Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.211
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Patrick_cro kaže...

Izgleda da si ti vidoviti milan pa znas da meni kupuju starci mob, jedino sta sam ja od staraca u zivotu dobio je pevec bicikl i to za 19 rod. Poceo raditi jos u 8 razredu u diskoteci toliko o tome kako meni netko kupuje. Promijenio pun klinac poslova, radio sve i svasta samo da se radi tako da nemoj nekoga napamet prozivati kada ni ne poznas osobu. Svaka moja kuna je zaradena na posten nacin a bilo je razdoblja u mom zivotu kada sam znao raditi po 16h i to 2 mj zaredom bez dana odmora. 

Cubot je jedno veliko smece od moba, i nema sanse da bih to nekome preporucio, bolje izdvojiti 100kn vise za neki kineski mob koji je provjeren pa znas da ce ti sve raditi kako se spada, a ne kupiti 100kn jeftinije i kasnije lupati glavom u zid. 

Mene ne zanima tko i što si ti-to nije moja briga. Samo pokazuješ da si licemjer jer zamjeraš da tebi netko nešto piše, a ti (i tvoji kompanjoni) po njemu pljuješ jedno 10 puta gore. Razmisli malo.

Isto tako me boli kufer za tvoje zadrto mišljenje i ponašanje. Kupi si što hoćeš, ja te ne tjeram ni na što. A ako želiš širiti ovu truleš koju pišeš, najprije ispeci pa reci-bez pokrića se teško bilo što dokaže. 

Moj Cubot uredno radi od prvog dana od kada je došao, ali eto ti očito znaš bolje od mene kako moj uređaj radi. Toliko o tome tko je vidoviti Milan.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina

Jesi skinuo foliju/naljepnicu s konektora na bateriji?

jesam :( neče da se upali ni na kabelu ni na bateriji :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 16:28 (xerexy).
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

koji je trenutno najjaci mob? najbolje sto se moze kupiti novcima?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

Najbolje je ono što odgovara tvojim potrebama i željama. Niti jedan uređaj nije savršen u svakom pogledu, tako da se sve svodi na ono što ti želiš.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
Pranja kaže...
Patrick_cro kaže...

Izgleda da si ti vidoviti milan pa znas da meni kupuju starci mob, jedino sta sam ja od staraca u zivotu dobio je pevec bicikl i to za 19 rod. Poceo raditi jos u 8 razredu u diskoteci toliko o tome kako meni netko kupuje. Promijenio pun klinac poslova, radio sve i svasta samo da se radi tako da nemoj nekoga napamet prozivati kada ni ne poznas osobu. Svaka moja kuna je zaradena na posten nacin a bilo je razdoblja u mom zivotu kada sam znao raditi po 16h i to 2 mj zaredom bez dana odmora. 

Cubot je jedno veliko smece od moba, i nema sanse da bih to nekome preporucio, bolje izdvojiti 100kn vise za neki kineski mob koji je provjeren pa znas da ce ti sve raditi kako se spada, a ne kupiti 100kn jeftinije i kasnije lupati glavom u zid. 

Mene ne zanima tko i što si ti-to nije moja briga. Samo pokazuješ da si licemjer jer zamjeraš da tebi netko nešto piše, a ti (i tvoji kompanjoni) po njemu pljuješ jedno 10 puta gore. Razmisli malo.

Isto tako me boli kufer za tvoje zadrto mišljenje i ponašanje. Kupi si što hoćeš, ja te ne tjeram ni na što. A ako želiš širiti ovu truleš koju pišeš, najprije ispeci pa reci-bez pokrića se teško bilo što dokaže. 

Moj Cubot uredno radi od prvog dana od kada je došao, ali eto ti očito znaš bolje od mene kako moj uređaj radi. Toliko o tome tko je vidoviti Milan.

Evo tvog cuvenog reviewa nakon 11 god bavljenja mobitelima Link

Tvoje odlicne baterije na uredaju koja traje vise od 3 dana, a nemas pojma da se gleda SOT koji ti je 2,43h tj manje od 2:30h, Link

I evo kako se ljudi slazu sa tvojim misljenjem Link

Meni dosta borbe s vjetrenjacama. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Evo tvog cuvenog reviewa nakon 11 god bavljenja mobitelima Link

Tvoje odlicne baterije na uredaju koja traje vise od 3 dana, a nemas pojma da se gleda SOT koji ti je 2,43h tj manje od 2:30h, Link

I evo kako se ljudi slazu sa tvojim misljenjem Link

Meni dosta borbe s vjetrenjacama. 

Možeš li ti doista napisati nešto što ima veze s raspravom i konkretne argumente? Jedino što ti u ovoj raspravi radiš je da zaobiđeš ono što se tebe tiče i dalje furaš gluposti.

Da, ne sviđa ti se taj mob i što bih ja sada trebao? Da ga bacim jer jer si ti fina guzica pa bi kupio iPhone?

Ne radim u časopisima pa eto, oprosti što nisam svoj uređaj zakucao u zid i napisao u recenziji kako je to podnio.  SOT je bitan tebi, meni nije. 3G 900 mhz je bitan tebi, meni nije. Specifikacije su dostupne svima, i navedene su.

Već sam ti rekao i naglasio da mene ne zanima tvoje mišljenje i mišljenje tvojih satelita.

Nemaš se ti što borit sa mnom. Bilo bi i red da više prestaneš jer mi je dosta tvog trolanja.

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
exer1234 kaže...

Najbolje je ono što odgovara tvojim potrebama i željama. Niti jedan uređaj nije savršen u svakom pogledu, tako da se sve svodi na ono što ti želiš.

nije istina.. 

nekom mob treba samo za sms i pozive. dakle dovoljan mu je mob od 200 kn. dal je to najbolji mob na svijetu? :D  

14 godina
exer1234 kaže...
Pranja kaže...
exer1234 kaže...

nije istina.. 

nekom mob treba samo za sms i pozive. dakle dovoljan mu je mob od 200 kn. dal je to najbolji mob na svijetu? :D  

Pa upravo je U tome poanta, za takvog korisnika je to Najbolji mob na svijetu, imam frenda upravo takav slučaj, sa nekim Samsungom iz 2004 klizni model, ako se ne varam za godinu!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

ajmo ovako.. sta je po vama bolje od ova 2? 

http://www.wowshop.hr/inew-v1-black.html

ili 

http://www.wowshop.hr/doogee-dg310-black.html

istih su karakteristika, cijena razlicita.. sta je "sigurnijA" kupnja?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 17:11 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
exer1234 kaže...
Pranja kaže...
exer1234 kaže...

nije istina.. 

Pa za tu konkretnu osobu, ako joj pruža najbolji mogući doživljaj pisanja poruka i razgovaranja, da. To je najbolji mobitel na svijetu. "Najbolje" uvijek ovisi o osobnim preferencijama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

nije istina.. 

Pa u tome i jest stvar-za tu osobu je to savršen mob.

exer1234 kaže...

ili 

Radije uzmi Doogee-ima veću rezoluciju. No iNew ima bolju kameru-ovisi što više preferiraš. I jedan i drugi imaju garanciju tako su oba sigurna kupnja.

14 godina
neaktivan

ovog doogea prodaje jedan lik ovdje za 600 kn. nov... A vidim da ga ovdje nema na stanju tak da... hmm... ma briga me za kameru, bitno mi da ima kvalitetan ekran, da je solidno jak, i da je velik ekran

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

ovog doogea prodaje jedan lik ovdje za 600 kn. nov... A vidim da ga ovdje nema na stanju tak da... hmm... ma briga me za kameru, bitno mi da ima kvalitetan ekran, da je solidno jak, i da je velik ekran

Onda je to to. :)

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Evo rođo nešto za tebe

http://mob.hr/bezvremenski-vodic-za-kupnju-smartfona/

13 godina
exer1234 kaže...

ili 

Ni jedan ni drugi...

Savjetujem ti da se ostaviš kineskih mobitela koji su samim kinezima u Kini nepoznanica.

Nije bez razloga tome tako, ne prihvaćaju oni smeće koje se nama uvaljuje...

Mislim na marke kao što su Cubot, INew, Doogee, Elephone, Star,...

Ako mora biti iz hrvatske, u tom cjenovnom rangu pogledaj ove:

THL T6S :

http://www.wowshop.hr/thl-t6s-black.html

LG L70(primjer s njuškala) :

http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-l70-crni-racun-garancija-24mj-oglas-14160870

13 godina

Bok!  Je li ovaj mobitel http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php isplativa kupnja za oko 200 eura (cca. 1500kn) ili ima nešto bolje u tom cjenovnom rangu? Te ako netko ima iskustva s tim mobitelom bio bih zahvalan kad bi ga podjelio ovdje s nama. Hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
15 godina

da, galaxy s4

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam priliku mijenjati svoju xperiu Z za htc one m7

Sto mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

Sto mislite?

Radije nemoj. One m7,m8 i njihove mini verzije se ne mogu popravljati tako da ako ti padne iz ruke ili se desi nesto s njim, mozes ga bacit u kos. Radije ostani na Z.

14 godina
ja bi mijenjao. lijepši dizajn, kvalitetnija izrada, bolji ekran i zvučnici su dobre prednosti u odnosu na xz
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pranja kaže...
Gamer321 kaže...

Sto mislite?

Radije nemoj. One m7,m8 i njihove mini verzije se ne mogu popravljati tako da ako ti padne iz ruke ili se desi nesto s njim, mozes ga bacit u kos. Radije ostani na Z.

Zašto se nebi mogle popraviti?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
odjavljen
Deawood kaže...
Pranja kaže...
Gamer321 kaže...

Sto mislite?

Zašto se nebi mogle popraviti?

Zato sto se ne daju rastaviti-svi dijelovi su zalijepljeni i mozes samo unistiti mobitel.

15 godina

a da? kak onda ovi na youtubu u 15 minuta rastave citav mob do najsitnijeg dijela? ja bi mjenjao tu xperiu z za htc one bez razmisljanja, bolji ekran, aluminij, bolji zvucnici

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Ako je zamjena 1:1, bez sekunde razmišljanja

3 0 hvala 1
15 godina

Svakako mijenjat, ali prije provjerit da je sve u redu sa samim uredjajem i pogotovo kamerom na m7.

Znamo da su se mijenjali radi tog problema.

U svakom slucaju, m7 je avion za xperiu z i po displayu i po zvuku i po kvaliteti izrade.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Kaze da je kamera normalna, nema 'ljubicastih' slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamer321 kaže...

Kaze da je kamera normalna, nema 'ljubicastih' slika

Pogledaj mobitel i ako je sve ok, mijenjaj.

Svakako bolji nego xz.

16 godina
neaktivan
Nemoj mijenjati. HTC nije vodootporan.
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
14 godina
odjavljen

Oba su odlična i HTC nije puno bolji, ali da je bolji - JE, vrjedniji je i duže će izdržati

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nista ipak. Otisao, provjerio-kamera radi, sve odlicno. I idem provjerit zvucnike, cujem nesta malo šušti u donjem, pitam covjeka sta je bilo da ne radi dobro i tek mi kaze ma malo voda upala dok sam pio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice