Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.460
|
čitano: 12.919.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

@Bruner

Pogledaj i ovaj

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Pozz ekipi
Trebao bih neki mob za mamu...

Do sad je imala preklopnog Samsunga vulgaris,al se zna služiti s kompom,mailovi face i sl...
Išao bih do 1000 kn,da je dijagonala bar 4,7-5 incha nikakve fancy pizdarije..
Za oko mi je zapao Acer liqid z520....pa ako netko ima što bolje,nek  napiše...

TNX

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Berkut kaže...

Pozz ekipi
Trebao bih neki mob za mamu...

Do sad je imala preklopnog Samsunga vulgaris,al se zna služiti s kompom,mailovi face i sl...
Išao bih do 1000 kn,da je dijagonala bar 4,7-5 incha nikakve fancy pizdarije..
Za oko mi je zapao Acer liqid z520....pa ako netko ima što bolje,nek  napiše...

TNX

LG Spirit 4G ravno 1000 kn, imaš ga u T-comu i na ekupi, boljeg od novih neces nac kod nas

13 godina
Nazgulzg kaže...

Imam ponudu novog Samsunga A5 za 1650kn, pa me zanima je li to ok, tj ima li koji bolji model u tom cijenovnom rangu, ne bih išao preko 5" i 1600kn?

Radje uzmi rabljeni mob, a ne ovaj šrot. Jest da je novi ali za 1650kn se da naći puno bolje od toga. Snap 410 je preslab proc za te pare

11 godina
neaktivan

Tražim mob koji će dobro klapati s autom u kojem imam MirrorLink (nova Vitara). Bilo kakva iskustva s time su dobrodošla. Ostali su parametri manje bitni. Vidim da je HTC E8 puno jeftiniji od M8, ali mi nije jasno gdje ga kupiti kod nas, i je li uopće kompaktibilan s našim frekvencijama? Ako je, zašto bi itko iskeširao dosta više para za M8 (aluminij mi nije neki argument, ionako držim mob u futroli pa mi je svejedno od čega je).

0 0 hvala 0
16 godina

Iskustva, mišljenje o GIGABYTE GSmart Guru GX ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zlovenac kaže...

Tražim mob koji će dobro klapati s autom u kojem imam MirrorLink (nova Vitara). Bilo kakva iskustva s time su dobrodošla. Ostali su parametri manje bitni. Vidim da je HTC E8 puno jeftiniji od M8, ali mi nije jasno gdje ga kupiti kod nas, i je li uopće kompaktibilan s našim frekvencijama? Ako je, zašto bi itko iskeširao dosta više para za M8 (aluminij mi nije neki argument, ionako držim mob u futroli pa mi je svejedno od čega je).

Najprije si nađi mob koji ti se sviđa i onda pogledaj dali podržava MirrorLink (ukucaj u Google npr. HTC One M8 MirrorLink). 

Razlika u cijeni je zbog 2. razloga. 

1. razlog je taj što M8 ima metalno kučište. 

2. razlog je taj što je M8 flagship, a E8 nije. Što to znači? Pa vrlo jednostavno, HTC je više briga za svoj flagship nego za svoje pod modele, kao i kod ostalih. To znači da će updateovi stizati brže i dulji će biti support. 

Mada, HTC je trenutno u situaciji da si baš i ne može priuštiti takve nekakve "igrice". 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
11 godina
neaktivan
U procesu sam kupnje mobitela za suprugu cijene do 500 kn s time da bih volio naći nešto s garancijom. Tražim dual core iznad 4" s ok kamerom. Gledao sam Alcatel pop c3 za 300 kn u vipu (+ kn za unlock) mana mu je samo 512mb rama i slaba baterija, 5mpx zvuči ok ali je pitanje kakva je kamera u praksi. Također sam gledao lumiu 535 na njuškalu koja mi se čini ok izbor, no brine me ekran i manjak aplikacija na win, lumia 520 bi bila recimo super da ima flash. Ima li još mobitela u tom cjenovnom rangu koje bih trebao uzeti u obzir?

0 0 hvala 0
17 godina
Asistente kaže...
U procesu sam kupnje mobitela za suprugu cijene do 500 kn s time da bih volio naći nešto s garancijom. Tražim dual core iznad 4" s ok kamerom. Gledao sam Alcatel pop c3 za 300 kn u vipu (+ kn za unlock) mana mu je samo 512mb rama i slaba baterija, 5mpx zvuči ok ali je pitanje kakva je kamera u praksi. Također sam gledao lumiu 535 na njuškalu koja mi se čini ok izbor, no brine me ekran i manjak aplikacija na win, lumia 520 bi bila recimo super da imae flash. Ima li još mobitela u tom cjenovnom rangu koje bih trebao uzeti u obzir?

do 500 kn nećeš naći ništa bez kompromisa, osim kineza po specifikacijama kojim na kraju opet nećeš biti zadovoljan.

11 godina
neaktivan
Ma ti kinezi do 500 kn uglavnom imaju loš sofware il već bude neki problem. Ja recimo imam s3 mini za koji sam samo kupio novu bateriju
Taj mobitel ima smeće proc ali meni dovoljan za surfanje, pdf i slično. Ima 5mpx kameru koja je čisto pristojna i ima ok xda podršku. No čini mi se da na njuškalu previše traže za njega a i volio bih da mob ima nešto garancije.
Znači ipak mi se izbor u donjem segmentu svodi na lumie (alcatel koji sam naveo na hr tržištu ipak ima samo 3mpx kameru). Supruga inače koristi hotmail tako da je to plus, i nije zahtjevan korisnik ali me brine kako su podržane voip i translate aplikacije, no za to već mogu naći temu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

planiram uzet novi mob, i mislio sam ga kupit u onom "tia mobiteli" ducanu, jel ima ko kakva iskustva s njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozete mi olaksati :)

ili navesti neki mob koji je još bolji i koji je u tome rangu.

1 Alcatel Idol 3
17 Lg G3
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Možete pomoć pri odabiru mobitela..(bilo koji)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šrot ?? Mogu se samo nasmijat , koristim A5 već par mjeseci i mobitel je fenomenalan.Bez obzira što je s410 unutra sve radi iznimno fluidno , dapače toliko dobro je optimiziran da je brži u otvaranju aplikacija od G3 i S4 , a o samom dizajnu , ergonomiji , korištenim materijalima da i ne govorim.Kamera je samo šlag na tortu , iznimno je dobra.Mobitel posjeduje i brzo punjenje i to jako dobro funkcionira , za 95 min mob je na 100 %.1650 je ok cijena , ja sam svoj uzeo za 1500 preko njuške i lupam se u guzicu od sreće.U svakom slučaju topla preporuka za mobač.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P
10 godina
neaktivan
Poz, koji je najpovoljniji mob sa 2 gb rama? Ekran ne bih da je veci od 5.5 incha, gledao sam Acer liquid jade ali nez je li ima nesto povjerljivije i sa podrskom od cyanogenmoda.

0 0 hvala 0
15 godina
fpozar kaže...
Poz, koji je najpovoljniji mob sa 2 gb rama? Ekran ne bih da je veci od 5.5 incha, gledao sam Acer liquid jade ali nez je li ima nesto povjerljivije i sa podrskom od cyanogenmoda.

lg g2

13 godina
neaktivan
@penetrisac
Vidis ja imam drugacije iskustvo. Laga od prvog dana, multitasking mi je nemoguc jer izrazito blokaje. Na njega sam presaos nexusa 4 koji je osim kamere izrazito bolji mob (meni). I jos mi je poslovni pa me jos vise nervira. Također, moj Xiaomi redminote2 mi je (osim koristenih materijala izrade) u svakom pogledu bolji od njega.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Guardian OTB

Nesto ne stima onda s tvojim primjerkom , jer poznam jos par ljudi sa doticnim mobom i svi od reda su jako zadovoljni i nista im ne steka.Multitasking radi vrlo uredno kod mene i nema nikakvog štekanja.Imam lolipop 5.0.2 verziju.Jucer sam usporedio brzinu otvaranja app na S5 i A5.A5 je pobjedio.
C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P
13 godina

Ma tko je zadovoljan s njim? Ekipa što je imala S2 i prešla na njega? Ako je tebi taj mob fluidan, super, ali ne preporučuj ga ostalima koji žele dobiti pristojan mob za cijenu. 10 sekundno učitavanje youtubea, redraw home sučelja svaki put kada se izađe iz aplikacije? 
Mob je overpriced samsung ispljuvak kako bi popunio rupu između a3 i a7. Jest, da je 1000kn ajd, kompromisi moraju postojati, ali kod 1500kn ranga dobivaš barem s615 chipset, 2gb rama i full hd panel kod mnogih. Fluidnost i brzina samog mobitela je klasu iznad a5

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 19:52 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Promjenio sam pazi sad : G2,G3,Note2,Note3,Note4,S3,S4,S5,IP5s,Z1,Z2 i sad imam A5.Znam šta pričam , mobitel je poslje Note 4 najbolje što sam koristio , brži je od svih koje sam koristio (al pari je sa Note 4) , najbolje ergonomije i materijala , display je fenomenalan (G3 se može sakrit sa svojim bljedim prikazom,jedino je Note 4 za nijansu bolji) a ni baterija nije loša.Kamera je brutalno dobra , na razini Note 4 , bolja od Note3 i G3 , ima aperature 2.0 i upija više svjetla.Ovo je puno više od pristojnog moba , uostalom to govore i ove recenzije , nisam si ja to umislio odjedanput.

http://usporedi.hr/testovi/novo-ruho-samsung-galaxy-a5-recenzija

http://mob.hr/samsung-galaxy-a5-recenzija/

10 godina
neaktivan

imam i ja A5 i odlican je telefon..i izgledom,brzinom, baterijom i kamerom, ni u cemu nije los telefon za tu cijenu..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svatko ima svojih iskustava s A5. Meni se osobno Touchwiz ne sviđa, previse samsung bloata ima za moj ukus. Npr. nexus s prvom instalacijom - 120 aplikacija na mobu, A5 270. Ja sam siguran da se A5 roota i flasha s nekim custom romom ili roota i izbrise 80% samsungovog bloata da bi bio neusporedivo brzi te da bi mu baterija trajala 3 dana. Ima premium izgled i feeling u ruci, kao sto sam i prije rekao. Korisnik koji ne voli puno prckat po mobu ce biti s njim prezadovoljan bez obzira koliko ga platio... 

0 0 hvala 0
12 godina

Trebao bih mobitel do nekih 800kn nov ili rabljen svejedno,da je android i da može pokrenut hearthstone i da je minimalno 4.5 inca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
njuskac kaže...

Trebao bih mobitel do nekih 800kn nov ili rabljen svejedno,da je android i da može pokrenut hearthstone i da je minimalno 4.5 inca.

Za novi ne znam, što se polovni tiče vjr bi ti najbolje bilo uzeti Huawei P6 (4,7" HD ekran, Quad-core 1.5 GHz Processor, 2GB RAM-a) ili Sony Xperia E4G (4,7" ekran, Quad-core 1.5 GHz, 1GB RAM-a) koja se za te novce moze naci prakticki nova sa garancijom...

12 godina

To znate sigurno da radi hearthstone bez lagova?jer je to najbitnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ima tko iskustva s DOOGEE NOVA Y100X

0 0 hvala 0
13 godina
njuskac kaže...

Dodaj još bar 1k kn i mozda nades nesto. Hs ne radi bez lagova na nicemu. Radi ok na snap 800 procesoru sa adrenom 330 i bar 2gb rama

12 godina
neaktivan
njuskac kaže...

To sigurno nećeš igrat bez trzanja za te pare.

12 godina
maks0806 kaže...
njuskac kaže...

Dodaj još bar 1k kn i mozda nades nesto. Hs ne radi bez lagova na nicemu. Radi ok na snap 800 procesoru sa adrenom 330 i bar 2gb rama

si siguran? bas cudno, ljudi igraju na mobu od 800kn perfektno. http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15060006009

13 godina

Poštovanje, kupujem mob do 800 kn pa me zanima koji se hardverski i po kvaliteti najviše isplati

ili ako niti jedan, preporučite neki drugi, naravno rabljeni jer se za te novce nemože kupiti nikakav dobar novi

1. s4, jako izgreban po rubovima, ekran dobar, nema garanciju 900 kn

2. nexus 4, mobitel doslovno kao nov, nema garanciju, 800 kn

3. xiaomi redmi 2, verzija sa 1 gb rama, ima garanciju ali vani, 700 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice