Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.583
|
čitano: 13.095.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
domac5 kaže...

jel ima uopce kakav dual core a da je nov do 1700 kn?

Ima i za 900 :)

huawei y300

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
Icefox kaže...

pozdrav, imam buđet 1700kn i kupio bi polovni smartphone.
Posebni zahtjevi su da nije velik, do 4.5'' diagonale pa sad kuciste sto manje, ostale komponente da su sto bolje i fotoaparat ce mi bi zamjena za kompaktni kojeg sam imao. 

EDIT. mora biti android.

sony xperia s,samsung galaxy s2,htc sensation xe...

13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Huawei Y300 je apsolutni best buy, dobijes dual core, odlican ekran+kameru za tako jeftine novce. Sve vise je previse. Dok ne izadje quad core ili sta vec za iste pare :)))))

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Icefox kaže...

ciljam na nesto kao Sony xperia S... to je ok ili ima bolja alternativa?

imam ja xperiu s i odlican je za te pare nemas boljeg

13 godina
neaktivan

ja sam za 1200 kn uzeo prestigia 4055 isto po meni zakon mobitel..

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Icefox kaže...

ciljam na nesto kao Sony xperia S... to je ok ili ima bolja alternativa?

Za te pare preko njuske mozes naci lg optimus 4x koji je po meni bolji mob od xperia s

14 godina
neaktivan

sta izabrati xpreriu ARC S ili HTC sensation ili HTC sensation xl koji je najbolji od ovih telefona

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

sta izabrati xpreriu ARC S ili HTC sensation ili HTC sensation xl koji je najbolji od ovih telefona

htc sensation xl

14 godina
neaktivan

sta ima jos od telefona slicnog ranga da je kao dobar telefon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mirkossam kaže...

sta ima jos od telefona slicnog ranga da je kao dobar telefon

Samsung Galaxy S2

16 godina

Huawei y300 ili ZTE Blade III pitanje je sad!!!

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
andi.cro kaže...

Huawei, definitivno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina

A koji je po specifikacijama bolji???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...
andi.cro kaže...

Huawei, definitivno.

Zasto ne ZTE?   U tom cjenovnom razredu je i Sony Experia E, jer valja ona sta?

14 godina
andi.cro kaže...
mind_challenge kaže...
andi.cro kaže...

Huawei, definitivno.

Zasto ne ZTE?   U tom cjenovnom razredu je i Sony Experia E, jer valja ona sta?

Huawei je noviji ,brzi,bolji zato definitvno huawei

14 godina
hrčak kaže...

A koji je po specifikacijama bolji???

Slicni su jedino sto huawei ima jacu bateriju a gs smart ima veci zaslon ali bolje ti je huawei zato sto ne noviji.

16 godina

Znaci Huaewi je momentalno naj-naj do soma kuna...Ok,hvala svima ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Ovako, nisam neki zahtjevan korisnik, najviše sms, telefon, malo neta - vidjeh ponudu TELE2 za niš love dva mobitela uz ugovornu obavezu, taj dio mi odgovara jer imam ionako pretplatu bez obaveze sa tarifom 75 - koji od dva ponuđena mobitela se više isplati uzeti? ZTE Blade III ili Samsung Galaxy Young? Filmove i serije ne bum gledao, 3D igre ne bum igrao, maksimalni domet buju bile igre poput Plants vs. Zombies ili Angry Birds - a i to je pitanje. Internet, Facebook, razgovori, sms, povremeno nekaj fotknuti, te slušanje glazbe - najviše ovo :)
E sad, oba imaju otprilike iste specifikacije, no ZTE ima veću razlučivost ekrana i više megapikselnu kameru. Oba imaju 4GB interne memorije, pretpostavljam da je to za OS, i da za korisnika ostane nekakvih 1,5 GB za programe, kojih neće biti puno.

Što odabrati? Cijena mi je idealna, nemojte mi predlagati da kupim X ili Y model osim ako mi ga ne želite pokloniti :) a ionako mislim ostati na TELE2, tak da mi je ovo idealna prilika da prijeđem sa svog J105 Naite na nekaj novije... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 12:27 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji je bolji i zašto?

1 HTC Desire
7 Sony Ericsson Xperia Ray
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Koji je bolji i zašto?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=3972

U svakom mogucem pogledu Xperia je bolji telefon.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Ovako, nisam neki zahtjevan korisnik, najviše sms, telefon, malo neta - vidjeh ponudu TELE2 za niš love dva mobitela uz ugovornu obavezu, taj dio mi odgovara jer imam ionako pretplatu bez obaveze sa tarifom 75 - koji od dva ponuđena mobitela se više isplati uzeti? ZTE Blade III ili Samsung Galaxy Young? Filmove i serije ne bum gledao, 3D igre ne bum igrao, maksimalni domet buju bile igre poput Plants vs. Zombies ili Angry Birds - a i to je pitanje. Internet, Facebook, razgovori, sms, povremeno nekaj fotknuti, te slušanje glazbe - najviše ovo :)
E sad, oba imaju otprilike iste specifikacije, no ZTE ima veću razlučivost ekrana i više megapikselnu kameru. Oba imaju 4GB interne memorije, pretpostavljam da je to za OS, i da za korisnika ostane nekakvih 1,5 GB za programe, kojih neće biti puno.

Što odabrati? Cijena mi je idealna, nemojte mi predlagati da kupim X ili Y model osim ako mi ga ne želite pokloniti :) a ionako mislim ostati na TELE2, tak da mi je ovo idealna prilika da prijeđem sa svog J105 Naite na nekaj novije... :)

Od ova dva na tebi je da odlucis da li zelis ZTE koji ima malo veci ekran, nesto bolju kameru, malo bolju bateriju ili zelis samsung koji ima malo vise RAM memorije, manji ekran, slabiju kameru a ostalo je otprilike isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 16:06 (eagle05).
13 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
xperiu neces dagy17 kaže...

sto da uzmem?sony xpera SL ili iphone 4s?
svejedno mi je je li mobitel jednostavan ili slozen te koji je operativni sustav..

bitno mi je koji ce dulje i brze raditi

xperiu neces pozalit a i brza je i ekran   veci

uzo i nisam pozalio {#}

Keopi shikgido jeone wonsyas ttaerineun sana-i
14 godina
neaktivan

Koliko je realno dati za iphone 5 i za sgs 3 preko njuškala? Koji biste vi odabrali? Raspolažem novcem do 3500 kn (malo manje).

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diplomirani pješak kaže...

Koliko je realno dati za iphone 5 i za sgs 3 preko njuškala? Koji biste vi odabrali? Raspolažem novcem do 3500 kn (malo manje).

Ja osobno nebih išao niti na jednog niti na drugog. iPhone 5 nudi premalo za tu cijenu, dvojezgreni proc, giga rama, 4" ekran, nema utor za SSD i Softwer je poprilično ograničen za 5000kn {#}

A kod svih Samsunga mi smeta što su plastični i to nije problem kod jeftnijih modela za 1000-1500kn, ali za one tipa 5000kn kao SGS4 {#}

16 godina
Deawood kaže...

Ja osobno nebih išao niti na jednog niti na drugog. iPhone 5 nudi premalo za tu cijenu, dvojezgreni proc, giga rama, 4" ekran, nema utor za SSD i Softwer je poprilično ograničen za 5000kn {#}

A kod svih Samsunga mi smeta što su plastični i to nije problem kod jeftnijih modela za 1000-1500kn, ali za one tipa 5000kn kao SGS4 {#}

Ovo podebljano ti čisto nebulozan razlog za ne uzimanje uređaja.

Čisto zato, jer se navedeni OS ne može usporedit sa ''zahtjevima'', recimo, Android OS-a.

To što ima dual core procesor i gigu rama, ne znači da nije dovoljno za iOS.

Ili ti takve specifikacije promatraš na neki drugi način ?

Za veličinu displaya, te cijenu samog uređaja se slažem!

Ali to, kao i utor za sd kartice, to bi više mogli svrstat pod nekakve osobne zahtjeve, a ne nedostatke navedenog (osim cijene {#}).

Osobno nisam poklonik Apple uređaja, kao ni iOS-a kojeg koriste, ali sam se morao osvrnit na navedeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 18:57 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

OK, bojao sam se uopće pitati jer sam mogao predvidjeti reakcije, ne mogu se nikako odlučiti, sad imam iphone 3gs i naviknuo sam se na njega, imao sam prilike probati i sgs3 i iphone 5, gledao sam bezbroj usporedbi i testova... ali još ne znam.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...
Diplomirani pješak kaže...

Ne slazem se s tobom, po cemu iphone nudi premalo? Ja bi prije rekao da nudi zaokruzen paket a ne lose nabacan paket featura. Uz dvojezgreni procesor ip5 i dalje leti i brzi je nego s4, One, XZ, takoder giga rama mu je vise nego dosta, 4" ekran se mozda pored 5" samsunga, htc-a... cini mal ali je vecini korisnika dosta, stovise mnogima je ugodniji za rad i koristenje jer nemoraju plesat s mobitelom po ruci da bi ga normalno koristili. I po cemu je software ogranicen? Po tome sto si ne mogu birat ikonice? Mjenjat rom-ove? Sve slagat i podesavat? Oprosti, ali neki imaju i pametnijih nacina na koje trose vrijeme. 

14 godina
odjavljen

Rekao sam osobno, a ne općenito.

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice