Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.044
|
čitano: 12.525.769
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
strujalud kaže...

Ili da mu jednostavno odgovorite na pitanje?

Ako dolaziš iz druge mreže: revolucija 135 kuna mjesečno: LG optimus 4X HD ili Samsung Galaxy S2+

Oba su ti uz jednokratno plaćanje na revoluciji 2150 kuna. 4X je bolji izbor, iako mu baterija neće izdržat 3 dana sa ovako moćnom al energetski rasipnom tegrom 3.

P.S. Evo ponovo lg 4X u tele2 ponudi za one koji mi nisu vjerovali 10 stranica unatrag {#}

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Kaj se ne bi mogla naci negde Xperia Z za 2k kuna uz neku tarifu?

Posto nije preciziral koju tarifu, kolka mjesecna davanja?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ma evo pričam sa agentoim tmobile na chatu.. kaže da ne mogu produljiti ugovor za extra total plus s tarifu jer su prije 2 dana dobili nove tarife, i extra total plus tarifa više nema... dakle ova ponuda za mlade jedino.. a fakat mi se neda bit na ugovoru.. jer nisam ni sada, nit sam ikad bio
14 godina
protjeran

Gore si napisal da uzimas uz ugovor, a sad ne?

Uzmi si na Njuskalu novu Xperiu S. Da se naci nova sa 2 god, garancije za 2000-2200.

Ili isto tako HTC one X. 

S niti jednim neces fulati, e sad je sve na tebi.

daniel
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
strujalud kaže...
ma evo pričam sa agentoim tmobile na chatu.. kaže da ne mogu produljiti ugovor za extra total plus s tarifu jer su prije 2 dana dobili nove tarife, i extra total plus tarifa više nema... dakle ova ponuda za mlade jedino.. a fakat mi se neda bit na ugovoru.. jer nisam ni sada, nit sam ikad bio

Pa što onda spominješ tarife? Ako ne uzmeš ugovor nećeš dobit popust na uređaj ... Prvo odredi sa sobom šta želiš, pa onda postavi pitanje. Mi izdvajamo svoje slobodno vrijeme i besplatno djelimo svoje znanje (ovo će zvučat bahato i smiješno, al jako je bitno naglasit), barem odredi prvo što hoćeš, a ne da svako deset minuta mijenjaš ideje i postavljaš nova pitanja i nove prohtjeve. Lijepo odredi kako i gdje ćeš kupit, pa dijagonalu, namjenu i onda cifru. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
veli mi agent da 4g internet podržava samo Iphone 5, Xperia z i Samsung galaxy Lte
.. a mislio sam uzet uz ugovor, jer mi je tarifa ok, ali ne volim odmah potpisivati neku tarifu ako nisam na njoj bar godinu dana ;)
.. nisam znao da ove moje više nema ;)
14 godina
neaktivan
strujalud kaže...
veli mi agent da 4g internet podržava samo Iphone 5, Xperia z i Samsung galaxy Lte
.. a mislio sam uzet uz ugovor, jer mi je tarifa ok, ali ne volim odmah potpisivati neku tarifu ako nisam na njoj bar godinu dana ;)

Jednostavno preglupo, jednostavnije ti je onda potpisat ugovor i dobit popust na uređaj. Na njoj si jednu godinu, nakon toga potpišeš ugovor na dvije i dođu mjesec dana nakon što si potpisao nove tarife, duplo bolje od tvoje.. (iako su vip i ht pokrenuli trend nazadnih tarifa sad..)

14 godina
protjeran

Sad bi sad i LTE, kaj ce ti to?

Kaj najmanje godinu dana? Pa ne postoje tarife od par mjeseci, kaj ti je?

Ajd se prvo dogovori sam sa sobom kaj hoces.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
strujalud kaže...

Jednostavno preglupo, jednostavnije ti je onda potpisat ugovor i dobit popust na uređaj. Na njoj si jednu godinu, nakon toga potpišeš ugovor na dvije i dođu mjesec dana nakon što si potpisao nove tarife, duplo bolje od tvoje.. (iako su vip i ht pokrenuli trend nazadnih tarifa sad..)

da ali moraš na 2 godine potpisat ugovor... i ne kužim ovaj dio : ''i dođu mjesec dana nakon što si potpisao nove tarife, duplo bolje od tvoje..''.. šta je pisac htio reći? :)

14 godina
neaktivan
strujalud kaže...

da ali moraš na 2 godine potpisat ugovor... i ne kužim ovaj dio : ''i dođu mjesec dana nakon što si potpisao nove tarife, duplo bolje od tvoje..''.. šta je pisac htio reći? :)

Možeš potpisat i na jednu godinu.. Pisac je htio reći, da provedeš godinu dana na nekoj tarifi i odlučiš potpisat ugovor na istoj i onda si 3 godine na istoj tarifi.

