Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.025.985
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
H3rc0 kaže...
domac5 kaže...
a zna smetat dok igras nesto pa zapnes prstom za to slucajno, al ak ces ga drzat u toj zastitnoj maski koju dobijes nece ti smetat niti ces primjetit ista odvojeno...imao sam tu istu zastitnu masku pa znam...samo radi toga ga oderi na cijeni...iznad 1300 kn nebi smio ic

Hvala ti ne znaš koliko, sad imam 2 razloga da spustim cijenu, nedam mu nipošto! preko 1300kn ;)

Ima 2 zaštitne maske koliko mi reče, nać ću se sutra popodne s njim izgleda, pokušat ću snizit pa kud puklo... Nego, kažš da si imao taj mobitel, pa kakav je?

ok je mobitel skroz, 3D je za mene totalno nepotrebna funkcija jer svaki noviji rom za njega nema 3D kameru, npr. ICS sa senseom 4 nema 3D, CM10 nema 3D, i tak...ja sam ga drzao na 1,5 ghz pa se dosta grijao kad su se radile zahtjevnije radnje ali nikad preko 60 stupnjeva...cvrst, tezak sto je meni plus, eto jedino su te djelove sa strane zeznuli ...ekran nema bas savrsene kuteve gledanja

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Lumia 620. Mogu ju dobit za nekih 450kn. Jel se isplati uzeti? Inače sam korisnik Androida trenutno (HTC Wildfire). Koje su najveće mane WP-a naspram Androida, a koje su najveće prednosti? Igre ne planiram igrat na mobitelu. Također koristim gTalk/Hangouts puno, a ne znam jel ima kakva app na WP8 koja može na taj servis, bez tog ne prelazim na drugi OS? Bitne su mi i mape i GPS navigacija, gmail, youtube, barkod čitač, dobar music player i to je otprilike to. Vidim da ni swypea nema za WP8...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam HTC 8S, i zadovoljan sam mobitelom. Fluidniji je od Androida, jednostavniji je kad se navikneš, i meni je ljepši. Ima sveg tog, osim swypea ( to nisam ni tražio pa nemogu reći sa sigurnošću da ga nema)

13 godina
neaktivan
Za 450 kN nemozes dobiti bolji mobitel. Uzimaj odmah bez razmišljanja. Ovo mi se cak i čini prejeftino da nije neki problem sa mobitelom.
17 godina
cekpu kaže...
Za 450 kN nemozes dobiti bolji mobitel. Uzimaj odmah bez razmišljanja. Ovo mi se cak i čini prejeftino da nije neki problem sa mobitelom.

Nije problem, u Vipu ga mogu dobit za toliko ak uzmem ugovor na 2 godine. Samo što moram mijenjat tarifu, a ima nekih mana naspram ove koju trenutno koristim. Bum vidio još ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 9:04 (lllnuclearlll).
14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
cekpu kaže...

Nije problem, u Vipu ga mogu dobit za toliko ak uzmem ugovor na 2 godine. Samo što moram mijenjat tarifu, a ima nekih mana naspram ove koju trenutno koristim. Bum vidio još ;)

Pa ako je ugovor onda se ne isplati.

14 godina
Deawood kaže...
lllnuclearlll kaže...
cekpu kaže...

Ovisi koliko placa mjesecno.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Deawood kaže...
lllnuclearlll kaže...
cekpu kaže...

Ovisi koliko placa mjesecno.

125 ili 200.

17 godina

90kn bi mi bila mjesečna rata Step + Opcija 2. U tome bi imao:

neograničene minute unutar VIP mreže
neograničen SMS unutar VIP mreže + 50 prema drugim HR mrežama
neograničen Internet *
135 MB uz brzinu od 7,2 Mbps

Nema naknade za uspostavu poziva.

Konkretno smeta me što još nema barem 100min prema ostalim mrežama. A 90kn mi je već limit jer trenutno plaćam 50 i imam sve što mi treba, a tu staru tarifu mi nedaju produžit da dobim uređaj po povoljnijim cijenama.

Dakle takva tarifa i mobitel je za 450kn u njoj na 24 mjeseca uz trajni nalog.

A za tarifu od 125kn mjesečno u koju su pored ovog gore uključene i neograničene besplatne minute za ostale RH mreže Lumia 620 je 149kn. To je tarifa Step + Opcija 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 12:45 (lllnuclearlll).
14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

90kn bi mi bila mjesečna rata Step + Opcija 2. U tome bi imao:

neograničene minute unutar VIP mreže
neograničen SMS unutar VIP mreže + 50 prema drugim HR mrežama
neograničen Internet *
135 MB uz brzinu od 7,2 Mbps

Nema naknade za uspostavu poziva.

Konkretno smeta me što još nema barem 100min prema ostalim mrežama. A 90kn mi je već limit jer trenutno plaćam 50 i imam sve što mi treba, a tu staru tarifu mi nedaju produžit da dobim uređaj po povoljnijim cijenama.

Dakle takva tarifa i mobitel je za 450kn u njoj na 24 mjeseca uz trajni nalog.

A za tarifu od 125kn mjesečno u koju su pored ovog gore uključene i neograničene besplatne minute za ostale RH mreže Lumia 620 je 149kn. To je tarifa Step + Opcija 3

90*24=2160+450=2610kn, a za te pare se na njuškalu nađe Sony Xperia Z očuvana.

Samo unutar VIP mreže, a kad ćeš zvati druge onda nećeš baš profitirati.

Solidno to s SMSovima.

Ovo s netom mi nije jasno. Što na 3G mreži imaš 135MB?

14 godina
Deawood kaže...

90*24=2160+450=2610kn, a za te pare se na njuškalu nađe Sony Xperia Z očuvana.

Samo unutar VIP mreže, a kad ćeš zvati druge onda nećeš baš profitirati.

Solidno to s SMSovima.

Ne mozes to tako usporedivat jer i uz xperiu bi mu trebala neka tarifa. Mislim da je ovih 135 mb na 4g.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina

135Mb je na HSDPA. Tak i tak mobitel taj nema LTE da bi mi 4G nešto značio.

Trenutno imam 100MB, a i to mi je previše jer sam većinom na WLANu, a mobilnu mrežu koristima samo za IM, mail, tu i tamo mape/GPS i kad trebam nešto pogledat na Internetu ak sam negdje vani.

Što se tiče tih 2610kn koje si dobio "računicom" stvarno nema smisla jer da uzmem i XPERIU Z za taj novac, što ću ju stavit u ladicu i ne koristit? Pa moram imati nekakvu tarifu svejedno.

A velim najviše mi smeta to što nemam ni minute na ostale mreže. Potrošio bi sigurno onda 120-130kn mjesečno što mi je za studentski budžet previše.

Bum vidio još...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 13:24 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Deawood kaže...

gamer34 kaže...

Mislim da je ovih 135 mb na 4g.

135 mb na 3G, nakon potrošnje brzina pada na 64 kbit/s.

4G nije moguć u ovoj tarifi/opciji

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan

Isplati li mi se mijenjat Nokiu lumiu 800 za HTC Sensation? Nokia je u odlicnom stanju,dok se na sensationu vide tragovi koristenja po rubovima,nokia ima garanciju jos godinu dana a sensation 6 mjeseci...osoba s kojom bih mijenjao mi je inace susjed i on je uz pomoc neke aplikacije digao takt procesora na 1,5 GHz(nije overclockan niti rootan)...kod nokie me najvise muci nedostatak aplikacija...isplati li mi se mijenjati ili ne?

9 DA
3 NE

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

135Mb je na HSDPA. Tak i tak mobitel taj nema LTE da bi mi 4G nešto značio.

Trenutno imam 100MB, a i to mi je previše jer sam većinom na WLANu, a mobilnu mrežu koristima samo za IM, mail, tu i tamo mape/GPS i kad trebam nešto pogledat na Internetu ak sam negdje vani.

Što se tiče tih 2610kn koje si dobio "računicom" stvarno nema smisla jer da uzmem i XPERIU Z za taj novac, što ću ju stavit u ladicu i ne koristit? Pa moram imati nekakvu tarifu svejedno.

A velim najviše mi smeta to što nemam ni minute na ostale mreže. Potrošio bi sigurno onda 120-130kn mjesečno što mi je za studentski budžet previše.

Bum vidio još...

To je sranje.. i u Tmobileu ista shema.. nemožeš ostavit neku staru tarifu i produžit ugovor kako bi kupio mobitel.. a nove tarife da bi bile iskoristive sve cijene astronomske

14 godina
neaktivan

Kupuje mi mob sestra i dvoumi se izmedju ova dva

Mislim da bi joj bilo bolje da uzme desire, vasa misljenja?

1 Sony Xperia Go
14 HTC Desire X
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Isplati li mi se mijenjat Nokiu lumiu 800 za HTC Sensation? Nokia je u odlicnom stanju,dok se na sensationu vide tragovi koristenja po rubovima,nokia ima garanciju jos godinu dana a sensation 6 mjeseci...osoba s kojom bih mijenjao mi je inace susjed i on je uz pomoc neke aplikacije digao takt procesora na 1,5 GHz(nije overclockan niti rootan)...kod nokie me najvise muci nedostatak aplikacija...isplati li mi se mijenjati ili ne?

Overclock = dizanje takta (procesora)

Overclock inače zahtjeva root ili modificirani kernel.

Sensation je inače po meni za koplje bolji od 800 ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina

ima custom kernel jer stock kernel ima taktove do 1,2 ghz...a ta aplikacija se zove sigurno kernel tuner...bez obzira na to s kojoj aplikacijom dize takt svaka aplikacija za to zahtjeva root...tako da je i overclockan i rootan...al nema veze 1,5 ghz za taj procesor je taman, mislim da sam cak procitao da tvornicki taj procesor radi na 1,5 ghz ali htc je smanjio na 1,2 ghz radi puno manjeg zagrijavanja

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel bolje nolia lumia 800 ili HTC windows 8s ?

2 HTC windows 8s
8 Nokia lumia 800

0 0 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

Jel bolje nolia lumia 800 ili HTC windows 8s ?

Razmisli sto ti je vaznije, dizajn, kvaliteta izrade i memorija ili noviji operativni sustav s vise mogucnosti i svjetlijom budocnosti. Mene lumija jako privlaci jer je stvarno predivna a i imao sam njenu sestru na meego-u (N9) koja mi je bila najdrazi i najbolji mob koji sam imao, pa me sentimentalnost vuce na nokiju, ali mislim da je od ta dva pametnije otic na 8s. Mada ja bih ti rade preporucio lumiu 620 ako ides na wp8.

12 godina
neaktivan

A što bi gilo brže na internetu i možda pri nekim igricama ?

0 0 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

A što bi gilo brže na internetu i možda pri nekim igricama ?

8s. Noviji os, brzi proc i opcenito bolji i noviji hardware.

12 godina
neaktivan

A što bi brže bilo pri surfanju Huawei y300 ili HTC 8s ?

0 0 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

A što bi brže bilo pri surfanju Huawei y300 ili HTC 8s ?

Podjednako, 8s mozda malo brzi, ali 8s je bolji po glatkoci pri zumiranju, scrollanju...

12 godina
neaktivan

Aa kakav je njih stor ima li besplatnih igrica dosta ?

0 1 hvala 0
14 godina
Sleme kaže...

Aa kakav je njih stor ima li besplatnih igrica dosta ?

Wp nema igrica koliko android ili iOS. Ako se oces igrat kupi andorid ili jos bolje iPhone.

12 godina
neaktivan

Imam buđet do 1000 kn pa nema iphone 4 za toliko :P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Imam buđet do 1000 kn pa nema iphone 4 za toliko :P

Ali meni je važno da ima e-pošta,opera,youtube,facebook i takve aplikacije za igrice imam tablet :)

15 godina
neaktivan

Vidio sam da ce kod nas, tj. vec ima samsung galaxy s4 mini..pa sam u dvojbi sad uzeti LG nexus 4 ili galaxy s4 mini...prvo sam mislio nexusa, ali neznam sada

0 Samsung galaxy s4 mini
13 LG nexus 4
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice