A valjda mi neče uvalit polovni jer nisam išao kod njih na more :D šalu na stranu poslao sam mejl da čujem kolko god traje garancija kod njih pa cu onda vidjet što cu napraviti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Kupujem novi mobitel pa se dvoumim između LG Optimus G,Samsung galaxy s3 i HTC One X.
Zanima me koji je od ova 3 uređaja najbolji.
Optimus G. Razmotri rabljenu Xperiu Z/HTC One.
Pozdrav,
sestricna kupuje mobitel do 1800 kn, nov iz ducana a moze i nov/nekoristen sa njuskala. pa ako mozete rec sta je najbolje kupit za te novce,
hvala
Od novih u tele2 alcatel idol,a s njuskala lg l9,prestigio novi
Evo za oca gledam neki mob do 800kn, inače nije još prešao na mobitele sa touch screenom, on bi neki sa tipkama ali sam ga nekako odvukao od tog... Pa sad kakav bi bio najbolji mob na touch do 800kn a da on kao početnik zgodno radi u njem, neki dosta praktičan mobitel... A može i neki sa tipkama, jer on ima nokiu c5, nije loša samo joj dosta mali ekran...
Evo ja sam našao nokiu E7 za 130km(520kn), mobitel ok sve samo ima par packica po oklopu pa se to njemu neće sviđat :/, iphone 3gs 180km(720kn) , HTC Desire C 150km(600kn)...pa sad ne znam kako bi se on snašao na tim modelima... Uglavnom molio bih vaše mišljenje ako može :D
hvala :))
Evo za oca gledam neki mob do 800kn, inače nije još prešao na mobitele sa touch screenom, on bi neki sa tipkama ali sam ga nekako odvukao od tog... Pa sad kakav bi bio najbolji mob na touch do 800kn a da on kao početnik zgodno radi u njem, neki dosta praktičan mobitel... A može i neki sa tipkama, jer on ima nokiu c5, nije loša samo joj dosta mali ekran...
Evo ja sam našao nokiu E7 za 130km(520kn), mobitel ok sve samo ima par packica po oklopu pa se to njemu neće sviđat :/, iphone 3gs 180km(720kn) , HTC Desire C 150km(600kn)...pa sad ne znam kako bi se on snašao na tim modelima... Uglavnom molio bih vaše mišljenje ako može :D
Posto vidim da stavljas cijene u KM vjerovatno si iz BiH pa ti preporucujem da na PIK-u nadjes Huawei Y300 (mogu se naci za 200-220KM i vecinom su to novi mobiteli uzeti na pretplatu) a trenutno je to best buy mobitel, takodjer nije ni prevelik ni premalen i za pocetak ce mu biti odlican mobitel
hvala
imali netko jos neki prijedlog mozda kad vidim da stavljate thumbs down na prijedlog od kolege?
Pozdrav,
sestricna kupuje mobitel do 1800 kn, nov iz ducana a moze i nov/nekoristen sa njuskala. pa ako mozete rec sta je najbolje kupit za te novce,
hvala
Evo imas za 1900kn novi LG Optimus P880 http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-4x-hd-p880-bijeli-crni-zapakirani-samo-2075kn-oglas-8635392
ako hoces malo koristene takodjer sa garancijom mozes pronaci i HTC One X
Xperia ray,xp miro ili neo v
Pa zar nema 1650?
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
Btw.Sta kazes na Lg l9?
A ono, ja ga nebi osobno... Ne mogu reći da je loš, dapače, u rangu je po svemu sa s2.. I ima i veći ekran.. ali bi opet izabrao S2. Za popularnije mobitele uvijek imaš puno više i dodataka i dijelova i svega... Ako me shvaćaš...
Pozdrav!
Kupujem novi mobitel pa se dvoumim između LG Optimus G,Samsung galaxy s3 i HTC One X.
S3 je prodan u više od 50 milijuna primjeraka. Što se god proizvodi na tržištu za bilo koji android, proizvodi se i za njega. Od dodatnih baterija, maski, pa do dijelova, pa sve aplikacije su prilagođene i optimizirane i za S3 (logika)...
I naravno, jednom kad ga budeš prodavao, držat će najvišu cijenu od ova 3 i vjerojatno ćeš ga prvog prodat.
Odlična kamera, nadogradnje softvera (za mjesec dana bi trebao i 4.3 doći), pregršt romova i kernela...
Neki se možda neće složiti samnom jer su im favoriti neke druge firme ili ne vole Samsung jednostavno, ali ruku na srce, imao sam i One X, i moram reći da je S3 bolji.
Sto ti znace svi ti dodatci kad mob trzi vec na home screenu.
Zna li itko ima li ovlašteni HTC servis u Varaždinu ili okolici, ili je najbolize zg?
Pozdrav!
Lg G je najbolji po svemu a i najljepsi
?
| 17 | Android |
|---|---|
| 2 | Windows Phone 8 |
Pozdrav,
riknia mi je htc desire i sad naravno treba novi smartphone. Mislio sam dati negdje do 1500kn pa mi je za oko zapeo LG Optimus L7. Što mislite o tom mobitelu?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-l7-white/d327/?typid=1#txt
Treba mi pomoć pri odabiru mobitela - mora biti nov, kupljen u dućanu, nevezan uz mreže, sa solidnom kamerom, solidnom baterijom, zamjenjivom baterijom, mogućnošću proširenja memorije s karticom te dobrim tehničkim karakteristikama i dobrom podrškom. To su mi neki osnovi zahtjevi. Nisam dosad nikad imala smartphone, ne znam na što sve trebam obratiti pažnju. Htjela bih da je mobitel noviji, srednja, srednja viša klasa jer ga ne namjeravam mijenjati nekoliko godina. U načelu sam gledala mobitele do 2.500 kn, ali sam spremna dati par stotina više ukoliko je zaista vrijedno toga. Za oko mi je zapeo Samsung Galaxy s3 mini, čini mi se da zadovoljava sve kriterije, ali onda uočih s4 mini koji je naravno za tisućicu i skuplji, ne znam da li je vrijedan te poprilične razlike, a u tom cjenovnom rangu ni nisam baš gledala pa ne znam ni da li je u toj cjenovnoj kategoriji s4 među boljima, ali kažem, radije bih ipak da vuče do oko 2.500 kn.
Puno hvala na pomoći!
Može preporuka pametnog telefona do 1000 kn?
Što mislite o ovim uređajima:
Hvala!
Može preporuka pametnog telefona do 1000 kn?
Što mislite o ovim uređajima:
Hvala!
...
| 1 | ZTE |
|---|---|
| 14 | Huawei |
Treba mi pomoć pri odabiru mobitela - mora biti nov, kupljen u dućanu, nevezan uz mreže, sa solidnom kamerom, solidnom baterijom, zamjenjivom baterijom, mogućnošću proširenja memorije s karticom te dobrim tehničkim karakteristikama i dobrom podrškom. To su mi neki osnovi zahtjevi. Nisam dosad nikad imala smartphone, ne znam na što sve trebam obratiti pažnju. Htjela bih da je mobitel noviji, srednja, srednja viša klasa jer ga ne namjeravam mijenjati nekoliko godina. U načelu sam gledala mobitele do 2.500 kn, ali sam spremna dati par stotina više ukoliko je zaista vrijedno toga. Za oko mi je zapeo Samsung Galaxy s3 mini, čini mi se da zadovoljava sve kriterije, ali onda uočih s4 mini koji je naravno za tisućicu i skuplji, ne znam da li je vrijedan te poprilične razlike, a u tom cjenovnom rangu ni nisam baš gledala pa ne znam ni da li je u toj cjenovnoj kategoriji s4 među boljima, ali kažem, radije bih ipak da vuče do oko 2.500 kn.
Puno hvala na pomoći!
Ukoliko ga možeš nabaviti za tebi neke prihvatljive novce, S4 mini je prva liga mobitel i dosta je bolji od S3 mini, al stvarno dosta.
Pretpostavljam da ne želiš velike mobitele, zato ti neću ni preporučit nešto veće.
Sestra ga ima i prezadovoljna je s njime, a sa S3 mini nije baš bila nešto oduševljena. Tako da ako ti se sviđa, nećeš pogrješit 
Ukoliko ga možeš nabaviti za tebi neke prihvatljive novce, S4 mini je prva liga mobitel i dosta je bolji od S3 mini, al stvarno dosta.
Pretpostavljam da ne želiš velike mobitele, zato ti neću ni preporučit nešto veće.
Sestra ga ima i prezadovoljna je s njime, a sa S3 mini nije baš bila nešto oduševljena. Tako da ako ti se sviđa, nećeš pogrješit 
Zahvaljujem :)
Pa u dućanu košta 3.300 kn što je daleko iznad onoga što sam mislila dati, zato me i zanima da li je vrijedan toga, odnosno, možda ima još neki koji je bolji od njega. U načelu sam prvo bila gledala samo ove do 2.500 kn, a možda u rasponu od 2.500 kn - 3.300 kn ima još ponešto dobroga što može konkurirati S4.
Nemam pojma koliko su veliki ti mobiteli, ali vidim da je mini manji od drugih gromada, haha :D u svakom slučaju ne želim neku mrgetinu, ali opet, ako je super za te novce, nek' je i velik :P
Puno hvala na pomoći!
Ako ti velicina nije bitna onda ovo http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-n7000-galaxy-note/d311/?typid=1#txt
Ja ga imam i za te pare je avion.
Ma daj, uzmi rabljenu Xperiu Z ili HTC One, xxx su jaci i brzi, a rabljeni su tu negdje.
I nisu plasticni :/
Pa u dućanu košta 3.300 kn što je daleko iznad onoga što sam mislila dati, zato me i zanima da li je vrijedan toga, odnosno, možda ima još neki koji je bolji od njega. U načelu sam prvo bila gledala samo ove do 2.500 kn, a možda u rasponu od 2.500 kn - 3.300 kn ima još ponešto dobroga što može konkurirati S4.
Nemam pojma koliko su veliki ti mobiteli, ali vidim da je mini manji od drugih gromada, haha :D u svakom slučaju ne želim neku mrgetinu, ali opet, ako je super za te novce, nek' je i velik :P
Haha. A gle, ako ti nisu preveliki, za 3300 možeš naći novi zapakirani S4 na njuškalu koji je ipak za klasu bolji od S4 mini. Ukoliko ima garanciju iz tmobilea, vipa ili tele2, ili možda mobisa kao ovlaštenog servisa - to je win po meni. Ili isto tako HTC One. Naravno, to je u njuškalu i ne možeš pogrješiti sa izborom između ta 2 nikako, pa čak ni sa Xperiom Z. Opet kažem, ako ti nisu preveliki i ako ti nije problem potražiti i tamo nešto.
A ako gledamo na dućan, onda je situacija nešto malo lošija i teža... Imaš u mobisu na akciji Lumiu 920 - super mobač, samo što je WP i malo ti je velik i bome težak... i sad je već star godinu dana skoro, ali je 3000 kn novi, što je sasvim pristojna cijena.
Gledano za S4 mini - moraš samo znati da je taj mobitel tek sad došao i cijena je još uvijek bar 30% viša nego što će bit za mjesec do dva dana.
Sad sam ti puno toga napričao, ako te još šta zanima, pitaj. Svaki ima svoje prednosti...
Ja ga imam i za te pare je avion.
E da, Note je zvijer, ali to je generacija Exynosa 4 rađena u 45nm procesu, stara je već sad 2 godine, a njoj bi trebao poslužiti bar još dvije i bit u toku. A i možda joj je ipak malo prevelik. Naravno, cijena je zato stvarno primamljiva.
Još samo jedna stvar, što se tiče veličine. Ja imam Note2, i cura kad ga je vidjela prvo je 3 dana pričala što će mi tako velik mobitel, a sad kad se ona navikla na njega, sad bi ga i ona i sviđa joj se skroz.
Navikne se živ čovjek na svašta ;)
Ma daj, uzmi rabljenu Xperiu Z ili HTC One, xxx su jaci i brzi, a rabljeni su tu negdje.
Tehničke stvari kupujem rijetko i volim da su nove i pod jamstvom, nemam sreće s kupovinama preko oglasnika, ne želim uopće riskirati. Uza sve to, meni mobitel ne mijenja računalo pa mislim da mi nije potrebna neka super mrcina.
Tehničke stvari kupujem rijetko i volim da su nove i pod jamstvom, nemam sreće s kupovinama preko oglasnika, ne želim uopće riskirati. Uza sve to, meni mobitel ne mijenja računalo pa mislim da mi nije potrebna neka super mrcina.
Ako je tako, S4 mini je tvoj izbor :)
Evo kupujem ipak tele2fon v3 pa da pitam jel uspiju tko mozda vec nabavit mobitel pa da kaze nekaj malo o njemu ?
Uzmi si onda nesto sto nije plasticno i da ne trza.
S4 trza cak i na home screenu, ali neznam kakva je mini izvedba.
Pozdrav,
riknia mi je htc desire i sad naravno treba novi smartphone. Mislio sam dati negdje do 1500kn pa mi je za oko zapeo LG Optimus L7. Što mislite o tom mobitelu?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-l7-white/d327/?typid=1#txt
može ko savjetovat?
Pozdrav,
može ko savjetovat?
Imao i prodao. Telefon je prije svega sminka, posebno u crnoj boji. Mozda i najbolje kod njega je baterija. Meni je znala biti i po dva dana.
Mana je OS, puno trzanja kod ne tako zahtjevni aplikacija.
Moja preporuka je Huawei W1.
danas sam imala super kopiju samsunga s4, cak je test na antutu benchmark scores pokazalo 22283, jel se ispalti takva kopija kupiti ili olje ne?? neko sa iskustvom??