A otprilike svako godinu - godinu i pol se mijenjaju tarife i izlaze bolje. I onda si zapeo na toj tarifi i plaćaš više za nešto lošije od novih tarifa koje su izašle dok si ti čamio na toj svojoj . Revoucija za 135 ti je super tarifa i neće ti falit ništa, a dobiješ jedan od ona dva uređaja za novce koje imaš u sebe. Toliko od mene.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 22:56 (cecenac).
13 godina
neaktivan
znači kažeš da potpišem ugovor zbog popusta, ali da uskoro dolaze bolje tarife pa ispada da je bolje da ne potpisujem??
e hebiga...

ma ja ne znam kakvi su to mobiteli, ja znam da postoji soniy yperia, samsung i iphone i htc.. a sad kakvi modeli, šta rade i koji je bolji, nemam pojma nit sam ikad čuo koja je razlika i sl.
14 godina
protjeran

Lepo sam ti napisal, HTC one X, ili Xperis S na Njuskalu se nađe za 2 soma novo sa garancijom(t-com, vip).

Ak ti je to prvi smartphone, di ces bolje? 

Ti modeli su jos uvjek u samom vrhu ponude.

daniel
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

ti si reko da hoces bit na nekoj tarifi prvo godinu dana prije nego sto potpises ugovor, a on ti kaze da ce nakon tih godinu dana doc opet bolje tarfife te ce bit glupo potpisivat ugovor na tu staru, losiju. shvatio?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Trebaš naći stranicu koja uspoređuje modele, primjerice OVO

Upišeš koja 2 modela uspoređuješ i sve ti lijepo pojasni.

Ali fora je što više znaš toliko ti je teže naći ono pravo jer zbog cijene stalno radiš kompromise.

Lako je naći 3 najbolja u svakom trenutku, ali je teže odabrati neku srednju kategoriju.

magistar prava
13 godina
neaktivan
puno mi pomažete, hvala vam.. ja stvarno ne znam ništa o novim mobitelima, hebemu miša,

sad ću ja tamo uspoređivat mobitele..

e aj sad mislim da mi je najbitnija baterija i kamera.. šta je bolje? i da ima bar neka tipka da nije sve na faking senzore... imao sam nokiu n9 prije godinu i pol i dao sam je za 2 tjedna bratiću a on meni neki laptop ;), sranje je mobitel
15 godina
protjeran
cecenac kaže...
strujalud kaže...

Možeš potpisat i na jednu godinu.. Pisac je htio reći, da provedeš godinu dana na nekoj tarifi i odlučiš potpisat ugovor na istoj i onda si 3 godine na istoj tarifi.

A otprilike svako godinu - godinu i pol se mijenjaju tarife i izlaze bolje. I onda si zapeo na toj tarifi i plaćaš više za nešto lošije od novih tarifa koje su izašle dok si ti čamio na toj svojoj . Revoucija za 135 ti je super tarifa i neće ti falit ništa, a dobiješ jedan od ona dva uređaja za novce koje imaš u sebe. Toliko od mene.

možeš mijenjati tarife...nakon nekog vremena na bilo koju tarifu besplatno, na višu cijenu uvijek besplatno, na nižu uz plaćanje za promjenu tarife, ili nakon nekog vremena besplatno...tako da nisi zapeo na nekoj tarifi, osim ako želiš promijeniti operatora...

14 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

možeš mijenjati tarife...nakon nekog vremena na bilo koju tarifu besplatno, na višu cijenu uvijek besplatno, na nižu uz plaćanje za promjenu tarife, ili nakon nekog vremena besplatno...tako da nisi zapeo na nekoj tarifi, osim ako želiš promijeniti operatora...

Tako je, možeš ovisi od operatera 6 ili 12 mjesec nakon potpisivanja UO, prijeć na novu tarifu jednake vrijednosti ili jednog stup0nja nižu (bez plaćanja ikakve nakande), a uvijek možeš prijeći na bilokoju skuplju. Jedini koje sam dosad susreo da ne dozvoljavaju micanje kroz tarifu su tele2. Recimo unutar UO da provaš prijeći sa knockout od 55 kuna na onu od 25 kuna novu. Tek kad im zaprijetiš hakomom i pozoveš se na to da imaš pravo jednom u ugovornoj obvezi se besplatno spustit na nižu tarifu te prebace na nižu. Tested {#}

13 godina
protjeran

jeftini smartphone?? ali da je solidan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strujalud kaže...
puno mi pomažete, hvala vam.. ja stvarno ne znam ništa o novim mobitelima, hebemu miša,

sad ću ja tamo uspoređivat mobitele..

e aj sad mislim da mi je najbitnija baterija i kamera.. šta je bolje? i da ima bar neka tipka da nije sve na faking senzore... imao sam nokiu n9 prije godinu i pol i dao sam je za 2 tjedna bratiću a on meni neki laptop ;), sranje je mobitel

neces ti izvuc vise od jednog, max 2 dana koristenja nema sanse...neznam sta ti tolko znaci da baterija traje 3 dana, svaku vecer prije spavanja stavis na punjac a ujutro skines i cijeli dan ce durat a navecer i ak ostane nekih 30% opet ga svejedno stavljam

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

hej ako več očeš kupiti nešto malo bolje  ako imaš do 28 godina najbolje da uzmeš xperiu z u ht-u potpišeš na 2 godine odma daš 2700kn plan za made tarifa mjesečno ti je 125kn a a internet poruke i pozivi nema šanse da potrošiš{#}

17 godina

dobra preporuka sa sony xperia z, ali je 2700 kuna mnogima previše.

Ne mogu dati ruku u vatru, ali bih rekao da ljudi traže solucije za ispod 2000 kuna.

Npr. ja sam već mjesec dana u potrazi za 4 inčnim mobitelom za 1500-1900. Tražim neki nekorišteni best buy smartphone.

A onda nastaju problemi  :-D

magistar prava
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

dobra preporuka sa sony xperia z, ali je 2700 kuna mnogima previše.

Ne mogu dati ruku u vatru, ali bih rekao da ljudi traže solucije za ispod 2000 kuna.

Npr. ja sam već mjesec dana u potrazi za 4 inčnim mobitelom za 1500-1900. Tražim neki nekorišteni best buy smartphone.

A onda nastaju problemi  :-D

s3 mini?

14 godina
S3 mini je sranje jer ne dobiva 5.0 upadate, mobitel je star oko pol godine a vec se zna da je software na njemu zadnji. Tuzna realnost androida.
14 godina
neaktivan

Neka uzme Samsung galaxy s2 za te novce. Nema boljeg mobitela. Ja sam sestri jucer uzeo i malo sam ga koristio danas. Predobar mobitel. Za 2000kn novog sa njuskala sam uzeo, zapakirani i 2 godine garancija, otkljucan na sve mreze. I jos ima najbolji ekran za mobitele. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 2 hvala 0
17 godina

:-D O tome pričam. Čak i kad se znaju specifikacije i kad se kaže otprilike koji rang se cilja nitko ne može zasigurno reći koji mobitel je best buy (bez zrnca sumnje).

S3 mini, Galaxy S advance, galaxy S2, a da ne pričamo o drugim firmama (xperia p, primjerice)

magistar prava
16 godina

xperia p je best buy, mozes ju nac za 1400-1500 kn. ima dual core, 8 mp kameru, 1 gb rama, 4" solidan ekran, android 4.1 i tako dalje. a i xperi-i s sad cijena pada, mislim da ju se sad moze nac za 1800.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ne mogu naći -xperiu S- za tu cifru.

Moje "loše" pretraživanje njuškala kaže da je xperija P oko 1800, galaxy S2 je 2100 kuna, a xperija S negdje 2200-2300 kuna.

Nije sada da ne mogu toliko dati, ali sam obećao samom sebi da ću pokušati naći nešto što bi bilo ispod 2 tisuće. (1500-1900)

magistar prava
16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ne mogu naći -xperiu S- za tu cifru.

Moje "loše" pretraživanje njuškala kaže da je xperija P oko 1800, galaxy S2 je 2100 kuna, a xperija S negdje 2200-2300 kuna.

Nije sada da ne mogu toliko dati, ali sam obećao samom sebi da ću pokušati naći nešto što bi bilo ispod 2 tisuće. (1500-1900)

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/xperia-oglas-7397332

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-oglas-7614135

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-lt26i-bijela-oglas-7626265

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-bijela-oglas-7556200

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-oglas-6741500

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-oglas-7621947

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/xperia-lt26i-oglas-7417376

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan

Na te treba pripaziti kao na malo dijete. Jer sam i ja nasao par HTC one x kada sam uzimao mob za sestru i u oglasu su naveli da je koristen pola sata i da nema tockice na sebi, a uzivo kada ga vidis, pozelio bih da ga nisi vidio. Tako i radi garancije i racuna, kada napisu da imaju sve moguce, a ono imaju samo jamstveni list i to jos NEOVJEREN, PRAZAN papir, bez racuna, prođe, prođe...Zato rađe dati koju kunu vise i uzeti novi na njuskalu koji je stvarno zapakiran i nekoristen. A ima ih jako puno..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

1 0 hvala 0
17 godina

Tako je. Samo totalno novo zapakirano sa računom i garancijom dolazi u obzir.

Vjerovatno zato nisam našao te specijalne ponude na njuškalu.

magistar prava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice