Izgleda da si ti vidoviti milan pa znas da meni kupuju starci mob, jedino sta sam ja od staraca u zivotu dobio je pevec bicikl i to za 19 rod. Poceo raditi jos u 8 razredu u diskoteci toliko o tome kako meni netko kupuje. Promijenio pun klinac poslova, radio sve i svasta samo da se radi tako da nemoj nekoga napamet prozivati kada ni ne poznas osobu. Svaka moja kuna je zaradena na posten nacin a bilo je razdoblja u mom zivotu kada sam znao raditi po 16h i to 2 mj zaredom bez dana odmora.
Cubot je jedno veliko smece od moba, i nema sanse da bih to nekome preporucio, bolje izdvojiti 100kn vise za neki kineski mob koji je provjeren pa znas da ce ti sve raditi kako se spada, a ne kupiti 100kn jeftinije i kasnije lupati glavom u zid.
Mene ne zanima tko i što si ti-to nije moja briga. Samo pokazuješ da si licemjer jer zamjeraš da tebi netko nešto piše, a ti (i tvoji kompanjoni) po njemu pljuješ jedno 10 puta gore. Razmisli malo.
Isto tako me boli kufer za tvoje zadrto mišljenje i ponašanje. Kupi si što hoćeš, ja te ne tjeram ni na što. A ako želiš širiti ovu truleš koju pišeš, najprije ispeci pa reci-bez pokrića se teško bilo što dokaže.
Moj Cubot uredno radi od prvog dana od kada je došao, ali eto ti očito znaš bolje od mene kako moj uređaj radi. Toliko o tome tko je vidoviti Milan.