staklo.
Ekipa brat mi gleda po njuškalu nekakav polovan Android mobitel do 1600kn, obvezno s jamstvom i da je star maksimalno 1 godinu. U ponudi je sva sila mobitela, što da gleda: Samsung S5, HTC M8, LG G2/3, neki Sony?
Dao bi 1600 kuna za polovan mobitel, a za 1200 kuna moze naci nov Meizu M2.
Ili ako je spreman pricekati moze naci i Xiaomi Redmi 3 nov, out of the box za te novce.
Mislim prek njuškala uzet jedan od ovih uređaja (do 2500kn), which one? 
| 8 | Sony Z3 |
|---|---|
| 2 | LG G3 |
| 2 | Sony Z3C |
Mislim prek njuškala uzet jedan od ovih uređaja (do 2500kn), which one? 
A da se potrudiš i pronađeš G4? :)
Dao bi 1600 kuna za polovan mobitel, a za 1200 kuna moze naci nov Meizu M2.
Ili ako je spreman pricekati moze naci i Xiaomi Redmi 3 nov, out of the box za te novce.
Potraži Z3 ili G3.. Ima ih polovnih za te novce
Koji bi od ovih mobitela bio najisplativiji:
LG G4
LG G3
LENOVO VIBE X3
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Ne kužim njuškalo, nova Z2 2300 kn, a Z3 2400? Novi G3 1900, G4 3100? Kak oni dolaze do tih cijena?
Burazu otisao S4, pa mu uzimam novi mob u istom rangu.
Da piknem S4, za 800-900kn se moze naci ili nadoplatim jos 300-400kn do 1200-1300 pa uzmem nesto bolje?
Ako se isplati i ako imate kakve prijedloge?