Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.126.336
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Meni je više u uho upala promjena na drugi mobitel, a koliko vidim, lijepe specifikacije ima E72 (5MP, flash, prednja kamerica), samo me zanima kako se ponaša OS, nikad nisam koristio Symbian
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
tonchy kaže...
Meni je više u uho upala promjena na drugi mobitel, a koliko vidim, lijepe specifikacije ima E72 (5MP, flash, prednja kamerica), samo me zanima kako se ponaša OS, nikad nisam koristio Symbian

Gle na tom mobitelu Symbian radi savršeno. Nema štekanja. Baterija je isto jako dobra.

B-A-R-C-A
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

evo stigao mi LG Optimus G od mobi istra mobi i sve super..pet :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji bi bili najbolji polvoni mobiteli do 1000kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
damodar kaže...

koji bi bili najbolji polvoni mobiteli do 1000kn?

uzmi gt99 za 100€...quad core 1.2ghz i 1gb ram....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
13 godina
H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:46 (H3rc0).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

polovni je oko 1300kn a ne 100 eura

12 godina
neaktivan
damodar kaže...

polovni je oko 1300kn a ne 100 eura

???novi gt99 je 104€

14 godina
neaktivan

znam da sad sam vidio ,inace na njuskalu je 1300kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze help.

Bio sam kupio vec mobitel na vasu preporuku.. Posjedujem HTC sensation xe.

E sad sister mi treba neki mob, a za neku malu lovu.

Do cca 1000kn.

Pa molim preporuke.

Razmisljao sam o ovome, vise nego solidna konfa u njemu, al cujem da ima problema sa softverom.

Gigabyte GSmart Rio R1

Slusam savjete..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kris_91 kaže...

Moze help.

Do cca 1000kn.

Pa molim preporuke.

Razmisljao sam o ovome, vise nego solidna konfa u njemu, al cujem da ima problema sa softverom.

Gigabyte GSmart Rio R1

Slusam savjete..

također gt99....koji ima odličnu konfu za male pare,samo trebaš ga čekat 2 tjedna

16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
kris_91 kaže...

Moze help.

Do cca 1000kn.

Pa molim preporuke.

Gigabyte GSmart Rio R1

Slusam savjete..

također gt99....koji ima odličnu konfu za male pare,samo trebaš ga čekat 2 tjedna

Bogme ovaj gt99 je vrh četverojezgreni proc za tu lovu plus jako velik kapacitet baterije, fakat odlična stvar ako se naručuje iz vana.

A sto se tice "domaceg trzista" koji od ova dva:

0 xperia miro
14 gigabyte gs202
14 godina
neaktivan

Pozz, moze preporuka Moba do 2000 kn + moj Lg optimus L5 ( pod racun ili da ga prodam pa dodam to sta dobim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Goddish kaže...

Pozz, moze preporuka Moba do 2000 kn + moj Lg optimus L5 ( pod racun ili da ga prodam pa dodam to sta dobim)

Moja preporuka Galaxy S3, evo i ja ga gledam bratu naći, imam već par ponuda na piku daju ga za 500km(2000kn), bar je to najniže za sad što sam uspio skresat, naravno u extra stanju...

Zavisi da li tražiš nov ili polovan mob :)

H3rc0
12 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Lg optimus G ili one x. Sto se mene tice izbjegavaj s3 imao je kolega moj s njim problema 

13 godina
VILLA18900 kaže...
Goddish kaže...

Lg optimus G ili one x. Sto se mene tice izbjegavaj s3 imao je kolega moj s njim problema 

Zašto da ga izbjegava, to je jedan od koliko...

Evo imam trojicu kolega sa tim mobitelom koje koriste već godinu dana, nikad s njim problema nisu imali...

LG G isto nije loš mobitel druga preporuka, samo ne razumijem zašto ne preporučate s3, nezz al meni je mobitel odličan, a znam da ga dosta vremena neće trebati mijenjat...

Brat mi koristi s2 koji je izašao prije mog HTC EVO 3D i koji ima službeno JB, dok moj nema... Zato se nadam da će i S3 još duuugo vremena imati podršku i sve...

H3rc0
13 godina
Deawood kaže...

Zati jer S3 i S4 laggaju vec na home screenu.

Nisam baš to primjećivao, ali vjerovatno ga tih 1GB rama ubija zato je to tako :/

Što se hardvera tiče Optimus G je dosta bolji (noviji i brži proc, više rama), ali slabija mu je strana softver, dok je to kod S3 jača strana, ali lag i to sve, ali jbg ipak je riječ o 1gb rama... Evo anketica :), One X ću ipak izbacit iz ove kategorije

4 Samsung Galaxy S3 I9300
12 LG Optimus G E975
H3rc0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Goddish kaže...

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php 4core 1.7ghz,2gb ram....

13 godina

A stvarno, teško mi se odlučit kad bi birao ta 2 mobitela, cijena-umalo, samo bih opet volio S3...Zašto? Gledam na piku, na cijelom piku 13 Otimus G uređaja, dok S3 ima pun kur*c, tako da i ne mogu pitat puno ljudi kakav je mob i sve to xD, a i cijena Galaxyja (bar u BIH), nevjerovatno sporo pada, gledam S2 cijena idalje 400km (1800kn), ima i jeftinije ali naravno sa oštećenjima... I stvar je u tome, SGS3 će garant dobiti 5.0 verziju androida, dok za LG nije baš sve tako bajno xD, ali zato mu je hardver... Ajd anketica bi trebala reći svoje, bar šta članovi buga misle :)

Nego de kažite mi šta mislite o Sony ericssonu xperia arc S? Jučer držim u ruci njega i svoj Evo 3D, kolika razlika u težini, dosta je tanji čak 3.5mm, a lakši isto, ma ruka me zaboli od velikog tipkanja na HTC-u -.-, razmišljam čak o zamjeni za arc s (naravno uz neku doplatu jer mislim ipak da je evo3d bolji)... A i ima puno custom romova (pogotovo za JB) dok evo3d ima vrlo malo zapravo nijedan full funkcionalan JB rom, a i kamera mi se sviđa, 8mp... Jel luda zamjena? Samo nezz kakva je brzina samog mobitela, jer sam se bas zagledio u vanjski izgled bio xD

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 10:40 (H3rc0).

0 0 hvala 0
15 godina
H3rc0 kaže...

A stvarno, teško mi se odlučit kad bi birao ta 2 mobitela, cijena-umalo, samo bih opet volio S3...Zašto? Gledam na piku, na cijelom piku 13 Otimus G uređaja, dok S3 ima pun kur*c, tako da i ne mogu pitat puno ljudi kakav je mob i sve to xD, a i cijena Galaxyja (bar u BIH), nevjerovatno sporo pada, gledam S2 cijena idalje 400km (1800kn), ima i jeftinije ali naravno sa oštećenjima... I stvar je u tome, SGS3 će garant dobiti 5.0 verziju androida, dok za LG nije baš sve tako bajno xD, ali zato mu je hardver... Ajd anketica bi trebala reći svoje, bar šta članovi buga misle :)

Nego de kažite mi šta mislite o Sony ericssonu xperia arc S? Jučer držim u ruci njega i svoj Evo 3D, kolika razlika u težini, dosta je tanji čak 3.5mm, a lakši isto, ma ruka me zaboli od velikog tipkanja na HTC-u -.-, razmišljam čak o zamjeni za arc s (naravno uz neku doplatu jer mislim ipak da je evo3d bolji)... A i ima puno custom romova (pogotovo za JB) dok evo3d ima vrlo malo zapravo nijedan full funkcionalan JB rom, a i kamera mi se sviđa, 8mp... Jel luda zamjena? Samo nezz kakva je brzina samog mobitela, jer sam se bas zagledio u vanjski izgled bio xD

pa bilo bi jako glupo zamjenit taj htc za duplo slabiju xperiu arc s...pazi imat ces single core, duplo manje rama, lose kuteve gledanja, dobro nema ni taj htc nesto extra dobre kuteve gledanja ali bolji su nego na arc s, a samo je pitanje vremena kad ce onaj johhnyst dovrsit JB na xda...tako da definitivno mislim da bi trebao ostat na tom htc-u jer nebi mogo dobit nesto puno para nadoplate a dobio bi sranje od moba po specifikacijama

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
domac5 kaže...
H3rc0 kaže...

pa bilo bi jako glupo zamjenit taj htc za duplo slabiju xperiu arc s...pazi imat ces single core, duplo manje rama, lose kuteve gledanja, dobro nema ni taj htc nesto extra dobre kuteve gledanja ali bolji su nego na arc s, a samo je pitanje vremena kad ce onaj johhnyst dovrsit JB na xda...tako da definitivno mislim da bi trebao ostat na tom htc-u jer nebi mogo dobit nesto puno para nadoplate a dobio bi sranje od moba po specifikacijama

Evo jedan pametan čovjek ostavio dobar komentar između vaših svađa :))

Hvala ti puno, ma extra je mobitel stvarno, meni bolji ne treba, jako brz, samo mi je potežak malo i debeo jedino me to muči... Ma znam da je loš arc s, ali jako je lagan i leži extra, ali ako će imalo štopat, a kratak sam sa živcima, ne bi mu ginio zid xD. Tako da, ostat ću onda na ovome, pričekat ćemo taj rom, taj rom neće podržavati 3D jel tako?

H3rc0
15 godina
H3rc0 kaže...
domac5 kaže...
H3rc0 kaže...

Evo jedan pametan čovjek ostavio dobar komentar između vaših svađa :))

Hvala ti puno, ma extra je mobitel stvarno, meni bolji ne treba, jako brz, samo mi je potežak malo i debeo jedino me to muči... Ma znam da je loš arc s, ali jako je lagan i leži extra, ali ako će imalo štopat, a kratak sam sa živcima, ne bi mu ginio zid xD. Tako da, ostat ću onda na ovome, pričekat ćemo taj rom, taj rom neće podržavati 3D jel tako?

tak je, nista od 3D na cm10

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
domac5 kaže...
tak je, nista od 3D na cm10

Ma svejedno ga i ne koristim tako da mi ne smeta ;)

Samo da sve ostalo bude radilo kako treba :D

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:47 (H3rc0).
14 godina

terba mijos jedan mob ali do 1200kn...sto kazete na lumiu 520 ili htc 8s??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Lumia 620 bolje ili čak sam pronalazio polovne  Lumia 820 

14 godina

Pozdrav. Kupujem mobitel u okviru kojih 2000 kn, zainteresirana sam za XPERIA SP, T, V, i Galaxy S3. Znam da ti mobiteli su skupi, ali na njuškalu se mogu naći za do 2500 kn. Ako imate oš koji prijedlog, samo dajte :). I hvala

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VILLA18900 kaže...
Miki_16 kaže...

Lumia 620 bolje ili čak sam pronalazio polovne  Lumia 820 

samo ta dva dolaze u obzir posto ih u ducanu kupujem jer nazalost na njuskalo za zadar nema ama bas nista pametnoga za kupiti...

14 godina

Frend traži neki mob do 950 kn, da li mu se isplati uzeti ovo, i može li se dekodirati na našu mrežu

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-8307186

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

Pozdrav. Kupujem mobitel u okviru kojih 2000 kn, zainteresirana sam za XPERIA SP, T, V, i Galaxy S3. Znam da ti mobiteli su skupi, ali na njuškalu se mogu naći za do 2500 kn. Ako imate oš koji prijedlog, samo dajte :). I hvala

sve koje si naveo  su dobri  Al prema cijeni se najviše isplati s3 ipak je malo bolji od navedenih

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice