Moze preporuka mobitela do 2000 kn ni kunu vise , pozeljno da je sto jeftiniji , prednost imaju sony i samsung , ali nisu ni ostali za bacit pa ako moze sto vise preporuka
Hvala :)
Moze preporuka mobitela do 2000 kn ni kunu vise , pozeljno da je sto jeftiniji , prednost imaju sony i samsung , ali nisu ni ostali za bacit pa ako moze sto vise preporuka
Rabljeno/novo ?
Rabljeno/novo ?
Novo , ali moze s njuskala :)
Trebam preporuku t-mobile isteko mi ugovor.
uzeo bih tarifu plan za mlade i neki od uređaja, produljenje bi iblo na 24 mjeseca i isto tako bih uzeo taj mobitel na otplatu i ovaj puta bih si uzeno nesto bolje tipa.. x8, dell streak, i slicno..
moze li preporuka?
Trebam preporuku t-mobile isteko mi ugovor.
uzeo bih tarifu plan za mlade i neki od uređaja, produljenje bi iblo na 24 mjeseca i isto tako bih uzeo taj mobitel na otplatu i ovaj puta bih si uzeno nesto bolje tipa.. x8, dell streak, i slicno..
moze li preporuka?
Posto vidima da je u toj tarifi dell streak 3198kn i to je po meni previse novca za taj mobitel jer nema bas hardver koji opravdava tu cijenu, u tom cjenovnom rangu imas Galaxy S4 mini 2348kn, Galaxy S3 LTE 2883kn, takodjer imas i skuplji HTC One za 3798kn, Galaxy S4 3548kn(trenutno rasprodan), xperia z 3198kn(trenutno rasprodano) ovo je sto se tice androida
a ako hoces windows phone onda uzmi HTC 8X za 2248kn jer je to jedini kvalitetniji windows phone
Xperia T, ili samsung s2
zar nitko mi nezna dati odgovor????
Pa pitaj njih ne nas.
Šta bi i ti malo šverco ?
Pa pitaj njih ne nas.
1. žensko sam
2. samo znatizelja bila..
Pa pitaj njih ne nas.
1. žensko sam
Zašto je u ovoj situaciji bitno to što si ti žensko?
edit: ispričavam se
Pa pitaj njih ne nas.
1. žensko sam
Zašto je u ovoj situaciji bitno to što si ti žensko?
zato. ako si shvatila
Zato sto imaju svoju trgovinu i onda nabave van zemlje u pola cijene i prodaju na njuskalu
ako nađeš lg optimus 4x u toj cijeni kupuj, makar i rabljeni, jer je koplje ispred SGS2, a vjerujem i ispred Xperie T
plus na njega je i to što je noviji uređaj, sa novijim hardwareom i dobrim specifikacijama, te možeš očekivati još službenih nadogradnji software-a, a od strane xda foruma dobiva sve veću podršku od kada lg daje otključan bootloader
također je dobar i gsmart m1 v2 s 4core procem i 1gb ram za 1600kn...
Razmišljam o kupnji nekog polovnog moba do oko 1200kn sa androidom ili WP... Preferiram Sony i HTC, na umu imam HTC HD2 i HTC8s, ali možda i da se protegnem za još 100-200kn i kupim galaxy s2
Šta preporučate za te pare?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Ma kaki lg jos pogotovo l5 pa to se nemoze nazvat mobitelom koliko je los
Hej bugovci, seka me zamolila da vas priupitam kaj da kupi do nekih 700-800 kna, samo neka bude htc ili samsung, može novo može njuškalo bilo kaj.
Hej bugovci, seka me zamolila da vas priupitam kaj da kupi do nekih 700-800 kna, samo neka bude htc ili samsung, može novo može njuškalo bilo kaj.
https://www.simpa.hr/facebook-ponuda
Mislim da na njuškalu ne možeš naći bolji HTC ili Samsung za 600kn..
Imala je htc wildfire, a radila je za samsung pa su joj se svidjeli samsungovi mobiteli, gledala je po njuškalu ima svega i svačega, hvala na informacijama predložit ću joj i ovo kaj ste pokazali, pa nek si razmisli kaj će. Ako imate još idea pišite.
Pozdrav!
Tražim mobitel do 1500 kuna! Rabljeni! ekran veći od 4 inča,kamera najmanje 5 mpx s bljeskalicom! i da je baterija više od 1800 mAh!
Pozdrav!
Tražim mobitel do 1500 kuna! Rabljeni! ekran veći od 4 inča,kamera najmanje 5 mpx s bljeskalicom! i da je baterija više od 1800 mAh!
Galaxy S2
EDIT: + 2000 mAh baterija :)
Mislio sam da ima 1850, prevarih se...
Pa zar nema 1650?
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
Btw.Sta kazes na Lg l9?
Pa zar nema 1650?
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
Btw.Sta kazes na Lg l9?
Nije lose
ima itko iskustva s ovom trgovinom http://oscarmagno.hr/htc-desire-x-neutral-white.html ??...sumnjivo niza cijena od svih ostalih na nabava.net
ima itko iskustva s ovom trgovinom http://oscarmagno.hr/htc-desire-x-neutral-white.html ??...sumnjivo niza cijena od svih ostalih na nabava.net
Slovenci
Pozdrav,
sestricna kupuje mobitel do 1800 kn, nov iz ducana a moze i nov/nekoristen sa njuskala. pa ako mozete rec sta je najbolje kupit za te novce,
hvala