Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.027.715
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
tasha005 kaže...

Molim Vas za pomoć,

kupujem novi mobitel, ali se ne razumijem baš u te sve specifikacije,a pogotovo ne u omjer cijene i kvalitete (prije 2 god platila sam samsung galaxy core u vipu 3500kn)

sada tražim mobitel do 1500kn, na koji mogu instalirati više od jedne stvari i koji mi neće štekati.

Sviđa mi se LG G2, koliko sam vidjela ima puno svakakvih mogučnosti, ali u obzir dolazi bilo koji sličan njemu a da odgovara cijeni.

Zanima me vaše mišljenje i preporuke za dobar i povoljan ženski mobitel

Unaprijed se zahvaljujem

Par dobrih:

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-lg-d605-optimus-l9-ii-white.aspx

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-lg-l90-crni.aspx

http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-gt-i9301-galaxy-siii-neo-plavi.aspx

17 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ima li netko preporuku mobitela do 1000 kuna s dobrom svjetlinom na suncu. Najvise bi se koristio za pozive i viber.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 19:35 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
tasha005 kaže...

Molim Vas za pomoć,

kupujem novi mobitel, ali se ne razumijem baš u te sve specifikacije,a pogotovo ne u omjer cijene i kvalitete (prije 2 god platila sam samsung galaxy core u vipu 3500kn)

sada tražim mobitel do 1500kn, na koji mogu instalirati više od jedne stvari i koji mi neće štekati.

Sviđa mi se LG G2, koliko sam vidjela ima puno svakakvih mogučnosti, ali u obzir dolazi bilo koji sličan njemu a da odgovara cijeni.

Zanima me vaše mišljenje i preporuke za dobar i povoljan ženski mobitel

Unaprijed se zahvaljujem

Za te novce mozes ici na rabljeno Xperia z1, z1 compact, mozes pogledati i galaxy a3 ako ti je bitna selfie kamera. G2 je isto odlican izbor, ovisi sta preferiras od moba i koju velicinu i koja ti je primarna namjena.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Galaxy s4 ili lg g2? Vidim da je s4 jeftiniji oko 200-300kn, jel se isplati dati vise? Ii jel baterija dosta bolja na g2?
14 godina
neaktivan
mrbean kaže...
Galaxy s4 ili lg g2? Vidim da je s4 jeftiniji oko 200-300kn, jel se isplati dati vise? Ii jel baterija dosta bolja na g2?

ako imas ti 200 kuna uzmi g2, jednostavno radi baterije koja je dosta bolja, a sve ostalo imaju slicno, s time da ipak g2 ima jaci cpu :D

17 godina
mrbean kaže...

LG G2 over Galaxy S4
Bigger (5.2" over 5"), brighter screen
Compact design, almost the same size as S4
More powerful chipset - Snapdragon 800 over Snapdragon 600 / Exynos 5 Octa
Optical image stabilization
1080p video recording @ 60fps (vs. 1080p @ 30fps)
Bigger battery - 3,000mAh over 2,600mAh

Samsung Galaxy S4 over LG G2
Amoled screen has better contrast and viewing angles than LCD
Thinner (7.9mm vs. 8.9mm) and lighter (130g vs. 143g)
Expandable storage via a microSD slot
Removable battery
Split-screen multitasking vs. floating mini apps
The highly sensitive touchscreen can detect a hovering finger and works with gloves
Dual-SIM version

15 godina

i jos jedna velika prednost S4 ti je softwer kamere, kamera radi u 30 fps-a a ne u 15, imo sam osjecaj ko da slikam sa 3 god starim mobitelom a prednja kamera na S4 je dosta dobra i u prostorijama sa malo svijetla dok se na lg kameri jednostavno nista ne vidi losija je slika, znaci ako patis samo na sto jaci procesor uzmi G2 a ako ti nije tolko bitna brzina nego ostale stvari onda S4...i na G2 baterija traje duze nego na S4

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Oba dva mi se cine super i nijanse odlucuju.
S4-bolji mi je AMOLED, volim sto ima home tipku i prednja kamera
G2-brzi, jaci hw, bolja straznja kamera i baterija.

Sad ne znam ni sam :D
13 godina

G2 bez razmisljanja. Bolje izrađen, brži, veći ekran u malom kućištu, double tap to wake,future proof. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja bi isto G2 bez trunke razmišljanja

6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa ne znam, više bi voljela da je novi mobitel...

Tražim mobitel kojem dugo traje baterija a ne da ne može izdržati ni 8 sati kao moj sada.

Tražim dobru kameru, da je brz (da mu ne treba tri minute da otvori nešto) i da ima velik i dobar ekran.

Mobitel mi treba za komunikaciju, i pregledavanje interneta. Igrice nisam mogla baš igrati na svom jer je prespor.

Ne znam možda previše tražim za tu cijenu.

U obzir dolaze i ovi kineski mobiteli, navodno nisu loši.

Ako imate još neke ideje bila bi vrlo zahvalna:)

moram brzo nači nešto, jer ne mogu više gledati ovaj moj...jedva čekam da ga se riješim

17 godina
Mozda da onda pogledas xiaomi note, ali kamera po noci je prosjecna. Ali zato je baterija odlicna i traje bez problema dan i pol do 2 dana jaceg koristenja mobitela.
13 godina

Xiaomije moras narucivat. G2 nađeš fino na njuški i gotova stvar. Odličan je za sve što si rekla, i baterija je zakon

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sad sam baš pogledala za taj xiaomi, stvatrno mi se čini dobar, i ima dobre ocjene za sve, ali su komentari jako loši, svima nešto ne radi.

I meni se jako sviđa taj LG ali mi je cijena malo više nego što sam predvidila...

0 0 hvala 0
15 godina

Trenutno sam i ja u sličnoj situaciji te mi LG G2 zvuči baš kao ono što mi treba. Muči me jedino što sam po defaultu nepovjerljiv kupovanju s njuškala. Radije bih iz dućana fino, ali je razlika u cijeni baš velika. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tasha005 kaže...

Sad sam baš pogledala za taj xiaomi, stvatrno mi se čini dobar, i ima dobre ocjene za sve, ali su komentari jako loši, svima nešto ne radi.

I meni se jako sviđa taj LG ali mi je cijena malo više nego što sam predvidila...

Ja imam Xiaomi note 3g i nemam nikakvih problema, a ima ovdje dosta vlasnika i Xiaomi note 4g pa ih pitaj jel sve radi. Opet je to jako poznata firma i ako zelis novo nemas bolje. Pogledaj jos i Asus zenfone 5 imas za 160-180 eur na alzashop.com

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 17:26 (Patrick_cro).
13 godina

Ja kupim s njuške bar 10 moitela mjesečno. Pazi da se imei poklapa sa onim na garanciji, provjeri osnovne funkcije i verziju softvera. Ako kupuješ novi s njuške samo vidi papire i to je to, nemaš nikakve brige.

Xiaomi je zakon, ali ja ga ne uzimam čisto zbog garancije, jer ga nemaš kako servisirati u nas, osim toga mob je strava za male pare

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 17:33 (maks0806).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

da, i ja sam malo nepovjerljiva za kupnju preko njuškala... zato i nisam tamo gledala...

A za Asus, ima dual core a to je navodno za brzinu (nemojte se smijati ako nije istina) pa bi  trebao biti veći (quad ili više) zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 18:29 (tasha005).

0 0 hvala 0
13 godina

Pa ajmo reći u ovom slućaju da. Međutim, većina quadcoreova danas na tržištu je bolja od mediatekovih octa corea. Ako ti je 200-300kn van budžeta radije potroši na bolji mob. Ako želiš da te dobro služi dulje. Zato je g2 sa svojim hardverom majka i novi na njuški pikneš za 1800 sa jamstvom 24mj

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

da, sad baš malo gledam to po njuškalu i stvarno ima svašta, ali ne znam koliko je pouzdano, to me malo muči...

Hvala Vam na pomoći :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 19:35 (tasha005).

0 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Ja kupim s njuške bar 10 moitela mjesečno. Pazi da se imei poklapa sa onim na garanciji, provjeri osnovne funkcije i verziju softvera. Ako kupuješ novi s njuške samo vidi papire i to je to, nemaš nikakve brige.

Xiaomi je zakon, ali ja ga ne uzimam čisto zbog garancije, jer ga nemaš kako servisirati u nas, osim toga mob je strava za male pare

Kupovao bih novi definitivno, ali mi je problem što sam iz malog mjesta pa bih vjerojatno trebao "na slijepo" naručiti da mi Overseas ili tko već dostavi. Ma ne znam, možda sam samo paranoičan bez razloga. Bilo je hrpa onih "kupio sam ciglu umjesto iPhone" naslova pa valjda zbog toga :D.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

Ima li možda netko iskustva s ovim mobitelom?

https://neutrinomobile.hr/inew-v7-black.html

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
maks0806 kaže...

Kupovao bih novi definitivno, ali mi je problem što sam iz malog mjesta pa bih vjerojatno trebao "na slijepo" naručiti da mi Overseas ili tko već dostavi. Ma ne znam, možda sam samo paranoičan bez razloga. Bilo je hrpa onih "kupio sam ciglu umjesto iPhone" naslova pa valjda zbog toga :D.

Kupiš ali tražiš isključivo preko Overseasa da ti pošalje i možeš mob testirati 2 dana, ako je sve ok onda njemu idu novci, ako nije zoveš Overseas i oni dođu po mob i dobiš natrag svoje novce.

Lijepo sve snimiš pri otpakiravanju da imaš dokaz i to je to.

17 godina
tasha005 kaže...

da, i ja sam malo nepovjerljiva za kupnju preko njuškala... zato i nisam tamo gledala...

A za Asus, ima dual core a to je navodno za brzinu (nemojte se smijati ako nije istina) pa bi  trebao biti veći (quad ili više) zar ne?

Nema to nikakve veze šta je to dualac, mob daje na antutu preko 20k bodova tak je  proc  bolji od Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400. A kamera u noćnim uvjetima je bolja nego od Xiaomi note. Neznam jer su napravili softwerski šta na note 4g ali na 3g na ovoj najnovijoj verziji nema nekih pomaka, ja si ručno odredim iso pa su onda slike po meni ok. Svakako super kupnja za te novce. Prednost Xiaomi je dulje trajanje baterije i veča dijagonala. Ovisi šta više preferiraš

10 godina
neaktivan

razumjela sam samo zadnje dvije rečenice :) :) :) hahahaha

evo sutra idem u vip vidjeti kako funkcionira lumia 535, vidim dosta dobre komentare. a ima i super kameru, samo ti windowsi me malo zezaju. :/

mislim da ću na kraju morati naručiti nešto preko alzashopa :(

17 godina

Lumia 535 ako se ne varam da je imala neki hardwerski problem, tek u novijoj verziji su to ispravili. Moram naci clanak pa editiram kasnije

Edit: Lumia 535 sve do revizije 5.0 su imali hardwerski problem sa touch screenom. Tek od revizije 5.0 je to rijeseno ali mislim da ih jos nema kod nas

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 23:12 (Patrick_cro).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina

trebam pomoc u odabiru mobitela za majku, ona mobitel koristi za viber i whatsapp, citanje vijesti i pokoja slika. bitno je da to sve navedeno radi bez stekanja i zastajkivanja. cijena do nekih 1200 kn, moze bit ili novi ili rabljeni s garancijom. ajde molim vas napisite mi par modela jer u zadnje vrijeme pratim samo ove high end mobitele. hitno je, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mar123 kaže...

trebam pomoc u odabiru mobitela za majku, ona mobitel koristi za viber i whatsapp, citanje vijesti i pokoja slika. bitno je da to sve navedeno radi bez stekanja i zastajkivanja. cijena do nekih 1200 kn, moze bit ili novi ili rabljeni s garancijom. ajde molim vas napisite mi par modela jer u zadnje vrijeme pratim samo ove high end mobitele. hitno je, hvala.

Lumia 630, u mojoj porodici imaju 3 i svi smo zadovoljni. Fluidan,brz i nema nikakvih problema s njime.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

lumia 535 best buy trenutno

vlastoručni potpis
12 godina
odjavljen
karaandrijan kaže...
mar123 kaže...

lumia 535 best buy trenutno

Samo nek pazi da je verzija 5.0, 3.0 imaju problema s touchem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice