Interna od 8 i 16 giga kontas?
To sto pise + 16gb je kartica koja se moze ubaciti a to je fino sto daju xtra karticu. Najvaznije je uzeti verziju sa 2gb ram memorije, storage dodje zadnje ;)

Interna od 8 i 16 giga kontas?
To sto pise + 16gb je kartica koja se moze ubaciti a to je fino sto daju xtra karticu. Najvaznije je uzeti verziju sa 2gb ram memorije, storage dodje zadnje ;)
da i ne :D zanima me dal ima kakva razlika između interne i ekterne memorije. Ne daju extra karticu.
Eto imam 2 opcije:
1. Uzeti mob sa 8GB interne i još kupiti karticu od 16GB
2. Pričekati i uzeti mob sa 16GB interne(pošto je out of stock)
Pa me zanima dal postoji kakva razlika između interne i eksterne, npr da neke aplikacije moraju na internu itd. pošto mob sa 8GB interne ima samo 5GB interne na korištenje, a ostalih 16GB bi bila ekterna
P.s. jedina razlika u mobitelima je memorija, oba imaju 2GB RAM i isti procesor
16gb verzija ima "samo" 12.16gb memorije na koristenje tako da...
Nema nikakve razlike, uzmes brzu sd karticu, klasa 10 i miran si.
Pozz. Evo ne znam koji bih mobitel kupio od 1000-max1500kn?? Dvojezgreni procesor i neki jaci obavezno 1gb rama,ekran minmalno 4.3incha ne tft nego noviji i kamere da su kvalitetnije 8mp,prednja 1.2 ili 2.
10 komentara iznad ili ako si lazy
https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-black-8gb-d2139131.htm
Pozdrav.
Evo pitanje.
MEMORY Card slot microSD, up to 32 GB
Internal 8 GB, 1 GB RAM
Zašto neki mobiteli imaju specificirano proširivu memoriju do npr. 32 GB, neki do 128 GB ili bilo koji drugi broj GB?
Zar nebi koliko je memorija proširiva trebalo imati veze sa koliko je najveća kartica na tržištu? Što bi se dogodilo kad bih u ovaj mob stavio karticu od 128 GB?
Uzet ću LG L90, ali mi ima nekako malu memoriju...
btw ovdje http://www.supernet.hr/mobiteli_7#M02450707
i ovdje http://www.moduldevet.com/mob-lg-l90-black-d405n-mobilni-ure%C4%91aj/ je najjeftiniji
Jel netko čuo za ove dučane, jesu ok?
Šta je sa otključavanjem mobitela, vidim na njuškalu ima puno na tele2 mrežu. Kak to ide, moram ić u neki dučan da mi to otključaju?
A nezzz, nije mi to logično zašto bi napravili limit na memorijskoj kartici...nek piše i čita dokle ima prostora na njoj...a valjda oni znaju.
Ovo sam bio pročitao na gsm areni:
"As manufacturers rarely test their products for compatibility with newer and larger cards that come out after a specific handset is out on the market,
whenever it is possible, we try to verify that larger capacity cards run on older phones."
Thx
Di baš na to naleti? Ja sam našao najmanje 10 oglasa di je nov, sa garancijom i otključan na sve mreže za 1300 kn.
Gle možeš ti probat i karticu većeg kapaciteta, možda i radi, ali ovo što su oni napisali to sigurno radi i provjereno je.
evo napravio sam tablicu sa specifikacijama i cijenama trenutno best buy ANDROID mobitela do 2500 kn, nadam se da će vam pomoći pri odabiru jer teško ćete naći bolji NOVI mobitel iz trgovine u hrvatskoj u tom cijenovnom rangu
evo napravio sam tablicu sa specifikacijama i cijenama trenutno best buy ANDROID mobitela do 2500 kn, nadam se da će vam pomoći pri odabiru jer teško ćete naći bolji NOVI mobitel iz trgovine u hrvatskoj u tom cijenovnom rangu
Apsolutno niti jedan navedeni mobitel ne vrijedi 2500 kn.
Ne bi 1500 dao za nijedan od ovih gore, a kamoli 2500 xD
Jedno brzo pitanje.
Frend kuouje smartphone, novi/rabljeni, cijena do 500kn max. Što se najbolje može naći za te pare? Preporučio sam mu da skupi još para i uzme nešto pametnije, ali ništa od tog.
Isprike za konstantnu gnjavažu:
http://edigital.hr/pametni-telefoni/microsoft-lumia-640-(dual-sim)-pametni-telefon-otkljucan-na-svu-mrezu-black-(windows-phone)-p470652.html
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7082&idPhone2=6100
Mislim si stalno kak ću uzet LG L90 , ali mi ima nekako malu proširivu memoriju. Ova Lumia ima skoro sve isto i veču memoriju.
Kaj velite?
Thx
Ljudi pomozite mi imao sam screen protector i skinuo sam ga sa ekrana i lijepo sam malo i trake po ekranu i skidao da bi skinuo prasinu i sad mi je ekran ljepljiv prst nekilizi ,ocistio sam odjecom ali nista stavio sam i malo spreja za prozore i ocistio i dalje je lijepljivo sta da uradim da skinem.
Sine jesi ti cuo za vodu i sapun kako se prasina brise/pere? Tako i ubuduce sa telefonom umjesto ljepljivom trakom. Mozes i alkohol uzeti.
To da skines sad sine, uzmi medicinski alkohol i skini, druge nema. Mozda moze i obicni mada sumnjam.
P.S. ne pritisci jako
Ništa, šmirgl papir i skidaj ;)
P.S. Pritišći što jače
Ljudi pomozite mi imao sam screen protector i skinuo sam ga sa ekrana i lijepo sam malo i trake po ekranu i skidao da bi skinuo prasinu i sad mi je ekran ljepljiv prst nekilizi ,ocistio sam odjecom ali nista stavio sam i malo spreja za prozore i ocistio i dalje je lijepljivo sta da uradim da skinem.
To ti je posebni fičr windows phonea.
Btw tak ti treba kad kupuješ folije za 2 centa preko moba
OMG kakve veze windows phone kao OS ima veze sa hardverom,sad je sve uredu sa ekranom par puta sam ga prebrisao mikrofiberom i na kraju sam izmastio od mesa prsti su mi bili masni i sad je sve uredu kao da mu je trebalo nesto masno pa onda da se prebrise,btw ja sam STEFOSRB ovo je moj novi profil napravio sam samo da ti nebi opet protiv mene nesto ali evo sad da znas ja sam onaj profil stefosrb i znam da volis android a mrzis IOS i WINDOWS PHONE.
P.S:screen protector je bio 3 eura i svaki ekran posle skidanja screen protectora bude da kazem suv i nebude klizak tako da neseri sinko.
Pozdrav u planu mi je uzet novi mobitel i razmišljam se koji.Izbor je između lg g3,samsung galaxy a5 ili galaxy note 3?
Važna mi je fluidnost i dobra izdržljivost baterije
Molim savjet. Kupio bih zeni mobitel do 1000kn, prvenstveno je bitna dobra kamera i da je android.
s3 neo zbog kamere
Sine jesi ti cuo za vodu i sapun kako se prasina brise/pere? Tako i ubuduce sa telefonom umjesto ljepljivom trakom. Mozes i alkohol uzeti.
To da skines sad sine, uzmi medicinski alkohol i skini, druge nema. Mozda moze i obicni mada sumnjam.
P.S. ne pritisci jako
Pa vidio sam tako i na internetu dobiju lijepljive slicice i skidaju prasinu ono sto je ostalo trunak tako sam i ja samo selotepom :D ,i kolko znam alkohol se nestavlja na ekran?? jel se smije??
P.S:ja kad ocistim ekran odjecom bude cist posve ali cim prst povucem ostaje trag prsta i nije glatko.
Bas trazim nesto u rangu kamere S3 neo, a da je ipak jeftinije (u ducanima je cijena oko 1500kn). Htio bih kupiti u ducanu, mozda i preko simpe, ne bih bas kupovao preko njuskala.
Onda nemoj ciljati ni blizu takvom mobu
Osim kamere, ostale karakteristike od S3 neo mi nisu bitne. Mislio sam da ima neki jeftiniji mobitel s kamerom u rangu s3 neo. Potrazit cu jos, u suprotnom cu ocito morati kupiti s3 neo.
Po meni ima puno boljih mobitela od s3 Neo, tj. za 1500-1600 kuna, a kamera, u tom rangu niti jedna po meni nije baš nešto ono specijalno. Sve u svemu, za 1500-600 kuna se da naći puno bolji "paket" od s3 Neo-a...
A ono, u dućanu baš i ne znam ima li neki baš s dobrom kamerom za1k kn. Ajmo reći l90 lg ima 8mpix kameru, ali nije to to.