Koji mobitel je isplativiji, Htc Desire 500 ili Sony xperia V?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windows Phone 8S
Koji mobitel je isplativiji, Htc Desire 500 ili Sony xperia V?
6 | Desire 500 |
---|---|
2 | Xperia V |
Jel se isplati ovo uzeti? Ne znam koje su to procesorske jezgre. Pretpostavljam da je neki MTK s A7 jezgrama, hmm... Kak bi to uopće guralo tu rezoluciju?
http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/alcatel/one+touch+idol+x+dual+ot-6040d+slate+gray_2515/
Dal je i dalje Huawei Y300 best buy za 1000kn?
Ne pratim uopće mobitele, a ima vas koji to radite pa mi je lakše pitat :)
EDIT: Hvala svima :)
13 | Da |
---|---|
1 | Ne |
Dal je i dalje Huawei Y300 best buy za 1000kn?
Ne pratim uopće mobitele, a ima vas koji to radite pa mi je lakše pitat :)
EDIT: Hvala svima :)
U Vip-u ima Nokia Lumia 520 za 1099 kuna. Naravno, on je Windows Phone 8 i stvar je ukusa. Ako OS nije u pitanju, onda jedan ima jedne prednosti, a drugi ima druge prednosti. To je moje mišljenje.
U Vip-u ima Nokia Lumia 520 za 1099 kuna. Naravno, on je Windows Phone 8 i stvar je ukusa. Ako OS nije u pitanju, onda jedan ima jedne prednosti, a drugi ima druge prednosti. To je moje mišljenje.
Koristim t-mobile pa je to recimo prepreka :)
Svakako bih išao na Android, onda je izgleda Y300 najbolji izbor.
Evo za sve one koji se mogu protegnut 400 kn za 1400 kn best buy im je alcatel idol u bonbon-u !
Pozdrav ljudi, gledam sad ove tarife u t-mobileu pa me zanima kakva je razlika između prometa po maksimalnoj brzini(4G do 7,2Mbit/s) i obične brzine. Neki grafovi, vaši dojmovi...
Trebam prvo to odlučiti, pa ću vam postaviti još par pitanja u vezi odabira uređaja, Hvala :).
Jel istina da je galaxy s3 kvarljiv? Evo 2 frenda ga imaju i oba su već bili na popravku, a jedan je trenutno opet i iz samsunga su javili da se ne može popraviti i da će poslati novi.
Mom frendu se prije 2,3 mjeseca SG3 počeo blesirat sam od sebe.. Otvarat aplikacije,palit ili crnit ekran, restartat se.. Onda je obriso viber i smanjio je to ali još i danas mu se zna ponekad dogodit! Možda je do neke druge aplikacije koja radi na principu Vibera a možda je i mob u banani. Nemreš nikad sa sigurnošću znat kaj kupuješ, ti svi mobiteli se rade na količinu i nemogu svi proć inspekciju tako a sigurno na tržište prođe neki šrot.
Pozdrav ljudi, gledam sad ove tarife u t-mobileu pa me zanima kakva je razlika između prometa po maksimalnoj brzini(4G do 7,2Mbit/s) i obične brzine. Neki grafovi, vaši dojmovi...
Trebam prvo to odlučiti, pa ću vam postaviti još par pitanja u vezi odabira uređaja, Hvala :).
Nikakva, radi se o marketingu najviše, jer definitivno nećeš prek mobitela skidati stvari od 6-7GB, zar ne?
Običan 3G HSDPA ide teoretski do 7.2Mbit, i to podržava danas svaki telefon. Realna brzina će ti biti 2-3Mbit zavisno o odašiljaču. A mnogi uređaji podržavaju i HS*PA+ koji teoretski ide do 21Mbit, ali opet ćeš dobit 4-6Mbita od operatera zavisno koliko je ljudi na odašiljaču.Sad za to malo što ćeš ti otić na Internet na mobu, i skinut nešto s play storea uopće ti nije bitno jel se radi o 5 ili 25 Mbit. Uštedit ćeš 5-sec vremena pri skidanju nečeg s playstorea... Nebitno, zar ne? Što se tiče LTEa i da ga uređaj podržava LTE mreža radi na jako malom dijelu većih gradova.
Jel zna ko di ima kupit maskicu za zte grand x pro ?
Jučer kupljen Samsung Galaxy S4 :)
Hvala svima na pomoći.
Jel istina da je galaxy s3 kvarljiv? Evo 2 frenda ga imaju i oba su već bili na popravku, a jedan je trenutno opet i iz samsunga su javili da se ne može popraviti i da će poslati novi.
A zato uvijek sa original garancijom treba kupovat.
Ja sam imao sreću pa mom nije bilo ništa u skoro godinu dana korištenja, a i evo ga i dan danas je još uvijek živ. 2 frenda imaju S3, obojici sve 5 šljaka. Jedan još frend ga imao isto skoro godinu dana pa prodao, također bez greške.
Sve zavisi kako koga šta potrefi, prevelike su to količine uređaja da nebi bilo grešaka.
Moj savjet, garancija iz t-mobilea, vipa, tele2 ili europatradea..
A zato uvijek sa original garancijom treba kupovat.
Ja sam imao sreću pa mom nije bilo ništa u skoro godinu dana korištenja, a i evo ga i dan danas je još uvijek živ. 2 frenda imaju S3, obojici sve 5 šljaka. Jedan još frend ga imao isto skoro godinu dana pa prodao, također bez greške.
Sve zavisi kako koga šta potrefi, prevelike su to količine uređaja da nebi bilo grešaka.
Moj savjet, garancija iz t-mobilea, vipa, tele2 ili europatradea..
To volim čuti:DNe daje tvornica garanciju, a ne dućan gdje je kupljeno? Jer npr. TV smo nosili na popravak u tvrtku koja je ovlaštena za popravak tog TV-a, a ne shop gdje je kupljen.
Koristim t-mobile pa je to recimo prepreka :)
Svakako bih išao na Android, onda je izgleda Y300 najbolji izbor.
O.K.
I koliko bi koštalo dekodiranje Alcatel One Touch 6030 u servisu?
Jer sam inače na vip-u pa nebi mijenjala, a u vipu ga, koliko ja vidim, nema..
Ili neka stranica koja prodaje mobitele, a da je njegova cijena 1400kn ili manje, NOVI naravno
Dajte mi savjet, mogu uzeti S4, ali mi je preglomazan pa sam se odlučio za s4 mini(još nisam kupio, ali sam siguran).
Razlog je možda vama glup, ali što ću kad me živciraju ti veliki mobiteli. Uglavnom, ima li netko s4 mini, s njim nebi trebao pogriješiti, zar ne?
Zašto bi uzimao S4 mini kad možeš pričekati Sony Xperiu Z1f koja je višestruko jača ili iPhone 5(S)...
iPhone ne, zato što ne volim iPhone i overrated je, a sa sonyem imam užasna iskustva i poprilično sam siguran da nikad više neću kupiti njihov mobitel.
iPhone ne, zato što ne volim iPhone i overrated je, a sa sonyem imam užasna iskustva i poprilično sam siguran da nikad više neću kupiti njihov mobitel.
Ajde mi reci za što namjeravaš koristiti mobitel.
Previše fanboyaš... iPhone jest overrated, ali ako želiš mali mobitel onda boljeg nemožeš dobiti, a jedina druga solucija je Sony Xperia Z1f koja je 4.3 i ima hardver kao Z1 dok SGS4 mini ima jadnog dualca.
A koji je to tvoj problem sa SONYem?
Ja bi defitivno isao na Xperiu z1f. Ja dosad nisam imao problema sa sonyem a niti sam cuo da ih ima puno.
Prvi put uzimam smartphone, i Apple sam oduvijek smatrao overrated no to je moje primitivno mišljenje jer ti ne mogu s ničim potkrijepiti, nema smisla da me nagovaraš ili nešto. Jednostavno ne želim ništa Appleovo. Sony ne volim jer sam imao 3 mobitela njihova i niti jedan mi nije trajao preko godinu dana. Svi su bili vrhunski, dobra cijena ovo ono, a ode začas, uvijek neki kvarovi. Pretpostavljam da sad nije takva situacija i da se promjenilo, ali najgore je ponoviti greške više puta :D. Tako da mi ostaje taj s4 mini koji mi se čini čisto ok.
No dobro, ajde zanemarite što pišem, jer tražim savjete, a tvrdoglav i neću nego po svom :D.
I koliko bi koštalo dekodiranje Alcatel One Touch 6030 u servisu?
Jer sam inače na vip-u pa nebi mijenjala, a u vipu ga, koliko ja vidim, nema..
Ili neka stranica koja prodaje mobitele, a da je njegova cijena 1400kn ili manje, NOVI naravno
Ako u neovlastenom servisu dekodiras onda je to jeftino i gubis garanciju- ne isplati se.
Ako u ovlastenom servisu dekodiras onda je to skupo i imas garanciju- ne isplati se.
A ako kupis u trgovini on ti je otkljucan na sve mreze. Tako da ti se to najvise isplati http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=+Alcatel+One+Touch+6030
EDIT: @Keops ma svi se oni jednako kvare na koncu. Ali ja bi uzeo Xperiu z1f kad izade kao sto kolega gore kaze.
Evo ja još nisam odlučio koji mob da uzmem i jedan od njih na listi želja je upravo z1f kojeg spominjete ali koliko vidim Xz1f je trenutno exkluzivno dostupna samo u japanu, kada bi trebala bit dostupna u EU i da li je sony uopće planira pustit u prodaju izvan japana??
Evo ja još nisam odlučio koji mob da uzmem i jedan od njih na listi želja je upravo z1f kojeg spominjete ali koliko vidim Xz1f je trenutno exkluzivno dostupna samo u japanu, kada bi trebala bit dostupna u EU i da li je sony uopće planira pustit u prodaju izvan japana??
Procjenjuje se u ovom kvartalu (Q4), znaci do kraja godine bi trebao.
S4 mini je stvarno dobar mobač, i bez obzira na "dualca" ima dovoljno snage pod haubom. Kamera je sasvim oke, dapače, ekran je AMOLED sa sasvim solidnih 256 ppi.
Ako ti se sviđa, paše ti veličina, teško da ćeš pogrješiti. ;)
Mislim, naravno, Z1f je bolja svakako, ali kad je već nećeš i nećeš 5s, ovo ti je prvi idući izbor po meni ;)
S4 mini je stvarno dobar mobač, i bez obzira na "dualca" ima dovoljno snage pod haubom. Kamera je sasvim oke, dapače, ekran je AMOLED sa sasvim solidnih 256 ppi.
Ako ti se sviđa, paše ti veličina, teško da ćeš pogrješiti. ;)
Trenutno imam S2 i ja nuisam ljubitelj velikih ekrana i vec duze vrijeme sam siguran da cu nakon S2 preci na S4 mini.
Pozdrav ekipa
Evo i ja bi trebala neku preporuku oko mobitela, pa ako može vaša pomoć ;)
Bitno mi je da su mobiteli veliki i da imaju odličnu kameru, i da su brzi.
Imala sam Galaxy S II do sada, i bila sam prezadovoljna, ali mi je dosadio i sad bi htjela ipak malo veći (da, da, veličina je bitna )
Max bi dala 2300, al ako je jeftinije još bolje :D
Nadodaj malo više para do recimo Xperie Z ili Optimusa G koji su trenutno best buy..
Za 2300 na pamet mi pada LG4X ili HTC One X..SG3 je malo skuplji od toga al ova dva bi mogla nać za 2300..