Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.008
|
čitano: 12.486.171
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Batista kaže...

Malo cu zaofftopicarit... {#}

Da ne otvaram temu  sam za 1 pitanje, ova mi se cini najprikladnija za to.

Radi se o pojacivacu signala za mob, u obliku neke folije koja se stavi ispod poklopca i iznad baterije (ak se dobro sjecam).

Interesira me gdje nabavit i dal to uopce vrijedi ista ?

Anybody ?

Truth in engineering.
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

To jedino može odbijati signal, ali s obzirom da je vjerojatno jako tanko, niti to neće raditi. 

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, planiram vec neko vrijeme kupiti mobitel. Zapeo mi je za oko nexus 5 i jel mi se uopce isplati kupovati taj mobitel pored s5,z2,m8?(cijena mi nije problem) Ili mozda da ipak pricekam da izade novi neki model?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa ako ti je cijena nebitna onda idi na neki od nabrojanih, flagshipa, jer je N5 skraćeni kod specifikacija, baterija i sl. 

Po meni je Z2 najbolji, dok će Štef reči da je M8, Đura da je G3...

Tako da jednostavno po dizajnu biraj. Ali i gledaj što ti je još bitno, Z2 ima najbolju bateriju, S5 i G3 imaju zamjenjivu....... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 23:19 (Deawood).

1 0 hvala 1
14 godina
Deawood kaže...

Pa ako ti je cijena nebitna onda idi na neki od nabrojanih, flagshipa, jer je N5 skraćeni kod specifikacija, baterija i sl. 

Po meni je Z2 najbolji, dok će Štef reči da je M8, Đura da je G3...

Tako da jednostavno po dizajnu biraj. Ali i gledaj što ti je još bitno, Z2 ima najbolju bateriju, S5 i G3 imaju zamjenjivu....... 

a koji bi preporucio a da je manji od 5 incha, malo mi je to ipak preveliko. 

14 godina
odjavljen

Z1 Compact. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 10:57 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina

Šta kažete o LG L90, jedini - je taj po meni šta ima manji ppi.

Da li ga netko ima i kakav mu je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zviznemte kaže...

Imaš Moto G sa istim procesorom, grafičkom i ramom, a ima još i HD ekran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 14:54 (Alex Mercer).
12 godina

trebam neki mobitel za sestru.max 800 kn.ona bi htijela neki sa sto vecim ekranom i dobro kamerom. moze polovan

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nokia Lumia 520, ali ima 4" ekran, a neki android i baš nebih gledao do 800kn.

0 0 hvala 0
12 godina

mislim da se ona ne bi snalazila na wp-u.probat cu nac kineza nekog il na njuskalo nesto za te novce
i

GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 15:41 (Mihael610).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mihael610 kaže...

mislim da se ona ne bi snalazila na wp-u.probat cu nac kineza nekog il na njuskalo nesto za te novce
i

Možeš naći polovan S2 i za manje od 800kn, dobra kamera, 4"3 ekran, android...

12 godina
Alex Mercer kaže...
zviznemte kaže...

Imaš Moto G sa istim procesorom, grafičkom i ramom, a ima još i HD ekran.

Noup,nema za memorijsku, a to sta je hd ekran mi nije tako bitno..i lg isto vrti full hd filmice bez problema.

14 godina
Sta ti je bitno ako kvaliteta ekrana nije, HD ekrani su jedna od najboljih napredaka na smartphonu i to stvarno poboljsava iskustvo. I nema veze sto on moze vrtit full hd kad ne mozes vidjeti razliku jer ekran nije full hd.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
gamer34 kaže...
Sta ti je bitno ako kvaliteta ekrana nije, HD ekrani su jedna od najboljih napredaka na smartphonu i to stvarno poboljsava iskustvo. I nema veze sto on moze vrtit full hd kad ne mozes vidjeti razliku jer ekran nije full hd.

A ovisi o onome za sta ti sluzi mob. Meni iskreno sluzi najvise za face, youtubu (i nije mi bitno dali je 720p,1080p kad gledam), da pregledam mail, tu i tamo koja igrica. Ali najvise za net mi sluzi i muziku i foto/video

Dobro daj mi onda neki drugi u rangu kao LG

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 19:49 (zviznemte).
13 godina
neaktivan

Uzeo bi neki mobitel koji je onako bolje za fejs i da je dovoljno brz.Što bi ste preporučili?Ne razumijem se baš u cijene pa vam ne znam reći za koliko.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

Uzeo bi neki mobitel koji je onako bolje za fejs i da je dovoljno brz.Što bi ste preporučili?Ne razumijem se baš u cijene pa vam ne znam reći za koliko.

Hmm. Najbolje Galaxy S5. Ili ako ti se više sviđa xperia miro.

Sam biraj...

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
odjavljen

Ne kužim kako se možeš ne razumijeti u cijene. Toliko para koliko imaš, toliko napiši. Ako imaš "beskonačno" onda najbolje neki flagship, a ako neželiš dati previše para onda neka Lumia.

0 0 hvala 0
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ako pare nisu problem, bilo koji flagship će ti vjerojatno poslužiti. {#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav. nakon razočaranja u mobicity, što je bila moja greška, opet sam bez izbora za mobitel.. Prije sam razmatrao Zopo ZP780, koji dobiva dobre recenzije, i danas vidim da na wowshopu cijena nije više 1099kn nego 999. Tako da, je li to dobra kupovina ili ne, što vi mislite?

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Uzimam mobitel kod TELE 2 uz opciju 75, dakle prihvatljiva cijena bi bila do 110kn mjesečno. Zapeli su mi za oko Nokia Lumia 520, Huawei Ascend W1, ali nakraju i ZTE Blade III. Što više čitam recenzije i dojmove po netu, ZTE mi se možda čini kao idealan izbor. I još uvijek nisam siguran što da mislim o WP.

To mi je prvi smartphone, i mobitel zapravo ne bi koristio za neke extra stvari, poput zahtjevnih igara (ili igara uopće)...već standard, WI-Fi, glazba, i naravno appove za koje pronađem da mi mogu biti korisne. Dakle ono što tražim najviše je efikasnost, baterija, izdržljivost...zapravo više day to day kortisnost bez pretjerivanja (ali opet kod WP mi se recimo sviđa Office, koji mi itekako može biti koristan...postoje li mižda lsične applikacije za andoid?)

Svi savjeti su dobrodošli :) 

0 0 hvala 0
13 godina

Večer.

Jel bi mogao iPhone 3GS još 2-3 godine služiti za lagano surfanje (youtube, facebook, ovaj forum i slično)?

Ipak mu je RAM samo 256 MB i jednojezgreni proc na 600 MHz... Nemam ga, zapravo nemam uopće smartphone ali frend ima neki cca 2 godine star pa možda s njim sklopim deal.

Hvala.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jimmy55 kaže...

Pozdrav.

Uzimam mobitel kod TELE 2 uz opciju 75, dakle prihvatljiva cijena bi bila do 110kn mjesečno. Zapeli su mi za oko Nokia Lumia 520, Huawei Ascend W1, ali nakraju i ZTE Blade III. Što više čitam recenzije i dojmove po netu, ZTE mi se možda čini kao idealan izbor. I još uvijek nisam siguran što da mislim o WP.

To mi je prvi smartphone, i mobitel zapravo ne bi koristio za neke extra stvari, poput zahtjevnih igara (ili igara uopće)...već standard, WI-Fi, glazba, i naravno appove za koje pronađem da mi mogu biti korisne. Dakle ono što tražim najviše je efikasnost, baterija, izdržljivost...zapravo više day to day kortisnost bez pretjerivanja (ali opet kod WP mi se recimo sviđa Office, koji mi itekako može biti koristan...postoje li mižda lsične applikacije za andoid?)

Svi savjeti su dobrodošli :) 

Ovisi tvojim potrebama, ti si si sam odg da ti više paše ZTE pa ako po tvojim kriterijama i onome što ćeš raditi na njemu paše kupi.

Za Office ti nije potreban WP imaš i Office za Android. Tako da si miran. ;)

12 godina

LG L90 ili S3

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz ljudi{#}
Dvoumim se izmedu Iphone 5c i Samsung galaxy s3,koji je po vašem mišljenju bolji,fluidniji uređaj?
Hvala unaprijed. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone je u tom slučaju fluidniji uređaj
14 godina
odjavljen

iPhone 5C, ali je i znatno skuplji uređaj i Njuškalu i novi. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Večer.

Jel bi mogao iPhone 3GS još 2-3 godine služiti za lagano surfanje (youtube, facebook, ovaj forum i slično)?

Ipak mu je RAM samo 256 MB i jednojezgreni proc na 600 MHz... Nemam ga, zapravo nemam uopće smartphone ali frend ima neki cca 2 godine star pa možda s njim sklopim deal.

Hvala.

Za te potrebe ne treba ništa jako, tako da služio bih. Samo pitanje je koliko je isplativa kupovina tj koliko ti traži frend?

De gustibus non est disputandum.
14 godina

trebao bi mob za djevojku do 1500 kn. Uvjeti su da je android i da je sto veci

0 0 hvala 0
13 godina
Crofarmer kaže...

trebao bi mob za djevojku do 1500 kn. Uvjeti su da je android i da je sto veci

Trenutno je na mobicityju bijeli Xiaomi Mi3 cca 1570kn. Trenutno je out of stock, ali ako naruci sada osigurava si tu cijenu, a prema mom iskustvu ce dobiti uredaj u roku 2-3 tjedna max. Ja sam narucio kad nisu imali uredaj na stocku pa su ga poslali za 10 dana.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice