Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.542.712
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mislim da bi ti Xperia Z2 bila najbolji izbor do 2000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Yo momma,tako je raspitivao sam se jos uvijek sam u velikoj dilemi imam silan izbor do tih para a neznam sto bi stvaraju mi se upitnici oko glave ma meni je bitno da mi traje bar 3 godine a nemogu svakih 6 mjeseci mijenjat mobitele
L.P

0 0 hvala 0
17 godina
kolak17 kaže...

Mislim da bi ti Xperia Z2 bila najbolji izbor do 2000kn

Baš, ja jučer prodao Z2 za 1600kn, suzu lijem jer sam morao prodati radi financija -.-" Odličan mob.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
11 godina
neaktivan

znači z3 tvoja preporuka. Nekako mi se čini da bi mi ekran mogao biti mal, ali opet ne znam dok ne vidim. 
Morati ču negdje otići isprobati.

A kakva je baterija od G3 ako znaš?

11 godina
neaktivan

Relativno loša, ponajprije zbog 2K zaslona.. onako tvornički sa original firmwareom teško može 4h SOT-a izvući, dok bi se vjerojatno sa root-om i daljnjim izmjenama firmwarea moglo produžito nešto trajanje baterije.. 

10 godina
neaktivan

Evo posto se nemogu odlucit molim da glasate

0 Samsung Galaxy Grand Prime
0 Samsung Galaxy J5
0 HTC Desire 620
14 Meizu M2
0 Sony Xperia M2
0 Samsung Galaxy Grand Plus
0 DOOGEE HOMTOM HT5 DUAL BLACK W
L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...
Yo momma,tako je raspitivao sam se jos uvijek sam u velikoj dilemi imam silan izbor do tih para a neznam sto bi stvaraju mi se upitnici oko glave ma meni je bitno da mi traje bar 3 godine a nemogu svakih 6 mjeseci mijenjat mobitele

Najveću istinu ti je rekao čovjek koji je objasnio da ne možeš biti 100% siguran ni s jednom jedinom markom. Evo ja, na primjer, svaki drugi put kad sam u redu u Tele2 pred sobom vidim neku jadnu dušicu koja u ruci drži neki masno preplaćeni flagship ala S6 koji joj se pokvario, ali ono žešće nakon 2 tjedna. I sad ne može vjerovati da ne može odmah dobiti novi, a toliko je koštao, nego mora čekati da dođe sa servisa.

S druge strane, praktički svi modeli skoro svih "mainstream" proizvođača (u ovu klasu ne spada Doogee, to je također sigurno:) apsolutno će ti raditi nakon 3, 5 ili više godina, s tim da ćeš vjerojatno u međuvremenu promijeniti jednu ili više baterija, osim ako si baksuz pa te pogodi neki drugi kvar. Ali 90% da neće.

To što rulja tvrdi da im mob šteka nakon tolko i tolko vremena... nema on kaj štekat sam po sebi, pa nije motor s unutarnjim sagorijevanjem da mu se poderu karike ili ne znam kaj. Ljudima jednostavno dosadi isti model pa traže razloge i opravdanja da iskeširaju za novu sjajnu staklenu pločicu. Ili instaliraju hrpu aplikacija i onda jedna ili nekoliko počnu sprječavati mob da ode u stanby pa srču bateriju i usporavaju mob. Onda je kao mob kriv.

Uglavnom, za pare koje si ti spreman dati, skoro su jednake šanse da budeš sretan praktički s bilo kojim modelom provjerenih proizvođača. I uvijek je poželjno naučiti nešto o instaliranju custom romova jer gotovo uvijek pružaju bolje performanse i iskustvo od tvorničkih.

10 godina
neaktivan

Hvala lijepa

imam jos vremena za razmisliti pa cu jos se dobro posavjetovat

L.P

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kolak17 kaže...

Relativno loša, ponajprije zbog 2K zaslona.. onako tvornički sa original firmwareom teško može 4h SOT-a izvući, dok bi se vjerojatno sa root-om i daljnjim izmjenama firmwarea moglo produžito nešto trajanje baterije.. 

A onda bolje neću G3. 

Možda sam i dosadan sada, ali bađ sam gledao po njuškalu i vidim nova xperia Z3 se može naći za 2200. Možda bolje probiti budžet pa nju kupiti

17 godina
jedno OT pitanje..

Ak je mob kupljen na firmu, uz mob naravno dolazi R1 račun, koja je procedura kod garancije ak privatna osoba kupi mob s R1 računom?
Tnx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miki77 kaže...

Preporuka za mob dual sim?

Cijena negdje do 4000 kn.

Islo bi na rate.

Imate li neki savjet, mob bi bio poklon.

TrustNo1
17 godina
Miki77 kaže...
Miki77 kaže...

Islo bi na rate.

Galaxy S6?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina
djigibao kaže...
Miki77 kaže...
Miki77 kaže...

Islo bi na rate.

Galaxy S6?

Da, svakako je opcija, no, hm, prijatelj ga ima i kaze da malo malo ima nekih problema sa karticama, ili ne pepoznaje drugu ili signal los, ...

Rijec je o Osijeku, kartice tele2 i simpa.

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 15:29 (Miki77).
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

zanima me koji bi bio best buy do 1100kn, iskljucivo android, njuskalo i inozemstvo ne dolaze u obzir? I koje trgovine kod nas imaju najbolju ponudu smartphonea?

All that is...or was...began with a dream...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
www.wowshop.hr/doogee-y100pro-silver.html

2 gb rama,24 mj.jamstvo,64 bit cpu,android 5,1,hd ekran od 5 inča.
(nije neka marka ali vrlo dobre specifikacije)
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

razmisljao sam o njemu ali sam na nekoliko mjesta na internetu i na youtubeu vidio da mobitel zapravo ne podrzava 3g na 900mhz a to mi je jako bitno jer ne zivim u gradu a dosta koristim 3g..sad ako ima netko ovdje da posjeduje telefon pa da kaze iz prve ruke jel podrzava ili ne

All that is...or was...began with a dream...
17 godina
pacijent007 kaže...

razmisljao sam o njemu ali sam na nekoliko mjesta na internetu i na youtubeu vidio da mobitel zapravo ne podrzava 3g na 900mhz a to mi je jako bitno jer ne zivim u gradu a dosta koristim 3g..sad ako ima netko ovdje da posjeduje telefon pa da kaze iz prve ruke jel podrzava ili ne

...onda mozda Redmi 2

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
neaktivan
Preporučio bi ti da se protegneš do 2200 i uzmeš Z3, pristojna cijena za taj uređaj
10 godina
neaktivan
Oneplus x ili Sony Z3?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Z3. Manje više je slično ali ipak meni nekak Z3 više nosi.

11 godina
neaktivan

Zvonac, ne bi trebalo biti nikakvih problema što se odnosi na garanciju, dovoljno da osoba posjeduje račun te ovjerenu garanciju

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Z3. Manje više je slično ali ipak meni nekak Z3 više nosi.

Ma nije ni manje ni više, nego Z3 :)

youtube.com/mislavbusic
12 godina
neaktivan

kad ti to kažeš ;)

11 godina
neaktivan

Zahvaljujem na mišljenju.. mislim da će biti Z3! 

13 godina

Sta mislite jel se isplati mijenjat Galaxy S4 Black edition za LG G2?

Privlaci me baterija na G2 i OIS, ali ne znam da li je kamera bolja nego na S4.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

kad ti to kažeš ;)

Ma Z3 je rađen s pažnjom dostojnom flagshipa. OPX ima dosta nedostataka samo da bi mu cijena bila niža.. Ne hvata LTE na dosta frekvencija, 3G također, nema NFC-a, nema nekih 100 sitnica vamo tamo.. Dobar je kad se gleda cijena za novi, al ovako usporedno s Z3 gubi bitku ladno..

youtube.com/mislavbusic
15 godina
mrbean kaže...

Sta mislite jel se isplati mijenjat Galaxy S4 Black edition za LG G2?

Privlaci me baterija na G2 i OIS, ali ne znam da li je kamera bolja nego na S4.

Hvala

ako je samo zbog kamere onda ne, jer g2 ima losiju kameru od s4, pogotovo prednja, katastrofa, ekran je losiji, a ima bolji chipset i softwer ako ga vratis na kit kat, s novijim androidom je sporiji i ono izbacili su pola featuresa iz aplikacije za kameru

9 godina
neaktivan

Pozdrav,

može preporuka za mobitel do 700-800 kn. Kakvi su mobiteli Doogee, Zopo, Noa?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
U tom cijenovnom rangu su ti mobiteli vjerojatno best buy...
14 godina
darkwood1234 kaže...

Pozdrav,

može preporuka za mobitel do 700-800 kn. Kakvi su mobiteli Doogee, Zopo, Noa?

Hvala

Moto G 4G imaš za te novce.

Ako ne onda S4 ili G2 za malo više.

M
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice