Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.026
|
čitano: 12.508.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

To je sve tvoj osobni dojam, nemozes po tome preporucati mobitel

0 2 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
MARKOZD15 kaže...

Ja ne mogu vjerovati da nesto ovako mozes napisati na forumu gdje ljudi preporucuju telefone :D

PA sta drugo je bitno nego njegovo iskustvo, covjek prica iz prve ruke kako stvari stoje a ne tamo neki review sto je napisao neki XYZ koji je placen 10ojra da reklamira neki ZXCCZGXJHDS telefon? 

Ne branim nikoga ali smijesan si stvarno 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Ne mogu sudit,ali danas za mobitele sa kineskog trzista imas 2 ili 3 prava reviewa,tu ne racunam one poput Android Authoritya i slicnih koji ih spomenu samo da budu prvi u trazilici i kojima su te recenzije usput.. Oni mogu odlicno predstavit top brendove koje oni koriste,a ne ostale kojeg samo dobiju i napisu sve o njemu sto sam zapravo i ja saznao putem gsmarene o njima ili putem sellerove stranice. Svatko ima pravo na svoje misljenje,ja sam samo rekao ono sto sam ja osobno probao i koristio neki period. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ja ne mogu vjerovati da nesto ovako mozes napisati na forumu gdje ljudi preporucuju telefone :D

PA sta drugo je bitno nego njegovo iskustvo, covjek prica iz prve ruke kako stvari stoje a ne tamo neki review sto je napisao neki XYZ koji je placen 10ojra da reklamira neki ZXCCZGXJHDS telefon? 

I ti si smješan više sa svojom Zen 2 pizdarijom koju svi iole priznati recenzenti svrstavaju pod srednji rang uz Moto G (inače u zadnjem testu srednjeg ranga se pokazo lošijim od Moto G i Alcatel Idola 5.5') pa te trpimo.

Bash kaže...

Ne mogu sudit,ali danas za mobitele sa kineskog trzista imas 2 ili 3 prava reviewa,tu ne racunam one poput Android Authoritya i slicnih koji ih spomenu samo da budu prvi u trazilici i kojima su te recenzije usput.. Oni mogu odlicno predstavit top brendove koje oni koriste,a ne ostale kojeg samo dobiju i napisu sve o njemu sto sam zapravo i ja saznao putem gsmarene o njima ili putem sellerove stranice. Svatko ima pravo na svoje misljenje,ja sam samo rekao ono sto sam ja osobno probao i koristio neki period. 

Može bit Xiaomi 100x TEBI bolji ali ljudi kad vide kakav kupus je MIUI proklinjat će te. Iz tog razloga je preporučljiv 1+1 jer je bliži stocku i ispoliraniji (imah MIUI i znam o čem pričam). O Xiaomiju sve najbolje jer fakat su kvalitetni za smješnu paru ali nije 1+1 bez razloga pored svih kineza lani i ove godine jedini imao privlačnu marketinšku oznaku ''flagship killer''.

15 godina

Treba mi preporuka mobitela za curu. To bi bilo standardno fejs, whatsapp, slikavanje, instagram...

Amo rec da je bitno da ima kameru relativno dobru i to obe. Maksimalna cijena je 1000 kuna, a bilo bi dobro kad bi dali prijedlog sa njuskala i iz nekog ducana.

Ona jos nije sigurna kupovat preko njuskala tako da ima neka i solucija iz ducana...

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Coder256 kaže...

Treba mi preporuka mobitela za curu. To bi bilo standardno fejs, whatsapp, slikavanje, instagram...

Amo rec da je bitno da ima kameru relativno dobru i to obe. Maksimalna cijena je 1000 kuna, a bilo bi dobro kad bi dali prijedlog sa njuskala i iz nekog ducana.

Ona jos nije sigurna kupovat preko njuskala tako da ima neka i solucija iz ducana...

LG Spirit. Imas ga po 1k na njuskalu sa garancijom od provajdera. Fenomenalan telefon, uzeo jedan sestri i nakon 20 dana ni1 ga nije uspjela zakucati 

10 godina
neaktivan

imaš LG Spirit 4G na ekupi i u vip-u isto za 1000 kn, tak da nemaš potrebe kupovat sa njuškala 

14 godina
odjavljen
chaselol kaže...
MARKOZD15 kaže...

Dva telefona koja su prilično slična, dakle 1+1 vs Mi4 i razlikuju se većinom u softveru i izgledu i nekome reci da je jedan bolji od drugog je PO MENI glupost?! Iskreno krivo sam se izrazio, trebao sam reci da je pre subjektivan sto je kolega iznad mene rekao. Fino da kaze svoj osobni dojam da pomogne nekome, ali kad je najveca razlika softver i dizajn, a ovo ostalo skoro sve isto, onda se biranje izmedu 1+1 i Mi4 svodi na pojedinca, mozda se MIUI bas ne svida nekome, a meni je npr 1+1 duplo ljepsi od Mi4, 100 ljudi sto cudi

15 godina
Coder256 kaže...

galaxy s4

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
10 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Coder256 kaže...

galaxy s4

ma daj me nemoj

-  kakav je to s4 za 1000kn, ili sa napuknutim ekranom ili dosta izgreban i oštećen ili čak možda kineska kopija 

15 godina
Pinhead kaže...
domac5 kaže...
Coder256 kaže...

galaxy s4

ma daj me nemoj

-  kakav je to s4 za 1000kn, ili sa napuknutim ekranom ili dosta izgreban i oštećen ili čak možda kineska kopija 

kaj tak drze cijenu? ja sam svog dao negdje prije 2 mjeseca za 1300 s tim da je bio kao nov pa sam mislio da sad po 1100-1200 idu, pa nek doda na tih 1000 jos 100 kn jer jbg mob ce imat bar godinu dana a kad gledas 100 kn je nista u godini dana pa zasto onda uzimat klasu losiji i durat ga kad moze klasu bolje

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
12 godina
Coder256 kaže...

Od novih Huawei Honor 3C, u trgovini dođe 1100kn (5" ekran, 720 x 1280 reza, proc Quad-core 1,3 GHz, 2GB RAM-a, zadnja kamera 8 MP prednja 5MP...) s njuške za nekih 700-800kn možeš naći Huawei P6 (4,7" ekran,  720 x 1280 reza, Quad-core 1.5 GHz, 2GB RAM-a, zadnja kamera 8 MP prednja 5MP...)... pa sad vidi dali bi rađe malo uštedjeli pa uzeli polovni ili malo više dali pa uzeli novi, ugl tu su oba moba po specifikacijama i poprilično dobri za stvari zbog čega njoj i treba mob (solidan procesor i dosta rama tako da neće biti lagga i štopanja u radu, vrlo dobre kamere za slikanje)...

SLIKE:

Huawei P6

Huawei Honor 3C

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 20:55 (ibme74).
10 godina
neaktivan

ovaj honor 3c ima vec pomalo zastarjeli i dosta sporiji procesor od današnje konkurencije u tom cjenovnom rangu, tako da mu ovih 2gb ram-a i ne koristi baš puno, a za p6 nebi znao kolko je mocan huawei-ev kirin u njemu, al vrlo vjerojatno je u rangu sa mt6582 koji je u honoru 3c

P.S. inače neki dan sam pročito da je ovaj model Honor 3C od Huaweia najprodavaniji kineski mobitel svih vremena, a kod nas ga nije ni bilo za kupit, osim u edigitalu

15 godina

Ljudi sto vi mislite o ovom Xiaomi Mi Note Pro...isplati li se to uzimat za nekih 460eura.Malo je skup ali mislim da bi se isplatilo,zanima me je li ga itko odavdje kupio ili ga koristio barem negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav društvo. Gledam neki smartphone za stariju osobu do 1000 kuna. Za sad se dvoumim između Acera sa 2GB RAMa i Lumije 535 sa 1 GB.  Zanima me hoće li Windowsi bolje i uglađenija raditi ili da ipak odaberem Android? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
rocko9 kaže...

Ljudi sto vi mislite o ovom Xiaomi Mi Note Pro...isplati li se to uzimat za nekih 460eura.Malo je skup ali mislim da bi se isplatilo,zanima me je li ga itko odavdje kupio ili ga koristio barem negdje?

pa to je trenutno najbolji xiaomi-ev uređaj dok ne izađe novi mi5, tako da ti se isplati uzet, pogledaj si još oneplus 2, cjenovno su podjednaki

13 godina
rocko9 kaže...

Ja sam Xiaomi otpisao kad sam procitao ovo. Mada kod mene ne prodje telefon gdje ja ne uradim hard install svog softvera prvi dan 

alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Gledam neki smartphone za stariju osobu do 1000 kuna. Za sad se dvoumim između Acera sa 2GB RAMa i Lumije 535 sa 1 GB.  Zanima me hoće li Windowsi bolje i uglađenija raditi ili da ipak odaberem Android? Unaprijed hvala :)

Ja bih izabrao Lumiu, dosta je jednostavnija.

10 godina
neaktivan

ja se dvoumim između http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/na-bonove/?sort=0&mnfidlist=2%2c3%2c4%2c7%2c16

Koji smatrate da je najbolji? Htjela bi ok kameru i ne zelim da bude prespor.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozitivna21 kaže...

ja se dvoumim između http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/na-bonove/?sort=0&mnfidlist=2%2c3%2c4%2c7%2c16

Koji smatrate da je najbolji? Htjela bi ok kameru i ne zelim da bude prespor.

kolki ti je budžet i zašto baš mora bit u tele2, jer je tamo izbor loš??

12 godina
neaktivan

Bok, molim preporuku mobitela sa sljedećim karakteristikama:

1. Dual sim

2. 4g

3. Do 5 inča (može veći ako je stvarno super omjer cijene i kvalitete)

4. Cca 200-250 eura, ali što jeftinije, to bolje.

5. Otključan i može se naručiti iz EU-a, ne mora biti dostupan u Hrvatskoj

6. Solidna kamera

7. Android

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi note , 5,5'' dual sim, 4g, basic i prime verzija, basic oko 1,2k a prime verzina 1,5k
12 godina
Pinhead kaže...

ovaj honor 3c ima vec pomalo zastarjeli i dosta sporiji procesor od današnje konkurencije u tom cjenovnom rangu, tako da mu ovih 2gb ram-a i ne koristi baš puno, a za p6 nebi znao kolko je mocan huawei-ev kirin u njemu, al vrlo vjerojatno je u rangu sa mt6582 koji je u honoru 3c

P.S. inače neki dan sam pročito da je ovaj model Honor 3C od Huaweia najprodavaniji kineski mobitel svih vremena, a kod nas ga nije ni bilo za kupit, osim u edigitalu

Bio je u NeutrinoMobile 1099kn, moj kolega uzeo. Mob uopće nije loš, štoviše za te novce i njene potrebe i više nego dovoljan...

16 godina

Pozdrav,

Može li se šta kvalitetno uzet do 700kn. Mobitel bi koristila ženska osoba, znači, facebook, whatsapp i ostala s*anja...

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MacTheBig kaže...

Pozdrav,

Može li se šta kvalitetno uzet do 700kn. Mobitel bi koristila ženska osoba, znači, facebook, whatsapp i ostala s*anja...

LP

sony xperia e4g.. njuskalo..

nesto tipa ovoga: http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/sony-xperia-e4g-oglas-16340553

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
10 godina
neaktivan

Pinhead kaze... :p 

kolki ti je budžet i zašto baš mora bit u tele2, jer je tamo izbor loš??

Odgovor:

Budzet mi je 1200 kn. Uzela bi u tele 2 zato sto sam u toj mrezi vec duze i ok su im tarife.

zasto je izbor los? niti jedan od ponudenih nije dobar :(? ja se bas ne kuzim..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 10:32 (Pozitivna21).
10 godina
neaktivan

a gdje se moze kupiti mobitel koji prima sve kartice?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozitivna21 kaže...

a gdje se moze kupiti mobitel koji prima sve kartice?

bilo gdje , svi su otkljacani vecinom , gdje god da kupis : vipu , t comu , tele 2 ...

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Je li ovo bestbuy u Hrvatskoj, znaci kupnja sa garancijom, ne izvana - LG G4c 1.709,05 kn?

Bitne stvari :

• Odlicne kamere (zadnja min. 8 MP, a bilo bi odlicno 13 te prednja sa 2-5MP)
  • Zaslon otprilike 5'', ali moze i nesto vise i nesto manje
  • Fluidnost (bilo bi super ako moze 2gb RAMA, ali ok je i 1gb ako ne steka previse)
  • Mob nece sluziti za gaming, nego za "svaki dan"; razgovor, glazba, slikanje, surfanje, fejs.
  • Cijena max. 1800kn 

Hvala puno 

0 0 hvala 0
13 godina
programer123 kaže...

Pozdrav,

Je li ovo bestbuy u Hrvatskoj, znaci kupnja sa garancijom, ne izvana - LG G4c 1.709,05 kn?

Bitne stvari :

• Odlicne kamere (zadnja min. 8 MP, a bilo bi odlicno 13 te prednja sa 2-5MP)
  • Zaslon otprilike 5'', ali moze i nesto vise i nesto manje
  • Fluidnost (bilo bi super ako moze 2gb RAMA, ali ok je i 1gb ako ne steka previse)
  • Mob nece sluziti za gaming, nego za "svaki dan"; razgovor, glazba, slikanje, surfanje, fejs.
  • Cijena max. 1800kn 

Hvala puno 

Nije, ni u kojem slučaju.

Za taj novac, čak i u Hrvatskoj, se nađe bolji mobitel. Fluidnost i 1GB rama ne mogu nikako u istu rečenicu.

Ovako iz glave, za taj novac uzmeš Lenovo S60, Xiaomi Redmi 2 ili za 100kn više Redmi Note 2 (izvana je jeftiniji)..

12 godina
neaktivan
Znaci bitno mi je da ga mogu kupit u nekoj hrvatskoj trgovini, a kada ga kupim necu dugo kupovati novi pa je pozeljno da je neka "marka" tj. bitna mi je kvaliteta.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice