Mozes za te pare nokiu lumiu 630 ili lumia 535 .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozes za te pare nokiu lumiu 630 ili lumia 535 .
imala ja windows phone i nikad vise tako da to nebi uzela...
Šta se god ponudi tebi se ne dopada,mislim stvarno. I Windows Phone je mnogo bolji i brži i lakši za korištenje. Isto važi i za iOS.
pa ja sam trazila misljenja oko tri navedena a ne drugih, ja sam bila windows i meni se nije dopao a kome paše neg izvoli...
Koji bi mobiteli bili best buy do 1200 kn, i koji bi bili do 1800-2000kn?

P.S. onom pametnjakoviću koji će mi reći guglaj. Neću guglati, ovaj forum ima neku svrhu, nadam se!
Ja sam dosta LG mobitela koristio i nisam imao nikakvih problema. Sad imam L630 SS i ok mi je.
Uzela bih si mobitel, međutim neznam koji da uzmem od ovih pa ako mozže neko iskustvo i to...hvala
Huawei ima Snapdragon 200 stoga je dvojba između HTC-a i LG-a. Po meni je LG bolji. Noviji je, IPS matrica naspram TFT kod HTC-a, 4,7" naspram 4,5" (s tim da je rezolucija ista 540x960), quad naspram dual corea te bolje obje kamere i primarna te "selfie" kamera. Sad stvar je i do izgleda ali po meni LG. Evo usporedba s gsmarene.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5667&idPhone2=6100
zanima me što znači ovo da huawei ima snapdragon 200?? nekuzim se u tome pa... drzala ga u ruci i činio mi se ok pa zato pitam... frendica ima lg L7 tako da mislim koji god da joj poklonim necu pogrijesiti, bitno je da mob nešteka kao njen kojeg stalno resetirat mora...
Sta je best buy do 2000 kn i jel ima ista bolje u otm rangu od Xiaomi Mi3 ?
Na njuskalu imaš novih lg g2 za 1800kn zapakiranih
lg g3 ili galaxy s5
koji imam manje lagova i bolju kameru? :)
i nemojte mi predlozit xperiu z3 jer ju imam zadnja 3 mjeseca i nemam dobra iskustva snjom...
lg g3 ili galaxy s5
koji imam manje lagova i bolju kameru? :)
i nemojte mi predlozit xperiu z3 jer ju imam zadnja 3 mjeseca i nemam dobra iskustva snjom...
S5 mi je osobno bio brži, pogotovo na Kitkatu, a G3 je imao dosta bolju kameru u low lightu, te na neprirodnom svijetlu, gdje je S5 koma, plus još ima jači blic. S5 jedino ima prednost u čistoj situaciji, dakle puno sunca, puno svijetla, što zapravo i nije toliko bitno po meni.. Najbolje da sam odabereš.. Ja da ponovo uzimam jedan od ta dva, moj izbor bi bio G3
I ja bi g3 makar oba dva ne rade lag free ali g3 bolje radi od ta dva na novom softveru
Na njuskalu imaš novih lg g2 za 1800kn zapakiranih
G2 mi se ne svida. Jel ima nesto bolje od Xiaomi Mi3 .
Bolji je samsung galaxy s5 bolji je dizajn barem po meni i ima fingerprint i tako neke zanimljive stvari ,I da trebami vasa pomoc ocu uzeti nokiu lumiu 630 ali neznam koju bi boju pa ako mozte predloziti?
I da trebami vasa pomoc ocu uzeti nokiu lumiu 630 ali neznam koju bi boju pa ako mozte predloziti?
Crna je najbolja. Što god odabrao nemoj odabrati žutu, stvarno je loša.
I da trebami vasa pomoc ocu uzeti nokiu lumiu 630 ali neznam koju bi boju pa ako mozte predloziti?
A zašto ?
A zašto ?
Sestra mi ima žutu, i stvarno je loša i ružna na ovoj Nokii, ja imam Crnu pa mu je zato i preporučujem, stvarno mu lijepo stoji, za ostale boje ne znam jer ih nisam vidio uživo na ovom mobitelu.
A nekako crna mi je zatvorena boja hteo bih neku upadljivu sta mislite o bijeloj? a sto se tice narandzaste i zelena koja je tu bolja?
Za Nokiu lumiu 630 imam da biram 3 boje : Crna,bijela i narandzasta koja je vako najbolja po vama?
Znam da nije prava tema, ali vec sam pitao u pravoj pa nisam dobio odgovor. Ovdje vas sigurno ima vise koji znate o servisiranju mobitela.
Zanima me koliko bi me izasao popravak ekrana (screen puknuo, ali touch radi) i mikrofona za LG Optimus 4X?
Makar ako mi netko moze reci okvirnu cirfru, da znam jel se uopce isplati popravljati...
Molim preporuku z a mobitel:
-android
-dobar 2g/3g/wifi prijem (bitnije je da super rade 2g i wifi)
-odličan zvučnik
-ok kamera
-dobra podrška za romove posebno cyanogen
-ok baterija
-da se mobitel ne grije pretjerano
-ok gps
-ekran veći od 4” i po mogućnosti hd
-neki minimum da sve to funkcionira je pretpostavljam barem dual core snapdragon s barem 1ghz i 1 gb rama?
-Cijena od 500 do 1000kn iako može i mrvicu više kao i malo manje ako je neki stariji mobitel koji će gotovo zadovoljiti moje potrebe.
-može biti iz kine/eu/hr/njuškalo (novo/rabljeno)
Imate za preporučiti neki best buy s obzirom na gore navedeno?
Za Nokiu lumiu 630 imam da biram 3 boje : Crna,bijela i narandzasta koja je vako najbolja po vama?
Po meni narandžasta bolja od bijele
Molim preporuku z a mobitel:
-android
-dobar 2g/3g/wifi prijem (bitnije je da super rade 2g i wifi)
-odličan zvučnik
-ok kamera
-dobra podrška za romove posebno cyanogen
-ok baterija
-da se mobitel ne grije pretjerano
-ok gps
-ekran veći od 4” i po mogućnosti hd
-neki minimum da sve to funkcionira je pretpostavljam barem dual core snapdragon s barem 1ghz i 1 gb rama?
-Cijena od 500 do 1000kn iako može i mrvicu više kao i malo manje ako je neki stariji mobitel koji će gotovo zadovoljiti moje potrebe.
-može biti iz kine/eu/hr/njuškalo (novo/rabljeno)
Imate za preporučiti neki best buy s obzirom na gore navedeno?
Galaxy s3 ili HTC one x... To ti je vise prema 1000 al gore od toga nema smisla pogotovo ako misliš romove mijenjati , mislim da za s3 ima najviše romova od svih mobova...
definitivno S3 jer one x ima prelosu bateriju i grije se da je to strasno...jednom po ljetu sam izmjerio cak 85 stupnjeva, nemozes ga drzat u ruci
Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Trebao bih preporuku za mobitel do 1200 kuna za prijatelja s dobrim kontrastom na suncu i da nije veci od oko 115 cm.
Hvala na odgovoru.
Gledao sam S3 ali je bez garancije blizu mojoj granici od 1000kn a koliko vidim na njuškalu ima dosta problema s mrtvim displayima. Imam već Newmana N2 sa sličnim hardverom ali dosta lošom podrškom u softwareu, i taj model ima boljku s ekranom samo ja ne igram puno igrice pa još nije došlo do izražaja. Na mailu mi je preporučeni pogledati i xperiu Z1.
Uglavnom sam u ovom segmentu rabljenog s njuškala bez garancije gledao xperiu m (lošija kamera), s (stariji model).
OD kineza Coolpada F1 koji ima ok podršku ali ne baš za cyanogen (koliko vidim) te xiaomi 1s koji se grije i zna imati problema sa signalom i xiaomi note koji mi se čini super ali kao i xperia Z1 probija budžet.
Dakle ne treba biti baš hrpa romova kao za S3 ali recimo da ima stabilan cyanogen 11 ili 12 na kojem sve radi (ili barem sve osim fm radija).
Što mislite o recimo još o toj xperiji m od vih jeftinijih i lg l90 (koji je novi pa i ima garanciju, jedino što je tele 2 a treba mi vip) ako gledamo više prema 1000kn?
Ima li još neka xperia, Alcatel ili huawei s ok podrškom koji nisam razmotrio?
Hvala na odgovoru.
Gledao sam S3 ali je bez garancije blizu mojoj granici od 1000kn a koliko vidim na njuškalu ima dosta problema s mrtvim displayima. Imam već Newmana N2 sa sličnim hardverom ali dosta lošom podrškom u softwareu, i taj model ima boljku s ekranom samo ja ne igram puno igrice pa još nije došlo do izražaja. Na mailu mi je preporučeni pogledati i xperiu Z1.
neznam kakve su to price sa displayom,evo ja sam nedavno uzeo jednog S3 tako da znam kakva je situacija na njuskalu, nabacio CM na njega i odlican mobitel, bez garancije je ali ne brinem se uopce, ako je izdrzo 2 god bez kvarova izdrzat ce valjda jos tolko, bateriju uvijek mozes kupit i promjenit, xperia M2 je losiji mobitel, jos ako uzmes sa bootloaderom koji se nemoze otkljucat mozes zaboravit na CM romove
Ok, i jedan član mi je preko PM još ukazao na s3 tako da budem probao naći neki ok primjerak.