ne bih wp a ni ios, gledam neki sa androidom...ima li iko note2, kakva su vasa iskustva s njim?
Osobno ga nisam imao ali sam ga dosta puta isprobavao i mobitel je odlican ako ti ne smeta velicina.
ne bih wp a ni ios, gledam neki sa androidom...ima li iko note2, kakva su vasa iskustva s njim?
Osobno ga nisam imao ali sam ga dosta puta isprobavao i mobitel je odlican ako ti ne smeta velicina.
Trebam li biti punoljetan da uzmem mobitel na pretplatu u tele2?
Da
Xperia go
Da
Jel moram vući starce u grad ili mogu samo sa njihovom osbnom?
Uzeo sam Gigabyte Mayu dual core. E ljudi, jel se i dalje mora baterija formirati da se puni prva dva ili tri puta po 12 sati ??
Ma to su gluposti...
Inače kako ti se čini mob?
Naručio sam danas, stiže za dva - tri dana pa javim ukratko kakav je. A ne znam to za bateriju više, znam da je to bilo tako prije a sad više nemam pojma mora li se to raditi ili je to bedastoća.
Naručio sam danas, stiže za dva - tri dana pa javim ukratko kakav je. A ne znam to za bateriju više, znam da je to bilo tako prije a sad više nemam pojma mora li se to raditi ili je to bedastoća.
ono prije su bile nimh baterije, s ovim li-ionskim nemas brige s tim
Na Li-on je to glupost kako kolega kaže. Plug i play. možeš ga koristiti i na punjenju, možeš punit do 70 pa prkeinit, možeš do 20, ne utječe to na kapacitet.
Huawei visinom u8850,xperia x10,samsung s2 mini
Lp !
Evo muku mucim koji mobitel odabrati za oko 1000kn sa njuskala ? WP nebih, iP4 isto ne ....
Od bitnijih stavki mi je kamera .... Ima kaj novo za te novce ? :)
I jos se interesiram za mobilni internet posto se krece na faks, koji da uzmem te ima mozda neki tablet jeftini uz to ? :)
Planirao uzet S4 mini..ali evo da priupitam ovdje šta kažete? ima li nešto drugo za preporučiti? do 3000,da nije prevelik.
Mišljenje o Huawei Ascent W1? Zanima me trajanje baterije, brzina, ekran i kamera.
Trebam hitno pomoć!
Koji od ova tri mobitela da uzmem.Sva tri sam na njuskalu nasao ispod 1000 kn pa me zanima i koji je najbolji za recimo surfanje,i drag racing i manje zahtjevne igre i fluidan rad?
LG OPTIMUS L7
HUAWEI ASCEND Y300
LG OPTIMUS 2X P990
Optimus 2X ako nije prestar.
Imaš neloš procesor, dobru graiku, odličan build quallity, odličnu kameru, solidan ekran i dosta romova. Definitivno savjetujem neki rom jer mobitel leti onda, koristio sam ga :).
Provaj možda spustit 100 kuna jer je ipak godinu star a ni tad nije puno više plaćen vjerojatno.
Ja sam ti totalni početnik u svijetu androida. Što znači rom? To je kao jailbreak na ps3-u?
A neznam.Ja mislim da to meni nije potrebno.Nisam neki hardcore korisnik. I strah me da ne zeznem mob ili nesto.
Btw. Jel se moze nac nesto s garancijom za 900 kuna a da je brz i fluidan mob,dobar za surfanje?
A neznam.Ja mislim da to meni nije potrebno.Nisam neki hardcore korisnik. I strah me da ne zeznem mob ili nesto.
Btw. Jel se moze nac nesto s garancijom za 900 kuna a da je brz i fluidan mob,dobar za surfanje?
Možda probaj naći za 1000kn xperia P
Sta mislite o Samsung Galaxy S Duos S7562 ? :)
Ako hoces brz i fluidan mob te odlican za surfanje, lumia 520, imas ih nove za 1100kn iz vipa ili tmobila. Ako se ne mozes prtogenut uzmi huawei y300, isto dobar mob ali ja sam ipak veci fan wp8 nego androida na jeftinijim mobitelima.
Isplati li se kupiti iPhone 4S za 1800kn u super stanju za 1800 kn, star godinu i pol, bez garancije?
2 | Da |
---|---|
21 | Ne |
do 1600 kn Alcatel Idol najbolji izbor ?