Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.472
|
čitano: 12.952.636
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Huawei y300. On ti je cak i dosta ispod budzeta a solidan mobitel.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

A Huawei Y300 ili Samsung Galaxy S Duos 2 S7582? I zašto? Hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

pozdrav, može li mi tko preporučiti kakav mobitel do maximalno 1000 kuna od nekog poznatijeg proizođača.Imao sam tele2fon v1 kojem je riknula baterija pa sad nema nigdje da je se kupi(čak ni u zastupnika za tele2fon) pa ne bi opet riskiraao sa takvim proizođačima.Po mogučnosti da mob ima veči ekran jer sam često an netu

Ako bi se ikako do 1200 kn mogao protegnut za Motorolu Moto G, bolja je doslovno za 2 klase od bilo kojeg do 1000 kn...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
EchoOne kaže...
dejan1471 kaže...

pozdrav, može li mi tko preporučiti kakav mobitel do maximalno 1000 kuna od nekog poznatijeg proizođača.Imao sam tele2fon v1 kojem je riknula baterija pa sad nema nigdje da je se kupi(čak ni u zastupnika za tele2fon) pa ne bi opet riskiraao sa takvim proizođačima.Po mogučnosti da mob ima veči ekran jer sam često an netu

Ako bi se ikako do 1200 kn mogao protegnut za Motorolu Moto G, bolja je doslovno za 2 klase od bilo kojeg do 1000 kn...

Tko nudi tu motorolu moto g, nisam je našao, imaš kakav link

Who bolan cares
14 godina
dejan1471 kaže...
EchoOne kaže...
dejan1471 kaže...

http://www.mobicity.co.uk/catalogsearch/result/?q=moto+g

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
EchoOne kaže...
dejan1471 kaže...

Imas i na amazon.co.uk, mislim i na amazon.de (nisam siguran za .de)

Oko 1200 kn je, ovisno o tecaju i kod tebe ako danas narucis, u ponedjeljak ili utorak najdalje.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 17:06 (EchoOne).
13 godina

S britanskog i njemačkog amazona više ne nude dostavu u HR.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

S britanskog i njemačkog amazona više ne nude dostavu u HR.

Otkad to?

14 godina
Vec prije par dana se pricalo o tome na Moto G temi.
11 godina
protjeran

Mislim kupiti samsung galaxy s4 mini (2000kn)...Jel ima koji bolji mobitel od njega do te cijene a da nije S3,Nexus 4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

Mislim kupiti samsung galaxy s4 mini (2000kn)...Jel ima koji bolji mobitel od njega do te cijene a da nije S3,Nexus 4...

Sony Xperia Z. Jedino ako ti je preveliki, onda nemaš boljeg do te cijene (mislim da je XZ1 Compact skuplji).

11 godina
protjeran

to sam i mislio.Svidja mi se sto s4 mini nije prevelik.

Pitanje jeli zasao galaxy S5

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

to sam i mislio.Svidja mi se sto s4 mini nije prevelik.

Pitanje jeli zasao galaxy S5

Je, ali stize tek polovicom 4. mj. A inace ako su ti s4, s3, Xperia Z preveliki onda ti S5 nece pasat jer je jos dosta veci.

11 godina
protjeran

mislio sam zbog pada cijena.Jel se moze ocekivati pad cijena za S4 modele?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kud ces nize sad se nadju po 2600kn a ja sam ga placao kad je izasao 3800kn. 

14 godina
odjavljen
Boixus Nois PS kaže...

Ako ti je XZ prevelik onda ti je i S4 prevelik, jednostavno uzmi S4 Mini ili ako imaš para puno puno bolji Sony Xperia Z1 Compact.

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ako ti je XZ prevelik onda ti je i S4 prevelik, jednostavno uzmi S4 Mini ili ako imaš para puno puno bolji Sony Xperia Z1 Compact.

s4 sto se tiče dimenzija je manji ,uzi i lakši od xz, plus prednost mu je sto je zaobljen dok je xz ćoškast ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 7:42 (tommek10).
15 godina
odjavljen
Al je zato S4 izrađen dosta losije od Z, Sony je miljama ispred Samsunga u dizajnu i kvaliteti izrade
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Al je zato S4 izrađen dosta losije od Z, Sony je miljama ispred Samsunga u dizajnu i kvaliteti izrade

Subjektivno. Kvaliteta je ista. Plastika ne znači manja kvaliteta. Štoviše, plastika je izdržljivija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen
Osjecaj u ruci je 10x drugaciji, citajuci tvoje postove vidi se da si Samsung fan
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ostao sam malo iznenađen kad je većini ljudi kojima sam Z1 pokazao mobitel bio ružniji od S4.

Valjda ti veliki rubovi oko ekrana, uglat dizajn i staklo se ne sviđaju baš svima. Nekima pak izgleda ko daska, pak za hokej...

Meni je bio lijep, no to sam ja.

G2 im je iako skroz od plastike, najljepši uređaj koji su vidjeli i vrlo moderan.

Tako da, o ukusima se ne raspravlja.

A što se osjećaja u ruci tiče, draža mi je plastika nego hladan metal i staklo.

I bio on fan ili ne, samo ti je objektivno rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 12:09 (EchoOne).
15 godina
odjavljen
Dizajn je subjektivan, kvaliteta izrade nije, vidljivo je da Sony proizvodi kvalitetnije mobitele, uz Apple i HTC najkvalitetniji
17 godina

Meni se plastika na S3 ogulila samo od vađenja i stavljanja u traperice.

Stalno je bio na salveti - po doma, na poslu, kraj kreveta... Ali stalno.

I uspjela se ipak ta famozna plastika ogulit.

Tako da, ne, nije im njihova plastika kvalitetna.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 14:41 (Dachande).
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

govor je bio o izgledu uredjaja i dimenzijama a ne o kvaliteti. Stvar kvalitete i izrade je vrlo relativan pojam. Ja sam imao sve S linije od samsunga i jedino sam imao problema s S2 bijelim bojavila mi se neke kao mreza ispod laka (pukla boja to im je bio fail) nakon godinu koristenja.... ali zato imas ebay i slicno narucis drugi orginalni poklopac za 8$ i sibas dalje kao da je nov. Što ćeš ti uradit kad ti padne uredjaj i pukne ti zadnje staklo?? ako se nevaram na s4 su metalni rubovi  jer je meni uredjaj pao s visine od metar metar i pol nije puklo nista nego malo ozuljano kao metal al mozda se varam, osobno preferiram isto "plastične" uredjaje i lijepsi mi j dizajn od s4 od xz1 ali to je stvar osobnog odabira. Nakraju krajeva taj "plastični" uredjaj godinama odnosi nagrade za telefon godine...

16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

govor je bio o izgledu uredjaja i dimenzijama a ne o kvaliteti. Stvar kvalitete i izrade je vrlo relativan pojam. Ja sam imao sve S linije od samsunga i jedino sam imao problema s S2 bijelim bojavila mi se neke kao mreza ispod laka (pukla boja to im je bio fail) nakon godinu koristenja.... ali zato imas ebay i slicno narucis drugi orginalni poklopac za 8$ i sibas dalje kao da je nov. Što ćeš ti uradit kad ti padne uredjaj i pukne ti zadnje staklo?? ako se nevaram na s4 su metalni rubovi  jer je meni uredjaj pao s visine od metar metar i pol nije puklo nista nego malo ozuljano kao metal al mozda se varam, osobno preferiram isto "plastične" uredjaje i lijepsi mi j dizajn od s4 od xz1 ali to je stvar osobnog odabira. Nakraju krajeva taj "plastični" uredjaj godinama odnosi nagrade za telefon godine...

Nisu metalni rubovi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
Izgled je subjektivno, ali kvaliteta nije. Sony Z serija je daleko ispred što se kvalitete tiće. Ali o ukusima se ne raspravlja.

1 4 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...
Izgled je subjektivno, ali kvaliteta nije. Sony Z serija je daleko ispred što se kvalitete tiće. Ali o ukusima se ne raspravlja.

Daj mi definiraj kvalitetu? Jer meni se cini da ja i ti ne mislim isto sto je kvaliteta?

14 godina
odjavljen

Kvaliteta materijala, Samsung koristi jeftinu plastiku, dok Sony koristi znatno skuplje i kvalitetnije staklo te neku vrstu metala, imam SXZ od 6. mjeseca prošle godine i nikad ništa nije krepalo, na SGS2 nakon 4 mjeseca mi je ekran počeo titrati.

Jedna bitna stavka je da Samsung ima katastrofa softver, tj. TW je smeće. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 15:14 (Deawood).

0 4 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Kvaliteta materijala, Samsung koristi jeftinu plastiku, dok Sony koristi znatno skuplje i kvalitetnije staklo te neku vrstu metala, imam SXZ od 6. mjeseca prošle godine i nikad ništa nije krepalo, na SGS2 nakon 4 mjeseca mi je ekran počeo titrati.

Jedina bitna stavka je da Samsung ima katastrofa softver, tj. TW je smeće. 

Po meni staklo nije nista kvalitetnije nego smasungova plastika, nit lakse puca, nit se vise trosi, jedino staklo moze davat bolji osjecaj u ruci tko voli taj "premium" feeling. Netko voli da mu ljepse lezi i bude ugodnije za drzat i tu ce mu plastika biti bolja. I inace po meni je kvaliteta koliko se nesto kvari i koliko je proizvod dobro izraden. I ne razumijem kakve ima veze sto ti je na sgs2 nakon 4 mj poceo titrat ekran, ama bas svaki prozivod moze imati gresku, isto tako ja naprimjer imam Samsung Corby i traje vec godinama i bas mi solidan kao mobitel i dan danas (a i veze me za njega anegdota kada sam ga izgubio i jedno 10mj. kasnije nasao ispod kauca {#}), a imao sam i onaj LG s izvlacivom tipkovnicom i crkno je nakon svega par mjeseci. I sta to znaci da su sad svi lg-evi mobiteli s greskom? Takoder netko je spomenuo kako je One kvalitetniji od SGS4 i tu bi se dalo raspravljat, ja sam ogromni fan Onea, ali ipak cu reci da je s4 kvalitetniji jer se manje kvari i ima manje gresaka, dosta One-ova ima problema s kamerom, gapovima, wifiem ili baterijom, dok kod Samsunga puno manje citam o takvim stvarim makar je prodano cak i vise uredaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 15:04 (gamer34).
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Po meni staklo nije nista kvalitetnije nego smasungova plastika, nit lakse puca, nit se vise trosi, jedino staklo moze davat bolji osjecaj u ruci tko voli taj "premium" feeling. Netko voli da mu ljepse lezi i bude ugodnije za drzat i tu ce mu plastika biti bolja. I inace po meni je kvaliteta koliko se nesto kvari i koliko je proizvod dobro izraden. I ne razumijem kakve ima veze sto ti je na sgs2 nakon 4 mj poceo titrat ekran, ama bas svaki prozivod moze imati gresku, isto tako ja naprimjer imam Samsung Corby i traje vec godinama i bas mi solidan kao mobitel i dan danas (a i veze me za njega anegdota kada sam ga izgubio i jedno 10mj. kasnije nasao ispod kauca {#}), a imao sam i onaj LG s izvlacivom tipkovnicom i crkno je nakon svega par mjeseci. I sta to znaci da su sad svi lg-evi mobiteli s greskom? Takoder netko je spomenuo kako je One kvalitetniji od SGS4 i tu bi se dalo raspravljat, ja sam ogromni fan Onea, ali ipak cu reci da je s4 kvalitetniji jer se manje kvari i ima manje gresaka, dosta One-ova ima problema s kamerom, gapovima, wifiem ili baterijom, dok kod Samsunga puno manje citam o takvim stvarim makar je prodano cak i vise uredaja.

Seriously?

Meni osobno Samsung Galaxy S4 znatno lošije leži u ruci od Sony Xperie Z i Z1. Samsung Galaxy S4 ima jako sklisku plastiku i rubove i jednostavno mi ne paše. SXZ mi savršeno leži u ruci, bolje nego bilo koji drugi mobitel. 

Pa nije po tebi kvaliteta koliko se nešto kvari, ali nije to jedini faktor. 

Kad sam prvi puta isprobao Samsung Galaxy S4, smrznuo se... ?! Toliko o Samsugovom softveru, a to je jako bitna stvar. 

A Note II trza, iako sam sad prešao na drugu stvar ...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice