Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.021
|
čitano: 12.496.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
H3rc0 kaže...

ne bih wp a ni ios, gledam neki sa androidom...ima li iko note2, kakva su vasa iskustva s njim?

Osobno ga nisam imao ali sam ga dosta puta isprobavao i mobitel je odlican ako ti ne smeta velicina. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebam li biti punoljetan da uzmem mobitel na pretplatu u tele2?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 19:46 (Infern01337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sony xperia go ili sony xperia miro
Stipan Batinic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Infern01337 kaže...

Da

12 godina
neaktivan
kleopatra96 kaže...
sony xperia go ili sony xperia miro

Xperia go

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Infern01337 kaže...

Da

Jel moram vući starce u grad ili mogu samo sa njihovom osbnom?

14 godina
Treba potpis.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina

Uzeo sam Gigabyte Mayu dual core. E ljudi, jel se i dalje mora baterija formirati da se puni prva dva ili tri puta po 12 sati ??

14 godina
protjeran

Ma to su gluposti...

Inače kako ti se čini mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Naručio sam danas, stiže za dva - tri dana pa javim ukratko kakav je. A ne znam to za bateriju više, znam da je to bilo tako prije a sad više nemam pojma mora li se to raditi ili je to bedastoća.

15 godina
itomic009 kaže...

Naručio sam danas, stiže za dva - tri dana pa javim ukratko kakav je. A ne znam to za bateriju više, znam da je to bilo tako prije a sad više nemam pojma mora li se to raditi ili je to bedastoća.

ono prije su bile nimh baterije, s ovim li-ionskim nemas brige s tim {#}

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Na Li-on je to glupost kako kolega kaže. Plug i play. možeš ga koristiti i na punjenju, možeš punit do 70 pa prkeinit, možeš do 20, ne utječe to na kapacitet.

Live and let live.
14 godina
pozz trebam preporuku za mobitel do 500 kn nije za mene nego za frendicu svida joj se experia tipo ali ako vi mozete nesto bolje preporuciti? ali od bilo di tipa njuskalo i to ,hvala puno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamer21 kaže...
pozz trebam preporuku za mobitel do 500 kn nije za mene nego za frendicu svida joj se experia tipo ali ako vi mozete nesto bolje preporuciti? ali od bilo di tipa njuskalo i to ,hvala puno

Huawei visinom u8850,xperia x10,samsung s2 mini

14 godina
neaktivan

Lp ! 

Evo muku mucim koji mobitel odabrati za oko 1000kn sa njuskala ? WP nebih, iP4 isto ne .... 

Od bitnijih stavki mi je kamera .... Ima kaj novo za te novce ? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 2:11 (fakEEE).

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

I jos se interesiram za mobilni internet posto se krece na faks, koji da uzmem te ima mozda neki tablet jeftini uz to ? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 15:03 (fakEEE).

0 1 hvala 0
15 godina

Planirao uzet S4 mini..ali evo da priupitam ovdje šta kažete? ima li nešto drugo za preporučiti? do 3000,da nije prevelik.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Mišljenje o Huawei Ascent W1? Zanima me trajanje baterije, brzina, ekran i kamera.

13 godina
neaktivan

Trebam hitno pomoć!

Koji od ova tri mobitela da uzmem.Sva tri sam na njuskalu nasao ispod 1000 kn pa me zanima i koji je najbolji za recimo surfanje,i drag racing i manje zahtjevne igre i fluidan rad?

LG OPTIMUS L7

HUAWEI ASCEND Y300

LG OPTIMUS 2X P990

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

Optimus 2X ako nije prestar.

Live and let live.
13 godina
neaktivan

A koliko nije prestaro?

ovaj je 1 godinu- http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-p990-oglas-9001245

14 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

A koliko nije prestaro?

ovaj je 1 godinu- http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-p990-oglas-9001245

Imaš neloš procesor, dobru graiku, odličan build quallity, odličnu kameru, solidan ekran i dosta romova. Definitivno savjetujem neki rom jer mobitel leti onda, koristio sam ga :).

Provaj možda spustit 100 kuna jer je ipak godinu star a ni tad nije puno više plaćen vjerojatno. 

Live and let live.
13 godina
neaktivan

Ja sam ti totalni početnik u svijetu androida. Što znači rom? To je kao jailbreak na ps3-u?

14 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

Ja sam ti totalni početnik u svijetu androida. Što znači rom? To je kao jailbreak na ps3-u?

ma to ti je jednostavno, imaš tu aspolutno sve: click

Live and let live.
13 godina
neaktivan

A neznam.Ja mislim da to meni nije potrebno.Nisam neki hardcore korisnik. I  strah me da ne zeznem mob ili nesto.

Btw. Jel se moze nac nesto s garancijom za 900 kuna a da je brz i fluidan mob,dobar za surfanje?

12 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

A neznam.Ja mislim da to meni nije potrebno.Nisam neki hardcore korisnik. I  strah me da ne zeznem mob ili nesto.

Btw. Jel se moze nac nesto s garancijom za 900 kuna a da je brz i fluidan mob,dobar za surfanje?

Možda probaj naći za 1000kn xperia P

13 godina
neaktivan

Sta mislite o Samsung Galaxy S Duos S7562 ? :)

Don't hate me,hate people who don't like you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Karlo.barcelona kaže...

Ako hoces brz i fluidan mob te odlican za surfanje, lumia 520, imas ih nove za 1100kn iz vipa ili tmobila. Ako se ne mozes prtogenut uzmi huawei y300, isto dobar mob ali ja sam ipak veci fan wp8 nego androida na jeftinijim mobitelima.

14 godina

Isplati li se kupiti iPhone 4S za 1800kn u super stanju za 1800 kn, star godinu i pol, bez garancije?

2 Da
21 Ne
12 godina

do 1600 kn Alcatel Idol najbolji izbor ?

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice