bok ekipa,
trebao bi preporuku moba do 5 incha, android, ali da je DUAL SIM, i ajmo reći da se možemo rasteći s lovom ;))))
Asus zenfone 5, za to sto si sve naveo :)
bok ekipa,
trebao bi preporuku moba do 5 incha, android, ali da je DUAL SIM, i ajmo reći da se možemo rasteći s lovom ;))))
Asus zenfone 5, za to sto si sve naveo :)
Pozdrav!
Evo kupujem novi mobitel i htio bih da bude stvarno dobre kvalitete... Razmišljam o iPhoneu 6, to mi je prvi izbor. Ali htio bi samo pitat može li mi netko preporučit nešto bolje od njega a da je u istom cijenovnom rangu?
i onda mi lupis TD
g3 je prevelik i nezgrapan i taj 2k ekran usporava.
http://www.racunalo.com/leagoo-lead-7-smartfon-s-jakom-baterijom-i-vrlo-niskom-cijenom/ ekipa da li je netko imao ovaj mobitel i da li vrijedi ove novce? najviše me zanima ova baterija što mi je najbitnije kod mobitela kao i dual sim opcija. pozdrav
i onda mi lupis TD
g3 je prevelik i nezgrapan i taj 2k ekran usporava.
Sve si rekao, ne moraš ništa dodati...
Lupim td jer lupaš td nekome tko je dao bolji prjedlog od tvojeg... Reko čeok mob do 2k. G3 je bolji od G2 u tom rangu, ne moraš baljezgati dalje, hvala
Pozdrav
zanima me možete li mi pomoći pri odabiru mobitela
razmisljam dali da uzmem iPhone 5c (radi OS-a , jer Apple mobiteli dobivaju update na većinu verzija , te mi se sviđa izgled) ili
lg g2 ( mobitel nasuprot iPhona 5c ima bolju kameru , bolji procesor, ali me je strah posto je već izašao LG G4 da će mi mobitel do sredine sljedece godine prestat dobivat OS update te da neću dobivat nove aplikacije)
hvala, pozdrav.
Pozdrav
zanima me možete li mi pomoći pri odabiru mobitela
razmisljam dali da uzmem iPhone 5c (radi OS-a , jer Apple mobiteli dobivaju update na većinu verzija , te mi se sviđa izgled) ili
lg g2 ( mobitel nasuprot iPhona 5c ima bolju kameru , bolji procesor, ali me je strah posto je već izašao LG G4 da će mi mobitel do sredine sljedece godine prestat dobivat OS update te da neću dobivat nove aplikacije)
hvala, pozdrav.
Koje su ti jos opcije?
Po meni G2 miljama bolji, ali vjerojatno nece dobiti Android 6 (kada izadje), iPhone 5c ce dobiti najnoviji iOS, ali najneisplativiji mobitel na trzistu, nicim se ne moze pohvaliti.
bok, mozete li mi preporuciti mobitel do max 1000 kn? samo kupnja u ducanima dolazi u obzir (r1 racun mi je potreban). bilo bi dobro kad bi bio dual sim ali to nije uvjet. svidja mi se thl t12 npr. hvala
jos mi je opcija s4, mozda samsung A5.
Pozdrav,
molila bi savjet pri odabiru moba.Gledam po njuskalu i raznim stranicama,no ne kuzim se u mobitele,pa da cujem vas.Ne treba mi za nista posebno,tek za pozive,poruke,surfanje,face tj.sad na moru da mi zamjeni lap.Jedino mi je bitno da ima dobru kameru,ispod 13mp ne bih.Recimo do 3000kn i da je novi.Meni je zapeo za oko samsung galaxy A5,S5 i to zato sto sam nasla u zlatnoj boji(cisto zensko vizualiziranje),a i zelim da je vecih dimenzija,da bolje vidim
.Ne mjenjam cesto mobitele,pa eto da potraje bar 2g i da mi ne steka.
Hvala unaprijed.
LG G3
- odlična kamera
- kompaktnost uređaja s obzirom na veličinu ekrana
- dizajn(po meni najbolji u klasi) u mene zlatni :)
- baterija(kako kome, nekome izdrži i po 5h SOT-a, nekima oko 3h..., s obzirom na spomenute potrebe trebalo bi biti dovoljno)
- nekima zna štekati(nije pravilo)
- ako ti znači, ima izmjenjivu bateriju,...
- veće dimenzije ekrana za bolje viđenje ;)
HTC M8
- najbolji zvuk
- softverski dobro riješen(nema problema sa štekanjem)
- ne baš najbolja kamera u usporedbi sa Sony-em i LG-em...
Sony Xperia Z3
- odlična kamera
- odlična baterija(autonomija)
- softverski kao i HTC ide glatko(nema problema sa štekancijom)
Sony Xperia Z3 Compact(kao i obični Z3 al manje dimenzije)
LG G2
- ako misliš uštedjeti a opet imati konkurentan uređaj već nabrojanima...
- dobra kamera
- odlična baterija
- nema štekanja
- kao i G3, odlična kompaknost za dimenzije svog ekrana
LG G4
- brzo će pasti na nekih 3000kn
- odlična kamera(najbolja od svih tu)
- zakrivljeni ekran
- mogućnost uzimanja kožnog modela
- kao i kod G3, - veće dimenzije ekrana za bolje viđenje ;)
LG G2 novi s 2god. garancije nađeš za nekih 1600kn.
LG G3 novi s 2god. garancije nađeš za nešto sitno preko 2000kn, do nekih 2500kn bez problema(imaš 2 verzije, 2/16GB i 3/32GB)
Z3 Compact novi s 2god. garancije do 2500kn
HTC M8 i Xperia Z3 novi s 2god. garancije ispod 3000kn
LG G4 novi s 2god. garancije, brzo na nekih 3000kn
Gledaj da su to uređaji s nečije pretplate, bolje nego od nekih stalnih prodavača, svakako se naći s prodavačem i provjeriti stanje...
Sve mi se čini da je za tebe najbolji jedan zlatni G3 ;)
Ima odličnu kameru, velik ekran, dobru cijenu,...
Neki mobitel za mamu Android. Do 2000 kn preko Njuškala bi molio preporuku. Skype, GPS, pozivi, poruke. Samo da nebum morao za godinu dana mjenjati mob radi sporosti
LG G2.
LG G3*
Teško da će naći G3 za ispod 2000kn(novi)...
Sve si rekao, ne moraš ništa dodati...
Lupim td jer lupaš td nekome tko je dao bolji prjedlog od tvojeg... Reko čeok mob do 2k. G3 je bolji od G2 u tom rangu, ne moraš baljezgati dalje, hvala
Kao što sam gore napisao, teško da će naći G3 za ispod 2000kn..., pa njegov TD i ima nekog smisla, tvoj baš i ne, sam se s njim slažeš oko G2("Za mamu, mislim daje g2 više nego dovoljan").
Pozdrav,
molila bi savjet pri odabiru moba.Gledam po njuskalu i raznim stranicama,no ne kuzim se u mobitele,pa da cujem vas.Ne treba mi za nista posebno,tek za pozive,poruke,surfanje,face tj.sad na moru da mi zamjeni lap.Jedino mi je bitno da ima dobru kameru,ispod 13mp ne bih.Recimo do 3000kn i da je novi.Meni je zapeo za oko samsung galaxy A5,S5 i to zato sto sam nasla u zlatnoj boji(cisto zensko vizualiziranje),a i zelim da je vecih dimenzija,da bolje vidim
.Ne mjenjam cesto mobitele,pa eto da potraje bar 2g i da mi ne steka.
Hvala unaprijed.
Sigurno ce raditi dvije godine bez ikakvih problema.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16875220009
Ja imam Zen5 vec godinu dana i ni jednom mi jos telefon nije zaledio niti se restartao sto je nesto sto se desava kod svih androida, a reci cu samo da sam poprilicno zahjtevan korisnik! :)
Okrenuo sam glavu od samsunga, lg i ostalih TOP brendova koje nam serviraju sa tonom nepotrebnog softvera i prije svega loseg kvaliteta (sve i jedan pocne da trza nakon par mjeseci koristenja i to je istina) tako da ne namjeravam mijenjati brend mobitela dok asus ne prestane ;)
Sve mi se čini da je za tebe najbolji jedan zlatni G3 ;)
Ima odličnu kameru, velik ekran, dobru cijenu,...
Zahvaljujem svima na pomoci,a narocito tebi Chriss koji si si stvarno dao/la truda i pojasnio/la onako laicki specifikacije da sam sve skuzila. Ipak sam bila na krivom putu...sad gledam sony z3 i lg g3...lg mi se vise svida...sad sam samo u dilemi da li jos malo pricekati i kupiti lg g4
.Jos jednom hvala!
Pozdrav! Zanima me ima li neki mobitel na tržištu koji se po kvaliteti može mjerit sa iPhoneom 6, a da je u istom cijenovnom rangu?
Ja imam Zen5 vec godinu dana i ni jednom mi jos telefon nije zaledio niti se restartao sto je nesto sto se desava kod svih androida, a reci cu samo da sam poprilicno zahjtevan korisnik! :)
Okrenuo sam glavu od samsunga, lg i ostalih TOP brendova koje nam serviraju sa tonom nepotrebnog softvera i prije svega loseg kvaliteta (sve i jedan pocne da trza nakon par mjeseci koristenja i to je istina) tako da ne namjeravam mijenjati brend mobitela dok asus ne prestane ;)
Ja neznam koji se to flagship freeza ili restarta sam od sebe. Imao sam Z nekih godinu dana na stocku ROMu i nikad mi se to nije dogodilo. M8 imam od 8-og mjeseca prošle godine i samo jedanput mi se freezao na prvobitnom softveru (znači bez updateova). Tati se Z3C nikad nije freezala, a ima ju već duže vrijeme.
I M8 i Z3C dan danas bez ijednog Factory reseta od prvog updatea rade ko i prvi dan.
Pozdrav! Zanima me ima li neki mobitel na tržištu koji se po kvaliteti može mjerit sa iPhoneom 6, a da je u istom cijenovnom rangu?
Bilo koji Android "top brand" flagship. Ali svaki je bolji po nečemu i svaki je lošiji po nečemu od iP6. S6 bi bio bolji po kameri i ekranu, a lošiji po softveru. M8/M9 bi bili bolji po zvučnicima i jednaki po softveru, G4 je bolji po kameri.
Ali iPhone i Android mobiteli se baš i nemogu uspoređivati jer je to subjektivno.
Bilo koji Android "top brand" flagship. Ali svaki je bolji po nečemu i svaki je lošiji po nečemu od iP6. S6 bi bio bolji po kameri i ekranu, a lošiji po softveru. M8/M9 bi bili bolji po zvučnicima i jednaki po softveru, G4 je bolji po kameri.
Ali iPhone i Android mobiteli se baš i nemogu uspoređivati jer je to subjektivno.
A što se tiče baterije? Jer znam dosta ljudi koji koriste iP6 da se žale da moraju punit mobitel 2 do 3 puta na dan...
E da, baterija.
iP6 ima uvjerljivo najlošiji SOT, ali najduži stand by time.
Znači dvoumim se između LG G4 i iPhonea.... G4 ima mnogo bolju kameru, a to mi igra veliku ulogu, ali ne znam što se tiče displaya... Čiji je bolji?
Znači dvoumim se između LG G4 i iPhonea.... G4 ima mnogo bolju kameru, a to mi igra veliku ulogu, ali ne znam što se tiče displaya... Čiji je bolji?
Evo ja ti imam G4, inače sam ljubitelj iPhone-ovih ekrana, a ovaj G4 me oduševio stvarno. Poboljšan je naspram G3 u svakom pogledu
Kakvi su Elephone mobiteli? Konkretno me zanima p8000 koji je tek izisao. Vidim da je danas cijena 170$ pa me malo zainteresirao samo sto nisam bas upoznat sa kvalitetom.
Kriva tema :)
Zašto ste toliko ljeni pa ne pročitate par stranica unazad i sve ćete saznati. O Elephoneu se bolje raspitaj u temi Kineski mobiteli, tj. pročitaj zadnjih par stranica.
Prije par dana na njusci upecao Lg G3 za 1700kn,mislim da je to odlican deal i da nisam mogao bolje proc...doduse nema garanciju,ali imam kutiju i svu ostalu opremu...
Joj 1700 je dosta za dati bez jamstva. Inace super deal, ali ja ne bih mogao mirno spavati s mobom takvog kalibra bez jamstva. Vjerojatno ti se neće ništa desiti, ali ja bih 300kn nadodo i uzeo s jamstvom anyday. Priznajem, ziheras sam glede toga, stoga realno odlican buy! :D
Imei broj i sve stima...nije star vise od pola godine zato sto je godina proizvodnje 2015 i stanje je kao novo...
Imei broj i sve stima...nije star vise od pola godine zato sto je godina proizvodnje 2015 i stanje je kao novo...
Kako onda da nema garanciju? Nemas racun il?
Razbijam glavu kupovinom novom DUAL SIM mobitela, pa molim neka savjete i preporuke!
Bio sam definitivno zagrijan za Microsoft 640, pa sam ipak mislio ostat na Androidu (koji koristim već 6 godina) i uzeti HTC 620g...
Jel ima netko ova 2 moba, pa da mi malo kaže iskustva - može i PP!
Kod Microsofta me brinu ti Windowsi, a kod konkretno ovog HTC-a me brine što kod nas ima za kupit samo model 620G - koji koliko sam skužio ima brži (1,7GHZ), ali zapravo slabiji procesor od 620 (1,2 GHz)
I još me muči ta stvar sa standby dual sim-om...
Koliko kužim kad je jedna kartica aktivna druga se zaključava?
No, da li postoji kakva mogućnost da recimo dok jednim brojem surfam ili razgovaram da na drugi mogu normalno primit poziv i SMS?
Može i preporuka nekog drugog mobitela do 2000kn?
Hvala!
trebam danas pogledati mobitel iz oglasa, kaže žena da je kupljen u tcomu i da ima garanciju i račun samo garancija nije još ovjerena ali da možemo to napraviti kad god
zanima me na šta bih sve trebao obratiti pozornost prilikom inspekcije mobitela? što se tiče hardvera tu mi je sve jasno, samo ne i oko serijskih brojeva i imeia
tnx
Pomoć prijatelji, tražim mob da ima ekran otprilike 4.7 incha, 4G i Android 5.0 Lollipop i da nije skup. Vaša preporuka?
I još me muči ta stvar sa standby dual sim-om...
Koliko kužim kad je jedna kartica aktivna druga se zaključava?
No, da li postoji kakva mogućnost da recimo dok jednim brojem surfam ili razgovaram da na drugi mogu normalno primit poziv i SMS?
Može i preporuka nekog drugog mobitela do 2000kn?
Hvala!
Dual sim je odlicno uradjen kod android telefona.
Imas u opcijama da biras da koristis recimo internet sa jedne kartice dok sa druge imas ga ugasen. Kad zoves ili saljes poruke imas dvije slusalice/tastera za slanje, sve je super i fino rasporedjeno.
Ja koristim dvije kartice na Zenfone 5 i prezadovoljan sam, fenomenalno radi, non stop mozes paliti/gasiti jednu/drugu karticu, ili podesavati s njom sta zelis! To je moja preporuka za pouzdan dual sim telefon