- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gle na tom mobitelu Symbian radi savršeno. Nema štekanja. Baterija je isto jako dobra.
evo stigao mi LG Optimus G od mobi istra mobi i sve super..pet :D
koji bi bili najbolji polvoni mobiteli do 1000kn?
koji bi bili najbolji polvoni mobiteli do 1000kn?
uzmi gt99 za 100€...quad core 1.2ghz i 1gb ram....
Htio sam vas pitati za mišljenje, evo gledam kakvu kožnu futrolu za HTC, vidim u nas sve preko 30km pa sam slučajno na ebayu našao (u njemačkoj, tako da bi vjerovatno trebalo brzo stići)
http://www.ebay.de/itm/Ledertasche-Tasche-Leder-fur-HTC-EVO-3D-schwarz-Etui-Hulle-Case-Schutzhulle-/140705578937?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item20c2b4bfb9
evo ista a duplo jeftinija lol xD
http://www.ebay.de/itm/Schwarz-Leder-Tasche-Handy-Flip-Case-Etui-Cover-fur-HTC-EVO-3D-G17-Schutz-Folie-/320972754518?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item4abb778e56
ili možda čak ovako nešto?
http://www.ebay.de/itm/HTC-Evo-3D-Leder-Handy-Tasche-Slim-Case-Cover-Schutzhulle-schwarz-/271006967702?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item3f19462796
http://www.ebay.de/itm/HTC-EVO-3D-Hulle-Tasche-Handytasche-Leder-Handy-Case-Cover-bl-/270996309917?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item3f18a3879d
Isplati li se?
Molio bih mišljenje, hvala :)
Inače nisam još nikad kupovao preko ebaya, tako da bi mi ovo prvi put bio
edit: koje su najbolje online trgovine za kupovinu ovakvih stvari?
polovni je oko 1300kn a ne 100 eura
polovni je oko 1300kn a ne 100 eura
???novi gt99 je 104€
znam da sad sam vidio ,inace na njuskalu je 1300kn
Moze help.
Bio sam kupio vec mobitel na vasu preporuku.. Posjedujem HTC sensation xe.
E sad sister mi treba neki mob, a za neku malu lovu.
Do cca 1000kn.
Pa molim preporuke.
Razmisljao sam o ovome, vise nego solidna konfa u njemu, al cujem da ima problema sa softverom.
Gigabyte GSmart Rio R1Slusam savjete..
Moze help.
Do cca 1000kn.
Pa molim preporuke.
Razmisljao sam o ovome, vise nego solidna konfa u njemu, al cujem da ima problema sa softverom.
također gt99....koji ima odličnu konfu za male pare,samo trebaš ga čekat 2 tjedna
Moze help.
Do cca 1000kn.
Pa molim preporuke.
također gt99....koji ima odličnu konfu za male pare,samo trebaš ga čekat 2 tjedna
Bogme ovaj gt99 je vrh četverojezgreni proc za tu lovu plus jako velik kapacitet baterije, fakat odlična stvar ako se naručuje iz vana.
A sto se tice "domaceg trzista" koji od ova dva:
| 0 | xperia miro |
|---|---|
| 14 | gigabyte gs202 |
Pozz, moze preporuka Moba do 2000 kn + moj Lg optimus L5 ( pod racun ili da ga prodam pa dodam to sta dobim)
Pozz, moze preporuka Moba do 2000 kn + moj Lg optimus L5 ( pod racun ili da ga prodam pa dodam to sta dobim)
Moja preporuka Galaxy S3, evo i ja ga gledam bratu naći, imam već par ponuda na piku daju ga za 500km(2000kn), bar je to najniže za sad što sam uspio skresat, naravno u extra stanju...
Zavisi da li tražiš nov ili polovan mob :)
Lg optimus G ili one x. Sto se mene tice izbjegavaj s3 imao je kolega moj s njim problema
Lg optimus G ili one x. Sto se mene tice izbjegavaj s3 imao je kolega moj s njim problema
Zašto da ga izbjegava, to je jedan od koliko...
Evo imam trojicu kolega sa tim mobitelom koje koriste već godinu dana, nikad s njim problema nisu imali...
LG G isto nije loš mobitel druga preporuka, samo ne razumijem zašto ne preporučate s3, nezz al meni je mobitel odličan, a znam da ga dosta vremena neće trebati mijenjat...
Brat mi koristi s2 koji je izašao prije mog HTC EVO 3D i koji ima službeno JB, dok moj nema... Zato se nadam da će i S3 još duuugo vremena imati podršku i sve...
Zati jer S3 i S4 laggaju vec na home screenu.
Nisam baš to primjećivao, ali vjerovatno ga tih 1GB rama ubija zato je to tako :/
Što se hardvera tiče Optimus G je dosta bolji (noviji i brži proc, više rama), ali slabija mu je strana softver, dok je to kod S3 jača strana, ali lag i to sve, ali jbg ipak je riječ o 1gb rama... Evo anketica :), One X ću ipak izbacit iz ove kategorije
| 4 | Samsung Galaxy S3 I9300 |
|---|---|
| 12 | LG Optimus G E975 |
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php 4core 1.7ghz,2gb ram....
A stvarno, teško mi se odlučit kad bi birao ta 2 mobitela, cijena-umalo, samo bih opet volio S3...Zašto? Gledam na piku, na cijelom piku 13 Otimus G uređaja, dok S3 ima pun kur*c, tako da i ne mogu pitat puno ljudi kakav je mob i sve to xD, a i cijena Galaxyja (bar u BIH), nevjerovatno sporo pada, gledam S2 cijena idalje 400km (1800kn), ima i jeftinije ali naravno sa oštećenjima... I stvar je u tome, SGS3 će garant dobiti 5.0 verziju androida, dok za LG nije baš sve tako bajno xD, ali zato mu je hardver... Ajd anketica bi trebala reći svoje, bar šta članovi buga misle :)
Nego de kažite mi šta mislite o Sony ericssonu xperia arc S? Jučer držim u ruci njega i svoj Evo 3D, kolika razlika u težini, dosta je tanji čak 3.5mm, a lakši isto, ma ruka me zaboli od velikog tipkanja na HTC-u -.-, razmišljam čak o zamjeni za arc s (naravno uz neku doplatu jer mislim ipak da je evo3d bolji)... A i ima puno custom romova (pogotovo za JB) dok evo3d ima vrlo malo zapravo nijedan full funkcionalan JB rom, a i kamera mi se sviđa, 8mp... Jel luda zamjena? Samo nezz kakva je brzina samog mobitela, jer sam se bas zagledio u vanjski izgled bio xD
A stvarno, teško mi se odlučit kad bi birao ta 2 mobitela, cijena-umalo, samo bih opet volio S3...Zašto? Gledam na piku, na cijelom piku 13 Otimus G uređaja, dok S3 ima pun kur*c, tako da i ne mogu pitat puno ljudi kakav je mob i sve to xD, a i cijena Galaxyja (bar u BIH), nevjerovatno sporo pada, gledam S2 cijena idalje 400km (1800kn), ima i jeftinije ali naravno sa oštećenjima... I stvar je u tome, SGS3 će garant dobiti 5.0 verziju androida, dok za LG nije baš sve tako bajno xD, ali zato mu je hardver... Ajd anketica bi trebala reći svoje, bar šta članovi buga misle :)
Nego de kažite mi šta mislite o Sony ericssonu xperia arc S? Jučer držim u ruci njega i svoj Evo 3D, kolika razlika u težini, dosta je tanji čak 3.5mm, a lakši isto, ma ruka me zaboli od velikog tipkanja na HTC-u -.-, razmišljam čak o zamjeni za arc s (naravno uz neku doplatu jer mislim ipak da je evo3d bolji)... A i ima puno custom romova (pogotovo za JB) dok evo3d ima vrlo malo zapravo nijedan full funkcionalan JB rom, a i kamera mi se sviđa, 8mp... Jel luda zamjena? Samo nezz kakva je brzina samog mobitela, jer sam se bas zagledio u vanjski izgled bio xD
pa bilo bi jako glupo zamjenit taj htc za duplo slabiju xperiu arc s...pazi imat ces single core, duplo manje rama, lose kuteve gledanja, dobro nema ni taj htc nesto extra dobre kuteve gledanja ali bolji su nego na arc s, a samo je pitanje vremena kad ce onaj johhnyst dovrsit JB na xda...tako da definitivno mislim da bi trebao ostat na tom htc-u jer nebi mogo dobit nesto puno para nadoplate a dobio bi sranje od moba po specifikacijama
pa bilo bi jako glupo zamjenit taj htc za duplo slabiju xperiu arc s...pazi imat ces single core, duplo manje rama, lose kuteve gledanja, dobro nema ni taj htc nesto extra dobre kuteve gledanja ali bolji su nego na arc s, a samo je pitanje vremena kad ce onaj johhnyst dovrsit JB na xda...tako da definitivno mislim da bi trebao ostat na tom htc-u jer nebi mogo dobit nesto puno para nadoplate a dobio bi sranje od moba po specifikacijama
Evo jedan pametan čovjek ostavio dobar komentar između vaših svađa :))
Hvala ti puno, ma extra je mobitel stvarno, meni bolji ne treba, jako brz, samo mi je potežak malo i debeo jedino me to muči... Ma znam da je loš arc s, ali jako je lagan i leži extra, ali ako će imalo štopat, a kratak sam sa živcima, ne bi mu ginio zid xD. Tako da, ostat ću onda na ovome, pričekat ćemo taj rom, taj rom neće podržavati 3D jel tako?
Evo jedan pametan čovjek ostavio dobar komentar između vaših svađa :))
Hvala ti puno, ma extra je mobitel stvarno, meni bolji ne treba, jako brz, samo mi je potežak malo i debeo jedino me to muči... Ma znam da je loš arc s, ali jako je lagan i leži extra, ali ako će imalo štopat, a kratak sam sa živcima, ne bi mu ginio zid xD. Tako da, ostat ću onda na ovome, pričekat ćemo taj rom, taj rom neće podržavati 3D jel tako?
tak je, nista od 3D na cm10
Ma svejedno ga i ne koristim tako da mi ne smeta ;)
Samo da sve ostalo bude radilo kako treba :D
terba mijos jedan mob ali do 1200kn...sto kazete na lumiu 520 ili htc 8s??
Lumia 620 bolje ili čak sam pronalazio polovne Lumia 820
Pozdrav. Kupujem mobitel u okviru kojih 2000 kn, zainteresirana sam za XPERIA SP, T, V, i Galaxy S3. Znam da ti mobiteli su skupi, ali na njuškalu se mogu naći za do 2500 kn. Ako imate oš koji prijedlog, samo dajte :). I hvala
Lumia 620 bolje ili čak sam pronalazio polovne Lumia 820
samo ta dva dolaze u obzir posto ih u ducanu kupujem jer nazalost na njuskalo za zadar nema ama bas nista pametnoga za kupiti...
Frend traži neki mob do 950 kn, da li mu se isplati uzeti ovo, i može li se dekodirati na našu mrežu
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-8307186
Pozdrav. Kupujem mobitel u okviru kojih 2000 kn, zainteresirana sam za XPERIA SP, T, V, i Galaxy S3. Znam da ti mobiteli su skupi, ali na njuškalu se mogu naći za do 2500 kn. Ako imate oš koji prijedlog, samo dajte :). I hvala
sve koje si naveo su dobri Al prema cijeni se najviše isplati s3 ipak je malo bolji od navedenih