Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.925.562
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Jel se lumia 920 isplati ili ima bolji za te novce? Već sam pitao pa ako neko ima nek odgovori, nije li čudno igrati igre dok ekran nije centriran na mobu?

Extra wurst

1 2 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Za igrice bi ja ipak isao na android unatoc tome sto vise volim wp. S3 ti je u cjenovnom rangu Lumie a android ima vise igara mada se i wp market puni. I ne razumijem potpuno ovo drugo pitanje, mislis da je ekran malo vise zbog tipaka? Ako to mislis ne, ne smeta. I jedno malo off topic pitanje, zna li tko dali s4 mini radi na vipu na lte mrezi?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
4meho kaže...

evo ljudi dosla mi je nova ponuda za mob, pa predlozite nesto:D

.. pisite neke sugestije zasto ovaj, a zasto ovaj.. puno hvala

Kratko i jasno, One.

hmm... znaci izbor se suzio na htc one i xperiu z.. Htc mene malo vise privlaci nego xperia, ali neznam, nesiguran sam zbog kamere.. nemogu suditi, ali da, malo sam skeptičan u vezi toga.. btw nisam neki photo guy, nego obican korisnik kamere..

14 godina
Onda ce ti ona na Oneu biti vise nego dosta. Ja sam takav korisnik kamere i meni nista nije falilo s njom.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
13 godina

Jel je ovo isplati jedino me muči što nije android

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=041100016

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nema te sto muciti...vjeruj mi da je bolji taj nego s3, a jos je i jeftiniji...sto ce ti bolje? Ako nisi koristio wp do sada, nema te sto muciti jer nemas iskustva sa time.
12 godina
neaktivan

Bok ljudi! Zanima me koji je po vama najbolji mob od navedenih: HTC Windows Phone 8S, HTC One X, Huawei Ascend W1, Nokia Lumia 820 i LG Optimus L7 II. Važno mi je da je mobitel pouzdan (neće se brzo pokvariti), da nije prekompliciran i da ga neću morati svako malo puniti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DustyDust kaže...

Bok ljudi! Zanima me koji je po vama najbolji mob od navedenih: HTC Windows Phone 8S, HTC One X, Huawei Ascend W1, Nokia Lumia 820 i LG Optimus L7 II. Važno mi je da je mobitel pouzdan (neće se brzo pokvariti), da nije prekompliciran i da ga neću morati svako malo puniti.

One X za klasu bolji od svih ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Moze neka preporuka mobitela do 1700kn (novi ili polovni, zapeo mi je za oko iphone 4s ali nisam bas ljubitelj jabuke)

Let it be

0 0 hvala 0
13 godina

1700kn definitivno htc one x

Nista mu ne parira u tom rangu

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4meho kaže...

evo ljudi dosla mi je nova ponuda za mob, pa predlozite nesto:D

.. pisite neke sugestije zasto ovaj, a zasto ovaj.. puno hvala

Ako neces se s njim kupat htc one , bas lijep mob stoji u ruci :) 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
16 godina
neaktivan

Isplati li se uzeti Samsung Galaxy Camera GC100 za 1500 kn?

0 0 hvala 0
13 godina

MENI je to useless proizvod. Za nesto vise se nade s3 sa super kamerom,kompaktniji i telefon je.

Galaxy kamera je ista stvar samo kaj ima opticki zoom i glomazna je te dakako nije telefon,a jeftiniji digitalci rade bolje slike (barem tako kažu revieweri)

Znaci samo dodatni uređaj koji tegliš sa sobom dok sve to a i više imaš u s3. To je moje misljenje ;) 

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i meni treba pomoc pri odabiru mobitela...

sto mi je bitno?

da lijepo izgleda {#}, da ima wifi i da mogu instalirati viber, dakle trebao bi biti neki android. od ostalih stvari saljem poruke, tu i tamo nazovem. gps i slicne stvari u 2 godine koliko sam imala prethodni mob (upao u more) nisam niti jednom upalila. i po mogucnosti da se ne rusi, blokira, vibrira i iskljucuje sam od sebe svakih sat vremena.

cijena do oko 1000kn.

p.s. zapeo mi je za oko lg optimus L5 II (u bonbon webshopu 1000kn).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lesomeso kaže...

sto mi je bitno?

da lijepo izgleda {#}, da ima wifi i da mogu instalirati viber, dakle trebao bi biti neki android. od ostalih stvari saljem poruke, tu i tamo nazovem. gps i slicne stvari u 2 godine koliko sam imala prethodni mob (upao u more) nisam niti jednom upalila. i po mogucnosti da se ne rusi, blokira, vibrira i iskljucuje sam od sebe svakih sat vremena.

cijena do oko 1000kn.

razmotri nokiju lumiu 520

ima sve sto ti treba, a rusit se nece kao jeftini android

12 godina
lesomeso kaže...

sto mi je bitno?

cijena do oko 1000kn.

Za tu lovu, Android je nocna mora. Meni su bili i high-end uredjaji, a kamoli ovi jeftini. Za soma kuna ti je najbolje uzeti Lumiu 520. Radi istom brzinom kao moj 925 npr. Uzmi u obzir da uskoro izlazi 525, koji je stvarno jak uredjaj za tu lovu...trebao bi biti na trzistu prije bozica.

12 godina
neaktivan

jel moze viber na to?

ja sam totalni tudum za mobitele, sto ste mogli vec i zakljuciti. 

zadnji sam imala samsung GT I5800 i radio je kako spada valjda prvih pola godine :( nakon toga je sve pocelo lagano crkavati, ukljucujuci i touchscreen

17 godina
lesomeso kaže...

jel moze viber na to?

ja sam totalni tudum za mobitele, sto ste mogli vec i zakljuciti. 

zadnji sam imala samsung GT I5800 i radio je kako spada valjda prvih pola godine :( nakon toga je sve pocelo lagano crkavati, ukljucujuci i touchscreen

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c

Mogu svakakve aplikacije, no službene google aplikacije ti nisu podržane. Ukoliko ti to ništa ne znači uzmi Lumiu 520, definitivno najbolji odabir za taj novac.

I s Lumiama dobiš i jako dobar navigacijski sustav koji radi i offline.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 13:51 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

ok, hvala na savjetu :)

razmotrit cu.

nisam zahtjevan korisnik, samo da imam net i da mobitel sljaka i da za godinu dana ne moram kupit novi. viber je pozeljan cisto zbog free sms-a, al valjda bi i bez toga prezivjela.

taman sam bila u vipa - tamo mi je tip rekao da ne uzimam taj jer se necu snaci, da uzmem miro jer je zabavniji{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_w1-5065.php

a ovaj? spremna sam ici i do te cijene, ako se isplati.

0 0 hvala 0
17 godina
lesomeso kaže...

ok, hvala na savjetu :)

razmotrit cu.

nisam zahtjevan korisnik, samo da imam net i da mobitel sljaka i da za godinu dana ne moram kupit novi. viber je pozeljan cisto zbog free sms-a, al valjda bi i bez toga prezivjela.

taman sam bila u vipa - tamo mi je tip rekao da ne uzimam taj jer se necu snaci, da uzmem miro jer je zabavniji{#}

Majko mila... {#}

Naspram 520tice Xperia Miro je smeće nad smećem, sa katastrofalim ekranom, dosta slabijim procesorom, lošijom kamerom i starom verzijom androida. Jedina prednost mu je što ima LED flash koju Lumia 520 na žalost nema (iako s njegovom kamerom mu ne znači puno).

I onda takvu osobu stavit u vip centar da ti prodaje uređaje {#} Jedino ak im nije naređeno varati ljude i prodati stare zalihe uređaja po što većim cijenama, no to je onda druga priča...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 15:25 (lllnuclearlll).
12 godina

Osoblje koje prodaje mobitele cesto nema pojma o nicemu...U vecini slucajeva ne znaju niti osnovne karakteristike uredjaja koje ja znam na pamet koji se bavim mobitelima za hobby uz posao, curu, teretanu i ostalu hrpu hobbya. Ugl, sto on misli na zabavu? Miro je stari model, njima je ostalo u skladistu jos hrpa tih uredjaja i zeli ti ga uvaliti da ga se rijese. Sto se tice Huaweia, mob isto ima wp8 tako da je takodjer brz uredjaj...ja sam ideje na je Nokia ipak Nokia, ali ja sam ti malo na strani Nokie i Windowsa, tako da pricekaj misljenje nekoga objektivnijega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 15:18 (MatijaZG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa pretpostavila sam da je tako nesto u pitanju {#}

a moze li mi netko reci stogod o huaweiu ascend w1?

da, ne - zasto?

0 0 hvala 0
12 godina

Da moram birati izmedju Huaweia i Nokie, ja bi curi uzeo Nokiu. Imao sam dosta Nokia i nikad problema, bolja kamera, razne Nokia aplikacije kao Here Maps i Drive+, kvalitetnija izrada i opcenito bolja kvaliteta uredjaja...jos uz to Microsoft i Nokia su upleteni jedan sa drugim tako da su i nadogradnje na neku nacin osigurane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lesomeso kaže...

pa pretpostavila sam da je tako nesto u pitanju {#}

a moze li mi netko reci stogod o huaweiu ascend w1?

da, ne - zasto?

Nisam ti stručnjak za WP baš, no mislim da Lumije imaju neke dodatke koje ostali WP uređaji nemaju. Sad o čemu se točno radi, ako sam uopće u pravu, morat ćeš pričekati nekog drugog.

Jedna od tih stvari je i Nokijina navigacija koju svi hvale, ako sam u pravu...

edit. Matija me preduhitrio {#}

Ukoliko baš želiš Android onda ti je u tom cjenovnom rangu Huawei Y300 dobar odabir.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 15:34 (lllnuclearlll).
14 godina
Da se nadovezem, da uzmi Lumiu, bolja podrska od Nokie.
12 godina
neaktivan

ok, hvala svima na pomoci.

ako se netko sjeti jos kojeg mobitela ajd do 1500kn slobodno predlazite. 

zasad je na prvom mjestu nokia kad je vec svi hvalite {#}

a da samostalno idem birat mob nema smisla, jer je to za mene spansko selo.

0 0 hvala 0
17 godina

I vrati se u Vip, tamo ti je najjeftiniji. 1099kn {#} Naravno i kodiran je prvih godinu dana mislim.

Ak ćemo gledat do 1500kn

Za 1300 recimo možeš dobiti GSmart Aku A1 koji je solidan uređaj na Androidu. Nešto veći ekran (no bez zaštite protiv grebanja), bolji procesor, LED flash...

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_aku_a1-5610.php

Evo ti i dobre recenzije oba uređaja pa vidi što ti više odgovara:

http://mob.hr/gigabyte-gsmart-aku-a1-recenzija/

http://mob.hr/nokia-lumia-520-recenzija/

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 15:52 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lesomeso kaže...

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_w1-5065.php

a ovaj? spremna sam ici i do te cijene, ako se isplati.

Ako ti ne smeta WP, a s tvojim zahtjevima nebi trebao, vrlo ćeš se brzo snać i Lumia 520 ti je bestbuy u tom rangu. Najprodavaniji je WP i to s razlogom ;)

Ruku na srce, iako s više aplikacija i opcija, Androidi u tom cjenovnom rangu su na stock firmveru još uvijek srednja žalost. Lumia 520 je tvoj izbor.

+uštedit ćeš nešto para u odnosu na 1500kn segment

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 15:45 (EchoOne).
12 godina
neaktivan

hvala najljepsa jos jednom{#}

nokia it is!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice