Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.503.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

I ja bih ti preporucio Zenfone 5. Stigao mi je prije 10-ak dana i samo se mogu pohvaliti. Prava zvijer od mobitela, ima odlicne performanse i nijednom mi nije zastekao. Igrice rade super, filmovi i youtube se predobro vide. Baterija je takodjer dobra i trebala bi biti dovoljna za vecinu ljudi. Kamera je isto prilicno dobra i nudi dosta efekata/opcija.

Jedino sto se nekima nece svidjeti je zvucnik(loud speaker) koji je tisi nego sto sam ocekivao. Ali to je skoro zanemarivo, s obzirom na  sve ostalo sto nudi.

Za tu cijenu tesko ces naci nesto bolje a i sigurno se neces razocarati kad ga kupis.

Ljudi hvale Xiaomi, ali nemam iskustva s tim mobitelom. Uglavnom, bilo koji od ta dva je SIGURNO bolji izbor od bilo kakvog Prestigia!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 23:27 (Titanium).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ovako na prvu mi se čine solidne fotke sa ovog Zenfona 5. Niš fensi, al solidno. U svakom slučaju za tu cijenu dobro

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoci. Ipak ste me nagovorili na asus zenfone 5 16gb s alze. Jos samo da pitam postoji li nacin dolaska do cupona/discounta na alzi? Predplatila sam se na newsletter ali nisam dobila popust.. Ima li koja druga opcija?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Mani se tih pokusaja discount, pitaj nas ovdje ima li ko sigurno ce ti dati 

17 godina

Pozdrav,

Možete li preporučiti android do 1000 kn?

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Okej, dakle, pitam vas ovdje ima li tko, s nadom da ce mi netko dati :)

11 godina
neaktivan
Titanium kaže...

I ja bih ti preporucio Zenfone 5. Stigao mi je prije 10-ak dana i samo se mogu pohvaliti. Prava zvijer od mobitela, ima odlicne performanse i nijednom mi nije zastekao. Igrice rade super, filmovi i youtube se predobro vide. Baterija je takodjer dobra i trebala bi biti dovoljna za vecinu ljudi. Kamera je isto prilicno dobra i nudi dosta efekata/opcija.

Jedino sto se nekima nece svidjeti je zvucnik(loud speaker) koji je tisi nego sto sam ocekivao. Ali to je skoro zanemarivo, s obzirom na  sve ostalo sto nudi.

Za tu cijenu tesko ces naci nesto bolje a i sigurno se neces razocarati kad ga kupis.

Ljudi hvale Xiaomi, ali nemam iskustva s tim mobitelom. Uglavnom, bilo koji od ta dva je SIGURNO bolji izbor od bilo kakvog Prestigia!

Nazalost, ne mogu placati gotovinom, uzeo bih sigurno Asus jer vidim da je bolji od Xiaomi-a, ali sta da radim :D
Opet nekako mi je previše davati 1700kn na 24 rate za Xiaomia, kad vidim da ga mogu uzet i za 1300kn samo ne mogu na 24 rata... Tako da mi se cini da ga preplacujem...

Jel ovo Asus o kojem pricate BTW? https://neutrinomobile.hr/asus-zenfone-5-white-8gb.html Posto vidim da ima vise tipova Zenfone-a, neki sa Intel dual core-om a neki sa Qualcommovim 4-Coreom...

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 14:22 (Siky1234).
14 godina
ne znam dal si vidio, al u santa domenici imaš 5% popusta ako u košarici upišeš "DAJ MI 5%"
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zuper kaže...
ne znam dal si vidio, al u santa domenici imaš 5% popusta ako u košarici upišeš "DAJ MI 5%"

Opa, hvala puno! Sad mi ispada Xiaomi Redmi 2 1615kn... Da zakljucim, do 1615kn, osim Asus Zenfone-a kojeg nazalost ne mogu uzet na 12 rate, best buy?

Siky1234
15 godina
Siky1234 kaže...

Nazalost, ne mogu placati gotovinom, uzeo bih sigurno Asus jer vidim da je bolji od Xiaomi-a, ali sta da radim :D
Opet nekako mi je previše davati 1700kn na 24 rate za Xiaomia, kad vidim da ga mogu uzet i za 1300kn samo ne mogu na 24 rata... Tako da mi se cini da ga preplacujem...

Jel ovo Asus o kojem pricate BTW? https://neutrinomobile.hr/asus-zenfone-5-white-8gb.html Posto vidim da ima vise tipova Zenfone-a, neki sa Intel dual core-om a neki sa Qualcommovim 4-Coreom...

Ne, taj asus koji si linkao ima 1GB radne memorije, onaj o kojem se priča ima 2GB. U RH taj košta oko 1600kn po web shopovima.

@Tanja, pogledaj PP

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 15:05 (Arto).
11 godina
neaktivan
Arto kaže...
Siky1234 kaže...

Ne, taj asus koji si linkao ima 1GB radne memorije, onaj o kojem se priča ima 2GB. U RH taj košta oko 1600kn po web shopovima.

@Tanja, pogledaj PP

Aha, ok hvala na pomoci... 
Mislim da cu ipak ici na Xiaomi-a Redmi 2, jes da je 1600kn te je slabiji od Asusa, ali po korisnicima ovdje u top 3 best buya do tih para su Xiaomi i Asus
A tu su i 24 rate ez kamata tako da ono :D

Siky1234
14 godina
neaktivan

Ekipa odakle najjeftinije kupit/narucit taj "Zenfone 5 2gb RAM 16gb" sa tom seksi kamericom?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cecenac kaže...

Ekipa odakle najjeftinije kupit/narucit taj "Zenfone 5 2gb RAM 16gb" sa tom seksi kamericom?

https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-16gb-black-d2167343.htm

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
cecenac kaže...

Uuu zakon, hvala stari, mi placamo VAT ili bez VAT ide?

Live and let live.
14 godina
cecenac kaže...
dinos3 kaže...
cecenac kaže...

Uuu zakon, hvala stari, mi placamo VAT ili bez VAT ide?

E ma ja sam ti samo prosljedio link, nemam iskustva s online kupovinom bas, ali ima tu dosta ekipe koja je bas preko te stranice narucivala Zenfone 5 pa ce ti oni odgovoriti 

13 godina
neaktivan

Plačaš ovu incl. VAT. No svejedno ti se isplati, u hr. je isti takav 300 kuna skuplji. Dostava kroz par dana...

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 17:16 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ukoliko trebate pomoc oko kupnje zenfone-a 5 s Alze javite mi na PP 

Evo i HD slika s Zenfone5 

Slika1

Slika2

Slika3

Slika4

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 21:17 (ivanoman).
14 godina
odjavljen
ivanoman kaže...

Ukoliko trebate pomoc oko kupnje zenfone-a 5 s Alze javite mi na PP 

Evo i HD slika s Zenfone5 

Slika1

Slika2

Slika3

Slika4

Za samo 1400kn ovaj mob ima fantastičan fotić, pretpostavljam da dobro zakazuje u low light, ali 95% mobitela koji su dostupni kod naših operatera u tom cjenovnom rangu se može sakriti što se kamere tiće.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
Deawood kaže...

Za samo 1400kn ovaj mob ima fantastičan fotić, pretpostavljam da dobro zakazuje u low light, ali 95% mobitela koji su dostupni kod naših operatera u tom cjenovnom rangu se može sakriti što se kamere tiće.

Moras ugasiti blic i imati jako mirne ruke za dobre fotke, a ako koristis blic lose su fotke zaista. Barem ja nisam uspio napraviti fotke koje nisu mutne 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Sony Xperia Z Ultra 

Ugl, premišljam se da li uzeti ga ili ne, ipak je iz dućana, novo(2300kn s popustom), nema nikakvih njuškalo pizdarija, ali s druge strane razmišljam o polovnom Z3-u...

Mob mi treba hitno i odluka mora pasti u roku tj dana max, ljudi pomagajte, da li mi možete nekaj drugo preporučiti?

S sonijem imam najmanje loših iskustava, tak da je on zasad glavni odabir, poslje toga mi je upala u oku Lumia 640XL...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 0
14 godina
Dobar je, ali i ogroman. Ono, užasno velik. Pogledaj 1+1 preko njihove stranice, mislim da se može bez problema i kod nas sad nabaviti. A kod njuškala za tu lovu ide bez beda i htc m8, g3, z2/z3 sa garancijama
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pomoc

15 HTC M9
11 Samsung galaxy S6 32GB
5 iPhone 6 16GB
EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz ljudi trebam pomoc pri odabiru mobitela, trenutno sam u njemackoj radim jos mj. dana i planiram kupit mob prij nego cu ici doma. Planirao sam uzeti LG G3. Mislim bacit oko 350 eura tako ako ima nekaj bolje od g3 za te pare nemojte se sramit napisati :) Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kakav je ovaj a5 tel samsung a5 spec topmobilni

0 0 hvala 0
16 godina

Sta je bolje? Ili mozda nesto drugo za cijenu oko 2000kn i samo da je novo. G2 planiram uzet na njsku ako bi uzimo i to mora bit zapakiran a zenfone bi s alze..

Za sva tri modela bi imo EU garanciju sto je uvjet za kupnju

16 lg g2
10 zenfone 2 551ml 2gb ram
0 meizu m1 note
0 jiayu s3 3gb ram
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 21:06 (MarioVk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Seizon kaže...

Pozz ljudi trebam pomoc pri odabiru mobitela, trenutno sam u njemackoj radim jos mj. dana i planiram kupit mob prij nego cu ici doma. Planirao sam uzeti LG G3. Mislim bacit oko 350 eura tako ako ima nekaj bolje od g3 za te pare nemojte se sramit napisati :) Hvala!

Oneplus One, HTC M8, Sony Z2/Z3. Ovisi kaj ti je bitno kod mobitela...

14 godina
odjavljen

A oko čega se nervirate, pa svaki njegov post je trollanje, a crni ne može nikako pomoći jer najlaganije je novi račun otvoriti. 

Mod, podijeli mu crveni na mjesec dana, zatvorite registraciju na mjesec dana da se malo ohladi xD

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
 eeeszuper kaže...
Seizon kaže...

Oneplus One, HTC M8, Sony Z2/Z3. Ovisi kaj ti je bitno kod mobitela...

Pozz, znaci ti su svi bolji od g3 onda? Ma bitno mi je kamera video i naravno kaj nebude srotal interneta i aplikacije...I ovaj oneplus one to nema u slobodnoj prodaji jelda? to see samo moze s niihove stranice kupit.I koji od tih svih je bas najbolji? Z3?

13 godina
MarioVk kaže...

Sta je bolje?

Zen2 i lg g2 su slicni telefoni, gdje zen2 prednjaci samo zbog:

- dual sim

- sd card slot

- veci ekran za 0.3"

- 2 godine noviji uredjaj

- 30% jaci antutu benchmark

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 9:15 (chaselol).
14 godina
odjavljen

Ja bi uzeo G2 pored Zena, radi kamere, displaya i xda podrške.. o bateriji da ne pričam

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice