Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.999
|
čitano: 12.481.929
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,crkao mi g2 i trazim novi smartphone.

Želim nesto top of the line.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Onda biraj G4,S6,OnePlus TWO,Iphone 6 :D 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina

ože preporuka za dual sim oko 2200 kn (njuskalo novi) .... što mislite o samsungu A5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zenfone 2 ili Oneplus two?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Jakic007 kaže...

Evo pa vidi sam razlike.

Realno 2015 je godina, jebes telefon bez slota za prosirenje memorije. 16GB ta kamera i danasnje aplikacije, napuni se to jako brzo.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

Dobar dan,

Brat mi zeli uzet Lumiu,ali jednostavno njih ne pratim pa me zanima koja je najbolja za max 1000kn. Rabljeno ili novo,nije bitno. Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Lumia 535 ,može se preko oglasa za 700 il 600 kn nać u dućanu nova je 900kn

L.P

0 0 hvala 0
14 godina
Jakic007 kaže...

1+2 definitivno. Kvaliteta izrade, kamera, ekran, software bez bloata... Uglavnom prilično bolji izbor od Zen2. Po mogućnosti uzet naravno 64gb verziju

12 godina
Jakic007 kaže...

zenfone 2 je mid range mob bez obzira na nabrijane specks, jedino sto vrijedi je intelov soc, uzmi 1+2

14 godina
neaktivan

Može li preporuka za mobitel do 2000kn s ekranom od 5 incha i malo jacom baterijom.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BloodyShit92 kaže...

Može li preporuka za mobitel do 2000kn s ekranom od 5 incha i malo jacom baterijom.

Imaš za manje od 2000kn LG G2 ili Xperiu Z2

13 godina
neaktivan

Sta mislite o Huawei Ascendu Y530,znam da ima samo 512 mb rama,da zato nekada moze zakociti,ali to meni nije problem,ja ne planiram igrati igrice,potreban mi je za messenger,facebook i surfanje. Isto da mi potraje neko vreme,da li je kvalitetan? Bitno mi je i da li je kako da kazem cvrst i to..

Takodje ako mi mozete preporuciti neki mobitel do 500 kn,mozda bolji od Huaweia.. Hvala! :)

0 0 hvala 0
12 godina
B0J4N_99 kaže...

Sta mislite o Huawei Ascendu Y530,znam da ima samo 512 mb rama,da zato nekada moze zakociti,ali to meni nije problem,ja ne planiram igrati igrice,potreban mi je za messenger,facebook i surfanje. Isto da mi potraje neko vreme,da li je kvalitetan? Bitno mi je i da li je kako da kazem cvrst i to..

Takodje ako mi mozete preporuciti neki mobitel do 500 kn,mozda bolji od Huaweia.. Hvala! :)

pokusaj naci xperiu e3 na njuškalu.. puno bolji mob+ima 1gb rama..

bez obzira sto ne igras igrice fb i messenger su ajmo reci dosta zahtjevne po zauzecu ram memorije..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
13 godina
neaktivan

Pozz ekipa

Trebalo bi mi za nezahtjevnog korisnika ženskog roda koja koristi viber, whats app fb, messenger i poneku igricu u budžetu okvirno 1500 kn ali moze i malo skuplje u oko su mi upala ova dva modela

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=xiaomi+redmi+2+advanced

http://www.nabava.net/mobiteli__100/xiaomi-mobitel-redmi-note-55-16gb-8gb__6464641

I njoj je bitno da je mobitel android platforma da ima ok kameru i da je kvalitetan. Polovni sa njuškala ne dolaze joj u obzir..

Ima li još neki u toj cifri ali da se moze kupit ode kod nas? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
G2 ili G3, mogu nabaviti po istoj cijeni samo je g3 malo oštećen.
Bitno mi je: kamera, trajanje baterije, podrška na xda, stabilnost.
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Pozz ekipa

Trebalo bi mi za nezahtjevnog korisnika ženskog roda koja koristi viber, whats app fb, messenger i poneku igricu u budžetu okvirno 1500 kn ali moze i malo skuplje u oko su mi upala ova dva modela

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=xiaomi+redmi+2+advanced

http://www.nabava.net/mobiteli__100/xiaomi-mobitel-redmi-note-55-16gb-8gb__6464641

I njoj je bitno da je mobitel android platforma da ima ok kameru i da je kvalitetan. Polovni sa njuškala ne dolaze joj u obzir..

Ima li još neki u toj cifri ali da se moze kupit ode kod nas? 

Redmi 2 Advanced bi joj trebao biti dovoljan, osim ako neželi nešto veći Redmi Note.

Uzmi u obzir da je Redmi 2 Advanced noviji i već dolazi sa MIUI 7.  Također ima in-build theme koje bi joj se mogle svidjeti - barem se mojoj sestri svidjelo...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
13 godina
neaktivan

e3 je odlicna,ali ne znam,ne bi preko njuskala uzimao,samo novo...

gledam ovaj MEANIT Promise MG921,cini se kao dobar,ima ga drug,kaze da ide dosta brzo,nekad zabaguje,ali zadovoljan je..

Mene samo zanima da li takav mobitel moze uz nezahtevnog korisnika i cuvanje potrajati neke dve godine...

10 godina
neaktivan

Pozdrav, možete mi reći par mobitela do 1700kn koje se isplati uzeti? (mislim na one iz oglasnika - Njuškalo itd.) Preferiram android.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LG G2 po meni best buy jos uvijek! Neki dan sam ja zapakiranog prodao za 1500. 

0 0 hvala 0
17 godina

S3 Neo ili grand prime value edition ili sto bi preporucili do 1600kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

niti jedan od ta dva samsunga nebi uzeo za te pare, bolji ti je izbor XIAOMI REDMI NOTE PRO, ako ti je taj preveliki, onda uzmeš ovog XIAOMI REDMI 2 ADVANCED

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 14:40 (Pinhead).
10 godina
neaktivan

Pozdrav, možete li mi pomoci u odabiru najboljeg mobitela kojeg mogu uzeti do 1500kn (rabljen tj. kupujem preko njuškala)?

Po mogucnosti dobra kamera, dobar procesor, min 16gb memorije

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 15:00 (dale1234).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

I tebi G2. 

17 godina
Pinhead kaže...
BlackDwarf kaže...

niti jedan od ta dva samsunga nebi uzeo za te pare, bolji ti je izbor XIAOMI REDMI NOTE PRO, ako ti je taj preveliki, onda uzmeš ovog XIAOMI REDMI 2 ADVANCED

Thx.

Da je za mene onda bi uzeo note pro ali cura bi samsung.. Mislim njen je izbor jer ce ga koristiti. Ja samo mogu reci koji joj je bolji.

12 godina

Koji mobitel bi preporučili da ima najmanje 1 ili 2 gige rama te poprilično velik ekran za što manje para s time da može i rabljeni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2015&nPriceMax=350&nRamMin=2000&nCamPrimMin=13&nCamSecMin=5&sMakers=48%2C46%2C36%2C41%2C45%2C58%2C73%2C20%2C64%2C1%2C9%2C44&sOSes=2&sOSversions=2410%2C2440%2C2500%2C2510&idTouchscreen=1&sBluetooths=1&nOrder=1   

Najbolji mobitel od ovih ponuđenih?

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jukiii kaže...

http://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2015&nPriceMax=350&nRamMin=2000&nCamPrimMin=13&nCamSecMin=5&sMakers=48%2C46%2C36%2C41%2C45%2C58%2C73%2C20%2C64%2C1%2C9%2C44&sOSes=2&sOSversions=2410%2C2440%2C2500%2C2510&idTouchscreen=1&sBluetooths=1&nOrder=1   

Najbolji mobitel od ovih ponuđenih?

Po meni Lenovo K3 Note,Huawei P8 Lite,Asus Zenfone2,Huawei Honor 7 a i ovaj Lenovo Vibe Shot nije los koliko sam informiran.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 9:59 (rocko9).
15 godina

Ajde molim vas preporucite mi neki mobitel do cca. 3000kn...gledao sam ZTE Nubiu z9 i svakakve mobitele,kao Xiaomi redmi 2...Ali nemogu se odluciti,treba mi pomoc,pa koji vi preporucujete inace ovako,nemorate se bazirat na ova dva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bi uzeo Xiaomi Mi4 za 2200kn novog (gizchina eu direct ili honorbuy eu direct - bolje uzmi Honorbuy jer dobivas vise stvari uz njega) 16gb,ako ti je to malo prostora uzmi 64Gb verziju sa 3gb rama iako brzina izmedju jednog i drugog je totalno zanemariva i ne osjeti se ta razlika. Uredjaj je fenomenalan! Ustedjet ces 800kn,a neces imat ni 10% losiji telefon od bilo kojeg kojeg uzmes za 3000kn. Testiram Mi4 kojeg mi je stric uzeo 4 dana i stvarno na MIUI 7 to sve izgleda odlicno. Ja isto sutra narucujem MI4,a onda u studenom idem na MI5. 

Xiaomi me je u svakom pogledu odusevio,od cijene pa do baterije i jednostavno ne vidim vise prelazak na neki drugi brand mobitela bas radi cijene i ustede novca! 

1 0 hvala 0
15 godina
Bash kaže...

Ja bi uzeo Xiaomi Mi4 za 2200kn novog (gizchina eu direct ili honorbuy eu direct - bolje uzmi Honorbuy jer dobivas vise stvari uz njega) 16gb,ako ti je to malo prostora uzmi 64Gb verziju sa 3gb rama iako brzina izmedju jednog i drugog je totalno zanemariva i ne osjeti se ta razlika. Uredjaj je fenomenalan! Ustedjet ces 800kn,a neces imat ni 10% losiji telefon od bilo kojeg kojeg uzmes za 3000kn. Testiram Mi4 kojeg mi je stric uzeo 4 dana i stvarno na MIUI 7 to sve izgleda odlicno. Ja isto sutra narucujem MI4,a onda u studenom idem na MI5. 

Xiaomi me je u svakom pogledu odusevio,od cijene pa do baterije i jednostavno ne vidim vise prelazak na neki drugi brand mobitela bas radi cijene i ustede novca! 

Hvala ti...samo ne znam sada je li velika razlika izmedu Oneplus Two i tog xiaomia...jer ipak Oneplus two je 400 eura,al taj Xiaomi je toliko dobar brend da mi se jako dopada.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice