Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.545
|
čitano: 13.089.608
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Molio bi malu pomoć, planiram kupiti neki android (vezan sam za T-mobile na žalost) u tarifi plan za obitelj L i cjenovno su mi dostupni Samsung S3 Mini i Sony Xperia J.

Nije mi bitno igre, fejs itd. nego slike, mjuza i najbitnije baterija kako nisam adv. user bar da izdrži 2 dana.

Možda dolazi nešto novo, mogu se strpiti nije problem koji mjesec.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Tiby kaže...

Molio bi malu pomoć, planiram kupiti neki android (vezan sam za T-mobile na žalost) u tarifi plan za obitelj L i cjenovno su mi dostupni Samsung S3 Mini i Sony Xperia J.

Nije mi bitno igre, fejs itd. nego slike, mjuza i najbitnije baterija kako nisam adv. user bar da izdrži 2 dana.

Možda dolazi nešto novo, mogu se strpiti nije problem koji mjesec.

Hvala.

S3 mini je u ovom slučaju bolji, ima bolji procesor, više ram-a i više unutarnje memorije te bolju kameru i nešto bolji ekran.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
evang kaže...

A nisam niti jedan mob vidio uživo,ali što je stvarno tolika razlika u tih 1cm?

Zapravo mi je najviše dvojbi oko tih Prestigio to da dosta ljudi se žali na bateriju na toj zadnjoj seriji.

Zato sto dimenzijama vise vuce na tablet nego na telefon i stvarno je glomaza i nezgodno je drzati u dzepu ovaj Huawei a zamisli da dodsa po 1cm sirine i duzine

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
mind_challenge kaže...

S3 mini je u ovom slučaju bolji, ima bolji procesor, više ram-a i više unutarnje memorije te bolju kameru i nešto bolji ekran.

Thnx mind.

Tako sam i pretpostavljao iz onoga što sam vidio na netu, samo sam pitao za potvrdu od nekoga tko je više u tome.

16 godina

?

18 HTC one SV
5 Xperia J
3 S3 Mini
...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

?

Xperia J. Bez razmisljanja. 
Fenomenalan telefon i odlicno izgleda u poredjenju sa ostala 2. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan

ekipa mozda je malo off, sry unaprijed

sto se dogadja sa digitalijama nakon 01.07 i ulaska u EU? Da li cemo moci npr naruciti nexus preko weba ili?

da li je pametno cekati jos tjedan-dva il?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma nee, ima ga moja susjeda nista posebno. Bolji su HTC i Samsung..

http://versusio.com/en/samsung-galaxy-s3-mini-vs-htc-one-sv

16 godina

SV dakle definitivno?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

SV dakle definitivno?

HTC One SV definitivno, ima LTE i bolju prednju i stražnju kameru od S3 minija, drugo im je sve tu negdje.

A Xperiu J ni pod razno, osim izgleda taj mobitel je totalan promašaj. U taj cjenovni rang staviti A5 jednojezgreni procesor i 512MB rama može samo Sony, hardver skoro kao i kod HTC Desirea koji je predstavljen 2010 godine. Mogu misliti koliko zastajkuje kada vidim što se događa pri korištenju dvojezgrene Xperie P (1GB rama) uz Sonyjev neoptimizirani softver.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
neaktivan

Otvorio sam novu temu ali su me uputili ovde...

Dakle ovako, prodao sam svoj stari HTC 7 Trophy i sad bi da predjem na Android, iz razloga što samo na aplikacije koje su mi neophodne imaju za iOS i Android, iOS ne volim tako da ostaje Android. E sad za pare koje imam na raspolaganju imam na izbor sledeća četiri telefona. Molio bih vas da mi pomognete prilikom izbora i ako neko posjeduje navedene telefone nek napiše riječ dve za i protiv. Hvala

20 LG P880 4X HD
2 Huawei Ascend P1
1 Xperia T/Xperia V
4 HTC One S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ekipa, kupio bih dual sim android mobitel do cca 1500kn.

Bitne stavke:

Ekran: 4.0 ili veci

Android: 4.0 ili veci

Dual CPU

Bljeskalica

Koliko vidim ovako na brzake, cesto se spominju razni prestigio, gigabyte, alcatel i samsung mobiteli.

Vise-manje svi imaju 512MB rama, jel to dovoljno za ugodan prosjecan radi li pak da bacim oko na 1GB rama?

Ako ima neko iskustva sa dual sim, neka me prosvijetli {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam ja 4500,i sasvim sam zadovoljan,i nemam problema sa dual simom,ali imam gigu rama,i dobro posluži. 

Ne znam što bih ti još rekao,što te zanima. Nisam nikada koristio 512 pa ne znam. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
turbojc kaže...

Imam ja 4500,i sasvim sam zadovoljan,i nemam problema sa dual simom,ali imam gigu rama,i dobro posluži. 

Ne znam što bih ti još rekao,što te zanima. Nisam nikada koristio 512 pa ne znam. 

Bas sam gledao taj 4500 i Gigabyte MAYA M1. Maya je nesto jeftiniji te dolazi sa androidom 4.1. Ostalo je slicno.

Navodno ima i verzija sa 4.1 androidom ( P4500), taman procitah {#}

Steam profile: Virty
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 13:04 (Virty).
15 godina
neaktivan

Da ima,samo ja tu verziju nemam jer sam ranije kupio,ali se može nadograditi,no problems. :Đ

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Samsung Galaxy W vs HTC Desire??

EDIT: trenutno imam HTC

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 21:21 (Remzi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Remzi kaže...

Samsung Galaxy W vs HTC Desire??

7 Samsung Galaxy W
7 HTC Desire
13 godina
neaktivan

Molim nekog za pomoć!

Želim kupiti smartphone za 1000 kuna ili manje.(Samo ne IPHONE).Želim da ima ekran barem 3.7" ili 4.0".I da ne steka.Po mogucnosti kameru s bljeskalicom.Ne moram ni govorit da treba imat wi-fi,bluetooth. Naravno rabljeni mobitel a ne novi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uzmi Htc 8s, razocarat ces se s jeftinim andoridima.

15 godina
to ti i ja preporucujem... ja sam se razocaro s androidom srednje klase zbog toga sto osnovne aplikacije koje koristim najcesce mi rade jako lose jer su neoptimizirane i napumpane reklamama...
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
domac5 kaže...
to ti i ja preporucujem... ja sam se razocaro s androidom srednje klase zbog toga sto osnovne aplikacije koje koristim najcesce mi rade jako lose jer su neoptimizirane i napumpane reklamama...

Ja sam se razaocarao s androidom najvise klase (HTC One) tako da mislim da je wp za 1000kn way to go. {#}

16 godina
gamer34 kaže...

Ja sam se razaocarao s androidom najvise klase (HTC One) tako da mislim da je wp za 1000kn way to go. {#}

Iskreno, HTC 8S je jedan od lošiji mobitela koje sam koristio.

O samom OS-u neču trošit previše riječi, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ali imao sam dosta problema, problem s memorijom, problem sa freezanjem, za mene prilično loš display i sl.

Tako da to što si ti zadovoljan, ne mora značit da će i netko drugi bit zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 10:54 (zabranjeniples).
14 godina
odjavljen
domac5 kaže...

Ajde sinko procitaj jos jednom kaj si napisao {#}.

15 godina
razocarao sam se s android mobitelom srednje klase zbog toga sto osnovne aplikacije tipa facebook, 24 sata rade jako lose i prepune su reklama... kaj nije jasno?
prvo sam mu preporucio onaj lg jer decko kaze da hoce android, ali na njegovom mjestu nebi trosio svoje dragocjeno zivce
Moj PC  
0 8 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,
trebala bi mi preporuka za mobitel do 3000 kn (e sad nez dali ga uzeti na crno posto nisam u zg, pa mi mob jedino postom moze doci ili ga u ducanu uzeti gdje je puno skuplje?). Mob mi netreba za nesto specijalno, da je brz, web, mail, slike da su ok, da ima nfc, ODLICAN zaslon i da nije prevelik, a opet da ekran nije manji od iphone-a. Gledao sam samsung, sony i htc, pa bi nesto od ta tri proizvođača.. Mislio sam na crno uzeti xperiu z (3300 kn) ali me je malo strah na crno i jos postom, a nekako mi je i mob malo prevelik :/ Pa bih molio za pomoc ako tko ima slican mob koji ja trazim ili se razumije malo bolje. Pozz

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Evo na mom vise od dvije godine starom sgs 1 situacija sljedeca. Fb ne koristim , 24 sata aplikaciji treba 3 sekunde da otvori sve kompletno.

Galerija se otvara u dvije sekunde - preko 300 slika i nesto videa.

Fotic otvara u dvije sekude - spreman za okidanje .

Gmail otara u dvije sekunde , 1 Wather isto ..........

Mob jednojezgreni , sa 512 rama , rutan i ja sam zadovoljan.

A ti pricas o nekom dvojezgrenom mobu koji je neupotrebljiv jer nemoze otvorit Fb i 24 sata u manje od 1 sekunde {#}.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam prestigia 4055 i prezadovoljan sam za te novce ne možeš nać ništa bolje...Baterija mu traje 2 čak i 3 dana ako se ne koristi previše...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
zabranjeniples kaže...

Iskreno, HTC 8S je jedan od lošiji mobitela koje sam koristio.

O samom OS-u neču trošit previše riječi, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ali imao sam dosta problema, problem s memorijom, problem sa freezanjem, za mene prilično loš display i sl.

Tako da to što si ti zadovoljan, ne mora značit da će i netko drugi bit zadovoljan.

To za memoriju je istina, ali ako ne trazi mobitel za igrice za vecinu aplikacija je dosta. Onoliko aplikacija koliko sam ja imao na 8x bi stale i na 8s+bi glazbu mogao drzati na kartici. O os-u se ne treba trozit puno rijeci, lijep i brz (ovo lijep je subjektivno ali ajde), kada sam ga ja koristio imao je nekih djecjih bolesti ali mi se cini da su to sad ispolirali. Ja sa wp8 nisam imao nikakvih problema tipa freezanje ili crashanje, ili lag. Ekran necu rec da je vrhunski ali je dobar, uredu rezolucija i solidni kutevi gledanja i reprodukcija boja. Naravno kad ga stavis pored nekog ips ekrana da je losiji, ali sam po sebi je solidan i ugodan za koristenje.

15 godina
24 sata ima neki bug pa je na pocetku dobrih 10 sek crni ekran i tek onda pocne ucitavat... slike u njoj su previse zumirane kad ih otvoris, ne mozes gledat video koji postave, prejadno.... facebook ne koristiš al da koristis sumnjam da bi reko da si z od zadovoljan... ovo za galeriju, fotic, imenik to se podrazumijeva da otvara odmah jer inace bi mobitel završio u zidu... ako sam nesto masno platio ocekujem da sve radi savrseno a ne da udem u neku aplikaciju koja nema ni podršku za HWA pa listam kroz izbornik u 15 fps-a a gore reklama za durex kondome... eto da nema ovog htc sensea mislim da bi prodao mobitel odma i presao na iOs jer bar tamo radi sve kako treba iako je sto se mogucnosti tice okrljasten naspram androida gdje mogu mjenjat sto hocu
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice