- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na odgovoru :)
Mislim se između ovih :
http://www.banggood.com/NILLKIN-EU-AC-5V-2A-USB-Charger-Adapter-For-Mobile-Phone-p-926190.html
http://www.banggood.com/2-Dual-USB-Ports-Wall-Charger-Adapter-Travel-For-IPhone-Samsung-p-77482.html
http://www.banggood.com/Wholesale-OEM-EU-Wall-AC-Charger-+Micro-USB-Data-Sync-Cable-HTC-G7-HD-Blackberry-p-33974.html
http://www.banggood.com/3-In-1-EU-Plug-Car-Charger-Micro-USB-Cable-Travel-Kit-For-Mobile-Phone-p-927786.html
Dali bi sa svakim mogao bez problema puniti bateriju? Voltaze su svima DC 5.0V
Kod prvog amperaza 2A, drugi dvi utičnice za USB 2A, treci i cetvrti 1A.
I bi li ovi veće amperaze (od 2A) utjecali na trajanje baterije?
Napon! Struja!
Bitno da je napon DC 5V, a struja 750mA ili više (nebitno koliko više).
Jača maksimalna struja punjenja (to je ono što je navedeno na punjaču) neće imati utjecaja na ništa jer mobitel ima regulaciju struje punjenja baterije i najvjerojatnije će svejedno puniti bateriju sa 750mA.
Napon! Struja!
Jača maksimalna struja punjenja (to je ono što je navedeno na punjaču) neće imati utjecaja na ništa jer mobitel ima regulaciju struje punjenja baterije i najvjerojatnije će svejedno puniti bateriju sa 750mA.
Hvala puno na odgovoru, naručit ću ovaj nilkin DV 5V, 2A. Vidim same pohvale o njemu :)
Napon! Struja!
Neće. Baterija je sigurno deklarirana na puno više. Uglavnom se radi o 2A koliko baterija može iskoristiti. 750mA je Qi punjač koji je prilično jadan. Ali, besplatan je pa... Ima bolji na 1,2A.
Neće. Baterija je sigurno deklarirana na puno više. Uglavnom se radi o 2A koliko baterija može iskoristiti. 750mA je Qi punjač koji je prilično jadan. Ali, besplatan je pa... Ima bolji na 1,2A.
Nije tu bitna baterija, nego regulator punjenja unutar mobitela. Koliko on daje bateriji, toliko ona može dobiti.
Sa 2A sigurno ne puni, 1.2A je logično.
Nije tu bitna baterija, nego regulator punjenja unutar mobitela. Koliko on daje bateriji, toliko ona može dobiti.
Sa 2A sigurno ne puni, 1.2A je logično.
Bitna je baterija, odnosno tip ćelija. Regulatori reguliraju punjenje, točno, punjač je također važan. Niti jedna moderna litijska baterija neće imati problem sve dok je voltaža punjača u redu. Amperaža koristi sve dok baterija može iskoristiti ponuđenu jakost struje, a sve što je višak ne šteti. Moderne baterije se pune na posve drugačiji način, nego prvotne. Možeš ići do 3C ili čak 20C s najnovijom tehnologijom. Većinu ćeš mobitela puniti brže s 2A punjačima i većina to koristi. Moj G3 uredno koristi 1.8A punjač po defaultu, a može bez problema i 2A.
Pa de mi sad kazite mogu li ja ovaj mobitel puniti sa 2A punjačem?? Kažem uz njega došao punjač 750mAh, ja sam maloprije naručio punjač nillkon od 2A
Limia 630 je u pitanju
Pa de mi sad kazite mogu li ja ovaj mobitel puniti sa 2A punjačem?? Kažem uz njega došao punjač 750mAh, ja sam maloprije naručio punjač nillkon od 2A
Limia 630 je u pitanju
Možeš, naprotiv, ako imaš dobar kabal i dobru elektroniku u mobu i 60A
Limia 630 je u pitanju
Možeš, naprotiv, ako imaš dobar kabal i dobru elektroniku u mobu i 60A
Dobro, hvala xD
Dolazi za mjesec dana :P
molim vas preporuku za mobitel do 1750kn. android, min 1gb ram, min quad proces i 4gb rom. ekran min 4,5. hvala
mišljenja o Jiayu G4S?

molim vas preporuku za mobitel do 1750kn. android, min 1gb ram, min quad proces i 4gb rom. ekran min 4,5. hvala
mišljenja o Jiayu G4S?
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-3-16gb.html#.U_i2zvl_s_Y
Ako se mozes rastegnut jos 50 kn radje bi uzeo xiaomi mi 3.
Gledas cijenu bez PDV-a i uz kod: UFKSHIP je besplatna postarina.
Mi3 je na MIUI da ne bi bilo zabune.
*napravio review telefona kojeg sam kupio i mobicity poklonio bonus od 5 funti pri sljedećoj kupnji. nije loše, 50 kn za 5 min.

Malo je offtopic al neznam di bi pitao. ugl. planiram kupiti ocu mob prek njuskala i nasao sam neki di se nudi mobitel kojeg je uzeo vlasnik na produljenje ugovora. Sad me zanima dal pise njegovo ime na toj garanciji od mobitela i jel cu ja moc normalno odnjeti mob na popravak iako nisam prvi vlasnik?
Malo je offtopic al neznam di bi pitao. ugl. planiram kupiti ocu mob prek njuskala i nasao sam neki di se nudi mobitel kojeg je uzeo vlasnik na produljenje ugovora. Sad me zanima dal pise njegovo ime na toj garanciji od mobitela i jel cu ja moc normalno odnjeti mob na popravak iako nisam prvi vlasnik?
Normalno da ćeš ga moći odnijeti na garanciju bez problema. Na garanciji je samo datum i IMEI uređaja, eventualno na računu piše njegovo ime, ali to nema nikakve veze.
Možeš li slikati ono napisano na tom punjaču? Čisto ne vjerujem da imaš 0,75A punjač... Nije posve nemoguće, ali...
Možeš li slikati ono napisano na tom punjaču? Čisto ne vjerujem da imaš 0,75A punjač... Nije posve nemoguće, ali...
Naručit ću ljudi vjerojatno danas: Xiaomi Mi-3
Ima li netko neki bolji prijedlog do tih para da se naručuje iz europe ili nešto, ili ako neko zna gdje se može još jeftinije nabavit MI3 javite. Hvala unaprijed ekipa :D
Stvarno je 0,75A... Svašta. A dobro... zaista dugo nisam vidio tako slabu struju na mobilnom punjaču. Meni su svi od 1,5A - 2,1A, s time da s mobitelom uglavnom dolaze 1,5A-1,8A. Čak je i Lumia 930 na 1,5A.
Stvarno je 0,75A... Svašta. A dobro... zaista dugo nisam vidio tako slabu struju na mobilnom punjaču. Meni su svi od 1,5A - 2,1A, s time da s mobitelom uglavnom dolaze 1,5A-1,8A. Čak je i Lumia 930 na 1,5A.
Imam ih i ja o.5...
na moru sam imao neki samsungov sa 0.15 A...ovako imam od htc-a sa 1A a prije toga sam imao sonyja sa 750 mA
HTC Desire 610 interesira me koliko zauzima 1min snimanja u 720p i 1080p s zadnjom i prednjom kamerom.
Ako mi to netko može isprobat. Pa da mi napiše. Hvala lijepa.
I da li vam laga kad igrate zahtijevne igrice, poput Real Racinga 3?
Pozdrav,
može preporuka za mobitel do 1200-1300kn? Obavezno sa prednjom kamerom i po mogućnosti da je bijeli..
Inače mob je za curu
Bok ekipa. Imam trenutno Samsung Galaxy mini 2 i počeo me lagano zezat. Kupio bi si neki bolji mob pa sam došao p koji savjet. Nemam preferencija oko marke, samo želim dobiti čim više za lovu koju uložim. Od moba želim da baterija traje čim dulje, da je kamera čim kvalitetnija i da može snimati fotke i kad nije idealno svjetlo (recimo po noći). Rad bez smetnji i laga mislim da nije potrebno spominjati. Ono što najviše na mobitelu je surfanje, mailovi, tu i tamo odigram neku jednostavniju igricu.Isto tako bi bilo dobro da se može lagano pisati text na njega, mini2 je jednostavno premali za takav task.
Trebao bih preporuku moba od 1500-2000 kn, da me služi čim dulje jer ne mislim mijenjati mob svako malo. Ako kaj znači, na Vipu sam i želio bih i ostati.

Sve može :) Njuškalo po mogućnosti neka Njuškalo trgovina ili običan korisnik s kojim se mogu nać (Zagreb). Ne predstavlja problem niti naručivanje izvana. Windows, Android, Apple, sve može, samo da bude dobro.
Onda Xiaomi Mi3 sa mobicity.co.uk
kupujem novi mobitel za ~2000kn preko firme. ne zelim polovni mobitel.
namjeravam biti na kupljenom uređaju minimalno sljedece 2god, pa je pozeljno da ima sto bolje specifikacije/mogucnosti,jos bih volio da ima ekran 4,7~5" te solidnu podrsku na xda.
Trenutno mi je za oko zapeo Sony xperia Z za 2200~2300kn, nudi li se šta "bolje" u tom cjenovnom razredu?
Sve može :) Njuškalo po mogućnosti neka Njuškalo trgovina ili običan korisnik s kojim se mogu nać (Zagreb). Ne predstavlja problem niti naručivanje izvana. Windows, Android, Apple, sve može, samo da bude dobro.
S njuskala probaj nac Lg G2, novi obicno idu oko 2200-2300kn, ali to nije trgovina pa mozes spustit cijenu. I takoder moja preporuka je da gledas uredaje koji su kupljeni kod operatera. Novi iz trgovine imas Galaxy s3, Xperia M2, Lg G2 mini i slicno, ali po meni su svi puno losiji od G2. A ako bi narucivao izvana onda Xiaomi Mi3 s Mobicitya koji je odlican izbor i nesto jefitniji od navedenih, ali treba napomenut da ako se nesto dogodi, za servis ga trebas slat nazad zbog cega bi ja osobno dvaput razmislio.