Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.112
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pa, u tom cjenovnom rangu je smeće. Za iste pare duplo rama, fhd display duplo bolji proc i 3k mah baterija, bolja kamera itd. Sam po sebi nije loš mob, ali preskup za stvari što nudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mijenjati Galaxy S5 za Htc One M8?

14 DA
18 NE
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 17:09 (zanimatelj).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Pa, u tom cjenovnom rangu je smeće. Za iste pare duplo rama, fhd display duplo bolji proc i 3k mah baterija, bolja kamera itd. Sam po sebi nije loš mob, ali preskup za stvari što nudi

To da, slazem se sve, da idem kupovati novi ne bi imao uopce dileme u punoj cijeni... al ovako mi uz pretplatu lg g3s dode 380kn, jer ima Vip dodatni popust, dok mi lg g2 na istu tarifu kosta 1899kn

Edit: sada tek vidio da ima u ponudi ALCATEL ONETOUCH IDOL 3, kakav je? Nekako mi u sjecanju kao da sam cuo dobre stvari o novim alcatelovim mobitelima??

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 19:03 (ficosime).
13 godina
neaktivan

Taj alcatel svi samo hvale. Mobitel je stvarno odličan. FHD 5'5" ekran, 2gb rama, 16 gb memorije, podržava sd, otg, ima JBL zvučnike koji su smješteni iznad i ispod ekrana ( kao kod htc-a) te su podjednako dobri kao htc-ov boom sound. Jedino što ga malo zeza je taj snapdragon 615 (sve mobitele taj procesor zeza), drugo je sve na razini !

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima tko Pomp W89?

Frend je našao za 300kn pa me zanima ako je netko imao taj telefon kako se ponaša?

Inače su specifikacije:

4.7" 854x480 ekran

1.2GHZ quad core MT6589

8 stražnja i 2 ili 5 prednja(negdje piše 2 negdje 5)

2050mah bakterija

4g interne

dual sim

micro sd

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Huawei G7 ima li neko iskustvo dobar ili ne? Pos specifikacijama sve dobro osim ekrana koji je solidan (HD) i procesora...

Džedaj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Mijenjati Galaxy S5 za Htc One M8?

A za Lg G3 32gb 3gb rama star tjedan dana? Usput da napomenem da mi na Samsungu ona lijeva tipka svijetli slabije od desne i da je star godinu dana...

13 godina
neaktivan

Ja bi ga definitvno mjenjao za G3...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Tih 4GB je za Android, a još imaš 4GB za tvoje stvari. 

Da , poslije sam shvati oda je podijeljen na dvije particije, ma nema veze, lako to rijesim sa Sd karticom. Nego ako imas takav telefon , mogao bi mi reci, da li se nekako mogu prebacivati aplikacije na tih 4 gb koji sluzi iskljucivo kao storage i jos samo jedno pitanje, kako mogu ugasiti bljeskalicu kad imam nekakvu obavijest, npr, sa "fejsa" ili propusten poziv, kao i kad je dolazni poziv u tijeku. Gledao sam i nikako ne mohu naci postavku vezano za to. A ne mogu opisati koliko me te zivcira. Ajd i nekako da zasvijetli 2 ili 3 puta i stane. Nego ne, svjetlucat ce ili dok ne potrosi bateriju ili dok ja ne pogledam tu obavijest. Tko god da je to smislio, nabijem ga :-)

Spija
10 godina
neaktivan

Pozdrav,potreban mi je Android do nekih 160€,pošto živim u BiH alza i slično mi ne dolazi u obzir, imam na ponudi :

Polovna ali izvrsno očuvana Xperia Z (btw,ima li ova Xperia gorilla glass ili nešto slično?)

Nov LG Spirit 

-nešto treće što vi predložite-

S3 Neo nebih jer ne volim Samsunge

Rado bi uzeo Zenfone 5 ali ovdje su 190€+ za model sa 2GB RAMa i još prodavači ne daju garancije.

Ne znam kakva je Lumia 640,nemam priliku nigdje probati Windows phone a i velika mi je mana što aplikacija Messenger nema chat headse na WP (niti će dobiti to sa nadogradnjom na WP 10). Mobitel mi je potreban za browsanje internetom,Facebook,Messenger i gledanje filmova/serija, kamera mi nije bitna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dedzye1 kaže...

Pozdrav,potreban mi je Android do nekih 160€,pošto živim u BiH alza i slično mi ne dolazi u obzir, imam na ponudi :

Polovna ali izvrsno očuvana Xperia Z (btw,ima li ova Xperia gorilla glass ili nešto slično?)

Nov LG Spirit 

-nešto treće što vi predložite-

S3 Neo nebih jer ne volim Samsunge

Rado bi uzeo Zenfone 5 ali ovdje su 190€+ za model sa 2GB RAMa i još prodavači ne daju garancije.

Ne znam kakva je Lumia 640,nemam priliku nigdje probati Windows phone a i velika mi je mana što aplikacija Messenger nema chat headse na WP (niti će dobiti to sa nadogradnjom na WP 10). Mobitel mi je potreban za browsanje internetom,Facebook,Messenger i gledanje filmova/serija, kamera mi nije bitna.

Da se naci zenfone 5 sa garancijom na pik.ba pogledaj bolje 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan

A nemogu naći ni polovan ovaj sa 2GB RAMa a tek tad bi uzeo Zenfone,nov mi je izvan budgeta.Nekako mi se ne isplati uzimati verziju sa 1GB RAMa kad za iste novce mogu dobiti nov Spirit.

17 godina
odjavljen

Kolko je stara Xperia Z?

To bi bio definitivno moj izbor.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zanimatelj...

A za Lg G3 32gb 3gb rama star tjedan dana? Usput da napomenem da mi na Samsungu ona lijeva tipka svijetli slabije od desne i da je star godinu dana...

Ja bi mijenjao i za M8 i za G3, po meni su to oba bolja mobitela od S5.. moj izbor bi bio M8

12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
zanimatelj...

Ja bi mijenjao i za M8 i za G3, po meni su to oba bolja mobitela od S5.. moj izbor bi bio M8

Evo zamijenio sam ga za M8...

16 godina
MARKOZD15 kaže...

Ako smijem pitati zašto M8, pošto se i ja mislim uzeti G3?

12 godina
neaktivan

Imao sam g3 vec jednom i super je mob,ali ovdje mi je puno odigrao izgled,a M8 mi je ljepsi...

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Sa M8 se ne može pogriješiti.. imao sam skoro sve flagshipove iz te godine (2014), po meni je M8 naj..

2 0 hvala 0
16 godina

Ma da, mobitel djeluje stvarno super, ali na prvu me odmah kamera odbila. Jesu li ispeglali lollipop i sve radi ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Moze savjet za najbolji mobitel do 2500 kn moze s njuskala,da nije kinez ili lg g3?

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Bome ovaj 1 + 1 od 249 Eura stalno rasprodan...

Pucaaaajjjj :)
14 godina
16GB ne bi uzeo ni u obzir. Za 50€ više sandstone black sa 4x više memorije je must have
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Oneplus one ili xperia z3 compact? 

12 Sony Xperia Z3 Compact
19 Oneplus One 64 GB
12 godina

z3c je vise kompaktan mobitel, mislim da ne mozes njih dva uspoređivati, ako ti je bitniji rad s jednom rukom definitivno sony. 

17 godina
odjavljen
Paizanin kaže...

Oneplus one ili xperia z3 compact? 

Uspoređuješ mobitel sa phabletom, dva potpuno različita svijeta ali oba uređaja su super.

10 godina
neaktivan

Da li se isplati dati 350 kn vise za htc one m8? I da li je 1+1 bestbuy za 2500 kn

12 godina
Paizanin kaže...

Da li se isplati dati 350 kn vise za htc one m8? I da li je 1+1 bestbuy za 2500 kn

1+1 ili lg g3,a takoder mozes uzeti i m8 i z3..

po meni je to subjektivni odabir.. ja bih isao na 1+1..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
12 godina
res03pem kaže...
Paizanin kaže...

1+1 ili lg g3,a takoder mozes uzeti i m8 i z3..

po meni je to subjektivni odabir.. ja bih isao na 1+1..

EDIT: jel se isplati ovisi o tebi,jel smatras da se alumnijska izrada i fluidnost isplati onda da.. i 1+1 je izraden od odlicnog materijala te takoder leti tako da kao sto sam rekao iznad..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
10 godina
neaktivan

Sta je ovo neki popust za oneplus one? ili?
koliko vidim, na mobileshopu se jos krece od 400 do 450 eura

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice